6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
- ΑποστόληςΑ
Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
Παλικάρι Γιαννιώτη σε δέχομαι παρά!
Όσο για τον Βιτόλο, ΟΥΔΟΛΩΣ στενοχωριέμαι που έφυγε! Εάν δεν μας θέλει, μη σώσει και κάτσει! Με στενοχωρεί όμως η όλη αντίδραση της Διοίκησης η οποία βήθησε τον Ισπανό να φύγει τζάμπα και να πάει σε ανταγωνιστική ομάδα!
Δεν μπορώ να το χωνέψω!
Δεν μπορώ να το χωνέψω!
Δεν μπορώ να το χωνέψω!
Δεν μπορώ να το χωνέψω!
Δεν μπορώ να το χωνέψω!
Όσο για τον Βιτόλο, ΟΥΔΟΛΩΣ στενοχωριέμαι που έφυγε! Εάν δεν μας θέλει, μη σώσει και κάτσει! Με στενοχωρεί όμως η όλη αντίδραση της Διοίκησης η οποία βήθησε τον Ισπανό να φύγει τζάμπα και να πάει σε ανταγωνιστική ομάδα!
Δεν μπορώ να το χωνέψω!
Δεν μπορώ να το χωνέψω!
Δεν μπορώ να το χωνέψω!
Δεν μπορώ να το χωνέψω!
Δεν μπορώ να το χωνέψω!
Τι λες ρε δεν πηραμε 700 απο νανο και 450 απο μπιπ μπιπ?Athens έγραψε: το οτι δεν πηραμε φραγκο ειναι το ζητουμενο και οχι ο βιτολο

Προς όλα τα μέλη....
Αναγνωρίζουμε ότι η κατάσταση είναι πολύ δυσάρεστη και η ανάγκη για εκτόνωση οδηγεί (και) σε υπερβολικές εκφράσεις που υπό φυσιολογικές συνθήκες δε θα επιτρέπονταν και πάντως είναι εκτός των όρων χρήσης και του κανονισμού συμπεριφοράς στο φόρουμ....
Από την πλευρά μας, ελπίζουμε ότι η δημόσια συζήτηση θα επανέλθει σε κόσμια επίπεδα και γι' αυτό παρακαλούμε και για τη δική σας συνεισφορά...
Αναγνωρίζουμε ότι η κατάσταση είναι πολύ δυσάρεστη και η ανάγκη για εκτόνωση οδηγεί (και) σε υπερβολικές εκφράσεις που υπό φυσιολογικές συνθήκες δε θα επιτρέπονταν και πάντως είναι εκτός των όρων χρήσης και του κανονισμού συμπεριφοράς στο φόρουμ....
Από την πλευρά μας, ελπίζουμε ότι η δημόσια συζήτηση θα επανέλθει σε κόσμια επίπεδα και γι' αυτό παρακαλούμε και για τη δική σας συνεισφορά...
κριμα κριμα κριμα........το να τον υποτιμησουμε θυμιζει αλλες ομαδες,,,,,,μακαρι να αποτυχει βεβαιω ς βεβαιως...μακαρι ο αριας να αποδειχτει καλυτερος αλλα ας μη πεσουμε με τα μουτρα πανω του αν ηταν και τοσο καλος θα ταν και εθνικη φανταζομαι...
τρυπημα μεγαλο....σαν απολογισμο βοηθησε στο να σκληρυνει κι αλλο η ομαδα μαζι με γκαρσια αλληλοσυμπληρωνοταν...καλυπτε πολλα κενα σιγουρα δεν ηξερε να προωθει μπαλα....αλλα ηταν παντου, τεσπα συνεχιζουμε....ελπιζω σε αποτυχια του..(κακια αλλα δεν πειραζει)
τρυπημα μεγαλο....σαν απολογισμο βοηθησε στο να σκληρυνει κι αλλο η ομαδα μαζι με γκαρσια αλληλοσυμπληρωνοταν...καλυπτε πολλα κενα σιγουρα δεν ηξερε να προωθει μπαλα....αλλα ηταν παντου, τεσπα συνεχιζουμε....ελπιζω σε αποτυχια του..(κακια αλλα δεν πειραζει)
Κρατουσες τον βιτολο.. που εδινες και τα χρωστουμενα και δεν ειχε δικαιωμα προσφυγης. Αμα δεν σου εφερνε προταση μπορουσες να δινεις 800.000 για εναν παιχτη που δεν θα παιζει????
