László Bölöni
Re: László Bölöni
ενημερωτικά... ο Μπόλονι άνοιξε σελίδα στο φ.μπ και έχει αγαπημένο αθλητή τον Στέφανο Αθανασιάδη, και στους φίλους του τον Αντελίνο και τον Γκαρσία
Προπόνηση για τη μισή ομάδα
Ο Λάζλο Μπόλονι έδωσε ανάσες στη μισή ομάδα και έκανε προπόνηση με την άλλη μισή σήμερα το πρωί.
Ενώ βγήκαν όλοι οι παίκτες κανονικά για ζέσταμα, μετά από το χαλάρωμα οι μισοί περίπου παίκτες επέστρεψαν στο ξενοδοχείο. Οι υπόλοιποι 12 έκαναν ένα πρόγραμμα τακτικής με τον Μπόλονι, ο οποίος έβαλε… χαφ το Γλύκο, για να δουλέψει καλύτερα τα πόδια του. Ο νεαρός πορτιέρο ξέρει να χρησιμοποιεί καλά τα πόδια του αλλά με τέτοιες ασκήσεις βελτιώνεται ακόμη περισσότερο.
Οι άλλοι 11 που προπονήθηκαν ήταν οι Χαλκιάς, Ετο, Λίνο, Σαβίνι, Μαλεζάς, Αρίας, Φωτάκης, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Ρομπέρ και Βιεϊρίνια.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής για κατοχή μπάλας και πρέσινγκ.
Ο Ίβιτς είχε ένα σφίξιμο και ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα, και πιθανότατα θα απουσιάσει από το φιλικό με τη Γκρόνιγκεν.
Μεταξύ των δοκιμών που κάνει ο Μπόλονι στις τελευταίες προπονήσεις, είναι και η χρησιμοποίηση του Βιεϊρίνια ως «8άρι» μπροστά από τον «κόφτη» και δίπλα στον 3ο χαφ της ομάδας.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9897
Είδε απόειδε ο άνθρωπος πως με Ίβιτς και σια παιγνίδι δεν γίνεται και έβαλε τον μόνο παίκτη που μπορεί να κατεβάσει γρήγορα την μπάλα και να κάνει παιγνίδι.Εγώ το λέω καιρό ως ο Βιεϊρίνια μπορεί να παίξει μεγάλη μπάλα εκεί.Θα δούμε το βράδυ αν τον βάλει εκεί ...

Ο Λάζλο Μπόλονι έδωσε ανάσες στη μισή ομάδα και έκανε προπόνηση με την άλλη μισή σήμερα το πρωί.
Ενώ βγήκαν όλοι οι παίκτες κανονικά για ζέσταμα, μετά από το χαλάρωμα οι μισοί περίπου παίκτες επέστρεψαν στο ξενοδοχείο. Οι υπόλοιποι 12 έκαναν ένα πρόγραμμα τακτικής με τον Μπόλονι, ο οποίος έβαλε… χαφ το Γλύκο, για να δουλέψει καλύτερα τα πόδια του. Ο νεαρός πορτιέρο ξέρει να χρησιμοποιεί καλά τα πόδια του αλλά με τέτοιες ασκήσεις βελτιώνεται ακόμη περισσότερο.
Οι άλλοι 11 που προπονήθηκαν ήταν οι Χαλκιάς, Ετο, Λίνο, Σαβίνι, Μαλεζάς, Αρίας, Φωτάκης, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Ρομπέρ και Βιεϊρίνια.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής για κατοχή μπάλας και πρέσινγκ.
Ο Ίβιτς είχε ένα σφίξιμο και ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα, και πιθανότατα θα απουσιάσει από το φιλικό με τη Γκρόνιγκεν.
Μεταξύ των δοκιμών που κάνει ο Μπόλονι στις τελευταίες προπονήσεις, είναι και η χρησιμοποίηση του Βιεϊρίνια ως «8άρι» μπροστά από τον «κόφτη» και δίπλα στον 3ο χαφ της ομάδας.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9897
Είδε απόειδε ο άνθρωπος πως με Ίβιτς και σια παιγνίδι δεν γίνεται και έβαλε τον μόνο παίκτη που μπορεί να κατεβάσει γρήγορα την μπάλα και να κάνει παιγνίδι.Εγώ το λέω καιρό ως ο Βιεϊρίνια μπορεί να παίξει μεγάλη μπάλα εκεί.Θα δούμε το βράδυ αν τον βάλει εκεί ...

