Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από bakunin4 »

Zorro4 έγραψε:
bakunin4 έγραψε:γιατι ειναι ανικανοι guardian ή τρυπιοι ή και τα δυο. διαλεγεις και παιρνεις.

ολα καλα δεν πειραζει. γουμενο που θελετε ρε , παγωνης που σας χρειαζεται,ε ? ε ?
Ερωτηση 1 ... Εσένα σε μπαναραμε και επεστρεψες ή με φαίνεται;
Ερώτηση 2 ... ΓΙΑΤΊ δε μας προτείνεις τον πρόεδρο που θέλεις;
Ερώτηση 3 ... Ποσο ετών είσαι;
1)εφαγα 2 μηνο μπαν πριν 1 χρονο χωρις λογω απλα επειδη διαφωνουσαν καποιοι μοντς με τα γραφομενα μου αν και χωρις χαρακτηρισμους.

2) Τιμιος με διαφανεια και ειλικρινια και ας λεγεται και Ζορρο

3) 33.

τι κακο εγραψα ?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω διαβασα να γραφεις καπου οτι ερχονται κλωτσιες κανω λαθος?
Σε ξαναρωτησα αλλα δεν απαντησες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και για να το κλεισω γραψε οτι γουσταρεις δικαιωμα σου,αλλα οχι απειλες ρε φιλε σε αυτον που σε εβγαλε απο τη λασπη αυτο ειναι αχαριστια.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Οσα λαθη και αν εκανε...μην ξεχνατε που ειμασταν πριν ερθει.....ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ....
...δες τε και λιγο διπλα σας....εδω που φτασαν οι τωρα οι γριες...εμεις ειμασταν πριν 4 χρονια.
...απατοι θα βουλιαζαμε...αν δεν εμπαινε,[ χωρις βοηθεια απο κανενα], μονος μες τα σκατα για να μας σωσει.
....Νταλκα στα @@ του εβαλε στα καλα καθουμενα....
ειχε αναγκη απο δοξα; ειχε αναγκη απο λεφτα; η μηπως δεν ηταν ο ποιο αγαπητος παικτης του ΠΑΟΚ
τα τευλεταια χρονια.....ο κοσμος τον λατρευε..
.καταλαβαινω και συμφωνω με την κριτικη που γινεται,... αλλα...
το να βγαινουν ατομα και αφηνουν υπονοουμενα για ''λαμογιες'' και ''αρπαχτες'' απο τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ....
.....ε οχι ρε μαγκες ...οχι....φτανει..
ντροπη μας....

Η αχαριστεια σε ολο της το μεγαλειο....
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

ναι το εγραψα εφοσον δεν αποκτασταθει η εμπιστοσυνη που υπηρχε φυσικα,συμπληρωσα απο κατω. κατι που με τα απανωτα τρυπηματα φανταζει δυσκολο/
Άβαταρ μέλους
rasputin

Δημοσίευση από rasputin »

Παρακολουθείς τι γίνεται στην ΑΕΚ φέτος το καλοκαίρι; Θεωρείς ότι αυτή η ομάδα οικονομικά είναι καλύτερα από εμάς; Βασικά, για να είμαι δίκαιος, και οι δύο στα σκατά κολυμπάμε από οικονομικής άποψης αλλά τέλος πάντων... Από αγωνιστικής πλευράς με εξαίρεση την περσινή χρονιά είμασταν μακράν καλύτεροι από δαύτους. Ακόμα και πέρσι με όλα τα στραβά μας πάλι παίζαμε καλύτερα από την ΑΕΚ.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

όπου φτώχεια και γκρίνια
Άβαταρ μέλους
rasputin

Δημοσίευση από rasputin »

no money no honey
Άβαταρ μέλους
tintin

Δημοσίευση από tintin »

Το πρόβλημα δεν είναι στα λεφτά, είναι στα μυαλά. Σε ολωνών τα μυαλά, διοίκησης και κόσμου.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κύριε πρόεδρε, αυτό που βάλατε χτες να μιλήσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ
εξέθεσε το σύλλογο με τις αηδίες που μας αράδιαζε.
Κύριε πρόεδρε τα χετε που τα χετε κάνει σκατά στο θέμα του Βιτόλο
με αυτά που είπε αυτο, χτες το βράδυ θα πρέπει να καλέσετε τον Αχόρταγο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Eγώ προσωπικά μετά το χτεσινό το οποίο δε χωνευεται με τιποτα θελω να κάνω μια ερώτηση στο κυριο Ζαγοράκη...

