Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
φυσικα. αφου χαθηκε ο πρωτος στοχοχς(καρλαο) και ο δευτερος(νικουλαε) παμε στον τριτο και εφικτο Μπομπο :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
-
Μ' αρέσει που κράζαμε που ήρθε ο Ρομπέρ και ανανέωσε ο Τσιρίλο...πάλι καλά να λέμε,πάλι καλά....
Εσύ είσαι στον κόσμο σου γιατί προφανώς δεν θές να καταλάβεις τι σημαίνει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ.Steenage έγραψε:στον κοσμο σου εισαι ...PaokArxis έγραψε:Steen ξεφόρτωσε λίγο....φτάνει μας είπες την άποψη σου, μην βγάζεις χολή σε κάθε πόστ....
Είσαι ένας και είμαστε εκατοντάδες χιλιάδες
Εξήγησε μου πως θα βγάλεις θετικό πρόσημο στο τέλος της χρονιάς με τους παιχταράδες που θές....
Το γνωστό κράζω ανόνυμα και προτάσεις ΜΗΔΕΝ...κλασσικοί μηδενιστές
- Aureliano Buendia
bristol έγραψε:Ευτυχως που δεν περασαμε και τσαμπιονς λινγκ περυσι φανταζεσε τι θα γινοταν?Armagedonas έγραψε:Μακριά από τους ομίλους,μακάρι να μην περάσουμε....
Δεν θέλω να ξαναχρεωθούμε πάλι!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ούτε που θέλω να το σκέφτομαι, από του χάρου τα δόντια γλυτώσαμε
Αδερφέ Steen, παρακολουθώ τα ποσταρίσματα και τις απόψεις σου χρόνια εδώ μέσα (παρακολουθώ το φόρουμ από την γέννηση του), ενώ σπανίως γράφω την δική μου καθώς καλύπτομαι από διάφορα παιδιά. Επειδή σε θεωρώ πολύ αξιόλογο άτομο θα σου πω εντελώς φιλικά να χαλαρώσεις λίγο με όλο το σεβασμό (χωρίς ειρωνεία) καθώς δεν έχω τα χρόνια σου (είμαι μόλις 18). Όλοι είμαστε φορτωμένοι μέχρι εκεί που δεν πάει με την τωρινή κατάσταση της ομάδας μας. Κατανοητά λοιπόν τα νεύρα και οι εντάσεις. Όλοι έχουμε τις πληροφορίες μας για την υπάρχουσα κατάσταση στην ομάδα, όλοι έχουμε ακούσει (πολλές είναι η αλήθεια) φήμες και τα νεύρα είναι τσιτωμένα. Θα περίμενα όμως από τους μεγαλύτερους ηλικιακά μια ψυχραιμότερη στάση απέναντι στα τεκτενόμενα (διοικητικά μεταγραφικά κοκ) και μια πιο φιλική στάση απέναντι στους συνοπαδούς και αδερφούς μας. Εμείς όσο χάλια και να είναι η κατάσταση δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Και τα νεύρα όσο φυσικά και κατανοητά και να είναι δεν βοηθάνε στην συγκεκριμένη περίοδο. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... Είναι κρίμα να μαλώνουμε μεταξύ μας... Πραγματικά κρίμα....Steenage έγραψε:αυτα σπορακο πανε πεστα σε κανα της ηλικιας σου ..σε μενα δεν πιανουν τετοια του στυλ πανε εσυ κτλ
ΥΓ1. Το ποστ απευθύνεται σε όλους τους αδερφούς, ο στην ήταν απλά η αφορμή... Ήθελα καιρό να το γράψω, όσο κλισέ και να είναι. Μόνο ενωμένοι έχουμε ελπίδες για να πετύχουμε κάτι καλό... Χωρίς γκρίνια... Όλοι την ίδια αγωνία και την ίδια καψούρα έχουμε, απλώς την εκφράζουμε διαφορετικά...
ΥΓ2. Τώρα που ξαναδιαβάζω το ποστ μου μου φαίνεται εντελώς γελοίο γιατί απευθύνομαι στην πιο παράδοξη ως προς την ιδιοσυγκρασια (και όχι μόνο, φυσικά

ΕΝΤΕΛΩΣ φιλικά και ΠΑΟΚτσήδικα.
στον κοσμο σου εισαι ... γιατι εγω ποτε δεν ειπα να φερουν παικταρα ετσι οπως το εννοεις εσυ .. με 500 που δινουνε χωρις εφορια για σεντερ φορ αν εχεις τα κονε ανετα φερνεις παικταρα με τα σημερινα δεδομεναPaokArxis έγραψε:Εσύ είσαι στον κόσμο σου γιατί προφανώς δεν θές να καταλάβεις τι σημαίνει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ.
Εξήγησε μου πως θα βγάλεις θετικό πρόσημο στο τέλος της χρονιάς με τους παιχταράδες που θές....
Το γνωστό κράζω ανόνυμα και προτάσεις ΜΗΔΕΝ...κλασσικοί μηδενιστές
εγω τα εχω με την διοικηση γιατι πολυ απλα ειναι αμπαλοι και το εχουνε αποδειξει περιτρανα 3 χρονια σερι ...
δεν εχουμε ενα ατομο στην διοικηση που να εχει κονε με παικτες στο εξωτερικο και περιμενανε απο τον μπολονι να τους βρει παικτες .. ξευτιλα ..
μετα με κανουν προταση σε ενα παικτη που ειναι 3 κλασεις πιο κατω απο τον ζλατανο ..
ακου με τους παικαραδες που θες ... πλακα μας κανεις ?

- pagotatzis
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki_ την Πέμ 14 Ιούλ 2011, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πρόταση πάλι δεν βλέπω να κάνεις....άρα ποιος είναι στον κόσμο του τελικά;
Τι θες να δηλαδή να διώξουμε ΖΖ και να φερουμε τον παγώνη και τον γούμενο;
Πρότεινε εσύ κάποιον καλύτερο και εγώ μαζί σου....ΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ.
Το μόνο εύκολο είναι να κράζεις
Τι θες να δηλαδή να διώξουμε ΖΖ και να φερουμε τον παγώνη και τον γούμενο;
Πρότεινε εσύ κάποιον καλύτερο και εγώ μαζί σου....ΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ.
Το μόνο εύκολο είναι να κράζεις
- pagotatzis