6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από obanebane »

Aureliano Buendia έγραψε:Αυτό που συνέβη είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και αν:
α) ο παίκτης πήγαινε στους κόκκινους σκατάδες αντί για τους πράσινους
β) στη δίοικηση δεν υπήρχαν οι ΖΖ
αυτή τη στιγμή θα είχε γίνει της ΠΟΥΤΑΝΑΣ

Τώρα, η τακτική είναι γνωστή, επαφίεται στα γνωστά ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ των οπαδών μας, θα εκτελεστεί απο τα πανηλίθια παπαγαλάκια και περιλαμβάνει τα εξής στάδια:

α) αγωνιστική υποτίμηση του παίκτη.
Αδιαφορώ ακόμη και αν βγει Μακελελέ ο Αρίας. Ο Βιτόλο ήταν υπερχρήσιμος, ενώ ένας από τους βασικούς λόγους της αισιοδοξίας μου για φέτος πήγαζε από την τριάδα των Πάμπλο - Βιτόλο - Αρίας και την εναλλαγή τους στις θέσεις των αμυντικών χαφ ανάλογα με τις συνθήκες του κάθε αγώνα.

β) ηθική απαξίωση του παίκτη

Πώς να μην πιάσει αυτό το βλακώδες κολπάκι όταν οι οπαδοί μας ακόμη πιστεύουν πως οι ξένοι ποδοσφαιριστές γεννήθηκαν ΠΑΟΚτσάκια και βλέπουν τον Μανάβη στον ύπνο τους. Ο πλήρως εξοφλημένος οικονομικά Ισπανός παίκτης θα προσέφερε τις υπηρεσίες του, θα γούσταρε και ούτε προδότης θα ήταν ούτε Εφιάλτης ούτε τίποτα. Το σκέλος β) της διαδικασίας μας προσφέρει και μία υπηρεσία πολύ σημαντική. Ξάφνου θεωρείται φυσιολογικό ότι κανείς δεν πληρώνεται στην ώρα του και όποιος απλήρωτος θελήσει να πάρει τα μπογαλάκια του και να φύγει, καταχωρείται και ως αχάριστος.

γ) καλλιέργεια κλίματος πως εξαντλήθηκε κάθε περιθώριο συνεννόησης ή εύρεσης εναλλακτικής λύσης

Καλαμπούρι από τα λίγα αυτό. Μονόδρομος δηλαδή να αποδεσμευτεί ένας βασικός πυλώνας της ομάδας χωρίς να πάρουμε φράγκο και να ενισχυθεί ο ημίνεκρος βάζελος από το πουθενά και σε μία θέση μάλιστα όπου είχε κενό δεδομένης της φυγής του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Θα τρελαθώ.

Η ουσία είναι ότι με αυτές τις εξελίξεις, ο κόσμος ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ θα παγώσει και θα αισθανθεί ξανά πως η ομάδα του είναι μικρότερο μέγεθος από τους 3, άντε τους 2 λέω εγώ, ανταγωνιστές του.
Αυτή η αίσθηση εκκολαπτόμενης ισότητας προς τους αντιπάλους μας που έχουν υπερπολλαπλάσιους τίτλους ήταν από τις μεγαλύτερες ευεργεσίες της τωρινής Διοίκησης προς όλους εμάς τους οπαδούς και είναι κρίμα να σβήσει και να χαθεί σταδικά.

Α, και κάτι τελευταίο, οποιοσδήποτε άνω των 16 ετών αναφερθεί σε υποδοχές - κολάσεις του Δάντη και άλλα γραφικά, δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον.
Ό, τι και να ετοιμάσουμε για τον Βιτόλο στον αγώνα της Τούμπας, ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ.

Αουρελιανε επανηλθες δριμυτερος και ομολογω οτι εχεις απολυτο δικιο.
Ισως η μεγαλυτερη κατακτηση αυτης της διοικησης οπως εγραψες ειναι οτι μας εκανε να βλεπουμε και αγωνιστικα τους ποκιτες σαν ισο προς ισους.
Δεν πρεπει λοιπον να τους δωσουμε μια ευκαιρια να διορθωσουν τα λαθη που αποδεδειγμενα εκαναν?
Για σενα επειδη ξερω πως σκεφτεσε ειμαι σιγουρος οτι θα το κανεις για τους υπολοιπους δε ξερω.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Λουκετο ρεεεεε!!!! Που ειναι το ΛΟΥΚΕΤΟ;;;
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Πάει με το πρώτο αεροπλάνο στην Αυστρία, λέει.
Σήμερα στην Αυστρία, συγκεκριμένα στο Γκρατς, η Στουρμ υποδέχεται την Φέχερβαρ, στα πλαίσια του β' προκριματικού γύρου του Ch.L.
Η Φέχερβαρ (γνωστή και ως Βιντεότον) είναι η ομάδα του Έλεκ, του φερόμενου και ως πιθανού αντικαταστάτη του Βιτόλο.
Άρα ο Ισπανός πάει για να διαπιστώσει τί τέλος πάντων έχει αυτός ο Ούγγρος παραπάνω και τον ήθελε ο Μπόλονι.
Το κακό είναι ότι ο Έλεκ προέρχεται από τραυματισμό και μάλλον δεν θα παίξει.