Με πιο δικαίωμα ξεφτίλισες εναν ολόκληρο λαό ?
Ο κόσμος τι φταίει να διαβαζει τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ δημοσιευματα σχετικά με το περίεργο τρόπο μεταπήδησης του Βιτόλο στο βάζελο?
Η ρετσινιά αυτή πότε θα φύγει? Σε κανένα δίμηνο? Και μετά όλα καλά?
Γιατί δε τρέναρες ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ την αποδέσμευση? Τουλάχιστον να μη γινουμε ρεζίλι όπως κ έγινε

Εγώ προσωπικά ΔΕ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ πλέον. Ειτε λόγω ανικανότητας είτε λόγω δόλου. Δυστυχώς δε μπορώ να αποκλείσω ΤΙΠΟΤΑ πλέον.
Εισαι αναξιόπιστος, λες ΨΕΜΜΑΤΑ στις συνεντευξεις τύπου και πλέον δε θεωρώ ότι έχεις να προσφέρεις κάτι άλλο στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

rasputin έγραψε:Τι λέτε ρε σεις, συνέλθετε λιγάκι... Λέτε να πληρώσω τον Βιτόλο ώστε να τον κρατήσω και να τον στείλω να μπει πάλι στην προετοιμασία μέχρι να βρει ομάδα(πότε θα γίνει αυτό, ξέρουμε σίγουρα;) ενώ 1ον, οι υπόλοιποι είναι ακόμα απλήρωτοι, και 2ον θα είναι πλέον ξένο σώμα αφού ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ. Πόσοι ακόμα θα έκαναν ότι και ο Βιτόλο;

Όσο για το άνοιγμα, πόσο πρόθυμοι είμασταν όλοι πέρσι Ιούνιο και Ιούλιο να δούμε παίχτες να φεύγουν και το μπάτζετ να πέφτει; Γιατί αυτό έπρεπε να κάνουμε προκειμένου να μειωθεί το άνοιγμα του προηγούμενου έτους. Εδώ έπαιζε να καταφέρουμε, έστω και ως ουτσάιντερ, να παίξουμε σε ομίλους τσάμπιονς λίγκ και θα δεχόμασταν αποδυνάμωση του ρόστερ; Εκεί που τα σκάτωσε η διοίκηση πέρσι ήταν με το θέμα προπονητή, εκεί να συμφωνήσω.

Πολλή κουβέντα γίνεται τελευταία για την φερεγγυότητα του Ζαγοράκη. Πετάει κάποιος μια μαλακία και αρχίζουμε όλοι να την μασουλάμε. Αν είναι να κατηγορήσετε κάποιον για κάτι, κάντε το με στοιχεία. Όλοι περνάμε δύσκολες ώρες, χαλαρώστε λιγάκι και μην μας τρελαίνετε περισσότερο. Μέχρι να έχω στοιχεία στα χέρια μου που να αποδεικνύουν το αντίθετο θα θεωρώ τον Ζαγοράκη καθαρό.
++++
tintin έγραψε:Το πρόβλημα δεν είναι στα λεφτά, είναι στα μυαλά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

rasputin έγραψε:no money no honey
Εδω ειναι ολη η ουσια. Γι' αυτο γινεται ολος ο καβγας.

" Επιτρεπεται να παιξεις , επιβαλλεται να πληρωθεις " ;)

Ολα τα υπολοιπα ειναι παρενεργειες αυτης της καταστασης....
kos

Δημοσίευση από kos »

Holypaok έγραψε:Λοιπον εχουμε τα εξης "απτα" στοιχεια:
·Σε κάποιον χρωστας χρήματα τόσα ώστε αν θέλει σου κάνει προσφυγή μένει ελεύθερος κ του πληρώνεις κ αποζημίωση
·ως χαρακτήρας σου είναι πλέον γνωστό ότι είναι φραγκοφονιας κ στυγνος επαγγελματίας
·δεν έχεις τα χρήματα να του καλύψεις τα οφειλόμενα
·ο παίκτης έχει εκφράσει απο Φεβρουάριο επιθυμία να την κάνει γιατί δε γουσταρει άλλο τη μυρωδιά της Τούμπας

ΕΣΥ γνωριζοντας οοοοολα τα ως άνω με ποια λογική πηγαίνεις κ του καταθετεις πρόταση μείωσης συμβολαίου κατα ΠΕΝΉΝΤΑ τοις εκατο κ μάλιστα παρουσιάζοντας το ως μονόδρομο;
Εγω με την πλήρη εμπιστοσύνη μου προς το πρόσωπο σου κ την τυφλή στήριξη είμαι ιδιαίτερα καχυποπτος για τους λόγους που το έκανες γιατί όσο κ να το τυρανναω δε μου κάθεται να σαι τοοοσο ηλίθιος.
Πως ρε συ να μην ξενερωσει ο μέσος οπαδός όχι τονίζω για την αποχώρηση ενός παίκτη αλλα για τους χειρισμούς σου;
Μάγκα το βάζελο έκανες. congrats

Sent from my iPad using my own fingers
μονοδρομο δεν παρουσιασαν μονο την μειωση αποδοχων.
μονοδρομο παρουσιασαν το οτι σε αυτη την "διαπραγματευση" ο βιτολο εχει το πανω χερι.
οταν παικτης σου ζηταει να φυγει τον φεβρουαριο και τον εχεις μετα απο 5 μηνες απληρωτο τοτε απλα εχεις παρατησει το θεμα. στο μυαλο σου υπαρχει μονο πως θα ξεπερασεις τις φωνες του κοσμου. επικοινωνιακη διαχειριση απο ανθρωπους που δηλωνουν οτι μιλανε την γλωσσα της αληθειας.