-
Μετά κι απ' την ανακοίνωση του παίχτη, το σενάριο του GI4NNEN4 φαντάζει ακόμα πιο ρεαλιστικό.

ετσι ετσι...εξαλλου δεν εχουμε το κουραγιο να επεξεργαστουμε πανω απο 100 ποστ και μιας και το τοπικ θα παει στα αδυτα...niko70 έγραψε:Προς όλα τα μέλη....
αν ο πο@στο-βαζελος δεν τον ειχε δασκαλεψει απο πριν ο,τι θελει να τον κανει παιχτη του, θα ηταν σε θεση ο βιτολο να εκβιαζει καταστασεις και να φυγει?
ρωταω εγω, με το φτωχο μου το μυαλο...
ρωταω εγω, με το φτωχο μου το μυαλο...
Bλεπω καποιους καθωςπρεπιστες μεταλλαγμενους ΠΑΟΚτσιδες που κανουν η οντως δεν καταλαβαινουν τι εκανε αυτο το ρουφιανακι στη ομαδα μας ετσι?
Εσεις δηλαδη ειστε πεπεισμενοι οτι σημερα συμφωνησε με τον λαγο κ οτι δεν μιλουσε ετσι?
Αν ειμασταν σε αλλη χωρα κ οχι στην μπανανια ο βαζελος αν ειχε κινηθει βεβαια κ ο ΠΑΟΚ θα ειχε μεγαλο προβλημα οπως κ το βαθυ λαρυγγι που δεν ξερω αν θυμαστε το ψαχναμε εδω κ καιρο για το ποιος ειναι.
Δεν ηταν τελικα ο Χαλκιας ουτε ο Κοντρερας αλλα αυτο το ρουφιανακι που αν καταλαβαινετε τον κρινω ως ανθρωπο αλλα κ επαγγελματια καθως υπεγραψε με λιγοτερα στον βαζελο.Για την παικτικη του αξια δεν εχω ασχημα λογια να πω,αγωνιστης-σκυλος με λιγα λογια κ μαστερ στο αμυντικο φυσικαλ παιχνιδι.
Δεν ειδα καποιον απο εσας τους λαλιστατους ΠΑΟΚτσθδες να τα εχετε με την NOVA τον οπαπ κ την σουπερκλικα που ενω δεν επιτρεπετε αφηνει παικτες να μιλανε με ομαδες ενω εχουν συμβολαιο με αλλες αλλα ζειτε για καταρακωνετε την διοικηση.
Επιτελους δεστε την ανακοινωση που εβγαλε ο ρουφιανος κ θα καταλαβετε.
ΑΑΑ κ μια συμβουλη στους υποστηρικτες του ρουφιανακου: Mην ερθετε στον ΝΑΟ γιατι θα μας κανετε πολυυυυ μεγαλη χαρη.....σαπακια ε σαπακια
Εσεις δηλαδη ειστε πεπεισμενοι οτι σημερα συμφωνησε με τον λαγο κ οτι δεν μιλουσε ετσι?
Αν ειμασταν σε αλλη χωρα κ οχι στην μπανανια ο βαζελος αν ειχε κινηθει βεβαια κ ο ΠΑΟΚ θα ειχε μεγαλο προβλημα οπως κ το βαθυ λαρυγγι που δεν ξερω αν θυμαστε το ψαχναμε εδω κ καιρο για το ποιος ειναι.
Δεν ηταν τελικα ο Χαλκιας ουτε ο Κοντρερας αλλα αυτο το ρουφιανακι που αν καταλαβαινετε τον κρινω ως ανθρωπο αλλα κ επαγγελματια καθως υπεγραψε με λιγοτερα στον βαζελο.Για την παικτικη του αξια δεν εχω ασχημα λογια να πω,αγωνιστης-σκυλος με λιγα λογια κ μαστερ στο αμυντικο φυσικαλ παιχνιδι.
