γκρινια επεσε..
15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
και δ εξτρεμ ψαχνει...οποτε και βιερι ... φορ δεν μας περισσευουν ο αθανασιαδης πρεπει να ψηθει κανα 6μηνο ακομα.....
γκρινια επεσε..

γκρινια επεσε..
- Federacion
δαγκωσε τη γλωσσα σουΑποστόληςΑ έγραψε:Συμφωνώ! Από την άλλη, νομίζω ότι ο Παναθηναϊκος χρόνια τώρα ψάχνει ένα τέτοιο stopper...
κουνήσου απ τη θέση σου
φτύσε πίσω σου
κ χτύπα ξύλο.
αν γίνει κι αυτό θα πάω μόνος μου για κατάληψη στην Τούμπα....
Κι αν δεν δεχθεί να τον αφήσουμε ελεύθερο...ε?Varvatos έγραψε:Πολύ ακριβό συμβόλαιο , το ακριβότερο αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ, παιχταράς δεν λέω αλλά πέρσι δεν δέχτηκε την μείωση, φέτος είπε θα δούμε όταν επιστρέψει...δεν μπορεί να το αντέξει ο ΠΑΟΚ αυτό το συμβόλαιο , μία καλή πρόταση για πώληση θα σώσει την κατάσταση.
Konδορα μου αντε αγορι μου αντε πασακο μου γυρνα γρηγορα πισω ... τα μυαλα μας πονανε
- Federacion
Κατω τα χερια απο Κοντρερας!
Και το ακριβοτερο συμβολαιο το εχει ο Σαλπιγγιδης (ο οποιος διαπραγματευεται τωρα)
Και το ακριβοτερο συμβολαιο το εχει ο Σαλπιγγιδης (ο οποιος διαπραγματευεται τωρα)
- khaledfreepaok
+++++++++++ΑποστόληςΑ έγραψε:Συμφωνώ! Από την άλλη, νομίζω ότι ο Παναθηναϊκος χρόνια τώρα ψάχνει ένα τέτοιο stopper...
- ΑποστόληςΑ
Αδελφέ μου φεντ να δαγκώσω και να φτύσω, αλλά δεν βοηθάει κάτι τέτοιο! Χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς το θέμα.Federacion έγραψε:δαγκωσε τη γλωσσα σουΑποστόληςΑ έγραψε:Συμφωνώ! Από την άλλη, νομίζω ότι ο Παναθηναϊκος χρόνια τώρα ψάχνει ένα τέτοιο stopper...
κουνήσου απ τη θέση σου
φτύσε πίσω σου
κ χτύπα ξύλο.
αν γίνει κι αυτό θα πάω μόνος μου για κατάληψη στην Τούμπα....
ας διωξουν παπα-ζογλου, μπαλαφα, σακελαριου και ας κρατήσουν τον παυλο και με το διπλο συμβόλαιο.adamroxas έγραψε:Κατω τα χερια απο Κοντρερας!
φτανει ο ξεπεσμος.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ας πλασουμε μία θεωριούλα και για αυτόνα! πετραδάκι πετραδάκι που θα πάει θα φέρουμε αυτόν που θέλουμε
εγω δε μπορω να καταλαβω πως γινεται να αντεχε περσι τα συμβολαια ο ΠΑΟΚ και φετος να μην τα αντεχει? απο που ηρθε η τρυπα της φετινης χρονιας ακομα προσπαθω να καταλαβω....ο ζαγορακης πιστευω αρχισε και μαγειρευει πραματα και νουμερα.....αμα φυγει και ο κοντρερας,καλυτερα ας το κλεισουμε το μαγαζακι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 14 Ιούλ 2011, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι παοκ
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι παοκ
- ΑποστόληςΑ
Το πρόβλημα τώρα είναι με τι μούτρα θα πας στον κόνδορα να του ζητήσεις μείωση αποδοχών, όταν ο Ισπανός εξεβίασε και πέτυχε αυτό που ήθελε!
o ΠΑΟΚ δε θελει να τον κανει μειωση αποδοχω...φετος οι αποδοχες του θα ειναι κανονικες και τον ζηταει να ανανεωσει και για τα επομενα 2 χρονια με μειωμενες αποδοχες...
δηλαδη 600000 για φετος και αλλα 2 χρονια με 400000...
δηλαδη 600000 για φετος και αλλα 2 χρονια με 400000...