Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

+1926λίγο ή πολλή έτσι εσθανόμαστε όλοι
και μυαλό να είχαμε πάλι :pano: θα είμασταν :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Τουμπιώτης

Δημοσίευση από Τουμπιώτης »

Όντως.... Δυστυχώς....
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Asimos έγραψε:Καλημερα και απο μενα.

Φυσικα ειναι δυσαρεστα τα οσα συμβαινουν. Και αυτο που μου τη δινει ειναι τα πανηγυρια που εχουνε στηθει γυρω απο το κουφαρι του ΠΑΟΚ απο αλλοθρησκους. Ποσο θλιψη μου δημιουργει το γεγονος πως περιμενανε 4 χρονια και 1 μηνα για να επιβεβαιωθουνε απαντες πως ο Ζαγορακης ειναι μια φουσκα. Πως εκανε μια ομαδα απατη που δεν αξιζε. Πως περιτριγυριζεται απο ανιδεους. Πως επιτελους αποκατασταθηκε η ταξη και η λογικη.

Αδερφια μενω μακρυα απο τη Θεσσαλονικη. Δεν ακουω ραδιο. Δεν ερχομαι συχνα στο γηπεδο πια. Αλλα γαμω τη πουτανα μου στα 31 χρονια της ζωης μου ηταν η ομορφοτερη περιοδος για την ομαδα μας. Δεν ημουν περηφανος για τα αποτελεσματα.. Ημουν περηφανος για την υγιη λειτουργια της ομαδας μου τα πρωτα 3 χρονια. Καθε τοσο ειχαμε και κατι ευχαριστο. Ειχαμε αποτελεσματα. Μας θαυμαζανε και σας το λεω εγω που ζω στου διαολου τη μανα. Και οι εχθροι μας φθονουσανε. Μιλουσα για την καθημερινοτητα μας, τα αποτελεσματα μας και εβλεπα κατεβασμενα κεφαλια.

Η κλασικη τρελα μας φαινοταν διαχυτα γυρω μας.

Και τωρα; Ολο αυτο γκρεμιζεται. Ειναι πολυ ψυχοφθορο ... Μου θυμιζει το "της κοντης της ψωλης της φταινε οι τριχες". Ετσι αισθανομαι. Ολοι εναντιων ολων. Φωνες, λαϊκα δικαστηρια. Οπαδοι εξαγριωμενοι. Διοικηση φοβισμενη. Εχω ξαναβρεθει σε τετοιες καταστασεις.. Και ηλπιζα πως δεν θα τις βιωναμε.

Δεν ξερω τι συμβαινει στη Τουμπα. Δεν ξερω τι κανει η διοικηση. Δεν ξερω τιποτα. Ευχομαι να πεσω για υπνο και οταν ξυπνησω να εχουνε τελειωσει ολα.

Θα μου πειτε γιατι γραφω ολα αυτα στο νημα του Ζηση Βρυζα. Πριν λιγο καιρο ισως να εκραζα. Το ζηση, το θοδωρο, τους σαχπατζιδοφλωρατζηδες, τους αραβες και οποιον αλλον εχει ανακατευτει στην ιστορια του ΠΑΟΚ μου εστω και ως φημη.

Οι εξελιξεις ομως με κανουν και μουδιαζω. Να χαμηλωνω το κεφαλι. Δεν με ενδιαφερει αν θα κανω κωλοτουμπα αυριο αλλα σημερα αισθανομαι πως οι ημερες ειναι πιο κρισιμες απο του 2007. Τοτε ξεκινησαμε απο το μηδεν. Οπλιστηκαμε με οσο κουραγιο ειχαμε και ξεμπαζωσαμε για να χτισουμε απο την αρχη. Τωρα; Τι θα κανουμε; Το ιδιο;

Φυσικα και θα υπαρξει διαδοχη κατασταση. Καποιος θα αναλαβει την προεδρια του ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ υπηρχε, υπαρχει και θα υπαρχει. Δεν αρχιζει και δεν τελειωνει σε προσωπα.

