6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Άβαταρ μέλους
Bono

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από Bono »

Εκείνος ο παλίκαρος ο che4 που μας έλεγε κάτι ωραία για τη μοδίστρα που να βρίσκεται άραγε?
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Τελικά μας αρέσει να τρώμε τις σάρκες μας ή ψάχνουμε απλώς ευκαιρία να βγάλουμε χολή κατά οποιουδήποτε δεν γουστάρουμε?
Υπάρχει κανείς που δεν ήξερε ήδη από ΠΕΡΥΣΙ πως ο σύλλογος είχε εμφανίσει έλλειμμα?
Δεδομένου πως στην αρχή της χρονιάς εν ονόματι του πρωταθλητισμού που ΟΛΟΙ γουστάραμε (και πολλοί ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝΕ) κρατήθηκε το ρόστερ και προστέθηκε και ο Σάλπι με ένα υπέρογκο για μας συμβόλαιο, υπάρχει κανείς που παραξενεύεται και για το φετεινό έλλειμμα δεδομένης της αποτυχίας των στόχων μας (έστω πλην της καλής, αλλά όχι και οικονομικά σωτήριας ευρωπαϊκής πορείας)?
Υπάρχει κανείς που πραγματικά πίστευε πως ο ΠΑΟΚ για τρίτη σερί χρονιά θα μπορούσε να συνεχίσει να ενισχύει το ρόστερ του?
Υπάρχει κανείς που περίμενε πως αυτό το καλοκαίρι (και ... αργά είναι) θα περνούσε χωρίς να πουλήσουμε κάποιον πρωτοκλασσάτο παίκτη προκειμένου να μπουν κάποια έσοδα στο ταμείο, γνωρίζοντας μάλιστα πως το συγκεκριμένο σενάριο έπαιζε ήδη από πέρυσι (θυμηθείτε το σήριαλ Κοντρέρας)?
Θυμηθείτε πόσοι από εμάς ήταν έτοιμοι να αποδεχτούν τη μεταγραφή του Βιεϊρίνια (!!!), προκειμένου να ξελασπώσει οικονομικά η ομάδα. Η πρόταση όμως για 10+ μύρια δεν ήρθε ποτέ και ο Βιεϊρίνια έμεινε. Δεν είδα να διαμαρτύρεται κανείς γι αυτό. Δεν ξεσπάθωσε κανένας "πως θα καλύψεις το έλλειμμα ρε Θοδωράκη χωρίς να πουλήσεις τον παικταρά"?
Και ξαφνικά έγινε χαλασμός γιατί, κρατώντας το περυσινό ρόστερ (έστω και με συμφωνημένες μειώσεις αποδοχών και με Καρλάο αντί του Μούσλι), "αφήσαμε να φύγει ο Βιτόλο στον βάζελο, χωρίς να πάρουμε χρήματα"!
Μα ήταν ολοφάνερο όλον αυτόν τον καιρό πως ο βάζελος ΔΕΝ θα έπαιρνε ποτέ τον Βιτόλο άν δεν ήταν ελεύθερος.
Το να θέλεις να πουλήσεις κάτι και μάλιστα σε συγκεκριμένη τιμή είναι ουτοπία αν δεν υπάρχει αγοραστής. Και για τον Βιτόλο ΔΕΝ υπήρχε αγοραστής. Το μόνο οικονομικό όφελος μπορούσε να προκύψει μόνον από την απαλλαγή πληρωμής του. Είναι σα να θέλω να πουλήσω το σπίτι μου σε μειωμένη έστω τιμή λόγω της δεδομένης οικονομικής κρίσης, προκειμένου να αποφύγω την φυλακή για χρέη. Αν δεν βρεθεί αγοραστής, θα το δώσω κοψοχρονιά ή θα αναγκαστώ να πουλήσω ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να πουληθεί.

Αν κάποιος έχει τη μαγική συνταγή για να βγούμε στο τέλος της χρονιάς καθαροί, χωρίς να πουλήσουμε κανέναν παίκτη και ενισχύοντας και την ομάδα, ας καταθέσει με συγκεκριμένα στοιχεία την πρότασή του. Διαφορετικά ας περιμένει τουλάχιστον το αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου, για να μπορούμε να μιλάμε πλέον με συγκεκριμένα στοιχεία περί ευθυνών και περί ανίκανων. Όχι και να γίνουμε μπάχαλο επειδή έφυγε ο Βιτόλο. Έλεος!
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Την Παρασκευή ανέβασα ένα κείμενο για την κατάσταση στα διοικητικά της ομάδας και για τους εγγενείς περιορισμούς που έχει αυτό το διοικητικό σχήμα. Το θεώρησα σκληρό και εν πολλοίς άδικο και το διέγραψα πέντε λεπτά μετά.

