Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Ρε μην τα γράφετε αυτά γιατί το επόμενο που θα διαβάσουμε είναι ότι ο μιζαδόρος Μπόλονι φέρνει παίχτες απ' τα πατριωτάκια του. 

Αδερφέ, ελληνικά μιλάω.
Μου φτάνει μόνο να βγει να πει είτε ο Μπολονι είτε ο Πρέτο, ''ναι τον ξέροουμε τον παίχτη''.
Μέχρι να το πει εγώ δεν πιστεύω ότι είναι πρόταση Μπολονι για τους λόγουςπου ανέφερα.
Μου φτάνει μόνο να βγει να πει είτε ο Μπολονι είτε ο Πρέτο, ''ναι τον ξέροουμε τον παίχτη''.
Μέχρι να το πει εγώ δεν πιστεύω ότι είναι πρόταση Μπολονι για τους λόγουςπου ανέφερα.
Karelias έγραψε:Πότε χάνεται αυτό το μίνιμουν εμπιστοσύνη μπορείς να μου πεις;
Στην πρώτη κατάληψη των γραφείων;
Στη δεύτερη;
Στη μία προσφυγή;
Στις δύο;
Σε πρώορο αποκλεισμό επειδή δεν θα έχεις τον βασικό σου στόπερ και αμυντικό χαφ ξέρω γω;
Αν δεν υπήρχε η μίνιμουμ εμπιστοσύνη στο Σάντος...?
Αν υπήρχε στο Βρύζα, μετά την υπόθεση Μπερέττα...?
Αν δεν υπάρξει τώρα, στο Ζαγοράκη..?
Υπάρχουν άπειρα θέματα, που μπορούμε να φέρουμε τα πάνω-κάτω με λογικές δικαιολογίες...Αξίζει..?
- ΑποστόληςΑ
Το ότι δεν έχει βγεί ο Μπόλονι να πει στον κόσμο ότι συμφωνεί με την απόκτηση του Καρλάο, σε νομιμοποιεί να διασπείρεις απόψεις ότι τον πήραμε χωρίς την έγκρισή του;Karelias έγραψε:Αδερφέ, ελληνικά μιλάω.
Σαμποτάζ θέλεις να κάνεις;
Πυρετώδεις επαφές Βρύζα για Καρλάο
Ο Ζήσης Βρύζας από το πρωί της Δευτέρας (11/7) είναι σε συνεχείς επαφές και με τον Καρλάο, που είναι στην Ιαπωνία και με τους εκπροσώπους του, οι οποίοι βρίσκονται στην Πορτογαλία, ώστε να το θέμα της μεταγραφής του να κλείσει σύντομα και να ενσωματωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.
Δανεικός με οψιόν αγοράς
Ο Καρλάο πρόκεται να έρθει στον "Δικέφαλο" ως δανεικός, ενώ θα υπάρχει στο συμβόλαιό του οψιόν αγοράς που θα δίνει στους "ασπρόμαυρους" την ευκαιρία αν θελήσουν να αποκτήσουν τα δικαιώματά τους. Ο Βραζιλιάνος στράικερ έχει συμβόλαιο με τους Κασίμα Άντλερς έως τον Ιανουάριο του 2014.
Κοντά στο μισό εκατομμύριο οι απολαβές του
Φαίνεται πως σε πρώτη φάση ο ΠΑΟΚ και η πλευρά του Καρλάο τα βρίσκουν ως προς τις απολαβές του παίκτη, οι οποίες σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ. Ο 25χρονος επιθετικός ζητάει από τον "Δικέφαλο" μεγάλη προκαταβολή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής πριν πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα πρέπει να λύσει μια εκκρεμότητα που έχει με τους Κασίμα Αντλερς και αφορά οφειλή δύο μηνών προς το προσωπό του.
Ακόμη, γίνονται συζητήσεις και για την ρήτρα αγοράς του παίκτη. Στις διαπραγματεύσεις βοηθάει και ο Μπόλονι, του οποίου επιλογή είναι ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ. Οι επαφές είναι συνεχείς και θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις μέσα στην ημέρα.
Έτοιμος ο Βραζιλιάνος
Τέλος, να επισημανθεί πως ο Καρλάο έρχεται έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, αφού το πρωτάθλημα Ιαπωνίας είναι σε πλήρη εξέλιξη.
olapaok.gr
Ο Ζήσης Βρύζας από το πρωί της Δευτέρας (11/7) είναι σε συνεχείς επαφές και με τον Καρλάο, που είναι στην Ιαπωνία και με τους εκπροσώπους του, οι οποίοι βρίσκονται στην Πορτογαλία, ώστε να το θέμα της μεταγραφής του να κλείσει σύντομα και να ενσωματωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.
