6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

markos4

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από markos4 »

δεν τα παραποιω ρε φιλε 600 χιλ για τον καλυτερο αμυντικο χαφ του πρωταθληματος.
αν ισχυουν αυτα που λενε, δεν του κανεις 50% μειωση και επαναλαμβανω για τον καλυτερο χαφ του πρωταθληματος.

δυστυχως η ευτυχως αυτοι οι παιχτες σε ανεβαζουν επιπεδο....
οταν εφυγαν απο την ομαδα μας μελισης, οικοδομος αντικατασταθηκαν επαξια με καλυτερους παιχτες.
τωρα μπορεις να βρεις καλυτερο του βιτολο με τα μισα?????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος markos4 την Παρ 08 Ιούλ 2011, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

bristol έγραψε:
Varvatos έγραψε:Δώστε λίγο προσοχή σε αυτό:

Αυτό που βγάζουν οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ είναι ότι ζητήθηκε από τον Βιτόλο εδώ και καιρό να φέρει μία πρόταση έστω και με 1 εκ. να τον πουλήσουν και αυτός δεν τους έφερε καμία πρόταση και δήλωνε ότι θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και ότι θα δεχόταν και την μείωση.
Ξαφνικά όλα άλλαξαν όταν βρέθηκε στην Ολλανδία και από την πρώτη μέρα έκανε θέμα για τα οφειλόμενα απειλώντας αυτή την φορά ότι αν δεν τον αφήσουν ελεύθερο θα κάνει προσφυγή στην ΦΙΦΑ και θα μείνει ελεύθερος και θα πάρει και τα οφειλόμενα, για αυτό ζήτησε να τον αφήσουν ελεύθερο και να τους χαρίσει και τα οφειλόμενα που προφανώς είναι πολλά και ο ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση δεν μπορεί να του τα δώσει.
Έτσι από όλα αυτά βγαίνει ότι τρυπήθηκες μέσω του Βιτόλο. Στην ουσία ο Βιτόλο έκανε στον ΠΑΟΚ ότι έκανε και στον ρούλη και στην ισπανική ομάδα τότε.
Προφανώς όλο αυτό το σχεδίασε ο Βιτόλο με την μελλοντική του ομάδα με την οποία έχει συμφωνήσει και θα μάθουμε σε λίγο ποια είναι ώστε να μην πληρώσει τίποτα για την αγορά του από τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το τρύπημα.
δωσε και το λινκ ρε φιλε
Αυτό που έγραψα είναι μία σούμα από όσα άκουσα στο ράδιο και όσα διάβασα στα σαιτ από ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν είναι μία ιστορία να καλύψουν κάπως τα πράγματα ή η αλήθεια αλλά εμένα μου φαίνεται λογικό. Είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις ότι κάτι τέτοιο παίζει και ότι ο Ζαγοράκης δεν είναι προδότης....Αν ήταν δεν θα το έδειχνε έτσι σχέδιο...Με αυτό εκτέθηκε ο Ζαγοράκης αλλά το τρύπημα στην ουσία στο έκανε ο Βιτόλο...κάτι που έχει ξανακάνει φυσικά στο παρελθόν όταν πούλησε άλλους και ήρθε σε εσένα....
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Μου αρέσει που μερικοί απαξιώνεται έναν παίχτη που έπαιξε με ένα πόδι στο Ζάγκρεμπ.(ναι ξέρω έπαιξε και με την ΤΣΣΚΑ)
Για πάτε μια βόλτα να δείτε τι γράφεται τότε.

