6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Άβαταρ μέλους
Maedhros

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από Maedhros »

Argonaut4 έγραψε:
ΚΛΑΙΩ...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Για καλο ή για κακο ρε? :lol:
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

για μενα λαθος που μπαναρατε το μαρκο αν και διαφωνω μαζι του....
kos

Δημοσίευση από kos »

ο φιλος alex ntepo και αρκετοι αλλοι που μιλανε για τις πασες στα 5 μετρα του βιτολο, να υποθεσω οτι ειχαν στραβωσει οταν τον πηραμε απο την γειτονια. θεωρουν φανταζομαι οτι βελτιωθηκε το κεντρο του ΠΑΟΚ το διαστημα που ελλειπε ο παικτης με τραυματισμο και επαιξαν οι αλλοι χαφ της ομαδας. ειδαν πολλες πασες απο τους αντικαταστατες.

για ολο αυτο υπαρχει μια παροιμια. την κοντη την .... την φταινε οι τριχες.
δεν μπορεσαμε να τον κρατησουμε, τον βγαζουμε μετριο κτλ κτλ.

ο ΠΑΟΚ εχει μονο δυο ολοκληρωμενους παικτες. οποιον αλλον και να ψαξεις κατι θα βρεις.
ας αφησουμε τις παπαριες για τις πασες του βιτολο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

joshua έγραψε:Δεν καταλαβα τι σας πειραξε τοσο σε αυτο που εγραψε το οποιο για μενα τουλαχιστον ειναι προφανως ειρωνικο προς την διοικηση.
τετοια πραγματα ουτε για πλακα δεν γραφονται ουτε για ειρωνια ουτε τιποτα....αν νιωθεις ΠΑΟΚ απλα δεν μπορουν τα χερια σου να γραψουν τετοια εμετικα πραγματα...τελειωσε το θεμα και δεν δεχομαι συζητηση...σε καποια θεματα ειμαι υπερευαισθητος και οι κρισεις ειναι καθαρα υποκειμενικες...
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

νταξ η διοικηση το εχει χασει καιρο.εδω ειχαμε ενα χρονο τον κωσταντινιδι τεχνικο διευθυντη.μην ασχολειστε με το θεμα.απλα να περιμενετε ανακοινωση της παε οτι θα βγει σε μια βδομαδα κλασικα ο ζαγορακης να ριξει φως στην υποθεση βιτολο και μετα απ την ανακοινωση θα τον ψαχνουμε παλι
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ρε μαλακες καθεστε και πλακωνεστε για την μοδιστρα ρε πουστι.

ας παει οπου θελει ρε, ετσι ειναι οι επαγγελματίες.
στον ΠΑΟΚ ειδικά ειχαμε παντα , πολλους. και του χρονου να ερθει θα του γλυφετε τα @@@@ και εμεις που θα τον κινηγαμε δεν θα αγαπαμε τον ΠΑΟΚ.

Η διοικιση εκανε μαλακια αλλα ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ.

ολοι οι εξυπνοι βγηκαν τωρα και λεν πιπες,η ουεφα πια προστατευει τους παικτες και οχι τις ομαδες.

τωρα που θα ερθει τουμπα χειροκροτήστε τον κιολας και βριστε τον ζαγορ.

ΥΓ. μην πλακώνεστε μεταξυ σας μεσα απο το φορουμ κιολας, δωστε ραντεβου για .... καφε.
Άβαταρ μέλους
Maedhros

Δημοσίευση από Maedhros »

gika έγραψε:
Maedhros έγραψε:
gika έγραψε:

ΜΗΝ ΞΑΝΑ-ΑΚΟΥΣΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ...
ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,
ΦΕΡΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ, ΕΞΤΡΕΜ, ΑΜ. ΜΕΣΟ, 8ΑΡΙ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ που να στέκονται άνετα βασικοί.
Χθες!
Ισα ρε απλα να πουμε...Τι εντυπωση εχεις πως εχεις απο πισω σου τους Γκλειζερ?Αντε χαλαρωστε μερικοι μην παθετε και καμια ρηξη μηνισκου...Ναι ηταν τρυπημα αλλα οτι ειναι να γινει θα γινει...
Άμα δεν έχουνε λεφτά, γιατί τον δίνουνε δώρο;; Άμα δεν έχεις λεφτά ΠΟΥΛΑΣ. Δεν χαρίζεις......

