Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
VITOLO...
Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Παναθηναϊκό, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου», δήλωσε ο Ισπανός μέσος σε εφημερίδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, Τενερίφης, και πρόσθεσε: «Κάποιες φορές προκύπτουν ευκαιρίες που ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αρνηθεί και θεώρησα πως η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν τέτοια. Ο Άρης και ο ΠΑΟΚ μού έδωσαν τη δυνατότητα να γίνω γνωστός. Τώρα ήρθε μία μεγάλη ομάδα και μου είπε πως με θέλει. Για μένα είναι ένα βήμα παραπάνω, μία μοναδική ευκαιρία».
θα παρεις συντομα την απαντησει που σου αξιζει.....
δεν φταιες εσυ.....ο Ζαγορακης φταιει που καθοταν και μιλουσε μαζι σου.....
...τελικα ειχαν δικιο τα ερπετα....που σε λεγαν ''μοδιστρουλα''
ουστ ρε ζαβλακα....χαζοχαρουμενο...κοπλεξηκε...
....ουστ..
Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Παναθηναϊκό, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου», δήλωσε ο Ισπανός μέσος σε εφημερίδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, Τενερίφης, και πρόσθεσε: «Κάποιες φορές προκύπτουν ευκαιρίες που ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αρνηθεί και θεώρησα πως η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν τέτοια. Ο Άρης και ο ΠΑΟΚ μού έδωσαν τη δυνατότητα να γίνω γνωστός. Τώρα ήρθε μία μεγάλη ομάδα και μου είπε πως με θέλει. Για μένα είναι ένα βήμα παραπάνω, μία μοναδική ευκαιρία».
....ουστ..
Ο κάθε λόγος όσο αντίθετος και αν είναι αν βασιζεται σε επιχειρήματα και εκφράζει θέσεις ΕΊΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΌΣ.
ΚΑΤΗΓΟΡΊΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΊΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΈΣ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΆΝΕ ΕΜΈΝΑ... Όπως και Η ΑΠΑΞΊΩΣΗ ΑΡΧΏΝ.
Bakunin ... Σε ότι αφορά την ηλικία σου μη με παρεξηγείς που είπα πως κάπου εκει σε κόβω.
Μεγάλωσες με Βουλινο, Μπατατούδη και Γουμενοπαγωνη... Το θεωρώ πολυ φυσικό να είσαι υποψιασμενος απέναντι σε κάθε τι. Και εγω είμαι πίστεψε με... Και έζησα και τους πιο πριν ΑΠΟ αυτούς.
Ιστορικά πάντως ... Δεν υπηρξε πρόεδρος του ΠΑΟΚ που να μη κυνηγηθηκε ... Σε ποδοσφαιρο και μπάσκετ.
Εδω κυνηγηθηκε ο μεγαλύτερος πρόεδρος όλων των εποχών ... Ο ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ.
Κανε μια αναδρομή πίσω και θα δεις... Είμαστε και ΕΜΕΊΣ οι ΊΔΙΟΙ οι οπαδοί ΚΑΡΚΊΝΟΣ... Φαντάζομαι συμφωνείς και σε αυτο ΜΑΖΊ μου.
ΤΕΣΠΑ .. ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ.
ΥΓ
Έκλεισε το τοπικ του Βιτόλο;
ΚΑΤΗΓΟΡΊΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΊΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΈΣ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΆΝΕ ΕΜΈΝΑ... Όπως και Η ΑΠΑΞΊΩΣΗ ΑΡΧΏΝ.
Bakunin ... Σε ότι αφορά την ηλικία σου μη με παρεξηγείς που είπα πως κάπου εκει σε κόβω.
Μεγάλωσες με Βουλινο, Μπατατούδη και Γουμενοπαγωνη... Το θεωρώ πολυ φυσικό να είσαι υποψιασμενος απέναντι σε κάθε τι. Και εγω είμαι πίστεψε με... Και έζησα και τους πιο πριν ΑΠΟ αυτούς.