Επειδή τώρα πάει να γίνει χοντρή μαλακία, τον βγάζετε και άχρηστο απο πάνω.
Αλλά θα μου πεις, φτώχια καταραμένη.
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Alekakius έγραψε:
karabill έγραψε:
Alekakius έγραψε:kai gia na ksekatharisoume kati o victoras den kostizi 600......GIATI ME TO 40% TIS EFORIAS APO FETOS AFTOMATA ANEBENI PERIPOU STIS 750.000 TORA AN SINIPOLOGISOUME ....SPITI ...AMAKSI.....ISITIRIA...KAI LIPES DIEFKOLINSIS OIKONOMIKES TOTE MILAME GIA ENA KOSTOS PANO APO 800.000 ....TA SIMPERAZMATA DIKA SAS.

δικα μας... το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι πρεπει να μεινει και οτι ολο αυτο το αστειο πολυ τραβηξε! Ποιο αλλο μπορει να ειναι το συμπερασμα ας πουμε... το να πουμε οτι ναι ρε ακριβος ειναι ας φυγει τσαμπα? για να ξερω δηλαδη....

ADERFE EGO DEN SE LEO GIATO AN EINAI AKRIBOS I FTINOS KSEKOLA KAI MIN MOU KANIS EPITHESI....EGO SOU PARATHEO POS KAPIOI LOGIZOUN TA PRGMATA KAI BASI AFTON KANOUN KAI TOUS IPOLOGIZMOUS TOUS APLA....ELEOS DLD.
Καταρχας αδελφε δεν σου κανω επιθεση, αλλα καπως αργα αυτοι οι καποιοι εκαναν τους υπολογισμους τους!!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Όταν ένας παίχτης "φεύγει" από την ομάδα του όντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος (άρης) και πηγαίνει στον θανάσιμο εχθρό (ΠΑΟΚ), τότε εκτός από την καζούρα που κάνουμε στους άλλους, έχουμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι αυτός ο άνθρωπος είναι 10000% ΣΤΥΓΝΟΣ επαγγελματίας και από συναίσθημα δε σκαμπάζει. Πολλοί θα το εκλάβετε σαν απάντηση κατόπιν εορτής, άλλοι τόσοι όμως θα συμφωνήσετε.

Γενικά σαν παίχτη τον πάω πολύ κυρίως λόγω της χημείας που είχε με τον Γκαρσία και είμαι της άποψης ότι τα τελευταία χρόνια είχαμε το καλύτερο δίδυμο σε αυτή τη θέση. Σαν άνθρωπο όμως ποτέ δε τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση και ανέκαθεν σκεφτόμουν ότι έτσι εύκολα που πούλησε τους άλλους το ίδιο μπόρεί να κάνει και μαζί μας.

Δε ξέρω ποια θα είναι η συνέχεια στο σίριαλ, πάντως αν είναι έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν (που πολύ αμφιβάλλω, βλ. Βρύζας) θα σιχαίνομαι να σκέφτομαι κάτι στιγμές που φιλούσε τον δικέφαλο και ηδονιζόταν και κάτι πρωτοσέλιδα στα σπόρια με βουρκωμένη τη φάτσα του και από κάτω το ΠΑΟΚΑΡΑ. Γιατί αυτό το "σήμα" που εσύ το έχεις εκεί κοντά στην καρδιά και το φιλάς ελαφρά τη καρδία φιλαράκο μου, εμείς το έχουμε μέσα σε αυτήν.
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

DISTIXOS I BRADIA THA EINAI MGALI KAI POLLI DISKOLI KAI OI EPOMENES MERES POLLI KRISIMES KIRIOS GIA TON THODORA GIATI APO OTI FENETE APO TIN PROTI ANTIDRASI TON ORGANOMENON .........
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

alekakius ποια ειναι η αντιδραση των οργανωμενων?
εχουμε κανενα νεο?
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

