Δεν κάνει χιούμορ ο Στέφανος ρε! Μπράβο ρε Στέφανε!stephanos έγραψε:Καλά, για τον Καρλάο τους ρώτησες, για τον Παπάζογλου σου απάντησαν;D.A.A.T. έγραψε: Κουβεντα με 2 πορτογαλους εκανα για να παρω εικονα μια και τον παικτη δεν τον εχω δει.
Και οι 2 μου ειπαν τα ιδια. Επιθετικος περιοχης,πολυ δυνατος με μετρια ταχυτητα και εκπληκτικη ικανοτητα στο τελειωμα των φασεων. Εξαιρετικος γκολτζης, θα πρωταγωνιστησει.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- ΑποστόληςΑ
-
Ρε μήπως να αρχίσουμε να κοιτάμε και για κάνα αριστερό μπακ; Σακελλαρίου χλωμό τον κόβω και Μίρο, ενώ τον γουστάρω σαν παίχτη, αριστερά δεν αντέχω να τον βλέπω...
Βέβαια υπάρχει κι ο Σαβίνης, αν στρωθεί και πάρει παιχνίδια...
Βέβαια υπάρχει κι ο Σαβίνης, αν στρωθεί και πάρει παιχνίδια...
- cristiano4
άλλες 2 μεταγραφές θέλει ο μπόλονι χωρίς τον Καρλάο
,ψιλοχαβαλέ έκανε είπε και 3 θα ηθελε αλλά ακόμα ένα σιγουρο μάλλον,αρκετοι πάντως θα φυγουν απο το πρώτο ημιχρονο

-
Είπε δυο στο κεντρο οπότε δε νομίζω να εννοούσε εξτρεμ. Δεκαρι και αμυντικό χαφ βλέπω εγώ. Το θέμα ειναι αμυντικό χαφ στη θέση του Αριας η του Γκαρσια? Έτσι όπως θέλει να παίξει χρειαζόμαστε δυο αμυντικά χαφ μηχανάκια...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Ξεχάστε το 10αρι στο στυλ του Σάντος....Αυτός (ο Λάζλο) θ' αλλάξει τελείως τα κόλπα...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Αρχική / Ποδόσφαιρο / Μεταγραφές / Αναμονή για Καρλάο
Αναμονή για Καρλάο
Ποδόσφαιρο, Μεταγραφές 12 Ιουλ. 2011 23:11 - Από Κώστας Πετρωτός
Το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Κασίμα Άντλερς για τον αγώνα τους με την Ναγκόγια Γκράμπους το μεσημέρι της Τετάρτης (13/7) δημιουργεί μια μικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ
Σχολιάστε
Μικρή παράταση παίρνει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καρλάο στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Κασίμα Άντλερς για τον αγώνα τους με την Ναγκόγια Γκράμπους το μεσημέρι της Τετάρτης (13/7) και αυτό δημιουργεί μία μικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεών του με τον "Δικέφαλο".
Καθησυχαστικός ο ατζέντης του Βραζιλιάνου
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ατζέντης του Καρλάο ήρθε σε επικοινωνία με τον Ζήση Βρύζα, τον οποίο και διαβεβαίωσε πως τα πράγματα θα κυλήσουν όπως τα έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές. Η συμμετοχή του παίκτη στην αποστολή των Κασίμα Άντλερς, σύμφωνα με τον ατζέντη του, δεν επηρεάζει τις διαπραγματεύσεις του με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο έχει απαντήσει θετικά τις προηγούμενες μέρες.
Αναμονή για Καρλάο
Ποδόσφαιρο, Μεταγραφές 12 Ιουλ. 2011 23:11 - Από Κώστας Πετρωτός
Το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Κασίμα Άντλερς για τον αγώνα τους με την Ναγκόγια Γκράμπους το μεσημέρι της Τετάρτης (13/7) δημιουργεί μια μικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ
Σχολιάστε
Μικρή παράταση παίρνει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καρλάο στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Κασίμα Άντλερς για τον αγώνα τους με την Ναγκόγια Γκράμπους το μεσημέρι της Τετάρτης (13/7) και αυτό δημιουργεί μία μικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεών του με τον "Δικέφαλο".

Καθησυχαστικός ο ατζέντης του Βραζιλιάνου
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ατζέντης του Καρλάο ήρθε σε επικοινωνία με τον Ζήση Βρύζα, τον οποίο και διαβεβαίωσε πως τα πράγματα θα κυλήσουν όπως τα έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές. Η συμμετοχή του παίκτη στην αποστολή των Κασίμα Άντλερς, σύμφωνα με τον ατζέντη του, δεν επηρεάζει τις διαπραγματεύσεις του με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο έχει απαντήσει θετικά τις προηγούμενες μέρες.
Ζαρντέλ ρε παλικάρια... Ούνα φάτσα ούνα ράτσα...!! Το θέμα είναι να είναι ίδιοι και παικτικώς...palok έγραψε:κάποιον μου θυμίζει αυτός που περιγράφεις, παλιά από πορτογαλία...D.A.A.T. έγραψε:Και οι 2 μου ειπαν τα ιδια.Επιθετικος περιοχης,πολυ δυνατος με μετρια ταχυτητα και εκπληκτικη ικανοτητα στο τελειωμα των φασεων.Εξαιρετικος γκολτζης ,θα πρωταγωνιστησει.Ηταν με το ενα βημα στην σπορτινγκ και κανεις δεν καταλαβε γιατι δεν πηγε.