Ιστορικά πάντως ... Δεν υπηρξε πρόεδρος του ΠΑΟΚ που να μη κυνηγηθηκε ... Σε ποδοσφαιρο και μπάσκετ.
Εδω κυνηγηθηκε ο μεγαλύτερος πρόεδρος όλων των εποχών ... Ο ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ.
Κανε μια αναδρομή πίσω και θα δεις... Είμαστε και ΕΜΕΊΣ οι ΊΔΙΟΙ οι οπαδοί ΚΑΡΚΊΝΟΣ... Φαντάζομαι συμφωνείς και σε αυτο ΜΑΖΊ μου.
ΤΕΣΠΑ .. ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ.
ΥΓ
Έκλεισε το τοπικ του Βιτόλο;
giapas έγραψε:Ρε φιλε σορυ κιολας αλλα εισαι ο ίδιος που έγραφε πριν λιγο καιρό?bakunin4 έγραψε: 2) Πλεον αμφιβαλλω για ολα και δεν φταιω εγω για αυτο.Το ξαναειπα ευχομαι μεσα απο ολη την ψυχη μου να μην ειναι ετσι γιατι αν και αυτοι βγουν "κλεφτες" και αναξιοι εμπιστοσυνης ο ΠΑΟΚ διοικητικα και αγωνιστικα παει 15 χρονια πισω.Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν συμβιβασμοι σε θεματα τιμιοτητας και ηθους αρα δεν υπαρχουν και μεσες λυσεις.Ψεμματα μας ειπε παντως...
Αν ναι , σε ειχα παρεξηγησει παρα πολυ![]()
Δε μπορώ παρα να συμφωνησω 1000000000% σε αυτά που λες. Και πολύ ήπιος εισαι!
αν παρεξηγουνται οι προθεσεις καθε κριτικης εστω και με κρα λογικο να υπαρχει δυσπιστια στα γραφομενα.αυτο που παρεθεσες θελει πολυ αναλυση σχετικα για να γινει κατανοητο. δεν θελω να μακρυγορησουμε για πραγματα που ειναι απλα. Αν αυτοι που βαλαμε ολοι μας κεφαλι στον ΠΑΟΚ για να τελειωνουμε με διοικησεις λαμογιων και κλεφτων αποδειχτους αναξιοι εμπιστοσυνης,τετοια συσπειρωση,τετοια εσοδα και τετοια ομαδα που εμπνεει και παλι σεβασμο θα κανεις χρονια να δεις.Το ζητουμενο ειναι ο ΠΑΟΚ και μονο αυτος και οχι ο ζαγορακης ουτε ο μπακουνιν ουτε ο ζορρο.Κανεις δεν προκειτε να αναλβει και να εχει την στηριξη/εμπιστοσυνη ολου του λαου συντομα και αυτο ειναι τεραστιο πληγμα.μιλαω καθαρα για τις επιπτωσεις ΕΑΝ και Εφοσον κατι που απευχομαι.
δεν υπαρχει καμια δικαιωση, οι απαιτησεις του κοσμου κανουν μια ομαδα μεγαλη και την διοικηση της οσο γινετε πιο ιδανικη.Οι λογικες απαιτησεις ειναι η εξυγιανση της ομαδας ,η προοδος της και οπαδικη-φιλαθλη υγεια.
zorro δεν τον εζησα τον Παντελακη και δεν ειναι σωστο να αμφισβητησω ή να επικροτησω κατι που δεν βιωσα.
εγω με οσους παλιους σεβαστους μιλησα και μιλαω η γενικη ενμτυπωση ειναι αυτη οτι οντως ειναι αδικημενος,οντως προσφερε πααααρα πολλα αλλα τον ειχε ξεπερασει η εποχη και δεν ειχε αλλο να δοσει αφου το ποδοφαιρο ειχε γινει καθαρα επαγγελματικο και οι ανταγωνιστες τρεχαν με χιλια. βεβαια η διαδοχη με βουλινο ηταν ακομα χειροτερη και την προλαβα στα τελειωματα την εποχη αυτη.
