Εισιτήρια διαρκείας 2011-12

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
city_boy

Re: Εισιτήρια διαρκείας 2011-12

Δημοσίευση από city_boy »

δεν ειναι και τα 20.000 160 ευρω..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ναι αλλα μέχρι χθες υπήρχαν ακόμα
διαθέσιμα με 160.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

αφού οι έτσι έχουν βάλει ΠΑΟΚόμετρα,
θα βάλουμε και εμείς.

Δεν έχεις διαρκείας? 40 φορές τη λέξη ΠΑΟΚ στο σημειωματάριό σου
και στη βραδυνή προσευχή.

Αν δεν φτάσουν 21000 τα διαρκείας, ξεχάστε ευρώπη και κυνήγι τίτλου.
Πρωταθληματάκι τσούκου τσούκου και 4η θέση και είμαστε ζούπερ.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

κατσε ρε φιλε σε ποιον ''την λες'' ?
στο λαο των 85.000 διαρκειας σε 5 χρονια
στον λαο των 100.000-150.000 μινι διαρκειας σε 4 χρονια ?

τουλαχιστον γελαω με μερικα τετοια σχολια
αλλα γελαω περισσοτερο με την κωμικοτραγικη κατασταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

αα και μην ξεχασω πλεον μετα το μοτο φταινε οι συνδεσμοι ...θα εχουμε και το φταιει ο κοσμος...χαχαχα

(ο ζαγορακης μας ποτε)

υ.γ. προχθες πηρα για 5η σερι χρονια το διαρκειας μου για να μην βρεθει κανενας κουτοπονηρος.
Άβαταρ μέλους
babisgia

Δημοσίευση από babisgia »

Η ρετσίνα και οι βρισιές δίχως μέτρο έδιωξαν και διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο. Έχω 4 παιδιά και είμαι άρρωστος με τον ΠΑΟΚ. Πηγαίνω κρυφά από αυτά στο γήπεδο. Γιατί να τα πάρω μαζί μου; Πήγαινα μικρός με τον πατέρα μου και γελούσαμε με την εφευρητικότητα των συνθημάτων της κερκίδας. Τώρα τι να πάνε να ακούσουν; Πήγα στην πρώτη προπόνηση (κακώς) με τους δύο γιούς μου...και σιχάθηκα. Μικρά παιδιά με την ρετσίνα στα χέρια...έλεος. Εγώ θα έπαιρνα 5 διαρκείας...και είναι πολλοί σαν και εμένα που θα ήθελαν να πηγαίνουν οικογενειακώς στο γήπεδο!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

tigon4 έγραψε:κατσε ρε φιλε σε ποιον ''την λες'' ?
στον λαο των 100.000-150.000 μινι διαρκειας σε 4 χρονια ?

τουλαχιστον γελαω με μερικα τετοια σχολια
αλλα γελαω περισσοτερο με την κωμικοτραγικη κατασταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

αα και μην ξεχασω πλεον μετα το μοτο φταινε οι συνδεσμοι ...θα εχουμε και το φταιει ο κοσμος...χαχαχα

(ο ζαγορακης μας ποτε)

υ.γ. προχθες πηρα για 5η σερι χρονια το διαρκειας μου για να μην βρεθει κανενας κουτοπονηρος.
φίλε ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ διαρκείας για να τόχω παράσημο να το δείχνω. ούτε από μόδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Παρ 15 Ιούλ 2011, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

tigon4 έγραψε:κατσε ρε φιλε σε ποιον ''την λες'' ?
Φυσικά και δε μιλάμε γι αυτούς.Εγω τουλάχιστον αναφέρομαι σε
κάποιους που γκρινιάζουν συνέχεια γιατι δε πέρνουμε παικταράδες
και σούπερ προπονητή ,ο ένας τους ξυνίζει ο άλλος τους βρωμάει
αλλα 160€ δε δίνουν για να στηρίξουν την προσπάθεια.
Κι ας δίνουν 200€ για κινητό το μήνα.

