6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
στο σπορτ24 λεει μπορει να κλεισει στα βαζελια μεχρι και σημερα.
όσοι τα ρίχνουν στον Ζαγορ να συμπεριλάβουν στο βρισίδι και τον Ζήση..μαζί το χειρίστηκαν το θέμα
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
δεν νομιζω τακη.xristos14 έγραψε:όσοι τα ρίχνουν στον Ζαγορ να συμπεριλάβουν στο βρισίδι και τον Ζήση..μαζί το χειρίστηκαν το θέμα
εδω λενε οτι τους ειπε οτι θελει να την κανει απο τον μαρτιο.
αλλα εαν σε κανει να νοιωσεις καλυτερα....
εγω λεω να κλειδωθει. οτι θελει ας κανει ο βιτολο! αν παει κατω θα τον περιμενουμε στην Τουμπα. αν παει στην Ισπανια καλη του συνεχεια και να μη μας γραφει
κι όμως Σάκη σήμερα έληξε το θέμα Βιτολο, όχι τον Μάρτιο..μάλιστα προχθές ραντεβού με τον Ζήση είχε αποκλειστικά
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Εγώ μια απορία έχω μόνο. Αν επιμένει ότι οι λόγοι είναι προσωπικοί και όχι μόνο οικονομικοί, τότε γιατί από τη μια απορρίπτει την εξόφληση των οφειλομένων που του προσφέραμε και απ' την άλλη υπογράφει (αν γίνει τελικά) στο βάζελο; Τι ακριβώς σημαίνει "προσωπικοί λόγοι"; Τι είναι αυτό που κάνει κακό στην προσωπική του ζωή στη Θεσσαλονίκη και πώς λύνεται με το να πάει στην Αθήνα; Διότι, αν έχει πρόβλημα οικογενειακής φύσης (πχ με τον πατέρα του), τότε θα πρέπει να πάει στην Ισπανία και όχι στην Παιανία. Έτσι; Ο παίχτης έφυγε, το θέμα έληξε, αλλά να μη μας δουλεύει κιόλας...
Κατά τα άλλα, σαφή άποψη δεν μπορώ να έχω γιατί διαβάζω πολλά αντικρουόμενα και δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς συνέβη. Ωστόσο, αν ο παίχτης είχε δηλώσει ότι θέλει να φύγει απ'το Μάρτη, τότε η διοίκηση θα έπρεπε να φροντίσει να μην του χρωστάμε ούτε 1 ευρώ, ώστε να μην μπορούσε να έχει δικαίωμα προσφυγής και να έφευγε (αφού ήθελε να φύγει, στο καλό, δεν το συζητάω αυτό) αλλά με μεταγραφή και με χρηματικά έσοδα για την ομάδα. Διότι τώρα, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, χάνεις έναν βασικότατο παίχτη, σε καλή ηλικία, που ήταν ένα απ'τα σημαντικότερα έμψυχα περιουσιακά στοιχεία σου (θυμάστε που λέγαμε ότι οι δύο παίχτες που θα μπορούσαν να φέρουν μεγάλη πρόταση είναι ο Βιεϊρίνια και ο Βιτόλο; ), χωρίς να έχεις κανένα απολύτως χρηματικό έσοδο. Η λογική λέει ότι, ΑΝ όντως έλεγε ότι θέλει να φύγει από την Άνοιξη, τότε το λάθος είναι της διοίκησης που άφησε τα πράγματα να φτάσουν μέχρι εδώ.
Η φτώχεια αυτά έχει, το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν μπορούσαν να προστατεύσουν μια τέτοια επένδυση. Στο κάτω-κάτω, αυτόν και τον Βιεϊρίνια έπρεπε κυρίως να προστατεύσουμε για να μη ζημιωθεί η ομάδα όπως γίνεται αυτή τη στιγμή...
Κατά τα άλλα, σαφή άποψη δεν μπορώ να έχω γιατί διαβάζω πολλά αντικρουόμενα και δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς συνέβη. Ωστόσο, αν ο παίχτης είχε δηλώσει ότι θέλει να φύγει απ'το Μάρτη, τότε η διοίκηση θα έπρεπε να φροντίσει να μην του χρωστάμε ούτε 1 ευρώ, ώστε να μην μπορούσε να έχει δικαίωμα προσφυγής και να έφευγε (αφού ήθελε να φύγει, στο καλό, δεν το συζητάω αυτό) αλλά με μεταγραφή και με χρηματικά έσοδα για την ομάδα. Διότι τώρα, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, χάνεις έναν βασικότατο παίχτη, σε καλή ηλικία, που ήταν ένα απ'τα σημαντικότερα έμψυχα περιουσιακά στοιχεία σου (θυμάστε που λέγαμε ότι οι δύο παίχτες που θα μπορούσαν να φέρουν μεγάλη πρόταση είναι ο Βιεϊρίνια και ο Βιτόλο; ), χωρίς να έχεις κανένα απολύτως χρηματικό έσοδο. Η λογική λέει ότι, ΑΝ όντως έλεγε ότι θέλει να φύγει από την Άνοιξη, τότε το λάθος είναι της διοίκησης που άφησε τα πράγματα να φτάσουν μέχρι εδώ.
Η φτώχεια αυτά έχει, το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν μπορούσαν να προστατεύσουν μια τέτοια επένδυση. Στο κάτω-κάτω, αυτόν και τον Βιεϊρίνια έπρεπε κυρίως να προστατεύσουμε για να μη ζημιωθεί η ομάδα όπως γίνεται αυτή τη στιγμή...
Kοινωνικό τουρισμό το καταντησατε το φορουμniko70 έγραψε:ο Shaman4 θα λείψει για λίγο καιρό
Ολους για τσαμπα μπάνια τους στέλνετε

Όταν έπαιξε πουστιά στα σκουλίκια για να έρθει σε μας, πανηγυρίζατε.
Τώρα, που τα κανει σε μας, τον βρίζετε.
Όπως αποδείχτηκε όμως, μια φορά πούστης, πάντα πούστης.
Αυτό που θέλω να πω είναι το:
"Μη κάνεις στους άλλους αυτό που δεν αρέσει να σου κάνουν".
Όπως δεν μας αρέσει η αρπαγή του Βιτόλο από τον βάζελο, έτσι δεν άρεζε κι η αρπαγή του από μας στους αριανούς.
Ελπίζω να μάθαμε κάτι από όλα αυτά...
Τώρα, που τα κανει σε μας, τον βρίζετε.
Όπως αποδείχτηκε όμως, μια φορά πούστης, πάντα πούστης.
Αυτό που θέλω να πω είναι το:
"Μη κάνεις στους άλλους αυτό που δεν αρέσει να σου κάνουν".
Όπως δεν μας αρέσει η αρπαγή του Βιτόλο από τον βάζελο, έτσι δεν άρεζε κι η αρπαγή του από μας στους αριανούς.
Ελπίζω να μάθαμε κάτι από όλα αυτά...
- khaledfreepaok
ακριβως ετσι ειναι οσο και αν ποναει.σαν να μια γκομενα που κερατωσε τον δικο της για να ερθει μ εμας.ε απ αυτη την πουτανα τι περιμενεις?να ειναι πιστη σ εσενα?
γενικα ισχυει το μια φορα πουτανα μια ζωη πουτανα
γενικα ισχυει το μια φορα πουτανα μια ζωη πουτανα