σου ξαναλεω κατι που δεν εζησα δεν μπορω να κρινω απλα πιστευω ατομα που σεβομαι και ξερω.
εγω με οσους παλιους σεβαστους μιλησα και μιλαω η γενικη ενμτυπωση ειναι αυτη οτι οντως ειναι αδικημενος,οντως προσφερε πααααρα πολλα αλλα τον ειχε ξεπερασει η εποχη και δεν ειχε αλλο να δοσει αφου το ποδοφαιρο ειχε γινει καθαρα επαγγελματικο και οι ανταγωνιστες τρεχαν με χιλια. βεβαια η διαδοχη με βουλινο ηταν ακομα χειροτερη και την προλαβα στα τελειωματα την εποχη αυτη.
σου ξαναλεω κατι που δεν εζησα δεν μπορω να κρινω απλα πιστευω ατομα που σεβομαι και ξερω.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:VITOLO...
....ουστ..
οχι ο ζαγορ φτεει....
επρεπε να τον κρατήσει με το ζορι
να τον δεσει στην καρεκλα και να τον μαστιγώνει.
ο βιτολο ειναι αθοως δεν ξερει απο αυτα.
Τι είναι αυτά που λες ρε Ταγματάρχη.. τς τς τς... σα δε ντρέπεσε...ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:VITOLO...
....ουστ..
Πες ένα ευχαριστώ στο παλικάρι και στο βάζελο (μην ξεχνιώμαστε) που σε απάλλαξαν από 300χιλ. και τουμπεκί..
Ότι και να πούμε δεν το σώζουμε..Falegkos έγραψε: οχι ο ζαγορ φτεει....
επρεπε να τον κρατήσει με το ζορι
να τον δεσει στην καρεκλα και να τον μαστιγώνει.
ο βιτολο ειναι αθοως δεν ξερει απο αυτα.
Υπήρχε λύση.. εφόσον ήθελε να φύγει εδώ και 5 μήνες, τον πουλάς στην Τενερίφη 10.000€...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Πέμ 14 Ιούλ 2011, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η διαδοχη εγινε με καλαφατη..τον "πρωταθλητη προεδρο" για καποιους,ή τον "τρεξε,τρεξε καλαφατη τρεξε"
για αλλους..και μετα ηρθε ο συγχωρεμενος σαββιδης..κ περασε για ενα φεγγαρι κ ο δεδεογλου..μετα απο ολους
αυτους ηρθε ο βουλινος..
ασχετο;μπα,τωρα τελευταια,ο Ζαγορακης εξισωνεται πολυ με τον βουλινο..απο πολυ κοσμο..
για αλλους..και μετα ηρθε ο συγχωρεμενος σαββιδης..κ περασε για ενα φεγγαρι κ ο δεδεογλου..μετα απο ολους
αυτους ηρθε ο βουλινος..
ασχετο;μπα,τωρα τελευταια,ο Ζαγορακης εξισωνεται πολυ με τον βουλινο..απο πολυ κοσμο..
Sick Bastard έγραψε:Απάντησε σε όλα!
Με ψέματα που ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δε λέει.
Α τοσο καλα...shark4 έγραψε:O Κυριος Δουκας απαντησε οτι ολοι πλην Βιερινια , Κρεσιτς , εχουν δικαιωμα προσφυγης
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Ο Αντωνης Μαυρεας πριν απο λιγο στον 103....
'''Και ποιος εισαι ρε βιτολο που θε σε παρακαλαει ο ΠΑΟΚ;...κακως που συζητισουσαν μαζι του....
και ακολουθει το ''θεικο''.....
