6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
λοιπον παρακολουθω τοσες ωρες εκατονταδες ποστ....ο καθενας οτι θελει λεει....
αποτελεσμα ιδια ιστορια με βρυζα στο τελος ο βιτολο θα μεινει....
απλα βαριεται να κανει προετοιμασια αυτο ειναι ολο....
τριτη χρονια στον ΠΑΟΚ δεν εκανε ουτε μια φορα προετοιμασια παντα με καποια δικαιολογια.....
οσο τρεχει βεβαια δεν πειραζει.....
γιαυτο χαλαρωστε ολοι....
αποτελεσμα ιδια ιστορια με βρυζα στο τελος ο βιτολο θα μεινει....
απλα βαριεται να κανει προετοιμασια αυτο ειναι ολο....
τριτη χρονια στον ΠΑΟΚ δεν εκανε ουτε μια φορα προετοιμασια παντα με καποια δικαιολογια.....
οσο τρεχει βεβαια δεν πειραζει.....
γιαυτο χαλαρωστε ολοι....
Μαυτά τα "σκουπίδια" βγήκες εκει που βγήκες πέρσι.khaledfreepaok έγραψε:πολυ σωστος φιλε.και για τον κοντρερα και για τα καδρονια που εχουμε μαζεψει.και δεν ειναι μονο φιλομενο και σαβινι.ειναι και χαλκιας και ιβιτς και φωτακης και σακης δλδ γυρω στα 2.5 μυρια που τα πεταμε στα σκουπιδια.αν δεν βλεπει αυτη την σπαταλη η διοικηση η την βλεπει και δεν μπορει να κανει κατι τοτε απλα δεν κανει γ αυτη την δουλεια.cellophan έγραψε:...
Αν δε τάχες θα πάλευες με τη γριά να βγείς 10ος
gogo απαξίωση στο φούλ επειδή ο βιτόλος είναι ντίβα.
Σιγά τη σεζόν που έκανε ο βιτόλο. Τραυματισμοί κόκκινες κάρτες και ντεφορμάρισμα σε όλη τη χρονιά για 630.000?
Καλύτερα μπαλάφα.
- navigator11
η απαξίωση εννοείται θα'ναι βασικό συστατικό του ... κατευωδίου του παίχτη,εφόσον τελικώς αποχωρήσει.
Αν αναφέρεσαι σεμένα τι κωλοτούμπα να κάνω?
Στην απαξίωση που βλέπω για τους άλλους ή θα πώ ότι πέρσι πετούσε?
Δεν είπα ότι δε τον θέλω ή ότι δεν μπορεί να προσφέρει ΑΝ θέλει, αλλά δε θα τα βάψω και μαυρα αν φύγει, μια χαρά τα πήγε ο ΠΑΟΚ και χωρίς αυτόν...
Στην απαξίωση που βλέπω για τους άλλους ή θα πώ ότι πέρσι πετούσε?
Δεν είπα ότι δε τον θέλω ή ότι δεν μπορεί να προσφέρει ΑΝ θέλει, αλλά δε θα τα βάψω και μαυρα αν φύγει, μια χαρά τα πήγε ο ΠΑΟΚ και χωρίς αυτόν...
και μαυτον βεβαια καλυτερα.....
ηρεμιστε μες στη βδομαδα θα παροθμε και φορ και δεκαρι και θα μεινει και ο βικτορας
ηρεμιστε μες στη βδομαδα θα παροθμε και φορ και δεκαρι και θα μεινει και ο βικτορας
Όχι απαξίωση...Ρεαλισμός χρειάζεται...Το έγραψα και το πρωί, δεν είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά...Καλός, αθλητικός, κόφτης... Αυτά, ούτε λιγότερα ούτε περισσότερα...Αν κρίνει η διοίκηση ότι η θέση καλύπτεται από κάποιον που υπάρχει στο ρόστερ ή μπορεί να αποκτηθεί με πολύ λιγότερα, έχει καλώς...Η άποψή μου είναι ότι στην αγορά βγήκαμε, αλλά πλην του γαύρου (0.5 εκ.) δε βρέθηκε αγοραστής...Τώρα αν στις παρούσες συνθήκες κρίνουμε ότι η θέση πρέπει να κοστίζει 750.000 (600+150 εφορία) τον κρατάμε...Αν όχι (για μένα, όχι), μένουμε με Αρίας ή παίρνουμε κάποιον με 450.000 (250+200 εφορία) και εξοικονομούμε 300.000.navigator11 έγραψε:η απαξίωση εννοείται θα'ναι βασικό συστατικό του ... κατευωδίου του παίχτη,εφόσον τελικώς αποχωρήσει.