Δεν ειδα καποιον απο εσας τους λαλιστατους ΠΑΟΚτσθδες να τα εχετε με την NOVA τον οπαπ κ την σουπερκλικα που ενω δεν επιτρεπετε αφηνει παικτες να μιλανε με ομαδες ενω εχουν συμβολαιο με αλλες αλλα ζειτε για καταρακωνετε την διοικηση.
Επιτελους δεστε την ανακοινωση που εβγαλε ο ρουφιανος κ θα καταλαβετε.
ΑΑΑ κ μια συμβουλη στους υποστηρικτες του ρουφιανακου: Mην ερθετε στον ΝΑΟ γιατι θα μας κανετε πολυυυυ μεγαλη χαρη.....σαπακια ε σαπακια
ας τον ειχαν πληρωμενο να μην μιλουσε με κανεναν.
Το τοπικ μυριζει προβατιλα..Καντε μας την χαρη και κλειδωστε το γιατι θυμιζει συμπολιτη
Το τοπικ μυριζει προβατιλα..Καντε μας την χαρη και κλειδωστε το γιατι θυμιζει συμπολιτη
- desperando
- Επικοινωνία:
ετσι γιατι θα μας τρελανουν ορισμενοι θα ξεχασουμε σελιγο τι ομαδα ειμαστε
- Federacion
ΚΕΝΤΡΙΚΗD.A.A.T. έγραψε:ετσι απλα.οποιος δεν το καταλαβαινει εχει προβλημα.Aureliano Buendia έγραψε:Αυτό που συνέβη είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και αν:
α) ο παίκτης πήγαινε στους κόκκινους σκατάδες αντί για τους πράσινους
β) στη δίοικηση δεν υπήρχαν οι ΖΖ
αυτή τη στιγμή θα είχε γίνει της ΠΟΥΤΑΝΑΣ
Τώρα, η τακτική είναι γνωστή, επαφίεται στα γνωστά ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ των οπαδών μας, θα εκτελεστεί απο τα πανηλίθια παπαγαλάκια και περιλαμβάνει τα εξής στάδια:
α) αγωνιστική υποτίμηση του παίκτη.
Αδιαφορώ ακόμη και αν βγει Μακελελέ ο Αρίας. Ο Βιτόλο ήταν υπερχρήσιμος, ενώ ένας από τους βασικούς λόγους της αισιοδοξίας μου για φέτος πήγαζε από την τριάδα των Πάμπλο - Βιτόλο - Αρίας και την εναλλαγή τους στις θέσεις των αμυντικών χαφ ανάλογα με τις συνθήκες του κάθε αγώνα.
β) ηθική απαξίωση του παίκτη
Πώς να μην πιάσει αυτό το βλακώδες κολπάκι όταν οι οπαδοί μας ακόμη πιστεύουν πως οι ξένοι ποδοσφαιριστές γεννήθηκαν ΠΑΟΚτσάκια και βλέπουν τον Μανάβη στον ύπνο τους. Ο πλήρως εξοφλημένος οικονομικά Ισπανός παίκτης θα προσέφερε τις υπηρεσίες του, θα γούσταρε και ούτε προδότης θα ήταν ούτε Εφιάλτης ούτε τίποτα. Το σκέλος β) της διαδικασίας μας προσφέρει και μία υπηρεσία πολύ σημαντική. Ξάφνου θεωρείται φυσιολογικό ότι κανείς δεν πληρώνεται στην ώρα του και όποιος απλήρωτος θελήσει να πάρει τα μπογαλάκια του και να φύγει, καταχωρείται και ως αχάριστος.
γ) καλλιέργεια κλίματος πως εξαντλήθηκε κάθε περιθώριο συνεννόησης ή εύρεσης εναλλακτικής λύσης
Καλαμπούρι από τα λίγα αυτό. Μονόδρομος δηλαδή να αποδεσμευτεί ένας βασικός πυλώνας της ομάδας χωρίς να πάρουμε φράγκο και να ενισχυθεί ο ημίνεκρος βάζελος από το πουθενά και σε μία θέση μάλιστα όπου είχε κενό δεδομένης της φυγής του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Θα τρελαθώ.
Η ουσία είναι ότι με αυτές τις εξελίξεις, ο κόσμος ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ θα παγώσει και θα αισθανθεί ξανά πως η ομάδα του είναι μικρότερο μέγεθος από τους 3, άντε τους 2 λέω εγώ, ανταγωνιστές του.