....Βρε...ΟΥΣΤ....ουστ..που θα σε παρακαλαμε....
Εισαι θεος ρε Μαυρεα....εισαι μες το μυαλο μας....
'''Και ποιος εισαι ρε βιτολο που θε σε παρακαλαει ο ΠΑΟΚ;...κακως που συζητισουσαν μαζι του....
και ακολουθει το ''θεικο''.....
....Βρε...ΟΥΣΤ....ουστ..που θα σε παρακαλαμε....
Εισαι θεος ρε Μαυρεα....εισαι μες το μυαλο μας....
- khaledfreepaok
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx???xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx???
Αν νομίζεις ότι μπορείς να γράφεις εδώ μέσα ότι μ@λ@κία σου κατέβει στον εγκέφαλο είσαι γελασμένος...
Προειδοποίηση........Στην επόμενη φεύγεις
Αν νομίζεις ότι μπορείς να γράφεις εδώ μέσα ότι μ@λ@κία σου κατέβει στον εγκέφαλο είσαι γελασμένος...
Προειδοποίηση........Στην επόμενη φεύγεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος niko70 την Πέμ 14 Ιούλ 2011, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Αυτά, γιατί παράγινε το πράγμα
Λόγος: Αυτά, γιατί παράγινε το πράγμα
- georgedoulk
Αυτά που συμβαίνουν εδώ και ένα χρόνο στην Π.Α.Ε. και ξεκίνησαν απο την φυγή του Σαντος και τις γελιοτητες σχετικά με την αντικατάστασή του, έχουν ονοματεπώνυμο.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
Κατάφερε να διώξει απο την ΠΑΕ τους τρεις ανθρώπους που αντικειμενικά είχαν προσφέρει απο την στιγμή που ανέλαβε χωρίς ουσιαστικά να έχει καμία εμπειρία. Ο ιδιος δηλωνε οτι δεν ηξερε πως να λειτουργήσει ως παράγοντας. Ως κράχτης βγηκε μπροστά και εμεις απο πίσω τον στηρίξαμε. Ο Παπαδόπουλος, ο Βιολίδης και ο Βρύζας τρέξαν το καράβι και συ Τεο παρίστανες τον καπετάνιο. Οταν μετά τον αποκλεισμό απο την Ευρώπη λιποψύχισε και αποχωρησε δεν φανηκε καμία έλλειψη. Το αντιθετο μάλιστα η ομάδα εκανε για ένα 6μηνο πρωταθλητισμό (για να είμαι δικαιος δεν τον κατηγορώ και για αυτό, απλώς τονίζω οτι δεν φανηκε η απουσια του).
Απομάκρυνε με μεθοδεύσεις τον ανθρωπο που έκανε δουλεια στα τμηματα υποδομής. Τον αντικατέστησε με άλλον ένα "γνωστό και εμπιστο" του. Έδωσε καίριες θέσεις στην οικογένεια ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ, τους εξακριβομένα αντι- Π.Α.Ο.Κ.τσήδες που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. Απαξίωσε την ΠΑΕ και την αφησε εδω και έξι μήνες χωρίς φωνη στα συλλογικά οργανα. Κατέστησε τον Π.Α.Ο.Κ. αναξιόπιστο στην ποδοσφαιρική κοινή γνωμη, ψηφίζοντας τον μαρινάκη για προεδρο, επιτρέποντας στον μπεο να εκλεγεί εκπρόσωπος στην Σουπερ Λιγκ, επιλέγοντας να αδιαφορήσει οταν εγινε η προταση μομφης κατα΄του υποδικου παραγκάρχη, τάζοντας στα προβατα οτι δεν θα επικυρώσει την βαθμολογία ενω στην πραγματικότητα δειλιασε και εκεί.
