Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- Panos Fanfaras
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Δεν προχωράει του Νικουλάε
Από την στιγμή που ο Καρλάο επέλεξε την Ξαμάξ, η αναζήτηση επιθετικού για τον ΠΑΟΚ εντάθηκε και πάλι. Ένα από τα ονόματα που «έπαιξαν» ήταν και αυτό του Μάριους Νικουλάε…
Ο Ρουμάνος επιθετικός ήταν στις σκέψεις των ανθρώπων του Δικεφάλου που τον θεώρησαν ως μία από τις καλές περιπτώσεις επιθετικών, ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζει και ο Λάζλο Μπόλονι.
Σήμερα από το πρωί έγιναν επαφές για τον συγκεκριμένο παίκτη, οι οποίες όμως δεν κατέληξαν σε αποτέλεσμα. Ο Νικουλάε δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου, η οποία από την στιγμή που σε δέκα ημέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα, δεν είναι διατεθειμένη να συζητήσει οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο.
Υπό αυτές τις συνθήκες το θέμα Νικουλάε μένει στο περιθώριο και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την αναζήτηση επιθετικού…
paok24.gr
Από την στιγμή που ο Καρλάο επέλεξε την Ξαμάξ, η αναζήτηση επιθετικού για τον ΠΑΟΚ εντάθηκε και πάλι. Ένα από τα ονόματα που «έπαιξαν» ήταν και αυτό του Μάριους Νικουλάε…
Ο Ρουμάνος επιθετικός ήταν στις σκέψεις των ανθρώπων του Δικεφάλου που τον θεώρησαν ως μία από τις καλές περιπτώσεις επιθετικών, ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζει και ο Λάζλο Μπόλονι.
Σήμερα από το πρωί έγιναν επαφές για τον συγκεκριμένο παίκτη, οι οποίες όμως δεν κατέληξαν σε αποτέλεσμα. Ο Νικουλάε δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου, η οποία από την στιγμή που σε δέκα ημέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα, δεν είναι διατεθειμένη να συζητήσει οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο.
Υπό αυτές τις συνθήκες το θέμα Νικουλάε μένει στο περιθώριο και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την αναζήτηση επιθετικού…
paok24.gr
Ο Zlatan Muslimovic είναι free agent τώρα. Δεν του δίνουμε αυτουνού τα 300Κ να ξανάρθει αναγεννημένος; Αξιοπρέπειες θα κοιτάμε τώρα;
Ξέρω, δεν το εγκρίνετε οι πολλοί κι ούτε θέλω να αποπροσανατολίσω το topic, αλλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου 

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- sourmenetes
- Moderator
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
μεχρι την κυριακη πρεπει να εχουν κλεισει 2 παιχτες δεν υπαρχει χρονος ...
Kourdos έγραψε:Ο Zlatan Muslimovic είναι free agent τώρα. Δεν του δίνουμε αυτουνού τα 300Κ να ξανάρθει αναγεννημένος; Αξιοπρέπειες θα κοιτάμε τώρα;Ξέρω, δεν το εγκρίνετε οι πολλοί κι ούτε θέλω να αποπροσανατολίσω το topic, αλλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου
Εμενα δεν θα με χαλαγε καθολου με τα λεφτα που αναφερεις,φετος εχουμε προπονητη και αν πληρωνετε και στην ωρα του θα πεταει το αλανι

-
Επειδή βλέπω δυατοκία-όπως πάντα-στην εξεύρεση σέντερ φορ
Ο Μίλαν Λούχοβι παίζει ακόμα???
εκείνο το σκαστό πλασέ με βάζελο στο 3-2 το θυμάμαι ακόμα
άντε Παντελή,βουρ για Τσεχία!!!!
Ο Μίλαν Λούχοβι παίζει ακόμα???

εκείνο το σκαστό πλασέ με βάζελο στο 3-2 το θυμάμαι ακόμα
άντε Παντελή,βουρ για Τσεχία!!!!
- Panos Fanfaras

Να ο φορ που ψάχναμε
Έχει προταθεί και εξετάζεται σοβαρά

Μείνετε συντονισμένοι καθώς η λίστα του Σβούρα σιγά σιγά ξετυλίγεται

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panos Fanfaras την Πέμ 14 Ιούλ 2011, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.