Ας αφησουμε τις περιστροφες και τον στρουθοκαμιλισμο και ας αναλαβει ο καθενας τις ευθυνες του.

Στη συνειδηση μου ο Ζαγορακης ειναι αυτος που του οφειλω την επανεκινηση της ιδεας ΠΑΟΚ.

Στη συνειδηση μου ο Βρυζας ειναι αυτος που συνεβαλε τα μεγιστα μεχρι ενα σημειο. Μετα καπου εχασα την ψυχικη επαφη του.

Στη συνειδηση μου ο κοσμος μας, αυτος ο δυσκολος κοσμος ειναι αυτος που με κανει περηφανο. Αλλα και με τσατιζει μεχρι θανατου καποιες φορες.

Ισως τελικα ομαδες οπως ο ΠΑΟΚ να μην εχουν θεραπεια. Να ειναι καταδικασμενες να υποφερουν στην εσωστρεφεια και στη μιζερια τους. Να τρωνε απο τις σαρκες του κατα βουληση.. Οποιος θελει και οποιος μπορει.

Κριμα... Εγραψα καποτε, τοτε στις αρχες πως οι ΤΖΟΥΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που αναπνεω ειναι οτι πιο υπεροχο εζησα σαν οπαδος αυτης της ομαδας.

Λυπαμαι... Δεν εχω κουραγιο να τα περασω ολα απο την αρχη. Δεν εχω το κουραγιο να βλεπω αυτη τη Διοικηση να σερνεται και να την χτυπανε πισωπλατα.. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΑΣ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Ισως τελικα και η ομαδα του χωριου μου, με προεδρο προπονητη και παιχτη το ιδιο προσωπο να καλυπτει τις ποδοσφαιρικες μου ανησυχιες...

Ονειρο ητανε και πεταξε.

Καλη τυχη μαγκες.
Μην τα θάβετε αυτά το πόστ. :pano:
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

ενας απο αυτους που ηταν εκει και μιλησαν μαζι τους δεν υπαρχει να μας πει τελικα τι τους ειπε ο ζησης?
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Ρε ψηλά το κεφάλι, τι πεσιμισμός είναι αυτός? 8-)

Τώρα θέλει ο κόσμος να δείξει την πυγμή του. Ντου στα διαρκείας.
Αιντε ξεβολευτείτε ρε.

Ο Βρύζας τι ακριβώς κάνει τώρα στην ΠΑΕ? Τον μεσάζοντα υποψήφιων επενδυτών?
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Kolokotronis_4 έγραψε: Ο Βρύζας τι ακριβώς κάνει τώρα στην ΠΑΕ?
Τον τοποτηρητή μάλλον.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Οχι οπλαρχηγε. Δεν ειναι πεσιμισμος. Δεν ειναι μηδενισμος. Ειναι τα αποτελεσματα αυτων που σπειραμε ολοι οι εμπλεκομενοι - ο καθενας απο το μετεριζι του.

Απεδειξε μου πως ειμαι λαθος, πως σκεφτομαι λαθος, πως αυτα που βλεπω ειναι αλλιως και θα σου πω ΟΚ. Εχεις δικιο. Και εχω αδικο. Δεν φοβαμαι μην εκτεθω λεβεντη μου..

Ναι οντως ο ΖΒ εκτιμω επισης πως δεν εχει θεση στην ΠΑΕ ειδικα απο τη δηλωση του πως θα συμμετεχει μονο με την εμπλοκη φλωριδη. Δεν εχει θεση μεχρι οι εξελιξεις να τον οδηγησουν νομοτελειακα στον προεδρικο θωκο ως τη μονη ενδεδειγμενη λυση για την σωτηρια μας. Μην ξεχνατε. Εχει τα 13/33 απο τους 85 μαζι του.

Τεσπα, να μην μιρλιαζω ισως να ερθουνε καλυτερες εποχες...