Άλλος έγραψε ότι τον χαρίσαμε στον βάζελο για να έχουμε - λέει - «ευνοϊκές διαιτησίες»... Νομίζω ότι το δικό μου σενάριο είναι πιο πιστευτό. :P

ΥΓ: GI4NNEN4 έγραψες! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΥΓ2: Στο καλό ρε Βικτωράκο, καλή συνέχεια στην καριέρα σου και σου δίνω και την ευχή στα αγγλικά: Break a leg (και όχι δικού μας παίκτη)!
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

και πληρωμένο να τον είχαν απο τη στιγμή που ήθελε να φύγει θα έφευγε.
Τι επιλογές είχαμε στη παρούσα φάση? Άντε και βρήκαν ομάδα να τον πουλήσουν, και έδινε πχ η κάτω ραχούλα 500000
δεν πρέπει να συναινέσει και ο παίκτης?
ο Βιτόλο θα πήγαινε???? σιγά μην πήγαινε
Κάνανε και το επικοινωνιακό τρικ χθες και βγάλαν 2 δημοσιεύματα και καλά οτι ενδιαφέρεται η βιγιαρεάλ κλπ (στην τατανα τατανιές) αλλά δεν μάσησε ούτε ο Βιτολο ούτε ο Βάζελος.
Αντε και του δίναν τα λεφτά του Σαχπα και τον στέλναν πακέτο πίσω, θα κλαιγόταν ολη μέρα οτι η κακιά διοίκηση δεν τον άφησε να πάει κοντά στον πατέρα του (σιγά μην έλεγε είχα κλείσει στο λαγό). Αποτέλεσμα να γίνει μπάχαλο στα αποδυτήρια.
θα υπογράψει μετά ανανέωση ο Βιερίνια με ρήτρα 15.000.000 και ο κάθε παίκτης ανανέωση με μείωση με την κακιά διοιήκηση?
νομίζω πως όχι

Δε λέω λάθος χειρισμούς απο τη διοίκηση είχαμε,
απο εκεί και πέρα όμως πάμε παρακάτω
και μάλιστα γερά

σιγά μην κλάψω κιολας που έφυγε ο βιτολας
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Είναι να σκίζεις τα ρούχα σου.

Πριν από ελάχιστες εβδομάδες ο πρόεδρος στη συνέντευξη τύπου ενημέρωνε για πιθανές πωλήσεις προς αναζήτηση ρευστού, τονίζοντας πως η ομάδα των τελευταίων ετών φτιάχτηκε με αυτή τη συνταγή (οικοδόμος, μελίσσης) κάτι το οποίο εντέχνως καλλιεργούσαν και οι μάχιμοι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι. Ο παίχτης παραχωρείται χωρίς καμιά πειστική εξήγηση σε μια ομάδα ανταγωνίστρια που φέτος φάνταζε πως θα είναι τρωτή όσο ποτέ. Και όπως είναι λογικό, η εξήγηση της υπόθεσης θα πάει διακοπές με πιθανότερο προορισμό τη Νέα Μεσήμβρια.

Το γόητρο έχει φτάσει στο ναδίρ. Το κακό είναι πως πλησιάζει και το να-δειρ.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

