Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Πολλα τα νευρα ηρεμα...καντε το χαβαλε σας το ποσο πιστευει κανεις η οχι αυτα που λεει ειναι δικο του θεμα...
-
H_gynaika_tou_Proedrou
Βρίστε και άλλο αγόρια γλυκά. Βγάλτε το άχτι σας...
Μόνο να ξέρετε ότι και εγώ είμαι νευριασμένη για τα όσα συμβάινουν και για το δώσιμο Βιτόλο στον Παναθηναϊκό...
Φωνάξτε και άλλο για τους ΑΡΔ μόνο που εμένα δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Εγώ είμαι πακετού και το χω πεις εκατό χιλιάδες φορές και αν δεν πιστεύεται ρωτήστε τους αντμίν της ιστοσελίδας αυτής που με γνωρίζουν πορσωπικά πολύ καλά.
Τα τελευταία που πόσταρα στο φειςμπουκ ήτνα όταν η ΠΑΕ το έδινε ολοκληρωμένο και δνε είχα λόγο να μην την πιστέψω καθώς είμαι καλοπροαίρετη. Δεν έκανα ποτέ κανένα κουίζ για τον συγκερκιμένο παικτηούτε το έγραψα πρώτη εγώ για τον Καρλάο. Αυτοί πυο το γ΄ραψαν πρώοι είναι τα σάτι που έχουν απευθείας γραμμή μετον γραφείο τύπου της ΠΑΕ. Αντιθέτως εδώ σας είπα από την αρχή ότι αυτό το δίνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την συγκεκριμένη μεταγραφή.
Δνε θα σας επιστρέψω τους χαρακτηρισμούς γιατί όλοι είμαστε ΠΑΟΚ εδώ νομίζω. Απλά σας συγχωρώ
Ετοιμάζω κουίζ δυνατό και σε δέκα λεπτά θα είναι έτοιμο . Μόνο που όλα τα κουίζ και όλες οι ειδήσεις εξαρατούνται από την διαπραγματευτική ικανότητα του συλλόγους και τις διαπραγματεύσεις του...
Μόνο να ξέρετε ότι και εγώ είμαι νευριασμένη για τα όσα συμβάινουν και για το δώσιμο Βιτόλο στον Παναθηναϊκό...
Φωνάξτε και άλλο για τους ΑΡΔ μόνο που εμένα δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Εγώ είμαι πακετού και το χω πεις εκατό χιλιάδες φορές και αν δεν πιστεύεται ρωτήστε τους αντμίν της ιστοσελίδας αυτής που με γνωρίζουν πορσωπικά πολύ καλά.
Τα τελευταία που πόσταρα στο φειςμπουκ ήτνα όταν η ΠΑΕ το έδινε ολοκληρωμένο και δνε είχα λόγο να μην την πιστέψω καθώς είμαι καλοπροαίρετη. Δεν έκανα ποτέ κανένα κουίζ για τον συγκερκιμένο παικτηούτε το έγραψα πρώτη εγώ για τον Καρλάο. Αυτοί πυο το γ΄ραψαν πρώοι είναι τα σάτι που έχουν απευθείας γραμμή μετον γραφείο τύπου της ΠΑΕ. Αντιθέτως εδώ σας είπα από την αρχή ότι αυτό το δίνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την συγκεκριμένη μεταγραφή.
Δνε θα σας επιστρέψω τους χαρακτηρισμούς γιατί όλοι είμαστε ΠΑΟΚ εδώ νομίζω. Απλά σας συγχωρώ
Ετοιμάζω κουίζ δυνατό και σε δέκα λεπτά θα είναι έτοιμο . Μόνο που όλα τα κουίζ και όλες οι ειδήσεις εξαρατούνται από την διαπραγματευτική ικανότητα του συλλόγους και τις διαπραγματεύσεις του...