Επί δυο χρονια μας κοροιδεύει. Ανέλαβε με σκοπό να βάλει σε μια τάξη τα χρέη αλλά δεν μας λέει πόσο είναι το ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ;
Που πήγαν τα έσοδα απο την Ευρώπη; Απο τα διαρκείας;
Εμένα η απάντηση οτι δήθεν θα μειώθουν τα έσοδα λόγω ΟΠΑΠ και ΝΟΒΑ δεν με καλύπτει. Πέρσι και πρόπερσι τα χρήματα της ΝΟΒΑ τα πήραμε στο ακεραιο, ενω το κονδύλι που δεν σου εδωσε ο ΟΠΑΠ για το γήπεδο ήταν ΕΚΤΑΚΤΟ και δεν είχε σχεση με το ΠΟΣΟ που ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ. Τα δε χρέη που υπάρχουν αυτή την στιγμή εντοπίζονται σε αυτό το χρονικό σημείο και άρα είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.
Ηρθε και η χτεσινή ΠΡΟΔΟΣΙΑ στο θεμα του Βιτόλο.
Χαρισε τον δευτερο σε αξια παικτη της ομάδας μας στους ανταγωνιστές μας. Πραγματικά δεν το χωράει το μυαλό μου!!!! Αν δεν σε λέγαν ΖΑΓΟΡΑΚΗ σήμερα δεν θα μπορούσες να κυκλοφορήσεις στο δρόμο.
Εν ολίγοις θέλω να μάθω:
Πόσο είναι το ανοιγμα των δυο τελευταίων ετών;
Γιατί οι παίκτες είναι απληρωτοι σε σημείο να εχουν δικαίωμα προσφυγών;
Γιατί ο Βιτολο παραχωρήθηκε δωρεαν σε ανταγωνιστή μας;
ΤΙ ΑΜΟΙΒΗ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.;
ΤΙ ΑΜΟΙΒΗ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ως Τ.Δ.;
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
Κατάφερε να διώξει απο την ΠΑΕ τους τρεις ανθρώπους που αντικειμενικά είχαν προσφέρει απο την στιγμή που ανέλαβε χωρίς ουσιαστικά να έχει καμία εμπειρία. Ο ιδιος δηλωνε οτι δεν ηξερε πως να λειτουργήσει ως παράγοντας. Ως κράχτης βγηκε μπροστά και εμεις απο πίσω τον στηρίξαμε. Ο Παπαδόπουλος, ο Βιολίδης και ο Βρύζας τρέξαν το καράβι και συ Τεο παρίστανες τον καπετάνιο. Οταν μετά τον αποκλεισμό απο την Ευρώπη λιποψύχισε και αποχωρησε δεν φανηκε καμία έλλειψη. Το αντιθετο μάλιστα η ομάδα εκανε για ένα 6μηνο πρωταθλητισμό (για να είμαι δικαιος δεν τον κατηγορώ και για αυτό, απλώς τονίζω οτι δεν φανηκε η απουσια του).
Απομάκρυνε με μεθοδεύσεις τον ανθρωπο που έκανε δουλεια στα τμηματα υποδομής. Τον αντικατέστησε με άλλον ένα "γνωστό και εμπιστο" του. Έδωσε καίριες θέσεις στην οικογένεια ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ, τους εξακριβομένα αντι- Π.Α.Ο.Κ.τσήδες που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. Απαξίωσε την ΠΑΕ και την αφησε εδω και έξι μήνες χωρίς φωνη στα συλλογικά οργανα. Κατέστησε τον Π.Α.Ο.Κ. αναξιόπιστο στην ποδοσφαιρική κοινή γνωμη, ψηφίζοντας τον μαρινάκη για προεδρο, επιτρέποντας στον μπεο να εκλεγεί εκπρόσωπος στην Σουπερ Λιγκ, επιλέγοντας να αδιαφορήσει οταν εγινε η προταση μομφης κατα΄του υποδικου παραγκάρχη, τάζοντας στα προβατα οτι δεν θα επικυρώσει την βαθμολογία ενω στην πραγματικότητα δειλιασε και εκεί.