Δανεικός με οψιόν αγοράς
Ο Καρλάο πρόκεται να έρθει στον "Δικέφαλο" ως δανεικός, ενώ θα υπάρχει στο συμβόλαιό του οψιόν αγοράς που θα δίνει στους "ασπρόμαυρους" την ευκαιρία αν θελήσουν να αποκτήσουν τα δικαιώματά τους. Ο Βραζιλιάνος στράικερ έχει συμβόλαιο με τους Κασίμα Άντλερς έως τον Ιανουάριο του 2014.
Κοντά στο μισό εκατομμύριο οι απολαβές του
Φαίνεται πως σε πρώτη φάση ο ΠΑΟΚ και η πλευρά του Καρλάο τα βρίσκουν ως προς τις απολαβές του παίκτη, οι οποίες σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ. Ο 25χρονος επιθετικός ζητάει από τον "Δικέφαλο" μεγάλη προκαταβολή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής πριν πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα πρέπει να λύσει μια εκκρεμότητα που έχει με τους Κασίμα Αντλερς και αφορά οφειλή δύο μηνών προς το προσωπό του.
Ακόμη, γίνονται συζητήσεις και για την ρήτρα αγοράς του παίκτη. Στις διαπραγματεύσεις βοηθάει και ο Μπόλονι, του οποίου επιλογή είναι ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ. Οι επαφές είναι συνεχείς και θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις μέσα στην ημέρα.
Έτοιμος ο Βραζιλιάνος
Τέλος, να επισημανθεί πως ο Καρλάο έρχεται έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, αφού το πρωτάθλημα Ιαπωνίας είναι σε πλήρη εξέλιξη.
olapaok.gr
Ναι. Οριακά.Sera4 έγραψε:αντε αυτα δεν σε πειθουν...οι δηλωσεις του μανατζερ του??
"Έχουμε μιλήσει τόσο με τον Λάζλο Μπόλονι, όσο και με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Παντελή Κωνσταντινίδη.
Ο Λάζλο Μπόλονι είναι φίλος μας, καταξιωμένος τεχνικός που έχει κερδίσει πρωτάθλημα με την Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία και τον ξέρουμε πολύ καλά"
Δεν καταλαβαίνω τι σας πειράζει να θέλω να το ακούσω από τον ίδιο.
Άλλωστε ο παίχτης δεν έκλεισε ακόμα και μακάρι να κλείσει και να βάλει 70 γκολ.
Είσαι με τα καλά σου;ΑποστόληςΑ έγραψε:Το ότι δεν έχει βγεί ο Μπόλονι να πει στον κόσμο ότι συμφωνεί με την απόκτηση του Καρλάο, σε νομιμοποιεί να διασπείρεις απόψεις ότι τον πήραμε χωρίς την έγκρισή του;Karelias έγραψε:Αδερφέ, ελληνικά μιλάω.
Σαμποτάζ θέλεις να κάνεις;
Σε πείραξε η ζέστη μήπως;
Άναψε κανα air-condition. Αν έχεις χάσει το τηλεκοντρόλ, φώναξε το πουλεν σου τον Παπάζογλου που είναι και αψηλό παλικάρι και φτάνει να πατήσει το on.
Πουθενά μα πουθενά δεν υποστήριξα ότι τον πήραμε (αλήθεια έκλεισε;) χωρίς την έγκρισή του.
Ρώτησα απλώς αν είναι όντως εισήγησή του.
Και ρώτησα γιατί δεν εμπιστεύομαι την ΠΑΕ όπως παλιά.
Κι αν μπορώ εγώ να κάνω σαμποταζ με ένα ποστ σε ένα φόρουμ τότε να το κλείσουμε το μαγαζί.
Πιες μια φράπα να ξελαμπικάρεις και τα ξαναλέμε.
τον τσιτα γιατι δεν τον θελουμε? τον κατσικα?..εθνικατοι ελευθεροι ταλαντουχοι και φτηνοι λογικα..
κριμα νατους σκουπιζει η κουλα και η μακαμπι αυτους τους παικτες
Γιατί είναι προφανές ότι δεν υπάρχει κανένα πλάνο για το αγωνιστικό.
-
Τι τσιτες και κατσικες ρε..ομαδα εχουμε οχι την κιβωτο του νωεdiniko80 έγραψε:τον τσιτα γιατι δεν τον θελουμε? τον κατσικα?..εθνικατοι ελευθεροι ταλαντουχοι και φτηνοι λογικα..
Αφου δεν παιζει ΜΙΑ...
Κατσικας για αμυνα... Παπαστεργιανος για κεντρο ! ! !
Επιθετικο πηρες (ή παιρνεις) ...και εναν ακραιο χαφ και εκλεισες!
Κατσικας για αμυνα... Παπαστεργιανος για κεντρο ! ! !
Επιθετικο πηρες (ή παιρνεις) ...και εναν ακραιο χαφ και εκλεισες!
Νέα ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη.
Προσπάθεια από το υπουργείο Οικονομικών να περιοριστεί η «μαύρη τρύπα»
Νέα ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών, σε μία προσπάθεια να τονώσει τα δημόσια έσοδα και να περιορίσει τη «μαύρη τρύπα» του προϋπολογισμού.
Η ρύθμιση θα προβλέπει την αποπληρωμή των οφειλών σε πολλές μηνιαίες δόσεις (έως και 45) και οι οφειλέτες θα απαλλάσσονται από τις προσαυξήσεις της εκπρόθεσμης καταβολής σε ποσοστό ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων της ρύθμισης που επιλέγεται.
Μικρότερη, σε σύγκριση με ό,τι ισχύει σήμερα, θα είναι η μηνιαία δόση, ενώ, ενδεχομένως, δεν θα υπάρχει προκαταβολή.
Σημειώνεται ότι για να ενταχθεί κανείς σήμερα στη ρύθμιση πρέπει να πληρώσει προκαταβολικά 10 δόσεις.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, οι συσσωρευμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές (με στοιχεία Ιουνίου 2011) από άμεσους και έμμεσους φόρους και από μη φορολογικά έσοδα ανέρχονται, μαζί με πρόστιμα και προσαυξήσεις, στα 41,1 δισ. ευρώ.
Οι οφειλέτες των ποσών αυτών ανέρχονται σε 900.000 φυσικά και νομικά πρόσωπα.
Από τις 900.000 οφειλετών, οι 892.000 οφείλουν ποσά μέχρι 150.000 ευρώ, από αυτούς δε, οι 716.000 οφείλουν ποσά μόλις μέχρι 3.000 ευρώ.
Όλοι οι οφειλέτες (892.000) που οφείλουν ποσά μέχρι 150.000 ευρώ, έχουν συσσωρευμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές 4,1 δισ. ευρώ.
Τα υπόλοιπα 37 δισ. ληξιπροθέσμων οφειλών αντιστοιχούν σε μόλις 14.700 οφειλέτες, εκ των οποίων οι 6.500 είναι φυσικά πρόσωπα και οι 8.200 νομικά πρόσωπα.
Η εντολή που έχει δώσει ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος είναι να εστιαστεί αμέσως η προσπάθεια στους 14.700 αυτούς οφειλέτες άνω των 150.000 ευρώ που αντιστοιχούν στο μεγάλο όγκο των ληξιπροθέσμων οφειλών.
Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα εκκαθαρίσει αμέσως το ποια από τα νομικά πρόσωπα ανήκουν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, και άρα πρόκειται για συμψηφιστική στην πραγματικότητα εγγραφή, καθώς και τα φυσικά πρόσωπα που έχουν αποβιώσει ή που βρίσκονται σε κατάσταση πτώχευσης.
Οι οφειλέτες που θα απομείνουν, που υπολογίζονται σε περίπου 10.000 φυσικά και νομικά πρόσωπα, θα εξεταστούν κατ' απόλυτη προτεραιότητα με τη βοήθεια εξωτερικών συμβούλων, δηλαδή δικηγόρων, λογιστών και ελεγκτών, η επιλογή των οποίων θα γίνει ταχύρρυθμα, καθώς η αμοιβή τους θα κινείται σε επίπεδα που επιτρέπουν την εφαρμογή ταχύρρυθμης διαδικασίας επιλογής και ανάθεσης στο πλαίσιο του Κοινοτικού Δικαίου.
Βημα
Στο σωστό τόπικ είμαι
Μακάρι.Να βρεθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η λύση στα χρέη και να απαλλαγούμε από αυτό τον βραχνά.
αν τον πάρουμε θα δεις την ανακοίνωση, αν όχι δεν θα την δεις.Karelias έγραψε: Είσαι με τα καλά σου;
Σε πείραξε η ζέστη μήπως;
Άναψε κανα air-condition. Αν έχεις χάσει το τηλεκοντρόλ, φώναξε το πουλεν σου τον Παπάζογλου που είναι και αψηλό παλικάρι και φτάνει να πατήσει το on.
Πουθενά μα πουθενά δεν υποστήριξα ότι τον πήραμε (αλήθεια έκλεισε;) χωρίς την έγκρισή του.
Ρώτησα απλώς αν είναι όντως εισήγησή του.
Και ρώτησα γιατί δεν εμπιστεύομαι την ΠΑΕ όπως παλιά.
Κι αν μπορώ εγώ να κάνω σαμποταζ με ένα ποστ σε ένα φόρουμ τότε να το κλείσουμε το μαγαζί.
Πιες μια φράπα να ξελαμπικάρεις και τα ξαναλέμε.