- khaledfreepaok
«Aγαπητό μου ημερολόγιο,Είμαι πολύ χαρούμενη! Ήρθαν οι φίλες μου από την Ρουμανία και πήγαμε εκδρομή. Πήραμε το ιδιωτικό αεροπλανάκι μας και ξεκινήσαμε για περιπέτειες!!!Ημερολογιάκι μου καλό μην με βλέπεις έτσι στρουμπουλή εγώ κρύβω μέσα μου ένα αγρίμι!Και ξέρεις τι μου αρέσει πιο πολύ; Οι αγώνες με αυτοκίνητα!Εκεί πήγαμε λοιπόν και είδαμε φοβερό αγώνα! Είχε υπερβολική ζέστη βέβαια και η άμμος μου χάλασε το μακιγιάζ αλλά το καταχάρηκα!Δύναμη, οχήματα πραγματικά θωρηκτά, στον πιο διάσημο αγώνα του πλανήτη.Από την αρχή όμως εγώ το μάτι μου το είχα καρφωμένο στο πιο επιβλητικό αυτοκίνητο από όλα.Ήταν ένα μαύρο όχημα που πάνω του είχε εικόνες από μυθολογικούς ήρωες…Δεν κέρδισε τον αγώνα. Κέρδισε όμως τις εντυπώσεις από μένα. Άλλωστε δεν ήταν στην… πολ ποζίσιον, καθώς πάντα βρίσκεται πίσω…Κάποια στιγμή οι φίλες μου, μου είπαν ότι είχαν συναντήσει το όχημα αυτό σε έναν άλλο αγώνα και είχαν την ευκαιρία να μπουν μέσα…Είχαν πάει να συναντήσουν τους καλύτερους σχεδιαστές της Ευρώπης και εκεί που έκαναν βόλτα στα μαγαζιά είδαν το μαύρο αυτό αμάξι ξαφνικά μπροστά τους! Αφήσαν τα αρμάνι και τα χαρμάνι και τρέξαν να το δουν.Πραγματικά πολύ τυχερές αφού μετά το όχημα στάλθηκε για να το θαυμάσουν και σε άλλες χώρες, γειτονικές και μη.Υγ: Όπως βλέπεις στην φωτογραφία έκανα και γω μια βολτίτσα. Πάντα με το ταγιέρ μου. Έτσι να ξεχάσω και λίγο τα όνειρα με τους βρυκόλακες να ενδιαφερθώ για κάτι άλλο.Τώρα αν θα καταφέρω να το οδηγήσω και στην πόλη μου; Αυτό αγαπητό μου ημερολογιάκι δεν είναι αποκλειστικά στο δικό μου χέρι γι’ αυτό μη με μαλώσεις μετά… Εγώ απλά ήμουν χαρούμενη και είπα να στο πω».
-
H_gynaika_tou_Proedrou
Νια για αυτόν έκανα κουίζ αλλά χάλασε τελευταία στιγμή. Εσύ βγες και πες ότι δεν υπήρξε θέμα...
Εσύ βγες και πες ότι εγώ είμαι ο σβούρας και φταίω εγώ που η ομάδα δνε έκλεισε τον παίκτη. χαχα
Πλάκα έχετε βρε... Μήπως να πληρώσω από ταμπουρμπουάρ για να βγαίνουν όλα τα κουίζ; Αυτό δεν γίνεται παιδιά συνγώμη...
Γιατί δεν ποστάρεις του Ρομπερτ; Άλλωστε μόνο αυτόν πήραμε....!!
Έρχεται κουιζ
Εσύ βγες και πες ότι εγώ είμαι ο σβούρας και φταίω εγώ που η ομάδα δνε έκλεισε τον παίκτη. χαχα
Πλάκα έχετε βρε... Μήπως να πληρώσω από ταμπουρμπουάρ για να βγαίνουν όλα τα κουίζ; Αυτό δεν γίνεται παιδιά συνγώμη...
Γιατί δεν ποστάρεις του Ρομπερτ; Άλλωστε μόνο αυτόν πήραμε....!!
