Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
ο Κάρλος Αλεξάντρε ντε Σόουζα Σίλβα.
Να ενημερώσω σε όλους ότι τον ποδοσφαιριστή τον "ξέρω" από παιχνίδαι που έκανε στο Τσάμπιονς λίνγκ της Ασίας, όπου συμμετέχουν και οι Αυστραλέζικες ομάδες. Εϊναι ένας παίκτης που θα σου κάνει την ζημιά από του πουθενά στην κυριολεξία. Έχει φοβερό εκτόπισμα και πάρα πολύ καλός με την μπάλα. Είναι παίκτης που ταιριάζει στην ομάδα μας. Αν μπορεί η ομάδα να τον πάρει ας το κάνει χθες
Βέβαια πρωτάθλημα με πρωτάθλημα διαφέρει.
Ενθουσιάστηκα στο άκουσμα του. ΜΑΚΑΡΙ να τον πάρουμε.
Πίσω απ' αυτήν την κίνηση πρέπει να κρύβεται ο Φλωρίδης και ο Σαχπατζίδης μάλλον γιατί η τιμή του τσούζει λίγο.
Να ενημερώσω σε όλους ότι τον ποδοσφαιριστή τον "ξέρω" από παιχνίδαι που έκανε στο Τσάμπιονς λίνγκ της Ασίας, όπου συμμετέχουν και οι Αυστραλέζικες ομάδες. Εϊναι ένας παίκτης που θα σου κάνει την ζημιά από του πουθενά στην κυριολεξία. Έχει φοβερό εκτόπισμα και πάρα πολύ καλός με την μπάλα. Είναι παίκτης που ταιριάζει στην ομάδα μας. Αν μπορεί η ομάδα να τον πάρει ας το κάνει χθες

Πίσω απ' αυτήν την κίνηση πρέπει να κρύβεται ο Φλωρίδης και ο Σαχπατζίδης μάλλον γιατί η τιμή του τσούζει λίγο.
PARASANDALOS, τώρα είδα το ποστ σου. Είναι σίγουρο ότι θα κλείσει; ΜΑΚΑΡΙ το ξανά λέω!!!
- ΑποστόληςΑ
- pagotatzis
Carlao Όπως λέμε brandao, falcao dachau .....
συνεχίστε
http://forum.paokmania.gr/posting.php?m ... f=6&t=4672#
συνεχίστε

- PaOkArAsIrAkLiO
Ξέρει μπάλα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Και τι παραπάνω έχει δηλαδή αυτός από τον Σάκη;
σόρρυ Απόστολε, δεν κρατήθηκα...(και εάν ισχύει, ίσως μας κουνάει μαντήλι το πουλέν σου...

- PaOkArAsIrAkLiO
Ποσο απεγνωσμενος ή κολλημενος πρεπει να εισαι για να παρακολουθεις Τσαμπιονς Λιγκ Ασιας;;Realcon έγραψε:ο Κάρλος Αλεξάντρε ντε Σόουζα Σίλβα.
Να ενημερώσω σε όλους ότι τον ποδοσφαιριστή τον "ξέρω" από παιχνίδαι που έκανε στο Τσάμπιονς λίνγκ της Ασίας, όπου συμμετέχουν και οι Αυστραλέζικες ομάδες. Εϊναι ένας παίκτης που θα σου κάνει την ζημιά από του πουθενά στην κυριολεξία. Έχει φοβερό εκτόπισμα και πάρα πολύ καλός με την μπάλα. Είναι παίκτης που ταιριάζει στην ομάδα μας. Αν μπορεί η ομάδα να τον πάρει ας το κάνει χθες![]()

Εγω προσωπικα τον παικτη δεν τον εχω ξανακουσει αλλα δεν εχω ασχοληθει κιολας με τετοια πρωταθληματα.Εαν προκειται πραγματι να βοηθησει, καλως να μας ερθει.
λοιπον και σεντερ φορ παιχταρα πηραμε και ο βιτολο μενει *εκτος αν σκασει ο ζελος ενα χαρτι οποτε παιρνουμε καλυτερο παιχτη* και δεκαρι παιρνουμε μεχρι τελος της εβδομαδας....και επενδυτες με ζεστο χρημα μπαινουν...
οποτε καμια 200ρια σελιδες γκρινια πανε στα σκουπιδια....μας αρρωστησατε 2-3 βδομαδες τωρα

οποτε καμια 200ρια σελιδες γκρινια πανε στα σκουπιδια....μας αρρωστησατε 2-3 βδομαδες τωρα

Mετα απο τον οπαδο της ΤΣΣΚΑ που ειχε μπει σε αυτο το φορουμ με το νικ Lenin και μας αποκαλυψε οτι ασχολειται με επενδυσεις τωρα και ο Che προσδοκα επενδυτες.
Whatever happened to the heroes?
Whatever happened to the heroes?