ΥΓ babisgia το δίκιο σου βουνό.
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

babisgia έγραψε:Η ρετσίνα και οι βρισιές δίχως μέτρο έδιωξαν και διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο. Έχω 4 παιδιά και είμαι άρρωστος με τον ΠΑΟΚ. Πηγαίνω κρυφά από αυτά στο γήπεδο. Γιατί να τα πάρω μαζί μου; Πήγαινα μικρός με τον πατέρα μου και γελούσαμε με την εφευρητικότητα των συνθημάτων της κερκίδας. Τώρα τι να πάνε να ακούσουν; Πήγα στην πρώτη προπόνηση (κακώς) με τους δύο γιούς μου...και σιχάθηκα. Μικρά παιδιά με την ρετσίνα στα χέρια...έλεος. Εγώ θα έπαιρνα 5 διαρκείας...και είναι πολλοί σαν και εμένα που θα ήθελαν να πηγαίνουν οικογενειακώς στο γήπεδο!
Δυστυχως ο φιλος δεν απεχει πολυ απο την αληθεια...και αν καποιοι αναζητουν το λογο της μειωσης στην κριση και στα διοικητικα λαθη θα πω οτι αυτα υπηρχαν και περσυ!
Δεν ξερω τι γραφτηκε στις τελευταιες σελιδες του τοπικ, αλλα θα πω αυτο που θα το εγραφα και πριν ενα μηνα αλλα το κρατησα μεσα μου, γιατι μονο κακο στον ΠΑΟΚ θα εκανα και αυτο δεν το θελω με τιποτα.

Η παρεα μου ειμαστε 6 ατομα που εχουμε διαρκειας τα τελευταια 15 - 20 χρονια με εξαιρεση μεμονωμενες χρονιες λογω εκνευρισμου με τις λαμογιοδιοικησεις γουμενο-μπατατουδηδο-βουλινων.
Μετα τα γεγονοτα του ματς με αεΚ οι 3 γυρισαν και ειπαν "του χρονου δεν παιρνω διαρκειας". Και ηταν πολλες τετοιες φωνες που ακουστηκαν απο αγνωστους γυρω μου εκεινη τη μερα!
Και επεμειναν (οι 3 τους) , στις συζητησεις μας, σε αυτη την αποψη τους ολο το διαστημα και την εκαναν τελικα πραξη! Με πονο ψυχης και οχι απο αδιαφορια για το συλλογο! Και μην βιαστει κανεις να πει για "νεοκοπους" Παοκτσηδες, που γελαω οταν τα ακουω να ριχνεται αυτη η κατηγορια σε ατομα που δεν γνωριζουν, αλλα για ατομα με 20 χρονια διαρκειας , οπως προειπα, με οσο δεν φανταζεστε ενεργη συνδεσμιακη παρουσια τις δεκαετιες 80 και 90, με εκατονταδες εκδρομες σε Ελλαδα και Ευρωπη, μελη ολοι του Ερασιτεχνη!
Το χειροτερο δε, ειναι οτι επηρεαζομενος απο αυτους αλλα κυριως απο το τελευταιο εκρηκτικο κλιμα, προσχωρησα κι εγω στην πλευρα τους. Οποτε 4 στους 6 ποσοστο 66%!! Μεγαλυτερο απο το 25-30% % οσων δεν εχουν ανανεωσει φετος αλλα οσο να πεις ενδεικτικο...

Αυτο που ποναει τον κοσμο δεν ειναι ουτε οι μεταγραφες που αργουν ουτε ο καθε Βιτολο που αν δε νιωθει να παει στο διαολο ουτε τα υπαρκτα (σχεδιαστικα και επικοινωνιακα) λαθη της διοικησης.
Ειναι που χαθηκε αυτο που ειχαμε γινει τα τελευταια 4 χρονια και δεν διαφυλαξαμε ως κορη οφθαλμου!
Η ΕΝΟΤΗΤΑ...Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ...Η ΚΑΥΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΜΕ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ!

