και μυαλό να είχαμε πάλι

Μην τα θάβετε αυτά το πόστ.Asimos έγραψε:Καλημερα και απο μενα.
Φυσικα ειναι δυσαρεστα τα οσα συμβαινουν. Και αυτο που μου τη δινει ειναι τα πανηγυρια που εχουνε στηθει γυρω απο το κουφαρι του ΠΑΟΚ απο αλλοθρησκους. Ποσο θλιψη μου δημιουργει το γεγονος πως περιμενανε 4 χρονια και 1 μηνα για να επιβεβαιωθουνε απαντες πως ο Ζαγορακης ειναι μια φουσκα. Πως εκανε μια ομαδα απατη που δεν αξιζε. Πως περιτριγυριζεται απο ανιδεους. Πως επιτελους αποκατασταθηκε η ταξη και η λογικη.
Αδερφια μενω μακρυα απο τη Θεσσαλονικη. Δεν ακουω ραδιο. Δεν ερχομαι συχνα στο γηπεδο πια. Αλλα γαμω τη πουτανα μου στα 31 χρονια της ζωης μου ηταν η ομορφοτερη περιοδος για την ομαδα μας. Δεν ημουν περηφανος για τα αποτελεσματα.. Ημουν περηφανος για την υγιη λειτουργια της ομαδας μου τα πρωτα 3 χρονια. Καθε τοσο ειχαμε και κατι ευχαριστο. Ειχαμε αποτελεσματα. Μας θαυμαζανε και σας το λεω εγω που ζω στου διαολου τη μανα. Και οι εχθροι μας φθονουσανε. Μιλουσα για την καθημερινοτητα μας, τα αποτελεσματα μας και εβλεπα κατεβασμενα κεφαλια.
Η κλασικη τρελα μας φαινοταν διαχυτα γυρω μας.
Και τωρα; Ολο αυτο γκρεμιζεται. Ειναι πολυ ψυχοφθορο ... Μου θυμιζει το "της κοντης της ψωλης της φταινε οι τριχες". Ετσι αισθανομαι. Ολοι εναντιων ολων. Φωνες, λαϊκα δικαστηρια. Οπαδοι εξαγριωμενοι. Διοικηση φοβισμενη. Εχω ξαναβρεθει σε τετοιες καταστασεις.. Και ηλπιζα πως δεν θα τις βιωναμε.
Δεν ξερω τι συμβαινει στη Τουμπα. Δεν ξερω τι κανει η διοικηση. Δεν ξερω τιποτα. Ευχομαι να πεσω για υπνο και οταν ξυπνησω να εχουνε τελειωσει ολα.
Θα μου πειτε γιατι γραφω ολα αυτα στο νημα του Ζηση Βρυζα. Πριν λιγο καιρο ισως να εκραζα. Το ζηση, το θοδωρο, τους σαχπατζιδοφλωρατζηδες, τους αραβες και οποιον αλλον εχει ανακατευτει στην ιστορια του ΠΑΟΚ μου εστω και ως φημη.
Οι εξελιξεις ομως με κανουν και μουδιαζω. Να χαμηλωνω το κεφαλι. Δεν με ενδιαφερει αν θα κανω κωλοτουμπα αυριο αλλα σημερα αισθανομαι πως οι ημερες ειναι πιο κρισιμες απο του 2007. Τοτε ξεκινησαμε απο το μηδεν. Οπλιστηκαμε με οσο κουραγιο ειχαμε και ξεμπαζωσαμε για να χτισουμε απο την αρχη. Τωρα; Τι θα κανουμε; Το ιδιο;
Φυσικα και θα υπαρξει διαδοχη κατασταση. Καποιος θα αναλαβει την προεδρια του ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ υπηρχε, υπαρχει και θα υπαρχει. Δεν αρχιζει και δεν τελειωνει σε προσωπα.
Ας αφησουμε τις περιστροφες και τον στρουθοκαμιλισμο και ας αναλαβει ο καθενας τις ευθυνες του.
Στη συνειδηση μου ο Ζαγορακης ειναι αυτος που του οφειλω την επανεκινηση της ιδεας ΠΑΟΚ.
Στη συνειδηση μου ο Βρυζας ειναι αυτος που συνεβαλε τα μεγιστα μεχρι ενα σημειο. Μετα καπου εχασα την ψυχικη επαφη του.
Στη συνειδηση μου ο κοσμος μας, αυτος ο δυσκολος κοσμος ειναι αυτος που με κανει περηφανο. Αλλα και με τσατιζει μεχρι θανατου καποιες φορες.
Ισως τελικα ομαδες οπως ο ΠΑΟΚ να μην εχουν θεραπεια. Να ειναι καταδικασμενες να υποφερουν στην εσωστρεφεια και στη μιζερια τους. Να τρωνε απο τις σαρκες του κατα βουληση.. Οποιος θελει και οποιος μπορει.
Κριμα... Εγραψα καποτε, τοτε στις αρχες πως οι ΤΖΟΥΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που αναπνεω ειναι οτι πιο υπεροχο εζησα σαν οπαδος αυτης της ομαδας.
Λυπαμαι... Δεν εχω κουραγιο να τα περασω ολα απο την αρχη. Δεν εχω το κουραγιο να βλεπω αυτη τη Διοικηση να σερνεται και να την χτυπανε πισωπλατα.. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΑΣ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
Ισως τελικα και η ομαδα του χωριου μου, με προεδρο προπονητη και παιχτη το ιδιο προσωπο να καλυπτει τις ποδοσφαιρικες μου ανησυχιες...
Ονειρο ητανε και πεταξε.
Καλη τυχη μαγκες.
Τον τοποτηρητή μάλλον.Kolokotronis_4 έγραψε: Ο Βρύζας τι ακριβώς κάνει τώρα στην ΠΑΕ?
Εσύ απο που γνωρίζεις πως πήγε μαζί με τον Ζαγοράκη;zisis the end έγραψε:ρε παιδια ποιον τοποτηρητη εσεις δε λετε να μην πιστευουμε τους αρδ?ειπε τιποτα ο ανθρωπος μιλησε ποτε βγηκε καμια ανακοινωση?και αν ειναι να μην επιστρεψει χωρις επενδυτες τι δουλεια ειχε χτες να παει μαζι με το ζαγορακη ο ζαγορακης τι τον φωναξε....μη μου πειτε οτι δε μπορουσε να τα βγαλει περα...θεωρητικα ο ζησης ειναι ο μονος που δεν εχει ευθυνη για τις μεχρι τωρα εξελιξεις....