6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από MANIAKOS »

παντως ειναι δυνατον να μην ξερει η διοικηση αν εχει δικαιωμα προσφυγης?

κτατα τα αλλα ας σφιξει λιγο τωρα ο λωκος του και να κτλαβει οτι δεν ειμαστε σαν τις ομαδουλες που επαιζε πριν
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Αυτό πρέπει να γίνει.

Ο Βιτόλο μετά από αυτό, να ξαναπαίξει δεν πρόκειται σε εμάς, το θέμα είναι τι βγάζεις προς όλους τους υπόλοιπους που μπορεί να τους έρθει μελλοντικά να τον μιμηθούν.

Πως το είπε ένας φίλος εδώ..."ή φέρνεις πρόταση από εξωτερικό ή δεν πατάς χορτάρι δύο χρόνια".

Τώρα εάν το "εξωτερικό" γίνει "πρόταση 500.000+ από ζέλο που ξερογλύφεται" δεν με πολυπροβληματίζει.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

της παραπληροφορησης το καγκελο
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Aς μην βιαζόμαστε αδέρφια.....για να δούμε τι θα γίνει.Το βασικότερο είναι να δείξει η ΠΑΕ ποιος ειναι το αφεντικό έτσι ώστε να βγει κερδισμένος ο σύλλογος.Δε θέλουμε πισογυρίσματα και ανατροπές εις βάρος των οικονομικών της ομάδας.Άμα γίνει η έκπληξη και μείνει τι γίνετε?Το σίγουρο είναι ότι με τετοιες συμπεριφορές όπως του Βίκτωρα δε κάνεις προκοπή.

Ας είναι καλά το μοναστήρι....
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Δεν έχω κανένα πρόβλημά αυτό το αρχίδι να πάει στον βαζέλα! αρκεί να δώσουν και κάνα εκατομμύριο, έτσι; και θα γουστάρω όταν έρθει Τούμπα!
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Ας περιμένουμε καλύτερα...Και μη βιάζεστε με χαρακτηρισμούς...(όχι ότι και εγώ δεν τον βρίζω (από μέσα μου))..

εδιτ...Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να το τραβήξει μέχρι την προσφυγή...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Αγαμέμνωνα μην είσαι σίγουρος... Μακάρι να είναι έτσι αλλά υπάρχουν κάποια νομικά παράθυρα και σκεπτόμενοι ότι ουσιαστικά πρόκειται για μια κόντρα ΠΑΟΚ-παο (και εξωδικαστικά-παρασκηνιακά) δεν ξέρω πόσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε... Πάντως φίλε ειλκρινά ελπίζω να έχεις δίκιο...

Προσωπικά αυτό το μουνόπ@νο δεν θέλω να το ξαναδώ στην Τούμπα... Αλλα μου είναι αδιανόητο να τον αφήσουμε ελεύθερο... Ειδικά για τον παναθηναϊκό...!! Και έξω να θέλει να πάει, στο κωλόσπιτό του, ας πληρώσει απο την τσέπη του την αποζημίωση της ομάδας και ας πάει να παίξει όπου στο διάολο θέλει μετά, πλούσιος είναι, έχει λεφτά... Ας φύγει, αλλά αφού πρώτα μας σκάσει ένα εκατομμυριακι...

Εdit: Εγώ βιάζομαι με τους χαρακτηρισμούς... Όταν κάποιος προσπαθεί να πληρωθεί μέχρι δεκάρας και να φύγει τζάμπα για να πάει στον ανταγωνιστή μου, αυτόν τον θεωρώ μουνόπ@νο... Και αν μείνει ston ΠΑΟΚ, πάλι μουνόπ@νο θα είναι... Απλά για το καλό του ΠΑΟΚ δεν θα τον βρίζω, απλά θα μου είναι αδιάφορος, σαν να μην υπάρχει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Δευ 11 Ιούλ 2011, 13:40, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο πεθαμένος Παναθηναϊκός θα κάνει πίσω με βαρειά πηδηματάκια αν δει ότι ο παίκτης δεν μένει ελεύθερος. Ίσως έτσι κατανοήσει και ο Ισπανός πόσο τον θέλει και είτε αλλάξει στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ, είτε κινηθεί στο εξωτερικό να μας φέρει πρόταση.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Πάνω που έλεγα για τους χαρακτηρισμούς...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Δες το "edit"... :D
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

ok δεν χαρακτηρίζουμε άλλο το μουνοσκιλο
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εδω απο τον μπιλυ ρε σεις πηραμε 450000 και θα φυγει αυτος ετσι???

αν γουσταρει εδω και τωρα ας χαρισει τα 300 και ας φερει και μια προταση 500.000-1.000.000 και να χαθει απο τα ματια μας....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το topic του Vitolo έγραψε 86 σελίδες από τις 27 Ιουλίου 2009 έως τις 8 Ιουλίου 2011 και από κει και μετά μέσα σε τρεις ημέρες έχει γράψει 47 (133-86), ήτοι αύξηση κατά 55%.
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

αφού έχει ζεστό χρήμα ο βάζελος και για 6αρι θα τα στάξουν έτσι κι αλλιώς..Σιλβα και Ματος έφυγαν..να μας δώσουν 1.5 κ όλος δικός τους, ή 1 μύρριο κ ένα παίκτη..άντε ρε Ζήση κάνε τα κονε
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Στην τελική αν θέλει να πάει στο βάζελο οπωδήποτε (με 600.000 το χρόνο όπως γράφουν), ας χαρίσει τα 400.000 που έχει να παίρνει και ας παίξει και ένα χρόνο τζάμπα εκεί δίνοντας τα 600.000 στον ΠΑΟΚ και θα τον πάμε και με συνοδεία ώς το αεροπλάνο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”