Επί δυο χρονια μας κοροιδεύει. Ανέλαβε με σκοπό να βάλει σε μια τάξη τα χρέη αλλά δεν μας λέει πόσο είναι το ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ;
Που πήγαν τα έσοδα απο την Ευρώπη; Απο τα διαρκείας;
Εμένα η απάντηση οτι δήθεν θα μειώθουν τα έσοδα λόγω ΟΠΑΠ και ΝΟΒΑ δεν με καλύπτει. Πέρσι και πρόπερσι τα χρήματα της ΝΟΒΑ τα πήραμε στο ακεραιο, ενω το κονδύλι που δεν σου εδωσε ο ΟΠΑΠ για το γήπεδο ήταν ΕΚΤΑΚΤΟ και δεν είχε σχεση με το ΠΟΣΟ που ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ. Τα δε χρέη που υπάρχουν αυτή την στιγμή εντοπίζονται σε αυτό το χρονικό σημείο και άρα είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.
Ηρθε και η χτεσινή ΠΡΟΔΟΣΙΑ στο θεμα του Βιτόλο.
Χαρισε τον δευτερο σε αξια παικτη της ομάδας μας στους ανταγωνιστές μας. Πραγματικά δεν το χωράει το μυαλό μου!!!! Αν δεν σε λέγαν ΖΑΓΟΡΑΚΗ σήμερα δεν θα μπορούσες να κυκλοφορήσεις στο δρόμο.
Εν ολίγοις θέλω να μάθω:
-
xrisitsapa
Έτσι μπράβο πήραμε κουράγιο και πλέον τα χώνουμε ευθέως σε αυτόν που έκοψε την μάσα στα λαμόγια του ΠΑΟΚ !!!georgedoulk έγραψε:
Εν ολίγοις θέλω να μάθω:
Λαμόγιααααααα !!!
Θα σου απαντήσω εγώ που είμαι πλήρως ενημερωμένος από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ... Εσύ κουφός είσαι ???
1. 5 με 5,5 εκατ ευρώ είναι το άνοιγμα των τελευταίων 2 ετών αντίθετα με πλεόνασμα 2,5 εκατ τα πρώτα δύο χρόνια
2. Απλήρωτοι είναι γιατί ακόμα δεν έχουν μπει στα ταμεία έσοδα της περσινής χρήσης και λόγω ανοίγματος
3. Ανικανότητα και αφραγκία ... αυτό λέω εγώ
4. Ο Ζαγόρ δεν έχει αμοιβή
5. Αν θυμάμαι καλά πέρνει 5 τον μήνα
Όσο αφορά τον κύριο που είχε στα τμήματα υποδομής μας χρέωσε 2 με 2,5 εκατ ευρώ κάνωντας συγχρόνως προσωπική πολιτική και απαράδεκτες συμφωνίες με ομάδες και πρόσωπα από τα οποία πήραμε παίχτες. Αν δεν ξέρεις δεν θα λες ότι να ναι ... Για το γεγονός ότι έβαλε υπεύθυνο τον Πουρλιο είναι κατακριτέος αν θεωρήσουμε ότι αυτός είναι άσχετος ... Αν σε έκλεβαν και εσένα 2 μύρια δεν θα έβαζες μετά εκεί κολλητό σου ????
Ρε tad to 1. τι σημαίνει δηλαδή;
Ότι λείπουν 5,1 εκ. από τα ταμεία για να μην χρωστάμε;
Ότι λείπουν 5,1 εκ. από τα ταμεία για να μην χρωστάμε;
2,5 εκατομμυρια πλεονασμα τα πρωτα 2 χρονια, 2,3 ελλειμμα τον 3ο χρονο και 2,1 ελλειμμα τον 4ο χρονο.
Αυτο πως κανει στη σουμα χρεος 5 και?
Αυτο πως κανει στη σουμα χρεος 5 και?