Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Σιγα ρε παρασανδαλε μη χωσει λεφτα ο οποιοσδηποτε χωρις να εχει μετοχες στα χερια του! 

-
υποθεση εκανε φιλε μου χαλαρωσε εγω που ο ζησης ειναι το πουλεν μου το πειρα το διαρκειας μου χωρις να περιμενω...τωρα αμα τον θεωρεις απλως εμμισθο μανατζερ ειναι η αποψη σου και δε μπορω να τη αλλαξω παντως απο οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω ενας μανατζερ δουλευει με πολλες ομαδες το δικο μας μονο που δεν τον κρεμασαμε στην ειδηση αληθινη ψευτικη δε με νοιζει οτι θα παει σε αλλη ομαδα...
παντως εγω μεχρι τωρα δεν ακουσα και τιποτα κακο για τον κωσταντινιδη και οι παικτες που εφερε που δεν ηταν και πολλοι γιια να κριθει ο ανθρωπος ε δεν ητανε ουτε γκαρσια ουτε κοντερας
παντως εγω μεχρι τωρα δεν ακουσα και τιποτα κακο για τον κωσταντινιδη και οι παικτες που εφερε που δεν ηταν και πολλοι γιια να κριθει ο ανθρωπος ε δεν ητανε ουτε γκαρσια ουτε κοντερας
Ξανά μαζί ο Ζαγόρ και ο Ζήσης !!!
Αυτό είναι το συμπέρασμα της σημερινής συνάντησης 5 ωρών !!!
Αν είναι αλήθεια το παραπάνω είναι η πιο ευχάριστη είδηση της φετινής χρονιάς !!!
Πείτε ότι θέλετε κάποιοι μέσα ή έξω από τον ΠΑΟΚ ...
Εάν όλοι οι δικοί μας δυνατοί ανθρώποι είναι ενωμένοι είναι δεδομένο ότι αργά η γρήγορα όλα όσα έχουμε σχεδιάσει θα γίνουν ....
Δεν πα να μιζεριάζετε και να γκρινιάζετε κάποιοι !!!
Μετά το σημερινό δεν με νοιάζει ότι και να λέτε !!!
ΠΑΟΚ πάνω από όλα στην πράξη !!!
Αυτό είναι το συμπέρασμα της σημερινής συνάντησης 5 ωρών !!!
Αν είναι αλήθεια το παραπάνω είναι η πιο ευχάριστη είδηση της φετινής χρονιάς !!!
Πείτε ότι θέλετε κάποιοι μέσα ή έξω από τον ΠΑΟΚ ...
Εάν όλοι οι δικοί μας δυνατοί ανθρώποι είναι ενωμένοι είναι δεδομένο ότι αργά η γρήγορα όλα όσα έχουμε σχεδιάσει θα γίνουν ....
Δεν πα να μιζεριάζετε και να γκρινιάζετε κάποιοι !!!
Μετά το σημερινό δεν με νοιάζει ότι και να λέτε !!!
ΠΑΟΚ πάνω από όλα στην πράξη !!!
Αυτα ειναι...
Ολα τα αλλα γινονται.
Τελος και..
RESTART.
Υ.Γ. Στις γυναικες τους θα το πουν το βραδυ. "...Οι δυο τους, έχουν δώσει ραντεβού για το βράδυ, για να δειπνήσουν μαζί με τις οικογένειές τους, για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολύ καιρό..."

Υ.Γ.2. Στους ποδοσφαιριστες μεθαυριο. "...Αποφάσισαν να ταξιδέψουν μαζί την Παρασκευή για το Άρνεμ όχι τόσο για να δουν το φιλικό (αν γίνει με την Τραμζοσπόρ) αλλά για να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές, να τους εξηγήσουν πως έχουν τα πράγματα σε ότι αφορά το οικονομικό και κυρίως να φέρουν την ηρεμία στα αποδυτήρια."

Ολα τα αλλα γινονται.
Τελος και..
RESTART.
Υ.Γ. Στις γυναικες τους θα το πουν το βραδυ. "...Οι δυο τους, έχουν δώσει ραντεβού για το βράδυ, για να δειπνήσουν μαζί με τις οικογένειές τους, για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολύ καιρό..."

Υ.Γ.2. Στους ποδοσφαιριστες μεθαυριο. "...Αποφάσισαν να ταξιδέψουν μαζί την Παρασκευή για το Άρνεμ όχι τόσο για να δουν το φιλικό (αν γίνει με την Τραμζοσπόρ) αλλά για να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές, να τους εξηγήσουν πως έχουν τα πράγματα σε ότι αφορά το οικονομικό και κυρίως να φέρουν την ηρεμία στα αποδυτήρια."

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Da_Paok την Τρί 12 Ιούλ 2011, 16:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- cristiano4
στην πραξη να το δω.Περιμενω η επομενη μεταγραφη να μην ειναι αποκλειστικοτητα στα σπορ αλλα αποκλειστικοτητα στο σαιτ της ΠΑΕ
-
Ρε παιδια να και μια ξεκαθαρα καλη ειδηση. Να μη μηζεριαζουμε μονο να εχουμε και το καθαρο μυαλο να χαιρομαστε και με τα καλα. και η επιστροφη , η επανεργοποιηση του Ζηση και η αποκατασταση των σχεσεων με το Ζαγορ ειναι πραγματικες καλες ειδησεις και κινησεις.
- PAPA TSIBIKOS
Καλόςστον και ας άργισε.
Επιτέλους μπαίνει μια σειρά στην ομάδα.
Ο Ζήσης αντιπρόεδρος και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος.
Φυσικά ο Ζαγόρ θα είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ και όχι Γ΄αντιπρόεδρος

Επιτέλους μπαίνει μια σειρά στην ομάδα.

Ο Ζήσης αντιπρόεδρος και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος.

- Emprostisghsoitrelamenoi
PAPA TSIBIKOS έγραψε:Καλόςστον και ας άργισε.![]()
Επιτέλους μπαίνει μια σειρά στην ομάδα.![]()
Ο Ζήσης αντιπρόεδρος και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος.![]()
+1926
Aντε λιγο να ανεβούμε ψυχολογικα...Το χουμε αναγκη σαν λαός.
Ζήση ελπίζω να επέστρεψες μόνιμα και να σταματήσω να βλέπω και να διαβάζω βλακείες δεξιά κ αριστερά. Κ επειδή κανείς μας δεν μπορεί να σε πλακώσει για να σε νουθετήσει, σε ικετεύω, αφού έριξες ψυχολογικά σκαμπίλια στον Τέο, τώρα ρίξε και μία φάπα στην καμπούρα σου να οριστικοποιηθεί το restart.. Άντε καλή αρχή! 

ΑΔΕΡΦΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΤΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΑΤΕ...
ΤΟΣΟΙ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ...
ΣΑΣ ΕΦΤΕΓΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΑΤΕ, ΚΑΙ Ο ΒΡΥΖΑΣ...
ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....
ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ....
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.....

ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Π.Α.Ο.Κ
ΤΟΣΟΙ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ...
ΣΑΣ ΕΦΤΕΓΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΑΤΕ, ΚΑΙ Ο ΒΡΥΖΑΣ...
ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....
ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ....
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.....

ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Π.Α.Ο.Κ
-
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΖΗΣΑΡΕ............ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...
ελπιζω να καταλαβατε ποσο αστειοι και γραφικοι γινατε καποιοι με τις θεωριες συνομωσιας.....και με τα μπινελικια στον ταχα αδυφαγο επαγγελματια ζηση...εκλεισε στοματα....
αλλη μια τεραστια φαπα στο βαζελο οχι που γυρισε σε μας αλλα που γυρισε στους εγκληματιες που τον απειλουσαν
για αυτο τον παω τοσο γιατι δε μιλαει καθολου αλλα οτα βρει την σωστη στιγμη κανει η λεει κατι και ολα μπαινουν στη θεση τους.......
ελπιζω να καταλαβατε ποσο αστειοι και γραφικοι γινατε καποιοι με τις θεωριες συνομωσιας.....και με τα μπινελικια στον ταχα αδυφαγο επαγγελματια ζηση...εκλεισε στοματα....
αλλη μια τεραστια φαπα στο βαζελο οχι που γυρισε σε μας αλλα που γυρισε στους εγκληματιες που τον απειλουσαν

για αυτο τον παω τοσο γιατι δε μιλαει καθολου αλλα οτα βρει την σωστη στιγμη κανει η λεει κατι και ολα μπαινουν στη θεση τους.......