Καποιοι καναν σιγα-σιγα τη δουλεια τους, υπογειως η μη, και το πριονισαν ολο αυτο. Και τωρα δρεπουμε τους καρπους.
Καποιοι αλλοι στο ονομα της Παοκτσηδικης κοσμοθεωριας θυμηθηκαν αμαρτωλα γεγονοτα που οποτε επαναλαμβανονται μας στελνουν 5-10 χρονια πισω...αντιθετα με πιο σοβαρα μυαλα (δυστυχως το λεω) αλλων συλλογων (αεΚ) που πηραν θεση θετοντας ως συνδεσμοι (οριτζιναλ) το θεμα των (ψευτο)επεισοδιων ως Νο1 απειλη για την υπαρξη της ομαδας τους πανω απο μεταγραφες-διοικητικα-οικονομικο (δηλωσεις Χ''χρηστου και επισημης οριτζιναλ) εμεις συνεχισαμε να σφυραμε κλεφτικα νομιμοποιωντας ενα γεγονος που πλεον θα μπορει να επαναλαμβανεται απλα επειδη δεν μειναμε ευχαριστημενοι με καποιο αποτελεσμα αγωνα.

Η ΥΠΑΡΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ..ΕΝΑ ΓΚΟΛ..ΕΝΑ ΦΑΛΤΣΟΣΦΥΡΙΓΜΑ..

Και με βαση αυτο θα ασχοληθει σοβαρα καποιος επιχειρηματιας...θα παιρνει κουραγιο να παλευει η εκαστοτε διοικηση...θα εξαντλει μεσα στον παροξυσμο του ο απλος κοσμος τα διαρκειας; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Μακαρι το χασμα να γεφυρωθει............μακαρι το καλο του ΠΑΟΚ να (ξανα)μπει πανω απ'ολα.................4 ατομα αναζητουν του χρονου το χαμενο φετεινο διαρκειας τους...................αλλα ποιος ακουει;
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Δεν ξερω πως επιμεριζονται σε ορους μεγεθους τα ποσοστα, σε οτι αφορα την κριση των διαρκειας, σε οικονομικο προβλημα, απιστευτη προχειροτητα διοικησης στον αγωνιστικο προγραμματισμο και ντου με 44. Παντως οτι υπαρχει ποσοστο που να αναλογει στο ντου με 44, ναι υπαρχει.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Εκτιμήσεις κάνω και εγώ από τους φίλους και γνωστούς:

Η μέχρι τώρα μείωση οφείλεται:

60% λόγω του ντου με την 44 και γενικά από τα επεισόδια και κεκλεισμένων πέρσι
30% λόγω κρίσης
10% λόγω μη ενθουσιασμού έως τώρα απο μεταγραφές

Τα διαρκείας θα φτάσουν αν κάνουμε και μεταγραφές γύρω στα 17000.

Οι 3-4 χαθήκανε με τα ντου και την κρίση
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

για τα διαρκείας δεν θα πω 'όποιος γουστάρει" γιατί ξέρω γουστάρουν αρκετοί αλλά δεν μπορούν λόγω οικονομικών.
Υπάρχουν όμως που κάποιοι μπορούν αλλά δεν γουστάρουν για τους χ,ψ λόγους...

Δικαιώμα τους..
Πάντως η εικόνα που αντίκρυσα σήμερα το απόγευμα που πήγα ήταν άκρως απογοητευτική.
Μία και μοναδική κοπέλα ήταν που είχε πλήξει όσο τίποτα..