Έκανα λάθος και μετανιώνω.

:pano:
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Ακουσε κανεις σημερα ραδιοφωνο; Απαντησε κανεις ρεπορτερ γιατι η ΠΑΕ δεν του εβαλε ρητρα για να μην παει εντος Ελλαδας ή οχι;
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

σε ολα αυτα θα απαντησει ο Δουκας μετα το παιχνιδι στο PAOKMANIA web radio στην εκπομπη μου...

Θα βγει ανακοινωση στην κεντρικη σε λιγο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τετ 13 Ιούλ 2011, 20:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

βαλτε Λουκετο λεμε να ησυχασουμε!
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

baneprelevic361 έγραψε:Σας το έχω ξαναπεί και θα σας το ξαναπω. Επειδή μένω αθήνα είμαι αθηναίος και φοιτώ και σε δημοσιογραφική σχολή γνωρίζω πως ο βίκτορας θα μείνει κατα 90/100 στο Πάοκ και θα επισημοποιηθεί αύριο. Το ρεπορταζ που βγαίνει τις τελευταίες ώρες απο την αθήνα και τον παναθηναικό (βλέπε και πρασινανεα αν θες) είναι ότι ο υπάρχει ένα ποσοστό της τάξης του 10-15/100 να φύγει απο μας και να πάει στο παο. Σας το λέω παίδες απο μέσα θα το δείτε και αύριο. τώρα αν θα παίξει ή όχι εδώ δεν το ξέρω, ξέρω όμως ότι οι βάζελοι δεν είναι τις τελευταίες ώρες και πολυ θετικοί για την αποχωρησή του από μας. ο βιτόλο θα μείνει σε μας κατα 90/100 σας το ξαναλέω και είμαι και απόλυτα σίγουρος για αυτό για το ότι θα μείνει. μην μασάτε παπαροαθηναικές μαλακίες!
Άλλαξε σχολή.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

αρδ, τι περιμένεις? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

δεν ξέρω κατά πόσο στο ζέλο τα πράγματα θα'ναι καλύτερα.δεν το βλέπω.πιθανολογώ πως θα μετανοιώσει συντόμως για την επιλογή του.η οποία κατ'εμέ είναι πάντως σεβαστή.η παε από μέρους της δεν ξέρω αν χειρίστηκε την κατάσταση ως θα έπρεπε.απ'ότι φαίνεται μάλλον ΟΧΙ.υπάρχει βαθύτερο πρόβλημα από την αποχώρηση απλά του χ βιτόλο.κι αυτό είναι πράγματι θέμα για σκεπτικισμό.σίγουρα ΟΧΙ για ισοπεδωτισμό.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Κοροιδεύεται ρε! δεν μασάω! αυτή ήταν η πληροφορία και σας έχω και παραδείγματα:

1) το ραντεβού δεν έγινε χθες έγινε σήμερα το πρωί

2) τα λεφτά τα είχε ο ζάγορ και σκεφτόταν να του τα δώσει και να μείνει ο βιτόλο όπως ο σαβίνι

3)ο βάζελος τον ήθελε παράλληλα όμως δεν καιγόταν για την αποκτησή του (η οποία του έκατσε βέβαια κουτί δυστυχώς)

Επίσης σας είχα πει για να δείτε την δημοσιογραφική μου εγκυρότητα πως ο οσφπ είχει κάνει πρόταση στον αντελίνιο αλλά δεν θα πήγαινε με τίποτα γιατί ήταν προφορική και ο Πάοκ τότε δεν ήταν σε θέση να τον δώσει.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τελευταια λογια κλειδωνουμε...
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

λουκετιδης λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

εφυγε βασικος μας παικτης με μεταπωλικη αξια επειδη τον χρωστουσαν 300.000 και πηγε τσαμπα στους βαζελους ... ζαγορακη ενα πραμα θα σε πω μονο ..απο μενα εχεις φαει μεγαλο Χ αμπαλε ..
εισαι αχρηστος παρε ποδι απο τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Δε θέλω να κράζω αλλά: Μου θυμίζει τακτικές σκουλικιού που ενώ έκλεισε τον Αμπρέου με 1εκ. συμβόλαιο, τελικά του έδωσαν 150χιλ., τον άφησαν ελεύθερο και πανηγύριζαν..
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Ευχαριστώ για όσα προσέφερες,όμως δεν έχω την πολυτέλεια όντας οπαδός της μεγαλύτερης ομάδας στον πλανήτη να ασχοληθώ άλλο...Υγεία και καλή αποτυχία στην επόμενη ομάδα σου. :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”