Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Sofia 2-3
Re: Π.Α.Ο.Κ. - CSKA Sofia (Arnhem area) [13/7 20:30 nova2]
με το 3-1 σταματαω το παιχνιδι και παω για μπυριτσα.
ναι ναι ξερω δεν ειναι ενδεικτικα τα φιλικα αλλα μαλλον δεν εφταιγε μονο ο Μπερετας - Παυλος - Ιωακειμ.
Θελουμε:
ΑΜΥΝΑ
ΚΕΝΤΡΟ
ΕΠΙΘΕΣΗ
ναι ναι ξερω δεν ειναι ενδεικτικα τα φιλικα αλλα μαλλον δεν εφταιγε μονο ο Μπερετας - Παυλος - Ιωακειμ.
Θελουμε:
ΑΜΥΝΑ
ΚΕΝΤΡΟ
ΕΠΙΘΕΣΗ
Ε ναι πιες εσύ μπιριτσα ενώ αυτοί τα έχουν παίξει κάθε μέρα φιλικό και προετοιμασία....
Αφού είναι ξεκάθαρα δεν έχουν δυνάμεις γιαυτό τα φάγαμε μπαμ μπαμ...
καλα που το καταλάβατε, (οχι εσυ προσωπικά)Asimos έγραψε:με το 3-1 σταματαω το παιχνιδι και παω για μπυριτσα.
Θελουμε:
ΑΜΥΝΑ
ΚΕΝΤΡΟ
ΕΠΙΘΕΣΗ
παντος φιλικα ειναι κλαι μαιν. (οχι οτι θα παμε καλύτερα στο πρωταθλημα).
PaokArxis έγραψε:Ε ναι πιες εσύ μπιριτσα ενώ αυτοί τα έχουν παίξει κάθε μέρα φιλικό και προετοιμασία....
Αδερφε... Αρκετα με την καραμελα της κουρασης. Και με τον Αγιαξ περυσι κουραση ειχαμε; Τεσπα γιατι θα ξεφυγω και δεν θελω αλλα δεν αντεχω να τους βλεπω ετσι. Μετα τα play off επι σαντους η ομαδα ειναι φαντασμα του καλου της εαυτου.
Δεν βλεπω ΠΑΟΚ τους τελευταιους 12 μηνες!
Ενταξει, το βουλωνω.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Και τι θες να φέρουμε ρε φίλε; Λες εγώ να μην θέλω 11 βιερίνια; ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ:;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δεκτον. Το σεβομαι. Το καταλαβαινω.
Εσυ ομως αδερφε αντιλαμβανεσαι το συλλογισμο μου;
Πάντως πολυ χάλια ομάδα η τσκα. Δείτε γκολ που έφαγαν. Ούτε ο ΠΑΟΚ δεν το τρώει αυτο...
Εγώ συμφωνώ ότι θέλουμε άλλους παίχτες στο ξαναλέω.Asimos έγραψε:Δεκτον. Το σεβομαι. Το καταλαβαινω.
Αλλά τι κερδίζουμε να κράζουμε συνέχεια; Ενώ τα έσοδα φέτος είναι κατά πολύ κάτω;
Λιγότερα διαρκείας(και πιο φτηνά από πέρυσι) -νοβα, -οπαπ...., 50% φορολογία(45% κράτος + 5%ΕΠΟ νταβας)
Για πες μας εσύ πως να φέρουμε παίχτες πάνω απο 200χιλιάρικα;
Αυτό που λέω είναι ότι δεν ωφελεί να λέμε συνέχεια τα ίδια...
Τελικά όπως τη βλέπω την ομάδα, ο πιο τακτικά έτοιμος παίκτης είναι ο Αρίας...είδατε πόσα έμαθε από το Χάβο πέρσι που κοροϊδεύατε.....??

'Ολοι παρμένα τάχουμε αλλά πιο ήρεμα ειδικά:eliask έγραψε:Πάντως πολυ χάλια ομάδα η τσκα. Δείτε γκολ που έφαγαν. Ούτε ο ΠΑΟΚ δεν το τρώει αυτο...
γράψε εμείςeliask έγραψε: Ούτε ο ΠΑΟΚ δεν το τρώει αυτο...
Κυριε ΠΑΟΚαρχα..PaokArxis έγραψε:Εγώ συμφωνώ ότι θέλουμε άλλους παίχτες στο ξαναλέω.Asimos έγραψε:Δεκτον. Το σεβομαι. Το καταλαβαινω.
Αλλά τι κερδίζουμε να κράζουμε συνέχεια; Ενώ τα έσοδα φέτος είναι κατά πολύ κάτω;
Λιγότερα διαρκείας(και πιο φτηνά από πέρυσι) -νοβα, -οπαπ...., 50% φορολογία(45% κράτος + 5%ΕΠΟ νταβας)
Για πες μας εσύ πως να φέρουμε παίχτες πάνω απο 200χιλιάρικα;
Αυτό που λέω είναι ότι δεν ωφελεί να λέμε συνέχεια τα ίδια...
Ναι γνωριζω τι γινεται με τα οικονομικα του ποδοσφαιρου αλλα επισης γνωριζω πως οι ΖΖ πρωτα και μετα ολοι εμεις δεν μπορουμε να περιμενουμε πολλα απο την συγκεκριμενη ομαδα.
Δεν ξερω τι χρειαζεται, Δεν ξερω τι φταιει αλλα θελω παλι ανταγωνιστικη ομαδα γιατι φιλε μου ετσι δεν ειμαστε ικανοι για τιποτα.
Δεν μηδενιζω, δεν κραζω, υποστηριζω, τα χωνω οποτε μπορω αλλα επισης μπορω να κρινω αυτο που βλεπουν τα ματια μου απο περυσι τον Μαη μεχρι τωρα.