6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από teod1980 »

Αυτά είναι το αποτέλεσμα της διοικητικής απομόνωσης και της διοίκησης από λίγους.
Μία ΠΑΕ έχει πολλά θέματα και πρέπει να έχει πολλλούς που τα χειρίζονται και τα τρέχουν...
Τες πάντων ας μάθουμε τα νέα έγκυρα και την όλη κατάληξη και θα έχουμε να πούμε.
black death

Δημοσίευση από black death »

Αυτό λέω κι εγώ ρε φίλε No4h, το 1 μύριο για τη Βιγιαρεάλ είναι όπως δίνουμε εμείς 100 χιλιάρικα...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

συμφωνω απολυτα με αρη
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ρε μην κανατε ετσι αφου καναμε πολυ καλο ντιλ θα γλυτωσουμε πιθανον τα πριμ του... :twisted: :twisted:

υγ αφου δε μας επεισε να τον δωσουμε και μερος του συμβοαλαιου της επομενη χρονιας ολα καλα...θα ηταν μια καλη παγκοσμια πρωτοτυπια απο παιχτη που σου ζηταει να φυγει... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αντε, ας αφησουμε και τον Βιερινια τωρα με ελευθερη μεταγραφη! Δεν βαριεσαι... Λεφτα υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ρε μπερδεμένε,σταμάτα να ειρωνεύεσαι.

Υ.Γ. :D
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Ποιά Βιγιαρεάλ ρε παιδιά :lol: :lol:
Καθήστε καλά.
Μαλακίες του βασιλό θα λέμε μεταξύ μας ?
Θα το διαβάσουν και στην Ισπανία και θα κρατούν τις κοιλιές τους από τα γέλια.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του από τον ΠΑΟΚ, ο Βιτόλο βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 85406.html
Άβαταρ μέλους
teratios2

Δημοσίευση από teratios2 »

το δεύτερο μεγαλύτερο περιουσιακό μας στοιχείο, με συμβόλαιο μέχρι το 2013, αφήνεται ελεύθερος να φύγει χωρίς κανένα όρο, και θα τον πληρώσουμε κι από πάνω;

καμιά πίπα θα του πάρουμε ή το γλιτώσαμε στις διαπραγματεύσεις;

τι ερασιτεχνισμοί είναι αυτοί;...τι σκατά ανόητος χειρισμός κι από ποιον;..κάποιος έχει ευθύνη για αυτή την απέιρου κάλλους παπαριά...Ζαγοράκη βγες και μίλα και πες τα μαντρόσκυλα σου τους Κόλκες και τους Βασιλόπουλους να μην μας περνάν για μ@λ@κες...

από το να κρατάς έναν παίχτη με το ζόρι μέχρι να τον αφήνεις ελεύθερο 2 χρόνια πριν την λήξη του συμβολαίου του και ενώ έχει προέρχεται από 2 γαμάτες χρονιές έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ απόσταση...περίπου όση οι Κολκαίοι και οι Βασιλόπουλοι από την σοβαρότητα

Υ.Γ.
άσε το άλλο...χθες δεν μας είπαν πως τον ξοφλήσαμε;...τι του χρωστάμε και θα του δώσουμε σε βάθος 2ετίας;...τι γίνεται εκεί στην ΠΑΕ ρε;
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

arisk έγραψε:Aν πάρει έστω και μέρος των χρημάτων που του χρωστάμε... Αν δεν πάρουμε ανταλλάγματα για την ελευθερία του είτε οικονομικά είτε έμψυχα... Αν δεν υπογραφεί ρήτρα ώστε να μην πάει σε άλλη Ελληνική ομάδα...
ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ...!! ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ...!!

Λεω αν...
Εγώ ανήκω στην ομάδα σου... έχω άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο μαζί σου. Δεν θέλω να μείνω στην ομάδα σου άλλο και θέλω να πάω αλλού. Εσύ έχεις οικονομικό πρόβλημα. Σου λέω η μένω ελεύθερος η δεν παίζω για σένα άλλο δεν μπορώ θέλω να φύγω και μπλα μπλα. Τι κάνεις; Έχεις έντονο οικονομικό πρόβλημα... τι κάνεις; Με δένεις με τι; Δεν παίζω, βάζω κιλά τύπου Βερόν.
Σε ρωτάω γιατί πάντοτε μου άρεσε ο τρόπος σκέψεις σου.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

ΣΕΡΑ μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά. δεν είναι ώρα για αστεία, αν ισχύει μιλάμε για τρύπημα και εξεφτελισμο...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Που είναι τα λεφτά ρε εσύ ΠΑπανδρέου :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Federacion έγραψε:ΣΕΡΑ μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά. δεν είναι ώρα για αστεία, αν ισχύει μιλάμε για τρύπημα και εξεφτελισμο...
μα ισχυει φεντε μου ισχυει δεν το αισθανεσαι στον κωλο σου γιατι δε μας τρυπησαν μας ξεπατωσαν και ο βαζελος και ο βιτολος μαζι... :ugeek:

ακου εκει τον πληρωνουμε κιολας λεει...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε πόσο μ@λ@κες είναι εκεί στην ΠΑΕ και δεν το έχω πάρει πρέφα;

Ρε πάμε καλά;;;; :shock:

Και αν αύριο σου πει ο Βιειρίνια θέλω να φύγω, τι θα πούνε; Ε αφού θέλει το παιδι φύγε ελεύθερος και πάνε όπου θέλεις;;; ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;

200 χιλιάρικα δεν του χρωστάτε; Δεν είπε ο Σάχπα ότι τα δίνει αυτός; Ε δώστε τα στον Βιτόλο να τελειώνουμε. Και άμα η ομάδα δεν του χρωστάει μία του λες απλά και σταράτα:

"Κοστολογήσε 2 χαρτιά. Ή βρες ομάδα που να τα δίνει ή θα παίξεις για δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση αδιαφορίας κτλ θα υπάρξει πρόστιμο που ίσως φτάσει και στο ύψος του συμβολαίου σου. Αν δεν γουστάρεις να παίξεις εδώ και δεν έχεις πρόταση, είτε θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα και θα παίξεις για την ομάδα, είτε θα χάσεις τα λεφτά σου από πρόστιμα και θα είσαι 2 χρόνια στον πάγκο. Μετά μόνο καμιά ομάδα της Β εθνικής ίσως σε κοιτάξει. Γκεγκε;"

Και τον αφήνεις να κάνει ότι νομίζει.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!

ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΛΕΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΤΟΛΟ ΞΑΝΑ. ΓΑΜΩ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ.

Δεν με νοιάζουνε...

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;; Το 2ο πιο ακριβό περουσιακό μας στοιχείο ρεεεεε;;;;;;;;

ΑΙΣΧΟΣ...

Αυτό είναι προδωσία στον όνομα του ΠΑΟΚ ρεεεεε...!!!

ΥΓ: Τελικά ο Ζήσης σε ποια ομάδα δουλεύει στον ΠΑΟΚ ή στον Βάζελο;
ΥΓ2: Ο Ζαγοράκης ακόμα κοιμάται;
ΥΓ3: Βρε λες ο Κων/νίδης να ναι τόσο άχρηστος όσο λένε μερικοί και δεν τους πίστευα;;;
Άβαταρ μέλους
Taseos

6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από Taseos »

Κινηση ματ του τεχνικου διευθυντης της παε βαζελος ζηση βρυζα, κρατα τον σαββινι με 350 χιλιαρικα στον ΠΑΟΚ και περνει στο βαζελο τον βικτωρα βιτολο ο οκοιος δε νοιαζοταν για τα οφειλομενα αλλα ουτε τα χαριζει. Μεγαλες στιγμες γεματες μολτο κρουασαν!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”