Αυτά είναι τα δεδομένα...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
επειδη τα βαυελοσαιτ και βαζελοεφημεριδες μου θυμιζουν σπορ του βορρα σε πιθανη πωληση βιερινια....
με μικρα γραμματα κλαιει ο σισε και με μεγαλα ΚΛΕΙΝΕΙ ΒΙΤΟΛΟ...
σα να λεμε κλαιει ο βιερινια σα γνησιος ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ....ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΩΣΤΙΚΙΔΗ Ο ΒΡΥΖΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ...κτλ
αυτοι δεν εχοθν ενα μυριο και 20% για σισε θα δωσουν 600000 και 45% για βιτολο δε μου κολαει
με μικρα γραμματα κλαιει ο σισε και με μεγαλα ΚΛΕΙΝΕΙ ΒΙΤΟΛΟ...
σα να λεμε κλαιει ο βιερινια σα γνησιος ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ....ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΩΣΤΙΚΙΔΗ Ο ΒΡΥΖΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ...κτλ
αυτοι δεν εχοθν ενα μυριο και 20% για σισε θα δωσουν 600000 και 45% για βιτολο δε μου κολαει
o che διεκδικει μεγαλο βραβειο ''σας τα λεγα'' αν κατσει η δουλεια...

- navigator11
πάντα συμφωνώ νικόλα με τις σοβαρές και ρεαλιστικές απόψεις σου.προφανώς και ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ο ΠΑΟΚ,αν αγωνιστικά στερηθεί των υπηρεσιών του βίκτωρα.αρκεί να έχει ήδη γίνει προεργασία στο θέμα.νομίζω πως (τουλάχιστον θα όφειλαν να) έχουν λάβει υπ'οψη στη διοίκηση το ενδεχόμενο να τσινίσει ο βιτόλο σε πρόταση μείωσης των αποδοχών του και ως εκ τούτου να λυθεί το συμβόλαιό του.συνεπώς,θα έπρεπε ήδη να αναζητείται,έστω και φιλολογικά,ο,εντός οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδας,αντικαταστάτης του.όχι πως αισιοδοξώ πως έχει συμβεί κάτι τέτοιο αλλά ....niko70 έγραψε:Όχι απαξίωση...Ρεαλισμός χρειάζεται...Το έγραψα και το πρωί, δεν είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά...Καλός, αθλητικός, κόφτης... Αυτά, ούτε λιγότερα ούτε περισσότερα...Αν κρίνει η διοίκηση ότι η θέση καλύπτεται από κάποιον που υπάρχει στο ρόστερ ή μπορεί να αποκτηθεί με πολύ λιγότερα, έχει καλώς...Η άποψή μου είναι ότι στην αγορά βγήκαμε, αλλά πλην του γαύρου (0.5 εκ.) δε βρέθηκε αγοραστής...Τώρα αν στις παρούσες συνθήκες κρίνουμε ότι η θέση πρέπει να κοστίζει 750.000 (600+150 εφορία) τον κρατάμε...Αν όχι (για μένα, όχι), μένουμε με Αρίας ή παίρνουμε κάποιον με 450.000 (250+200 εφορία) και εξοικονομούμε 300.000.navigator11 έγραψε:η απαξίωση εννοείται θα'ναι βασικό συστατικό του ... κατευωδίου του παίχτη,εφόσον τελικώς αποχωρήσει.
Αυτά είναι τα δεδομένα...
Μου έκανε εντύπωση όταν διάβασα για κάποιον Ούγγρο (Έλεκ), νεαρό, αμυντικό χαφ, που δε θα είχε αντίρρηση ο Μπόλονι να τον έχει στην ομάδα...
Αν ειναι να παει τσμπα σε βαζελο, στειλτε τον γαυρο να παρουμε τον καγκουρα.. Λεω και γω τωρα την α#$%δια μου..
ποιο βαζελο κια ποιο γαυρο ρε αφηστε τον βικτορα να παει μια βδομαδα ακομα παραλια οπως καθε χρονο τετοια εποχη να μη χασει το μαυρισμα ολο το χρονο και μετα θα δειτε ποιοσ ελεκ μελεκ και μπολεκ και λολεκ.....