Έρχεται κουιζ
-
H_gynaika_tou_Proedrou
Επισης μια απο τις δυο κινησεις που θα γινουν υπαρχει σε παλιο μου φετινο κουιζ. θα περιμενω να το ποσταρεις οταν ανακοινωθει
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- khaledfreepaok
όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και κατά πατεί
της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά
και ένα στα ξένα
early to bed early to rise makes a man healthy wealthy and wise
και ένα στα ξένα
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
χλωμο αφου δε θα ερθει λενε...
που εισε ξεκολαριαραα...νυσταξα
που εισε ξεκολαριαραα...νυσταξα
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Το μωρό των τίτλων
13 Ιουλίου 2011
Share
Αγαπητό μου ημερολόγιο συγνώμη που είχα τόσο καιρό να σου γράψω αλλά μια ένας μαύρος ψηλός μια ένας ισπανός κοντός που έρχονται και φεύγουν δεν μου έδωσαν χρόνοα για το αγαπημένο μου σπορ, δηλαδή να γεμίζω αυτές τις σελίδες…Χθες γνώρισα ένα νεαρό αγόρι. Μένει εδώ κοντά και εγώ περίμενα εδώ και καιρό στην… γωνία διακριτικά για να του μιλήσω.Τώρα βρήκα την ευκαιρία.Όχι μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό αγαπητό μου ημερολόγιο Εγώ είμαι πιστή στον πρόεδρο και αυτός είνα μωρό. Μπέμπης. Απλά αυτός ο νεαρός μυο θυμίζει πολλά. Μεγάλες στιγμές δόξας και τρόπαια!Το μόνο που με νοιάζει είναι να τον βλέπω και να τα αναπολώ…Πάντως συνεχίζω να βλέπω εφιάλτες. Θυμάσε τον Κόμη Δράκουλα και τον γνωστό όνομα που… με τρόμαξε; Να που και οι εφιάλτες με ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ βγαίνουν αληθινοί!
13 Ιουλίου 2011
Share
Αγαπητό μου ημερολόγιο συγνώμη που είχα τόσο καιρό να σου γράψω αλλά μια ένας μαύρος ψηλός μια ένας ισπανός κοντός που έρχονται και φεύγουν δεν μου έδωσαν χρόνοα για το αγαπημένο μου σπορ, δηλαδή να γεμίζω αυτές τις σελίδες…Χθες γνώρισα ένα νεαρό αγόρι. Μένει εδώ κοντά και εγώ περίμενα εδώ και καιρό στην… γωνία διακριτικά για να του μιλήσω.Τώρα βρήκα την ευκαιρία.Όχι μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό αγαπητό μου ημερολόγιο Εγώ είμαι πιστή στον πρόεδρο και αυτός είνα μωρό. Μπέμπης. Απλά αυτός ο νεαρός μυο θυμίζει πολλά. Μεγάλες στιγμές δόξας και τρόπαια!Το μόνο που με νοιάζει είναι να τον βλέπω και να τα αναπολώ…Πάντως συνεχίζω να βλέπω εφιάλτες. Θυμάσε τον Κόμη Δράκουλα και τον γνωστό όνομα που… με τρόμαξε; Να που και οι εφιάλτες με ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ βγαίνουν αληθινοί!
πολυ δυσκολο κουιζ
και ευτυχως και δεν παιζει και να γινει με το παλτο επειδη θελουν λεφτα
-
H_gynaika_tou_Proedrou
I dont walk on the nights beacuse i am on paokmania.grABOLEYTOI έγραψε:όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και κατά πατεί
και ένα στα ξένα
-
H_gynaika_tou_Proedrou
Steenage έγραψε:πολυ δυσκολο κουιζ![]()
![]()
Ποιον από τους δύο λες παλτό;
-
H_gynaika_tou_Proedrou
Καλή νύχτα ΠΑΟΚτσάκια. Τα λέμε την επόμενη φορά
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία: