FC Groningen - Π.Α.Ο.Κ. 3-2

Συζήτηση για την προετοιμασία και τα φιλικα.
Κλειδωμένο
kallikrateia4

Re: FC Groningen - Π.Α.Ο.Κ. [12/7 20:00 nova2]

Δημοσίευση από kallikrateia4 »

Εναν παιχτη βασικο σε καθε γραμμη και 2 καλες αλλαγες.....Ζηταω πολλα? ετσι πιστευω θα εχουμε πολυ μεγαλη τυχη φετος....
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

obanebane έγραψε:Φιλε φανφαρα 1-1,5 για κρεσιτς? εγω δεν θα εδινα ουτε 100-150 ευρω :lol:

Ούτε εγώ θα έδινα αλλά τόσοι μ@λ@κες κυκλοφορούνε :lol: :lol: :lol:
Εδώ πήραμε 2 εκατομμύρια από τον Μελίσση :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Στο πρώτο ημίχρονο τραγωδία... Τα 3/4 απο τους νεαρούς με μεγάλη βεβαιότητα θα φύγουν δανεικοί ή θα επιστρέψουν στη 2η ομάδα με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη... Εδώ θα είμαστε να το δούμε... Κορυφαίος ο Αποστολόπουλος, καλός ο Παπάζογλου, υποφερτός ο Ιντζίδης, μάπα οι υπόλοιποι, δεν χρειάζεται να πούμε ποιοί ήταν οι χειρότεροι...

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλη εικόνα... Διαρκές πρέσινγκ ψηλά, πολλά κλεψίματα, γρήγορες εναλλαγές και προώθηση της μπάλας μπροστά, πλαγιοκοπήσεις, επιθέσεις απο παντού, πολλές ευκαιρίες, μεγάλη αστοχία, γενικά πολύ καλή εικόνα δεδομένου και του χρονικού σημείου της προετοιμασίας στο οποίο βρισκόμαστε... Μακάρι να ξαναδούμε αυτή την εικόνα και ακόμη καλύτερη απόδοση και να μην είχε να κάνει με τη σύνθεση της Γκρόνιγκεν ή με τη χαλάρωση των Ολλανδών... Μακάρι...
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Armagedonas έγραψε:
ABALAEA2 έγραψε:Απο το στόμα μου το πήρε ο Λάζλο!
Το πιο θετικό της βραδιάς η εναλλαγή Ρομπέρ - Βιερίνια στις θέσεις αριστερά - δεκάρι. Μία ο ένας μία ο άλλος κουδούνι τους κάνουν. Αν βρουν χημεία μεταξύ τους θα μας εκπλήξουν ευχάριστα φέτος. Απο την άλλη εντύπωση μου έκανε ο Σαβίνι. Σταθερότατος! Εεε ρε τι κάνεις άμα λήγει το γαμημένο το συμβόλαιο. Απο τους μικρούς, θα διαφωνήσω με όλους σας. Ο Τσουκαλάς μου φαίνεται πολύ πιο ώριμος, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να τελειώσει το παραμυθάκι, ο παίκτης είναι αμυντικό χαφ. Και πολύ καλό πιστεύω. Τέλος, Αποστολόπουλος! Πουλενάρα!

ρε τι ακούμε κάθε καλοκαίρι....

Περιμενες ένα ασήμαντο φιλικό με την γκρονιγκεν ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΊΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΒΙΝΙ????

Λες και δεν τον είδαμε ή μάλλον δεν τον φάγαμε στη μαπα 3 χρόνια....ΠΟΙΟΣ ΣΑΒΙΝΙ ΡΕ"?????????

Ο ΣΑΒΙΝΙ έπιασε το ΤΖΟΚΕΡ στην ΕΛΛΆΔΑ,παίρνοντας 300 το χρόνο,ενώ θα έπρεπε να καθαρίζει σκάλες σε κανένα ξενοδοxειο στη Νάπολι......

Άντε ρε ξυπνατε παικταραδες θελουμε για να πρωταγωνιστήσει ο ΠΑΟΚ και όχι ΓΑΤΑΚΙΑ....

ΥΓ Παοκτσης που συμβιβάζεται με Τσουκαλα και ΣΑΒΙΝΙ....ε τι να πω,ας παει προς Ευκαρπια στον ΚΑΒΑΚΛΗ.....

Ενώ εσύ καυλιάρη μεγάλωσες με Μέσι και Ρονάλντο. Αντε ύπνο τώρα..
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

εμενα μου φάνηκε ότι η ομάδα προσπαθεί να παίξει πιο γρήγορα και επίσης βάζει περισσοτερους παίκτες στην επιθετική της ανάπτυξη.

στο πρώτο ημίχρονο διασωθέντες οι αποστολόπουλος, τσουκαλάς και παπάζογλου. από ένα σημείο και μετά οι ολλανδοί ξενέρωσαν και χαλάρωσαν. απογοήτευση ο μωυσιάδης, μου φάνηκε πολύ τρακαρισμένος. γεωργίου-σακελαρίου δεν είναι δυνατόν να τους θεωρώ ταλέντα στα 24. όλα έχουν κάποια όρια.

ρομπέρ ούτε κρύο ούτε ζεστη, με καλές και κακές στιγμές. καλός για εναλλακτική λύση. ο arias μου φάνηκε μονος στο κέντρο, όπως και ότι ήταν δύσκολο να τους κλέψουμε τη μπάλα στο κέντρο. ναι μεν κάναμε κάποια κοψίματα αλλα πολλές φορες οι αντίπαλοι κυκλοφορούσαν τη μπάλα.

στα αριστερά ήμασταν φανταστικοί με lino-ρομπέρ-βιερνηα,στα δεξιά ήμασταν τραγικοί . τώρα φταίει ο etto, φταίει ο σάλπι, φταίει ο φωτάκης δε ξέρω. μπορεί να φταίνε και οι τρεις. πονάει να βλέπεις τον σάλπι να τον περνάει ο αμυντικός στο sprint. ελπίζω να είναι μονο θέμα προετοιμασίας. αλλα οι δικαιολογίες αρχίζουν και τελειώνουν.

για να τελειώνουμε με μπόλονι στο πάγκο βλέπω μια πειθαρχία η οποια έλειπε πέρσι. προσωπικά έχω μείνει ευχαριστημένος από τα μέχρι τώρα φιλικά παρα τις δυο ήττες μας
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

έχω μια εικόνα στο μυαλό μου αλλά δεν ξέρω να είναι στα πλάνα του προπονητή.

Φαντάζομαι υπερφόρτωση και διαρκή ανάπτυξη από τα αριστερά, ώστε δεξιά να έχεις ελεύθερους χώρους για να εκμεταλλεύεσαι σάλπι και εττό (που είναι και οι δύο γρήγοροι). Το ότι θα πρέπει ντε και καλά να αναπτυσσόμαστε και από τα δεξιά και από τα αριστερά δεν ξέρω που το γράφει.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

τα κανονικα φιλικα αρχιζουν αυριο. και απο το ποιοι απο τους νεους θα ειναι στην αποστολη θα ξερουμε και ποιοι θα μεινουν στην ομαδα.
απο αυτους που ειδα ο αποστολοπουλος σιγουρα αξιζει μια θεση πισω απο τον ετο και να παιρνει σταδιακα ευκαιριες. σ αυτο το θεμα εμπιστευομαι πληρως τον μπολονι.
κι ο κουρδακης σαν 5ο στοπερ πισω απο κοντρερας, μαλεζα, τσιριλο, σαβινι μια χαρα ειναι.
ιντζιδης μωυσιαδης λογικα θα παραμεινουν στην β. εξαλλου εχουν αρκετο μελλον ακομα μπροστα τους, 18 ειναι.
ο τσουκαλας σαν μια αξιοπρεπης λυση απο τον παγκο μια χαρα ειναι.
ο σακελαριου εδειξε και στους τυφλους οτι δεν κανει για ΠΑΟΚ. καλυτερα να αποδευσμευτει.
για γεωργιου κραταω μια επιφυλαξη γιατι δειχει οτι ξερει μπαλα.
στους τερματαδες δεν θα με χαλαγε προσωπικα σαν 2ος ο γιακουμης δεδομενου οτι ο κρεσιτς εδειξε αλλη μια φορα την αδιαφορια του.
οι μεγαλοι μ αρεσαν κατα διαστηματα με ωραιους συνδιασμους και συστηματα δουλεμενα στην προπονηση. το σημαντικοτερο ειναι οτι πλεον μπαινουν στο γηπεδο και ξερουν τον ρολο τους. οχι οπως περσυ που επικρατουσε ενα χαος. εργο μπολονι κι αυτο.
γενικα ειμαι αρκετα αισιοδοξος και πιστευω θα δουμε καη μπαλιτσα φετος.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

κρεσιτς-σακελαριου-τσιριλο μαπα
ιντζιδης-κουρδακης-γεωργιου τσουκαλας μετριοτατοι
παπαζαγλου-αποστολοπουλος προσπαθησαν

μωυσιαδης μοιαζει πολυ νεος και αδυναμος για να κριθει

ρομπερ ερωτηματικο..οι υπολοιποι τα γνωστα

και ο γιακουμης πολυ τοχουρογλου θυμιζει...

θετικο το τεστ γιατι βγαινουν συμπερασματα
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Φαίνεται πως γλιτώσαμε από το περσινό χάος. Κι όχι μόνο! Η ομάδα παίζει με ωραίους αυτοματισμούς!

Αν μάλιστα πάρουμε και κανα - δυο μεταγραφές υπάρχει περίπτωση και μπάλα να δούμε αλλά και αποτελέσματα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία”