Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Federacion το προβλημα του κοντου για το οποιο δεν τον υπολογιζει τοσο πολυ ως φορ ειναι οτι ειναι κοντος...
Ευτυχώς απομακρύνεται ο Νικουλάε.
Φιγκερόα είναι όντως πρώην παίκτης.
Άντε να δούμε τι θα δούμε...
- Federacion
δλδ; δεν του κάνει στο ύψος ή στο πάχος;
απλα δεν του κάνει ως φορ.
στα λόγια μου έρχεσαι.
νομίζω
απλα δεν του κάνει ως φορ.
στα λόγια μου έρχεσαι.
νομίζω
Θα με κάνουν να αναπωλήσω τον Μουσλίμοβιτς.geoavr έγραψε:Ευτυχώς απομακρύνεται ο Νικουλάε.
-
black death
Πάνω από 400 δεν νομίζω να παίρνει ο Φιγκερόα...ΑποστόληςΑ έγραψε:1. Δεν υπάρχει περίπτωση να φέρουμε φορ που έχει παίξει Εθνική Αργεντινής! Με τι λεφτά;
γαι το συστημα που χει σε πρωτο πλανο δεν του κανει ως φορ οντως....θελει φορ που να παιζει και με πλατη να σπαει τη μπαλ α να χει υψος...για εναλλακτικα σχηματα σιγουρα θα παιξει και φορ ..την αξια του περιμενω να τη δειξει...
δεν υπαρχει λογος να διώχνεις μουσλι και να παίρνεις νικουλαε ή φιγκεροα.......
μην κανεις καν την μεταγραφη.
αν ειναι να την κανουν μονο για τα ματια του κοσμου, οτι και καλα πειραμε παικτη δεν την θελω.
Η θα φερουν ΦΟΡ ή τιποτα.
μην κανεις καν την μεταγραφη.
αν ειναι να την κανουν μονο για τα ματια του κοσμου, οτι και καλα πειραμε παικτη δεν την θελω.
Η θα φερουν ΦΟΡ ή τιποτα.
σωστος ο Φαλεγκος εφοσον δεν μας περισσευουν κιολας.....ΟΧΙ αλλες μετριοτητες....ή καλους ή τπτ
Πέρα από την πλάκα, κι ας ακούγεται "γελοίο" με έως και 300 θα ήθελα τον Ζλάταν...
Είναι καλός παίκτης, με αρκετούς τραυματισμούς, αλλά με σωστό προπονητή τα 10 γκολ τα έχει.. Δεν είναι ο μεγάλος φορ που θα βασιστείς πάνω του (πχ Σισέ) αλλά από αυτούς που ακούγονται, ποιος είναι;;;
Μπροστά σε πρώην παίκτες-λαχεία και σε ρουμάνους με περιορισμένες δυνατότητες, τον προτιμώ...
Κι όσο δεν βρίσκει ομάδα τόσο πιο πολύ θα πέφτει το κασέ του..
Είναι καλός παίκτης, με αρκετούς τραυματισμούς, αλλά με σωστό προπονητή τα 10 γκολ τα έχει.. Δεν είναι ο μεγάλος φορ που θα βασιστείς πάνω του (πχ Σισέ) αλλά από αυτούς που ακούγονται, ποιος είναι;;;
Μπροστά σε πρώην παίκτες-λαχεία και σε ρουμάνους με περιορισμένες δυνατότητες, τον προτιμώ...
Κι όσο δεν βρίσκει ομάδα τόσο πιο πολύ θα πέφτει το κασέ του..
- Federacion
Ενταξει ρε Σερατεσσερα .. ειπαμε ειναι καδρονια αλλα οχι και τοσο... 
- agamemnwnas
στειλτε τον Βρυζα ενα ταξιδακι Ιταλια κ κατι θα βρει ελευθερο.CHEVANTON-SUAZO ακομα χωρις ομαδες ειναι.
ποσα γλυτωνουμε απο το συμβολαιο του???Federacion έγραψε:σα να λέμε βγήκαμε και ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ!