Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από xrictoforoc »

500 χιλιάρικαααααα;;;;;; :o
Είστε τρελοί;;Έτσι και μας βγει κάνα παλτό....
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

θα τον παρει ο μπολονι πακετο..... :D :D

δε νομιζω να εγινε λαθος σε αυτη τη μεταγραφη!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Δευ 11 Ιούλ 2011, 23:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σανδαλε ετσι και χαλασει η μεταγραφη βρες τρυπα να κρυφτεις :opaokara:
toxic

Δημοσίευση από toxic »

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΟΙ....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ, ΟΛΑ ΜΑΣ ΞΥΝΙΖΟΥΝ.....
ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ!!!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

τον εχω ανοιξει κιολας τον ατιμο...15-20 γκολακια

το καλο ειναι οτι ειναι ηδη σε καλη αγωινστικη κατασταση για το πρωταθλημα τρεχει εκει....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

φυσικα 500 χιλιαρικα καλο φορ και φτηνο απλα δεν υπαρχχει...και ο προπονητης του στη λειρια ειπε οτι υστερει στο κεφαλι αλλα μπορει να σκοραρει και 20γκολ λεει εχει πολυ καλα τελειωματα..αρα καλο σκαουτιγκ καναμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

δηλαδή πόσα περιμένατε να δώσουμε για παίχτη που αγοράστηκε 2 μύρια και σκοράρει με την ίδια άνεση και με τα δύο πόδια;;
καλώς να έρθει!
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Parasanta θα έχουμε θέμα άμα πάρει ο Καρλα το νούμερο 10?ποιο λες θα πάρει 7 ή 10 ?

Το 7 πάει Ζαιρι... :lol:
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:...και χωρίς Σάκη;
Επειδή θα έρθει το βραζιλιάνικο μαόνι; Α, ρε κενωνία άδικη! Καλά τα έλεγε ο μακαρίτης ο Στελλάρας! Από τότε μέχρι τώρα τίποτε δεν άλλαξε!

+ + + + + + + + + + + + + + + + + :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Varvatos έγραψε:Parasanta θα έχουμε θέμα άμα πάρει ο Καρλα το νούμερο 10?ποιο λες θα πάρει 7 ή 10 ?

Το 7 πάει Ζαιρι... :lol:
Το 7 πάει στον Βιέρι.Απλά τα πράγματα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

καλα να σ πω κ ο ζαιρι δε με χαλαει αν τον παρουμε... απο το τιποτα....τουλαχιστον θα εχουμε αναπτυξη απο δεξια γιατι ουτε απο αυτο εχουμε.....

θα γινει μια ακομα μεταγραφη δε παιζει

απλα πιστευω θα γινει μετα τους ομιλους
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

ΟΚ τι να πω;Καλά λόγια,αλλά στο Japan δεν απέδωσε...Μακάρι να'ναι έτσι όπως τα λέτε.
Σιδεροκέφαλος και καλώς να ορίσει...
Λένε ότι σε 3 μέρες υπογράφει. :pano:
bristol

Δημοσίευση από bristol »

PARASANDALOS έγραψε:καλα να σ πω κ ο ζαιρι δε με χαλαει αν τον παρουμε... απο το τιποτα....τουλαχιστον θα εχουμε αναπτυξη απο δεξια γιατι ουτε απο αυτο εχουμε.....

θα γινει μια ακομα μεταγραφη δε παιζει

απλα πιστευω θα γινει μετα τους ομιλους
Ναι και να τον βαλουμε με τον Γκαρσια και τον Ιβιτς ποιος θα κανει τα 100 μετρα στα 5 λεπτα
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

Την επιθυμία του να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Kάρλος Αλεχάντρε ντε Σόουζα Σίλβα ή απλά Καρλάο, μέσω της Sportday.

Ο επιθετικός της Κασίμα Άντλερς επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το «Δικέφαλο του Βορρά», όμως ξεκαθάρισε ότι δεν έχει επέλθει ακόμα συμφωνία, ενώ υπογράμμισε ότι έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος στράικερ στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα:

-Μπορούμε να σου ευχηθούμε καλορίζικος;
«Όχι, όχι. Ο ατζέντης μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα. Δεν σας κρύβω πάντως ότι χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ θέλει να με αποκτήσει».

-Γνωρίζεις κάποια πράγματα για τον ΠΑΟΚ;
«Ξέρω ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας».

-Ποια είναι η εικόνα που έχεις στο μυαλό σου;
«Είναι μία ομάδα που κάθε χρόνο βελτιώνεται και έχει ως στόχο της την κατάκτηση και των δύο τίτλων στην Ελλάδα».

-Μόλις έμαθες για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ επικοινώνησες με κάποιους φίλους σου που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα για να πάρεις περισσότερες πληροφορίες;
«Όχι, προς στιγμήν δεν το έχω κάνει. Παλιότερα, όμως, έχω μιλήσει με αρκετούς φίλους μου που πέρασαν από την Ελλάδα και όλοι μου έχουν πει καλά λόγια για το ποδόσφαιρο στη χώρα σας και για τον τρόπο ζωής».

-Η θέση του επιθετικού είναι πονεμένη ιστορία στον ΠΑΟΚ. Εδώ και χρόνια λείπει ένας κλασικός γκολτζής. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να στηρίζει τις ελπίδες του πάνω σου;
«Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα πράγματα, μια και ακόμα τα πάντα είναι ρευστά. Δεν θέλω να δώσω υποσχέσεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αυτό μπορώ να το κάνω όταν έρθει η ώρα. Πάντως, θέλω να ξέρουν ότι η δουλειά μου είναι να πετυχαίνω γκολ».

-Έχεις άλλες προτάσεις στα χέρια σου;
«Ναι, υπάρχουν προσφορές και ενδιαφέρον από ομάδες της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ρουμανίας και της Πορτογαλίας».

-Εσύ πού προτιμάς να συνεχίσεις την καριέρα σου;
«Μόλις ο ατζέντης μου μού μίλησε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, του είπα "πάγωσε όλα τα άλλα, θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ"».

-Για ποιο λόγο;
«Διότι είναι μία ομάδα που αγωνίζεται κάθε χρόνο για την κατάκτηση του τίτλου, συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτά είναι σοβαρά κίνητρα για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή».

-Σου έχουν μιλήσει για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν στην Τούμπα;
«Μου έχουν πει ότι είναι μια υπέροχη εμπειρία να παίζεις μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Μου τον περιέγραψαν σαν τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας».

-Ξέρεις τους Λίνο και Βιεϊρίνια που έπαιζαν πριν από τον ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία;
«Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες. Τους ξέρω ως ονόματα, δεν έχουμε κάποια φιλική σχέση».

-Είσαι έτοιμος από πλευρά φυσικής κατάστασης για να βοηθήσεις άμεσα τον ΠΑΟΚ, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή;
«Ναι, βέβαια, είμαι πανέτοιμος. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει προετοιμασία».

-Πληροφορήθηκες ότι στο πρώτο φιλικό ηττήθηκε με 2-1;
«Όχι, δεν έχω ψάξει τέτοιες πληροφορίες στο Ίντερνετ. Είναι πάντως καλύτερο να χάνεις στα φιλικά πάρα στα επίσημα ματς. Τα φιλικά είναι για να βλέπει ο προπονητής τα λάθη και να τα διορθώνει».

-Φανταζόμαστε ότι έχεις ακούσει για την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα. Αυτό δεν σε ανησυχεί;
«Όχι, δεν ανησυχώ. Πιστεύω ότι είναι μία κακή περίοδος και σύντομα θα κάνει τον κύκλο της και όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό».

-Τι πήγε στραβά και δεν κατάφερες να προσαρμοστείς στην Ιαπωνία;
«Δεν νομίζω ότι έφταιγε κάτι συγκεκριμένο. Πολλές καταστάσεις μαζί δημιούργησαν το πρόβλημα».

http://www.sport-fm.gr/article/487570?u ... =yahoo_rss

τα εντονα γραμματα δειχνουν την ανησυχια που εχει ο αρδ μηπως και δεν πληρωθει ο καρλαο..
τι να σε πω ρε λουλι, σε λυπαμαι που βρισκεις βρεγμενες παντοφλες οταν γυρνας σπιτι..#@%#@@#$@ τη μ..α σου..
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

xrictoforoc έγραψε:ΟΚ τι να πω;Καλά λόγια,αλλά στο Japan δεν απέδωσε...Μακάρι να'ναι έτσι όπως τα λέτε.
Σιδεροκέφαλος και καλώς να ορίσει...
Λένε ότι σε 3 μέρες υπογράφει. :pano:

Κουβεντα με 2 πορτογαλους εκανα για να παρω εικονα μια και τον παικτη δεν τον εχω δει.

Και οι 2 μου ειπαν τα ιδια.Επιθετικος περιοχης,πολυ δυνατος με μετρια ταχυτητα και εκπληκτικη ικανοτητα στο τελειωμα των φασεων.Εξαιρετικος γκολτζης ,θα πρωταγωνιστησει.Ηταν με το ενα βημα στην σπορτινγκ και κανεις δεν καταλαβε γιατι δεν πηγε.

2 ανθρωποι που τον ξερουν καλα,συμφωνησαν και μαλλον με γεμισαν με ελπιδα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”