Αλλα ρε πουστη μου, μετα απο εκεινο το πρωτο διλπο στον ΟΦΗ τον Αυγουστο του 2008 και το μπερδεμα με τα καραβια που δεν θελανε να παρουνε τους οπαδους μας πισω στον πειραια και την αποφαση του να φυγει απο την Κρητη μαζι με τον τελευταιο οπαδο καταλαβα πως αυτος ο ανθρωπος ειναι ανωτερος απο καθε τι που ειχα συναντησει στη ζωη μου. Πως να μην σε κερδισει;
zisis the end

ρε παιδια ποιον τοποτηρητη εσεις δε λετε να μην πιστευουμε τους αρδ?ειπε τιποτα ο ανθρωπος μιλησε ποτε βγηκε καμια ανακοινωση?και αν ειναι να μην επιστρεψει χωρις επενδυτες τι δουλεια ειχε χτες να παει μαζι με το ζαγορακη ο ζαγορακης τι τον φωναξε....μη μου πειτε οτι δε μπορουσε να τα βγαλει περα...θεωρητικα ο ζησης ειναι ο μονος που δεν εχει ευθυνη για τις μεχρι τωρα εξελιξεις....
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

κάποια μέρα θα τους ψάχνουμε. Τώρα απλά τους έχουμε!!!
zisis the end

το χειροτεροο δεν ειναι οτι θα τους ψαχνουμε απλωε ειναι οτι θα τους νοσταλγουμε....ποτε ειχαμε τετοια διοικηση?ποτε ειχαμε τοσο αγνους παοκτηδες στο στολο μας?
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

συνηθως οταν χανεις κατι καταλαβαινεις την αξια του...ελπιζω να μην το παθουμε....
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

zisis the end έγραψε:ρε παιδια ποιον τοποτηρητη εσεις δε λετε να μην πιστευουμε τους αρδ?ειπε τιποτα ο ανθρωπος μιλησε ποτε βγηκε καμια ανακοινωση?και αν ειναι να μην επιστρεψει χωρις επενδυτες τι δουλεια ειχε χτες να παει μαζι με το ζαγορακη ο ζαγορακης τι τον φωναξε....μη μου πειτε οτι δε μπορουσε να τα βγαλει περα...θεωρητικα ο ζησης ειναι ο μονος που δεν εχει ευθυνη για τις μεχρι τωρα εξελιξεις....
Εσύ απο που γνωρίζεις πως πήγε μαζί με τον Ζαγοράκη;
Απο που γνωρίζεις ότι ο Ζαγοράκης τον φώναξε;

Εγω αυτά δεν τα γνωρίζω. Εγω διάβασα την είδηση "Δεν επιστρέφω χωρίς Φλωρίδη" και την πίστεψα. Την πίστεψα γιατί φαντάζομαι πως εαν δεν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο, θα το είχαμε μάθει μέσω των "13" που ηταν παρόντες. Γενικά ο ρόλος του Ζήση πλέον μου είναι ΠΟΛΥ θολός.
zisis the end

οτι ο βρυζας ηταν εκει το λενε ολοι το τι ειπωθηκε δε μπορουμε να το ξερουμε αλλα θα επενελθω στο πιο απλο πολλοι ειαν διαβασει δεν γνωριζω αν εισαι μεσα σε αυτους και το ειχαν πιστεψει πως ο ζησης θα παει στον παναθηναικο και τον λεγανε προδοτη του βριζανε τη μανα κτλπ εγω λοιπον που ουτε τοτε το ειχα πιστεψει σου λεω πως οποτε τωρα το πιστευω....

να σε πληροφορησω παντως πως δεν εχουμε μαθει τι ειπωθηκε ακριβως εκει μεσα απο κανεναν οποτε γτ να μαθουμε αυτο...μονο αοριστιες για βαρυ κλιμα και για εξηγησεις θολεσ του ζαγορ και τριχες κατσαρες....
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Πωωωω.
Να χαρειτε οτι αγαπατε, οχι και σ αυτο το τοπικ περι των προσφατων αμφιλεγομενων εξελιξεων.
Μπορουμε απλα να συμφωνησουμε να γραφουμε σε ενα για να συννενοουμαστε?
zisis the end

πραγματικα επειδη εχω βαρεθει να διαβαζω και να ακουω ανοησιες απορω για ποσο ξεφτιλα εχουνε μερικοι το ζηση και για ποσο μ@λ%κ& τον προεδρο...δηλαδηρε παιδια ντροπη θα μας βγουνε τα ματια ποια.ακου οι συνδεσμοι θελουν να ριξουν το ζαγορακη να φερουνε το βρυζα.....τι ειναι αυτα ρε που το "ειδατε γραμμενο"κατανοω απολυτα την αντιθεση καποιον στους συνδεσμουσ ειμαι και εγω μεσα σε αυτους...αλλα ρε παιδια οκ εκφραστε την αποψη σας αλλα μεχρι ενος σημειου απο κει και μετα γινεστε γραφικοι.ο βρυζας που απο τ.δ που τον παρακαλουσαμε να γυρισει εγινε ξαφνικα ενα τερας με 15 κεφαλια ας πουμε που εποφθαλμια τη θεση του ζαγορακη και οι συνδεσμοι τον βοηθανε....τι ειναι αυτα?κοψτε την πολυ τηλεοραση πειραζει....ειναι δυνατον ο βρυζας να γυρισε για να κανει κατι τετοιο?ειναι δυνατον να ευθυνεται για την οποιαδηποτε ανκοινωση που βγαζουνε?αμα δεν ειχα γινει ποτε προεδρος και αν δε ειχε ποτε παραιτηθει θα τα λεγαμε αυτα τωρα?καταλαβαινω φυσικα πως σε αυτο το θεμα εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνησ γιατι δε μιλησε ποτε δικαιωμα του μεν αλλα τωρα εχει τον πασα εναν να τον κρινει και να λεει οτι ειναι φερεφωνο και προδοτης κτλπ...αλλα ετσι ειναι ο βρυζας ποτε δε μιλουσε πολυ.αμα οντως ρεπαιδια συνεβαινε κατι τετοιο γιατι δεν τον προστατεψαν ολοι οοι συνδεσμοι με μια συνασπισμενη καλη ωρα ανακοινωση οταν βγηκε η φημη οτι εκανε παραπονα στους συνδεσμους απο την κωλοφυλλαδα?αν θυμαμαι καλα μια ανακοινωση ειχε βγει απο ενα συνδεσμο που δε θυμαμαι το ονομα του...αντε και ας πουμε οτι ζησης εχει καηλα για το προεδριλικι....αντε και οτι ειναι διπροσωπος και προσπαθει τζαμπα για την ομαδα...ο ζαγορακης δλδ ειναι τοσο ηλιθιος τοσο γεννημενος θυμα ας πουμε που τον εχει και δεν καταλαβαινει τι παιχνιδι του παιζει???αν πραγματι συμαβαινει αυτο παρτε του πισω την παε τοση ηλιθιοτητα ειναι επικινδυνη αλλα ειλικρινα δεν νομιζω....συγγνωμη ρε παιδια αλλα αν ολοι εσεις που υπερασπιζεστε τον ζαγορ το κανετε γιατι τον λυπαστε επειδη το καημενο το κοροιδευει ο βρυζας και ο καθε βρυζας κουνηστε λιγο το κεφαλι σας ενας ανθρωπος που εχει ακουσει τα παντα τοσο καιρο απο ολους και τα εχει καταφερει και παραμενει ε αν μη τι αλλο τους ρουφιανους τους καταλαβαινει....και ο ζησης δεν ειναι ρουφιανος....ειναι ντροπη να σερνετε ετσι το ονομα του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”