εχει ζητησει παικτη για το ακρο ο λαζλο και θα παρουμε σιγουρα...με αυτο ως δεδομενο καλα κανει και πειραματιζεται.
ο ιβιτς εχει πολλους μικροτραυματισμους πραγμα πολυ αρνητικο ενοψει συνεχειας...
ο ιβιτς εχει πολλους μικροτραυματισμους πραγμα πολυ αρνητικο ενοψει συνεχειας...
- ΑποστόληςΑ
Ποιο οχτάρι μωρέ; Δεκάρι θα εννοεί! Εκεί θα παίζει ο Βιερι, γιατί αυτή είναι η θέση του Ivic.
δοκιμστηκε σχημα με 1 6αρι και 2 8αρια στο πρωτο φιλικο, ισως και σημερα...δοκιμες του κοουτς να μαθει και τους παικτες πιο ειδικα περα απο τα βιντεο
Περυσι επρεπε να ειχες ερθει, να παιρναμε το πρωταθλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hideguti την Τρί 12 Ιούλ 2011, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Για τις θέσεις που θέλει ενίσχυση: «Χρειαζόμαστε έναν παίκτη σε κάθε γραμμή. Για να κοιμάμαι ήσυχος χρειαζόμαστε τρεις παίκτες. Έναν στην επίθεση και δύο στο κέντρο».
Κάπου χαθήκαμε στη μετάφραση μάλλον.

Κάπου χαθήκαμε στη μετάφραση μάλλον.
Στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα μαγυαρε.
Και ετσι ομως εστω και καθυστερημενα θα δουμε καλα πραγματα.
Υ.Γ Βρειτε τροπο να λυσετε το οικονομικο,ο προπονητης προσπαθει πολυ βοηθηστε τον.
Και ετσι ομως εστω και καθυστερημενα θα δουμε καλα πραγματα.
Υ.Γ Βρειτε τροπο να λυσετε το οικονομικο,ο προπονητης προσπαθει πολυ βοηθηστε τον.
Megale hide... αιωνες μπροσταHideguti έγραψε:Περυσι επρεπε να ειχες ερθει, να παιρναμε το πρωταθλημα.
Και πρόπερσι δεν θα με χαλούσε καθόλου,το αντίθετο θα έλεγα
...τότε που τα πακέτα μοιραζόταν αφειδώς,σε ατάλαντους παραλήπτες.

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
1 μπροστα σπο το κεντρο κ εναν απο πισω...
ευτυχως ο μπολονι βλεπει οτι το 10αρι λειπει η το δεξι εχτρεμ οπως βλεπει λειπει και ο βιτολο ...
και ενας αμυντικος καλος
ας παρουμε τον εναν και θα μαστε οκ

ευτυχως ο μπολονι βλεπει οτι το 10αρι λειπει η το δεξι εχτρεμ οπως βλεπει λειπει και ο βιτολο ...
και ενας αμυντικος καλος
ας παρουμε τον εναν και θα μαστε οκ
Δεν ξέρω αν εμένα μου φαίνεται έτσι αλλά αυτό που κατάλαβα είναι πως στον Π.Α.Ο.Κ του Μπόλονι κάποιοι παίκτες που συνηθίσαμε τα προηγούμενα χρόνια να τους βλέπουμε βασικούς και σχεδόν αναντικατάστατους δεν έχουν θέση.
Κάποιοι από αυτούς κατά την γνώμη μου είναι ο Τσιρίλο, ο Βιτόλο (είναι ακόμα παίκτης του Π.Α.Ο.Κ.), ο Γκαρσία και ο Ίβιτς.
Ο Π.Α.Ο.Κ. που πάει να κτίσει δεν έχει δεύτερο αμυντικό χαφ και γιόμες τύπου καμινάδας.
Ο Π.Α.Ο.Κ. του Μπόλονι θα παίζει την μπάλα κάθετα και με πλαγιοκοπήσεις.
Το σύστημα που πάει να εφαρμόσει είναι το 4-3-1-2.
Στην θέση 1: είναι από ότι κατάλαβα όλα ανοικτά με ένα ελαφρύ προβάδισμα στον Κρέσιτς και στον Γιακουμή.
Στο κέντρο της άμυνας: ο μόνος βασικός και αναντικατάστατος θα είναι ο Κοντρέρας (αν θα μείνει) και ο δεύτερος φαίνεται να είναι ο Μαλεζάς.
Τα πλάγια μπακ: είναι σχεδόν δεδομένο πως θα είναι ο Λίνο και ο Ετό.
Αμυντικό χαφ: νομίζω ότι χωρίς ανταγωνισμό την βασική θέση θα την κερδίσει ο Αρίας.
Πλάγια χαφ: αριστερά ο Ρομπέρ και δεξιά ο Σαλπιγγίδης (εκτός και αν έρθει χαφ τύπου Εστογιανόφ)
Επιτελικός χαφ: επιτέλους ο Βιειρίνια χωρίς πολλά λόγια.
και
Φορ περιοχής: ο Καρλάο και σε περίπτωση που θα αποκτηθεί δεξιός χαφ η μία θέση ανοίκει στον Σαλπιγγίδη αλλιώς με δεξιό χαφ το Σαλπιγγίδη βασικός μαζί με τον Καρλάο θα είναι ο Αθανασιάδης.
Με τέτοιου είδους 11άδα ο Π.Α.Ο.Κ. θα ανέβει τουλάχιστο 2 ταχύτητες.
Κάποιοι από αυτούς κατά την γνώμη μου είναι ο Τσιρίλο, ο Βιτόλο (είναι ακόμα παίκτης του Π.Α.Ο.Κ.), ο Γκαρσία και ο Ίβιτς.
Ο Π.Α.Ο.Κ. που πάει να κτίσει δεν έχει δεύτερο αμυντικό χαφ και γιόμες τύπου καμινάδας.
Ο Π.Α.Ο.Κ. του Μπόλονι θα παίζει την μπάλα κάθετα και με πλαγιοκοπήσεις.
Το σύστημα που πάει να εφαρμόσει είναι το 4-3-1-2.
Στην θέση 1: είναι από ότι κατάλαβα όλα ανοικτά με ένα ελαφρύ προβάδισμα στον Κρέσιτς και στον Γιακουμή.
Στο κέντρο της άμυνας: ο μόνος βασικός και αναντικατάστατος θα είναι ο Κοντρέρας (αν θα μείνει) και ο δεύτερος φαίνεται να είναι ο Μαλεζάς.
Τα πλάγια μπακ: είναι σχεδόν δεδομένο πως θα είναι ο Λίνο και ο Ετό.
Αμυντικό χαφ: νομίζω ότι χωρίς ανταγωνισμό την βασική θέση θα την κερδίσει ο Αρίας.
Πλάγια χαφ: αριστερά ο Ρομπέρ και δεξιά ο Σαλπιγγίδης (εκτός και αν έρθει χαφ τύπου Εστογιανόφ)
Επιτελικός χαφ: επιτέλους ο Βιειρίνια χωρίς πολλά λόγια.
και
Φορ περιοχής: ο Καρλάο και σε περίπτωση που θα αποκτηθεί δεξιός χαφ η μία θέση ανοίκει στον Σαλπιγγίδη αλλιώς με δεξιό χαφ το Σαλπιγγίδη βασικός μαζί με τον Καρλάο θα είναι ο Αθανασιάδης.
Με τέτοιου είδους 11άδα ο Π.Α.Ο.Κ. θα ανέβει τουλάχιστο 2 ταχύτητες.