ΥΓ. Απλα θα ήθελα να μάθω πόσοι από αυτούς στην 1 ανανέωσαν και πήραν ξανά?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Besuch έγραψε:
babisgia έγραψε:Η ρετσίνα και οι βρισιές δίχως μέτρο έδιωξαν και διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο. Έχω 4 παιδιά και είμαι άρρωστος με τον ΠΑΟΚ. Πηγαίνω κρυφά από αυτά στο γήπεδο. Γιατί να τα πάρω μαζί μου; Πήγαινα μικρός με τον πατέρα μου και γελούσαμε με την εφευρητικότητα των συνθημάτων της κερκίδας. Τώρα τι να πάνε να ακούσουν; Πήγα στην πρώτη προπόνηση (κακώς) με τους δύο γιούς μου...και σιχάθηκα. Μικρά παιδιά με την ρετσίνα στα χέρια...έλεος. Εγώ θα έπαιρνα 5 διαρκείας...και είναι πολλοί σαν και εμένα που θα ήθελαν να πηγαίνουν οικογενειακώς στο γήπεδο!
Δυστυχως ο φιλος δεν απεχει πολυ απο την αληθεια...και αν καποιοι αναζητουν το λογο της μειωσης στην κριση και στα διοικητικα λαθη θα πω οτι αυτα υπηρχαν και περσυ!
Δεν ξερω τι γραφτηκε στις τελευταιες σελιδες του τοπικ, αλλα θα πω αυτο που θα το εγραφα και πριν ενα μηνα αλλα το κρατησα μεσα μου, γιατι μονο κακο στον ΠΑΟΚ θα εκανα και αυτο δεν το θελω με τιποτα.

Η παρεα μου ειμαστε 6 ατομα που εχουμε διαρκειας τα τελευταια 15 - 20 χρονια με εξαιρεση μεμονωμενες χρονιες λογω εκνευρισμου με τις λαμογιοδιοικησεις γουμενο-μπατατουδηδο-βουλινων.
Μετα τα γεγονοτα του ματς με αεΚ οι 3 γυρισαν και ειπαν "του χρονου δεν παιρνω διαρκειας". Και ηταν πολλες τετοιες φωνες που ακουστηκαν απο αγνωστους γυρω μου εκεινη τη μερα!
Και επεμειναν (οι 3 τους) , στις συζητησεις μας, σε αυτη την αποψη τους ολο το διαστημα και την εκαναν τελικα πραξη! Με πονο ψυχης και οχι απο αδιαφορια για το συλλογο! Και μην βιαστει κανεις να πει για "νεοκοπους" Παοκτσηδες, που γελαω οταν τα ακουω να ριχνεται αυτη η κατηγορια σε ατομα που δεν γνωριζουν, αλλα για ατομα με 20 χρονια διαρκειας , οπως προειπα, με οσο δεν φανταζεστε ενεργη συνδεσμιακη παρουσια τις δεκαετιες 80 και 90, με εκατονταδες εκδρομες σε Ελλαδα και Ευρωπη, μελη ολοι του Ερασιτεχνη!
Το χειροτερο δε, ειναι οτι επηρεαζομενος απο αυτους αλλα κυριως απο το τελευταιο εκρηκτικο κλιμα, προσχωρησα κι εγω στην πλευρα τους. Οποτε 4 στους 6 ποσοστο 66%!! Μεγαλυτερο απο το 25-30% % οσων δεν εχουν ανανεωσει φετος αλλα οσο να πεις ενδεικτικο...

Αυτο που ποναει τον κοσμο δεν ειναι ουτε οι μεταγραφες που αργουν ουτε ο καθε Βιτολο που αν δε νιωθει να παει στο διαολο ουτε τα υπαρκτα (σχεδιαστικα και επικοινωνιακα) λαθη της διοικησης.
Ειναι που χαθηκε αυτο που ειχαμε γινει τα τελευταια 4 χρονια και δεν διαφυλαξαμε ως κορη οφθαλμου!
Η ΕΝΟΤΗΤΑ...Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ...Η ΚΑΥΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΜΕ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ!

Καποιοι καναν σιγα-σιγα τη δουλεια τους, υπογειως η μη, και το πριονισαν ολο αυτο. Και τωρα δρεπουμε τους καρπους.
Καποιοι αλλοι στο ονομα της Παοκτσηδικης κοσμοθεωριας θυμηθηκαν αμαρτωλα γεγονοτα που οποτε επαναλαμβανονται μας στελνουν 5-10 χρονια πισω...αντιθετα με πιο σοβαρα μυαλα (δυστυχως το λεω) αλλων συλλογων (αεΚ) που πηραν θεση θετοντας ως συνδεσμοι (οριτζιναλ) το θεμα των (ψευτο)επεισοδιων ως Νο1 απειλη για την υπαρξη της ομαδας τους πανω απο μεταγραφες-διοικητικα-οικονομικο (δηλωσεις Χ''χρηστου και επισημης οριτζιναλ) εμεις συνεχισαμε να σφυραμε κλεφτικα νομιμοποιωντας ενα γεγονος που πλεον θα μπορει να επαναλαμβανεται απλα επειδη δεν μειναμε ευχαριστημενοι με καποιο αποτελεσμα αγωνα.

Η ΥΠΑΡΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ..ΕΝΑ ΓΚΟΛ..ΕΝΑ ΦΑΛΤΣΟΣΦΥΡΙΓΜΑ..

Και με βαση αυτο θα ασχοληθει σοβαρα καποιος επιχειρηματιας...θα παιρνει κουραγιο να παλευει η εκαστοτε διοικηση...θα εξαντλει μεσα στον παροξυσμο του ο απλος κοσμος τα διαρκειας; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Μακαρι το χασμα να γεφυρωθει............μακαρι το καλο του ΠΑΟΚ να (ξανα)μπει πανω απ'ολα.................4 ατομα αναζητουν του χρονου το χαμενο φετεινο διαρκειας τους...................αλλα ποιος ακουει;
Mιλάς πολύ ντόμπρα και λες αλήθειες που ειναι σοκαριστικά ... αληθινες.
Προσυπογράφω πλήρως το σχόλιό σου και για τον "αλλοθρησκο" ΣΦ που όπως λες δήλωσε (και εκανε) κάποια πολύ σωστά πράγματα για τα μπάχαλα.
Συγχαρητήρια που "τόλμησες" να το αναφέρεις εδώ και μπράβο γενικότερα για την εξαιρετική τοποθέτησή σου.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ δυστυχώς φέτος δεν θα πάρω..

Έρχονται κι οι γαμοπανελλήνιες και θα ναι ζόρι...

Όχι τίποτα άλλο αλλά για το γήπεδο θέλω μία ώρα πάνε-μία ώρα γύρνα. Ε δεν θα πας και κανα δύωρο πριν το ματς; Και δύο ώρες το ματς.... 6 ώρες δυστυχώς δεν θα έχω φέτος κάθε κυριακή...

Τα λεφτά πάντως πάλι στην ΠΑΟΚάρα θα πάνε... Με μεμονομένα εισητήρια βέβαια αλλά και από την μπουτικ (την δικιά μας που ΘΑ γίνει, όχι της πούμα)...

ΜΙΑ Γ@ΜΟΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...

Έσπασε και το ρεκόρ μου των 5 διαρκείας στη σειρά... Από πρώτη γυμνασίου.... :(

Φακ.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

έχεις άπειρο δίκιο και από μένα ατελείωτο respect.
Αλλά γιατί τους κάνεις το χατίρι? Αυτό θέλουν, να κάνουν μαγαζάκι τους τον ΠΑΟΚ, οι έτσι ξέρω γω εντάξει.
Μην τους δίνεις τη χαρά ρε, είμαστε περισσότεροι από αυτούς και σας θέλουμε όλους στο γήπεδο.
Διακρίνω μία απογοήτευση στα λόγια σου. Μη μασάς ρε.
Οι ρετσινόβιοι κλπ. θα πάρουν δρόμο γρήγορα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Σάβ 16 Ιούλ 2011, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”