Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από obanebane »

Αφου δεν καταλαβαινεις τι να σου πω?
Ο παιχτης ειναι απο το 2009 στο γαυρο τον ξερουμε εδω και καιρο δεν φυτρωσε φετος.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μαλιστα...τηλεφωνο,ονομα και διευθυνση για την παραγγελια?? :twisted:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αποψη ολοκληρωμενη για τον παπαδοπουλο δεν εχω αλλα σιγουρα ο γαυρος δεν ειναι ουτε αιγαλεω ουτε λαρισσα για να τον συγκρινω με τον φωτακη και ειδικα με τον γαυρο αλλα και τον βαζελο και την αεκ που κατα καιρους μαζευαν οτι κυκλοφορουσε και μετα απο λιγο ανακαλυπταν οτι δεν τους εκανε υπαρχουν απειρα παραδειγματα παικτων που στη συνεχεια η πορεια τους εδειξε οτι αξιζαν πολλα παραπανω.Παικτες οπως ο κυριακος παπαδοπουλος που δεν εκανε στον βαλβερδε, ο μητρογλου ακομα και ο επσταιν η ο γκεκας και ο τζιωλης στον βαζελο ο κονε και ο χετεμαι στην αεκ.22 χρονων ειναι το παλικαρι και ειχε 37 συμμετοχες σε μια ομαδα με κατα καιρους πολυ πλουσιο υλικο και σιγουρα το βιογραφικο του δεν ειναι χειροτερο του ελεκ που δεν ειδα κανενα να στραβωνει μαζι του.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Η διαφορα ειναι οτι τον ουγγρο πιθανον τον θελει ο μπολονι και τον παπαδοπουλο σιγουρα καποιοι οπαδοι-φιλαθλοι.
Θα μου πειτε δεν τον ξερει το παπαδοπουλο οκ εγω θα σας απαντησω οτι τον αλλο τον ξερει αρα ξερει τι θα του δωσει και αυτο εχει σημασια.

Υ.Γ Σταματαω εδω την κουβεντα απο μερος μου και κακως συμετειχα δεν μου αρεσει να μιλαω για παιχτες του γαυρου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τον ελεκ απο που ακριβως συμπαιρενεται οτι μπορει να τον ξερει ως παικτη ο μπολονι περισσοτερο αποτι τον παπαδοπουλο?Ποια η επαφη του με την ουγγαρια εκτος των ριζων στην καταγωγη του?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εχει κανει δηλωσεις ο ιδιος ο παιχτης οτι ξερει για το ενδιαφερον του ΠΑΟΚ.
Λες να τον εχει ανακαλυψει ο κωσταντινιδης?
Άβαταρ μέλους
Demon4

Δημοσίευση από Demon4 »

Έκανε δηλώσεις σε ουγγρική εφημερίδα ότι τον έχει σε μέγαλη εκτίμηση και ότι αν είναι να έρθει τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Φανατικος οπαδος της βιντεοτον ο μπολονι.Ποσο μου αρεσει που μαζι και εγω χρησιμοποιουμε οποτε και οπως μας συμφερει δημοσιευματα.
black death

Δημοσίευση από black death »

Ο Ελεκ είναι διεθνής, ο Μπόλονι δηλώνει Ούγγρος άρα λογικά θα παρακολουθεί και τα ποδοσφαιρικά της Ουγγαρίας.
Έτσι φαίνεται, τώρα μερικοί φαντάζομαι θέλετε υπεύθυνη δήλωση του Λάζλο για να πειστείτε...
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

PARASANDALOS έγραψε:φερτε ενα 10αρι τωρα ενα εχτρεμ ενα σεντερ φορ εναν αμυντικο ψηλο και ενα στοπερ στο κεντρο...
και δυό γύρους με απ'όλα!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αφού έχουν λεφτά και δεν θέλουν ανταλλάγματα για τον βιτόλο, ας φέρουνε όσους ζητάει ο Παρασάνδαλος + τερματοφύλακα επιπέδου τσουλου...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

black death έγραψε: Έτσι φαίνεται, τώρα μερικοί φαντάζομαι θέλετε υπεύθυνη δήλωση του Λάζλο για να πειστείτε...
Δεν αρκεί...αν δεν πάρει ο ίδιος τηλέφωνο, εγώ δεν πιστεύω τίποτα. Έχει υποχρέωση να μας ενημερώνει σωστά και έγκαιρα!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εξτρεμ καλο οχι τπτ μλκιες και αμ χαφ δυνατο αμεσα.............μετα απο το τρυπημα αυτο.........
Άβαταρ μέλους
Demon4

Δημοσίευση από Demon4 »

Έχω παιδικό φίλο στην Videoton. Αν τον πετύχω στο νετ θα τον ρωτήσω.
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

μια χαρά είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, νέος, Έλληνας, τρεχαλατζής με αρκετά καλή τεχνική και δίψα για μπάλα, δεν ειναι 30αρης..μακάρι να ισχύει το δημοσίευμα..το ότι δε τον θέλει ο Βαλβερδε ίσως να λεγε κάτι αλλά αυτός αν δεν ισπανοποιήσει το γάβρο θα σκάσει..ούτε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ήθελε και είδαμε όλοι πόσο "άχρηστος" είναι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”