Αυτή η αίσθηση εκκολαπτόμενης ισότητας προς τους αντιπάλους μας που έχουν υπερπολλαπλάσιους τίτλους ήταν από τις μεγαλύτερες ευεργεσίες της τωρινής Διοίκησης προς όλους εμάς τους οπαδούς και είναι κρίμα να σβήσει και να χαθεί σταδικά.
Α, και κάτι τελευταίο, οποιοσδήποτε άνω των 16 ετών αναφερθεί σε υποδοχές - κολάσεις του Δάντη και άλλα γραφικά, δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον.
Ό, τι και να ετοιμάσουμε για τον Βιτόλο στον αγώνα της Τούμπας, ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ.
Μπράβο Αουρελιάνο!!!
-
Έλα τώρα που απαγορεύεται να κράζουμε και το Βιτόλο... Σε εποχές Μπατατούδη/Γούμενου (όπως λέτε και ξαναλέτε) υπήρχε περίπτωση να κάνει παίχτης προσφυγή ή να πάει σε ομάδα του ΠΟΚ και να γλιτώσει το κράξιμο;
Δηλαδή τη διοίκηση να την κράξουμε (να μη γλιτώσουν επειδή υπάρχει ο Ζαγοράκης οκ) αλλά το Βιτόλο αφήστε τον στην ησυχία του;
Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω;
Δηλαδή τη διοίκηση να την κράξουμε (να μη γλιτώσουν επειδή υπάρχει ο Ζαγοράκης οκ) αλλά το Βιτόλο αφήστε τον στην ησυχία του;
Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω;
Τότε fede, aureliano και λοιποί αφού αυτή η διοίκηση έκανε ξανά περήφανο τον παοκτσή πως ξαφνικά θέλει να τον τρυπήσει ????
Λάθος τακτική έχετε ...
και αφού έχετε αυτήν την τακτική να είστε έτοιμοι για τα χειρότερα ...
Το ίδιο ισχύει για όλους όσους απαξιώνουν τον παίχτη ... Στα παπάρια μας ο παίχτης ... εκείνος την δουλειά του κάνει !!!
Τέλος αυτό το ανέκδοτο ότι ο Βάζελος αντικαθιστά τον Σίλβα με τον Βιτόλο μην τα ξαναπείτε !!! Γελάει ο κόσμος ...
Καλός παίχτης ο βιτόλος αλλά μην λέμε μαλακίες ... Ίδιος ακριβώς με τον Σιμάο ... Απορώ δηλαδή με τον Βάζελο τι τον θέλει τον βιτόλο ...
Αλλά τώρα τι κάθομαι και εγώ και λέω ... Με το τι παίχτη πήρε ο βάζελος ???
Με έχετε ζαλίσει με την τρέλα που βγάλατε ...
Εγώ στα αρχίδια μου είμαι ...
Με νοιάζει ποιος θα παίξει στην θέση του ... και πως θα πάρω φέτος πρωτάθλημα !!!
Λάθος τακτική έχετε ...
και αφού έχετε αυτήν την τακτική να είστε έτοιμοι για τα χειρότερα ...
Το ίδιο ισχύει για όλους όσους απαξιώνουν τον παίχτη ... Στα παπάρια μας ο παίχτης ... εκείνος την δουλειά του κάνει !!!
Τέλος αυτό το ανέκδοτο ότι ο Βάζελος αντικαθιστά τον Σίλβα με τον Βιτόλο μην τα ξαναπείτε !!! Γελάει ο κόσμος ...
Καλός παίχτης ο βιτόλος αλλά μην λέμε μαλακίες ... Ίδιος ακριβώς με τον Σιμάο ... Απορώ δηλαδή με τον Βάζελο τι τον θέλει τον βιτόλο ...
Αλλά τώρα τι κάθομαι και εγώ και λέω ... Με το τι παίχτη πήρε ο βάζελος ???
Με έχετε ζαλίσει με την τρέλα που βγάλατε ...
Εγώ στα αρχίδια μου είμαι ...
Με νοιάζει ποιος θα παίξει στην θέση του ... και πως θα πάρω φέτος πρωτάθλημα !!!