προσωπικα δεν πιστευω με τιποτα οτι δεν ηξεραν εδω και καιρο οτι παει βαζελο. δεν παιζει σεναριο να μην τους το σφυριξαν οι εκ θεσσαλονικης μανατζερ του βιτολο. ουτε αυτο ομως τους συγκινησε και τους επεισε να αλλαξουν τακτικη.

το πως και το γιατι ας το απαντησει ο ζαγορακης.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

teratios2 έγραψε:περίπτωση 1: ο Βιτόλο αν τελικά πάει στον βάζελο, είναι στα πλαίσια κάποιας συμφωνίας κάτω απ το τραπέζι που μας κάνει νέτα-σκέτα παράρτημα του βάζελου

περίπτωση 2: ο Βιτόλο έφυγε γιατί ο οικονομικός χειρισμός από την μεριά της διοίκησης ήταν ΚΑΚΙΣΤΟΣ (χειρότερος δεν γίνεται), τόσο που δημιούργησε ευκαιρίες στον Βιτόλο να μας πιάσει απ τα αρχίδια και να απαιτήσει το να μείνει ελεύθερος 2 χρόνια πριν από την λήξη του συμβολαίου του

την 1η περίπτωση δεν θέλω καν να την σκέφτομαι, αλλά την αναφέρω γιατί ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ θα την λουζόμαστε για τουλάχιστον την επόμενη χρονιά...σε ευχαριστούμε για αυτό...
ί
giapas έγραψε:Eγώ προσωπικά μετά το χτεσινό το οποίο δε χωνευεται με τιποτα θελω να κάνω μια ερώτηση στο κυριο Ζαγοράκη...

Με πιο δικαίωμα ξεφτίλισες εναν ολόκληρο λαό ?
Ο κόσμος τι φταίει να διαβαζει τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ δημοσιευματα σχετικά με το περίεργο τρόπο μεταπήδησης του Βιτόλο στο βάζελο?
Η ρετσινιά αυτή πότε θα φύγει? Σε κανένα δίμηνο? Και μετά όλα καλά?
Γιατί δε τρέναρες ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ την αποδέσμευση? Τουλάχιστον να μη γινουμε ρεζίλι όπως κ έγινε

Εγώ προσωπικά ΔΕ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ πλέον. Ειτε λόγω ανικανότητας είτε λόγω δόλου. Δυστυχώς δε μπορώ να αποκλείσω ΤΙΠΟΤΑ πλέον.
Εισαι αναξιόπιστος, λες ΨΕΜΜΑΤΑ στις συνεντευξεις τύπου και πλέον δε θεωρώ ότι έχεις να προσφέρεις κάτι άλλο στην ομάδα.
Παντως υπαρχει και προιστορια απο πισω... Δεν ειναι τωρινο φαινομενο. Θυμιζω τα εκατομυρια για τις μεταγραφες Μελισση-Χριστοδουλοπουλου, την χορηγια Vivartia, τον δανεισμο Μουν, Δαρλα ...

Εν ολιγοις θελω να ξανατοποθετηθω για ακομη μια φορά πανω στο θεμα: Θεωρω τον Ζαγορακη (και τον Βρυζα) παιδια του συστηματος με ισχυρες φιλιες και κουμπαριες στον χώρο του ποδοσφαιρου και κατα τη γνωμη μου το καραβι θα το πηγαινουν μεχρι "εκει που τους παιρνει"...

Η συγκρουση στο ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι πρωτιστως οικονομική-παραγοντικη και δευτερευοντως αγωνιστικη... Η μονη περιπτωση για να συγκρουστει ο ΠΑΟΚ με το ΠΟΚ ειναι να ερθει ενας μεγαλοεπιχειρηματιας που ειτε ειναι ΠΑΟΚτσης, ειτε για δικους του λογους θα τους γραψει ολους στα @@ του και θα πει "αραχτε μαγκες, ηρθε η ωρα μου"...

Μην το περιμενετε αυτο απο τους ΖΖ...

ΥΓ. Σορυ, τερατιε που εκοψα το ποστ σου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”