Χαχαχαχαχαχαχα...Iakovidis έγραψε:Εμένα ο Τσουκαλάς μου φαίνεται μεγάλος για μικρός 24 είναι. Οπότε μέχρι τα 30 θα έχει γίνει σαν τον Κούτση.

Χαχαχαχαχαχαχα...Iakovidis έγραψε:Εμένα ο Τσουκαλάς μου φαίνεται μεγάλος για μικρός 24 είναι. Οπότε μέχρι τα 30 θα έχει γίνει σαν τον Κούτση.
Άνετα.Αντί του Αρίας.Ούτε θα κουράζεται πολύ και δε θα περνάει και κουνούπι...Τρόμος έγραψε:Χωράει ο Γκαρσία στο 4-3-3 που λέμε;
geoavr έγραψε:4-3-3 με 6αρι τον Αρίας(θα παίξει ο Γκαρσία) και 2 8ρια (Βιερίνια-αριστερά, Φωτάκη δεξιά).Η αριστερή πλευρά φάνηκε πιό πολύ με τις εναλλαγές θέσεων Ρομπέρ-Βιερίνια και τις ανόδους του Λίνο.Από δεξιά προσπάθησαν να βρεθούν κοντός και Φωτάκης αλλά δεν το κατάφεραν και λόγω ανυπαρξίας του Εττό.
Στα σέντερ μπακ βλέπω Σαβίνι(μαζί με κόντορα) λόγω έλλειψης ή ανυπαρξίας καθαρού μυαλού από Μαλεζά.
Εκεί που φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα(και οικονομικό) είναι ο κοντός.Δεν είναι δεξί χαφ-εξτρέμ και εκεί θα χρειαστούμε οπωσδήποτε παίκτη.Ο κοντός μόνο σεντερ φορ μπορεί να παίξει αλλά ο βραζιλιάνος που θα έρθει και μετά ο Αθανασιάδης γιά αλλαγή καλύπτουν την θέση.500 χιλ(με την μείωση) είναι πολλά γιά αλλαγή.
Υ.Γ.Η ομάδα πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια δουλεύεται μεσοεπιθετικά γιά κατοχή μπάλας και δημιουργία παιγνιδιού.Είμαστε ακόμα σε βρεφιακό επίπεδο και σιγά σιγά αυτά που βλέπουμε στις προπονήσεις θα τα δούμε και στους αγώνες(πχ 1ο γκολ).Είμαι πολύ αισιόδοξος με τον Μπόλονι.Πραγματικός δάσκαλος.
Υ.Γ.2 Πρέπει να καθαρίσουμε από τα αιώνια ταλέντα.Όχι δανεικούς και χαζά.Όταν γυρίσουν αποδεσμεύσεις (γιά τους 20-24 χρ) γιά να μπορεί και ο Μπόλονι να ασχοληθεί με τους 16-20χρ. όπου νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερο ταλέντο.
![]()
![]()
Κάπως έτσι πιστεύω είναι το πράγμα με Σάλπι...Το έγραψα και στο δικό του νήμα...Το 2ο που γράφεις είναι όμως το πιο σημαντικό...Θα βρει (είμαι σίγουρος) ο Λάζλο, τρόπο να τον βγάζει μπροστά και θα δούμε καλά πράγματα... Φαίνεται να θέλει ανακατωσούρες στην επίθεση και αυτό μ' αρέσει...geoavr έγραψε:....
Εκεί που φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα(και οικονομικό) είναι ο κοντός.Δεν είναι δεξί χαφ-εξτρέμ και εκεί θα χρειαστούμε οπωσδήποτε παίκτη.Ο κοντός μόνο σεντερ φορ μπορεί να παίξει αλλά ο βραζιλιάνος που θα έρθει και μετά ο Αθανασιάδης γιά αλλαγή καλύπτουν την θέση.500 χιλ(με την μείωση) είναι πολλά γιά αλλαγή.
...Είμαι πολύ αισιόδοξος με τον Μπόλονι.Πραγματικός δάσκαλος.