Και αφού χαρίζουν, σημαίνει πως έχουν.

Και αφού έχουν ας αφήσουν τη μίρλα μέσω των ΑΡΔ και λοιπών παπαγάλων, κι ας κάνουν και κάτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Γιατί όσο μίκραινει ο Markos4 τον ΠΑΟΚ άλλο τόσο το κάνει και η διοίκηση του...
Φανταζομαι οτι θα μαθουμε γιατι εμεινε ελευθερος(λεμε τωρα... :lol: ). Τωρα το οτι δεν παιζει μια ειναι γνωστο.Τι να πω,ισως πλεον να μετραμε και το 1 ευρω του καθε συμβολαιου :?
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Sera4 έγραψε:
joshua έγραψε:Δεν καταλαβα τι σας πειραξε τοσο σε αυτο που εγραψε το οποιο για μενα τουλαχιστον ειναι προφανως ειρωνικο προς την διοικηση.
τετοια πραγματα ουτε για πλακα δεν γραφονται ουτε για ειρωνια ουτε τιποτα....αν νιωθεις ΠΑΟΚ απλα δεν μπορουν τα χερια σου να γραψουν τετοια εμετικα πραγματα...τελειωσε το θεμα και δεν δεχομαι συζητηση...σε καποια θεματα ειμαι υπερευαισθητος και οι κρισεις ειναι καθαρα υποκειμενικες...
ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ..... :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

MANIAKOS έγραψε:για μενα λαθος που μπαναρατε το μαρκο αν και διαφωνω μαζι του....

Εγω φιλε μανιακε ΠΑΟΚτση που εχει αποψη οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μικροτερη ομαδα απο τους βρυκολακες του ελληνικου αθλητισμου οχι μονο θα τον μπαναρα αλλα δεν θα τον ξανααφηνα να γραψει εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Αν πραγματικά μετράει και το ένα ευρώ τότε πρέπει να ξεκινήσουν αποδεσμεύσεις.Αν αφήνεις ελεύθερο ένα 700 συμβόλαιο , τότε ξεκίνα και στείλε κάτι άχρηστους των 250-300-350 χιλ.
Ξέρετε πόσους τέτοιους έχουμε?
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

kos έγραψε:ο φιλος alex ntepo και αρκετοι αλλοι που μιλανε για τις πασες στα 5 μετρα του βιτολο, να υποθεσω οτι ειχαν στραβωσει οταν τον πηραμε απο την γειτονια. θεωρουν φανταζομαι οτι βελτιωθηκε το κεντρο του ΠΑΟΚ το διαστημα που ελλειπε ο παικτης με τραυματισμο και επαιξαν οι αλλοι χαφ της ομαδας. ειδαν πολλες πασες απο τους αντικαταστατες.

για ολο αυτο υπαρχει μια παροιμια. την κοντη την .... την φταινε οι τριχες.
δεν μπορεσαμε να τον κρατησουμε, τον βγαζουμε μετριο κτλ κτλ.

ο ΠΑΟΚ εχει μονο δυο ολοκληρωμενους παικτες. οποιον αλλον και να ψαξεις κατι θα βρεις.
ας αφησουμε τις παπαριες για τις πασες του βιτολο.
Φίλε Kos, νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να βριζόμαστε μεταξύ μας, ειδικά για τον Βιτόλο. Το ζήτημα τίθεται κι αλλιώς. Δικαιολογούσε ο Βιτόλο το συμβόλαιό του; Η διαφορά απόδοσής του σε σχέση με τους αντικαταστάτες του είναι τέτοια που να δικαιολογέι τη διαφορά στο μισθό του; Όταν τον πήραμε από τη γειτονιά τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Στον ΠΑΟΚ του σήμερα που έχει κάνει κάποια βήματα μπροστά θα ήθελα κάτι καλύτερο, αλλά σίγουρα ΑΠΑΙΤΩ κάτι καλύτερο από πλευράς σχέσης απόδοσης-κόστους. Και ναι, ακόμα και ο Τσουκαλάς του μηδενικού συμβολαίου σε πολλά παιχνίδια δε μου επέτρεψε να αναπολήσω καθόλου τον Βιτόλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alex ntepo την Τετ 13 Ιούλ 2011, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

arisk έγραψε:
Realcon έγραψε:Εγώ ανήκω στην ομάδα σου... έχω άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο μαζί σου. Δεν θέλω να μείνω στην ομάδα σου άλλο και θέλω να πάω αλλού. Εσύ έχεις οικονομικό πρόβλημα. Σου λέω η μένω ελεύθερος η δεν παίζω για σένα άλλο δεν μπορώ θέλω να φύγω και μπλα μπλα. Τι κάνεις; Έχεις έντονο οικονομικό πρόβλημα... τι κάνεις; Με δένεις με τι; Δεν παίζω, βάζω κιλά τύπου Βερόν.
Σε ρωτάω γιατί πάντοτε μου άρεσε ο τρόπος σκέψεις σου.
Δεν μπορεί να πει ο Βιτόλο "δεν παίζω" κτλπ... Ουτε κιλά μπορεί να βάλει ούτε τίποτα... Αν κάνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ απο αυτά απλούστατα δεν θα πληρωθεί, θα τρώει πρόστιμα, διακοπές συμβολαίου για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, κτλπ... Mε λίγα λόγια θα καταστρέψει την καριέρα του και λεφτά δεν θα πάρει...

Όσο για το τι μπορούσαμε να κάνουμε... Καταρχήν να μην πληρώσουμε τα δεδουλευμένα... Αν θέλεις τόσο πολύ να φύγεις αγόρι μου παραιτήσου απο τα δεδουλευμένα ή αλλιώς κάτσε και παίξε... Επίσης να βάλουμε ρήτρα ώστε να μην πάει σε άλλη Ελληνική ομάδα, όπως εκανε και η αεκ με τον Κατσουράνη και τελικά για να πάει ο ελεύθερος Κατσουράνης στον παναθηναϊκό πλήρωσε λεφτά στην αεκ... Τελος, σε περίπτωση που ο παίκτης ήθελε να πάει στον παναθηναϊκό μπορούσαμε να ζητήσουμε ένα ποσό ή έστω τα δικαιώματα κάποιων παικτών τύπου Κλέιτον... Αν τίποτε απ'όλα τα παραπάνω δεν ήταν εφικτό, πράγμα απίθανο, μπορούσαμε να τον δώσουμε δανεικό στην Ισπανία (Βιγιαρεάλ, Σαντατέρ) με μια ρεαλιστική όψιον αγοράς, ώστε να μην επιβαρυνθουμε με το συμβόλαιό του και αν πάει καλά να τους δημιουργηθεί η ανάγκη να πληρώσουν ένα ποσό και να τον αγοράσουν το καλοκαίρι...

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΖΤΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΥΠΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΔ...!!

ΤΡΥΠΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ... :oops:
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ
ΤΡΥΠΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Falegkos έγραψε:
Η διοικιση εκανε μαλακια αλλα ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ.

ολοι οι εξυπνοι βγηκαν τωρα και λεν πιπες,η ουεφα πια προστατευει τους παικτες και οχι τις ομαδες.

τωρα που θα ερθει τουμπα χειροκροτήστε τον κιολας και βριστε τον ζαγορ.
Καταλάβαμε όλοι τώρα γιατί ΠΡΕΠΕΙ να πουλάς παίκτες την κατάλληλη στιγμή και στην κατάλληλη τιμή?Το χωνέψαμε καλά?Γιατί αν ήταν απ'το χειμώνα προς πώληση η σπανιόλα θα γινόταν το έλα να δεις..Βίκτωρα για πάντα Παοκάρα ο καλύτερος κόφτης του γαλαξία μπλα μπλα μπλα.
Για να γίνει ότι έγινε θέλω να πιστέψω ότι η διοίκηση δεν είχε άλλη επιλογή
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Paok24 και OlaPAOK το έχουν 2ο θέμα... Το μεγαλύτερο τρύπημα των τελευταίων ετών και πάνε να το περάσουνε στο ντούκου, λες και δεν τρέχει τίποτα... Πόσο τιποτένιοι σκουλήκοσουπεράδες είναι οι αρδ... ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ...!! Πάρτε τα τρία μου τώρα... :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”