φρικη
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Εκείνος ο παλίκαρος ο che4 που μας έλεγε κάτι ωραία για τη μοδίστρα που να βρίσκεται άραγε?
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Τελικά μας αρέσει να τρώμε τις σάρκες μας ή ψάχνουμε απλώς ευκαιρία να βγάλουμε χολή κατά οποιουδήποτε δεν γουστάρουμε?
Υπάρχει κανείς που δεν ήξερε ήδη από ΠΕΡΥΣΙ πως ο σύλλογος είχε εμφανίσει έλλειμμα?
Δεδομένου πως στην αρχή της χρονιάς εν ονόματι του πρωταθλητισμού που ΟΛΟΙ γουστάραμε (και πολλοί ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝΕ) κρατήθηκε το ρόστερ και προστέθηκε και ο Σάλπι με ένα υπέρογκο για μας συμβόλαιο, υπάρχει κανείς που παραξενεύεται και για το φετεινό έλλειμμα δεδομένης της αποτυχίας των στόχων μας (έστω πλην της καλής, αλλά όχι και οικονομικά σωτήριας ευρωπαϊκής πορείας)?
Υπάρχει κανείς που πραγματικά πίστευε πως ο ΠΑΟΚ για τρίτη σερί χρονιά θα μπορούσε να συνεχίσει να ενισχύει το ρόστερ του?
Υπάρχει κανείς που περίμενε πως αυτό το καλοκαίρι (και ... αργά είναι) θα περνούσε χωρίς να πουλήσουμε κάποιον πρωτοκλασσάτο παίκτη προκειμένου να μπουν κάποια έσοδα στο ταμείο, γνωρίζοντας μάλιστα πως το συγκεκριμένο σενάριο έπαιζε ήδη από πέρυσι (θυμηθείτε το σήριαλ Κοντρέρας)?
Θυμηθείτε πόσοι από εμάς ήταν έτοιμοι να αποδεχτούν τη μεταγραφή του Βιεϊρίνια (!!!), προκειμένου να ξελασπώσει οικονομικά η ομάδα. Η πρόταση όμως για 10+ μύρια δεν ήρθε ποτέ και ο Βιεϊρίνια έμεινε. Δεν είδα να διαμαρτύρεται κανείς γι αυτό. Δεν ξεσπάθωσε κανένας "πως θα καλύψεις το έλλειμμα ρε Θοδωράκη χωρίς να πουλήσεις τον παικταρά"?
Και ξαφνικά έγινε χαλασμός γιατί, κρατώντας το περυσινό ρόστερ (έστω και με συμφωνημένες μειώσεις αποδοχών και με Καρλάο αντί του Μούσλι), "αφήσαμε να φύγει ο Βιτόλο στον βάζελο, χωρίς να πάρουμε χρήματα"!
Μα ήταν ολοφάνερο όλον αυτόν τον καιρό πως ο βάζελος ΔΕΝ θα έπαιρνε ποτέ τον Βιτόλο άν δεν ήταν ελεύθερος.
Το να θέλεις να πουλήσεις κάτι και μάλιστα σε συγκεκριμένη τιμή είναι ουτοπία αν δεν υπάρχει αγοραστής. Και για τον Βιτόλο ΔΕΝ υπήρχε αγοραστής. Το μόνο οικονομικό όφελος μπορούσε να προκύψει μόνον από την απαλλαγή πληρωμής του. Είναι σα να θέλω να πουλήσω το σπίτι μου σε μειωμένη έστω τιμή λόγω της δεδομένης οικονομικής κρίσης, προκειμένου να αποφύγω την φυλακή για χρέη. Αν δεν βρεθεί αγοραστής, θα το δώσω κοψοχρονιά ή θα αναγκαστώ να πουλήσω ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να πουληθεί.

Αν κάποιος έχει τη μαγική συνταγή για να βγούμε στο τέλος της χρονιάς καθαροί, χωρίς να πουλήσουμε κανέναν παίκτη και ενισχύοντας και την ομάδα, ας καταθέσει με συγκεκριμένα στοιχεία την πρότασή του. Διαφορετικά ας περιμένει τουλάχιστον το αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου, για να μπορούμε να μιλάμε πλέον με συγκεκριμένα στοιχεία περί ευθυνών και περί ανίκανων. Όχι και να γίνουμε μπάχαλο επειδή έφυγε ο Βιτόλο. Έλεος!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

δεν εχω κουραγιο ουτε να τον βρισω ...απο το χαλασμα που εχω φαει ουτε αυτον ουτε την παε για αυτο που εκανε .......

λες να εχουν απαγαγει τον ζαγορ και να βαλαν κλωνο του με το dna του γοντικα....
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Την Παρασκευή ανέβασα ένα κείμενο για την κατάσταση στα διοικητικά της ομάδας και για τους εγγενείς περιορισμούς που έχει αυτό το διοικητικό σχήμα. Το θεώρησα σκληρό και εν πολλοίς άδικο και το διέγραψα πέντε λεπτά μετά.

Έκανα λάθος και μετανιώνω.

:pano:
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Ακουσε κανεις σημερα ραδιοφωνο; Απαντησε κανεις ρεπορτερ γιατι η ΠΑΕ δεν του εβαλε ρητρα για να μην παει εντος Ελλαδας ή οχι;
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

σε ολα αυτα θα απαντησει ο Δουκας μετα το παιχνιδι στο PAOKMANIA web radio στην εκπομπη μου...

Θα βγει ανακοινωση στην κεντρικη σε λιγο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τετ 13 Ιούλ 2011, 20:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

βαλτε Λουκετο λεμε να ησυχασουμε!
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

baneprelevic361 έγραψε:Σας το έχω ξαναπεί και θα σας το ξαναπω. Επειδή μένω αθήνα είμαι αθηναίος και φοιτώ και σε δημοσιογραφική σχολή γνωρίζω πως ο βίκτορας θα μείνει κατα 90/100 στο Πάοκ και θα επισημοποιηθεί αύριο. Το ρεπορταζ που βγαίνει τις τελευταίες ώρες απο την αθήνα και τον παναθηναικό (βλέπε και πρασινανεα αν θες) είναι ότι ο υπάρχει ένα ποσοστό της τάξης του 10-15/100 να φύγει απο μας και να πάει στο παο. Σας το λέω παίδες απο μέσα θα το δείτε και αύριο. τώρα αν θα παίξει ή όχι εδώ δεν το ξέρω, ξέρω όμως ότι οι βάζελοι δεν είναι τις τελευταίες ώρες και πολυ θετικοί για την αποχωρησή του από μας. ο βιτόλο θα μείνει σε μας κατα 90/100 σας το ξαναλέω και είμαι και απόλυτα σίγουρος για αυτό για το ότι θα μείνει. μην μασάτε παπαροαθηναικές μαλακίες!
Άλλαξε σχολή.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

αρδ, τι περιμένεις? :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”