η αποψη μου
σιγουρα ο βιτολο ειναι ενας παικτης που εχει δεθει με την ομαδα, με φοβερα ψυχικα χαρακτηριστικα, φοβερο σκυλι στα αμυντικα του καθηκοντα αλλα και τις φοβερες επιθετικες αδυναμιες...
δεν θελω να φυγει απο τον ΠΑΟΚ αλλα αν φυγει πρεπει να πουληθει σε ξενη ομαδα και να κερδισει ο ΠΑΟΚ...
οσον αφορα τον Ζαγορ νομιζω οτι βρισκεται σε συγχυση, προσπαθει να εξοικονομησει χρηματα αλλα δεν φταιει και ο κοσμακης που το ανοιγμα του εχει φερει σε δυσκολη θεση την παε...
νομιζω οτι εχει κακους συμβουλους....
ο κοσμος αγαπαει τον θοδωρη, ξερει οτι ειναι λεβεντης και τιμιο παλικαρι αλλα δεν μπορει να τα καταφερει την δεδομενη χρονικη στιγμη
Άβαταρ μέλους
karabill

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Όταν ένας παίχτης "φεύγει" από την ομάδα του όντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος (άρης) και πηγαίνει στον θανάσιμο εχθρό (ΠΑΟΚ), τότε εκτός από την καζούρα που κάνουμε στους άλλους, έχουμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι αυτός ο άνθρωπος είναι 10000% ΣΤΥΓΝΟΣ επαγγελματίας και από συναίσθημα δε σκαμπάζει. Πολλοί θα το εκλάβετε σαν απάντηση κατόπιν εορτής, άλλοι τόσοι όμως θα συμφωνήσετε.

Γενικά σαν παίχτη τον πάω πολύ κυρίως λόγω της χημείας που είχε με τον Γκαρσία και είμαι της άποψης ότι τα τελευταία χρόνια είχαμε το καλύτερο δίδυμο σε αυτή τη θέση. Σαν άνθρωπο όμως ποτέ δε τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση και ανέκαθεν σκεφτόμουν ότι έτσι εύκολα που πούλησε τους άλλους το ίδιο μπόρεί να κάνει και μαζί μας.

Δε ξέρω ποια θα είναι η συνέχεια στο σίριαλ, πάντως αν είναι έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν (που πολύ αμφιβάλλω, βλ. Βρύζας) θα σιχαίνομαι να σκέφτομαι κάτι στιγμές που φιλούσε τον δικέφαλο και ηδονιζόταν και κάτι πρωτοσέλιδα στα σπόρια με βουρκωμένη τη φάτσα του και από κάτω το ΠΑΟΚΑΡΑ. Γιατί αυτό το "σήμα" που εσύ το έχεις εκεί κοντά στην καρδιά και το φιλάς ελαφρά τη καρδία φιλαράκο μου, εμείς το έχουμε μέσα σε αυτήν.
Φιλε καλες οι οποιες σκεψεις σου, αλλα νομιζω οτι δεν εχουν καμια σημασια για το θεμα που προεκυψε...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ωραία, τώρα θυμηθήκαμε ότι τον πήραμε απο τον Ρούλη....έλεος, ελεύθερος ήταν και δανεικός έπαιζε στα σκουλήκια.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καραμπιλ οσο θα ποσταρεις μονο λινκ θα διαγραφονται οι δημοσιευσεις σου... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

MARKO PANE GIA PROSORINI KATALIPSI TON GRAFION TIS .....P.A.E..... ENO ZITANE KAI TIN OLOKLIROSI TOU LOGISTIKOU ELENXOU KAI AN TIXON IPARXOUN EFTHINES ESTO KAI GIA ENA EURO NA APODOSI O ERASITEXNIS DIKEOSINI AN OLLA EINAI ENTAKSI TOTE O ERASITEXNIS NA PROSTATEFSI TIN DIIKISI.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alekakius την Παρ 08 Ιούλ 2011, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Όταν ένας παίχτης "φεύγει" από την ομάδα του όντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος (άρης) και πηγαίνει στον θανάσιμο εχθρό (ΠΑΟΚ), τότε εκτός από την καζούρα που κάνουμε στους άλλους, έχουμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι αυτός ο άνθρωπος είναι 10000% ΣΤΥΓΝΟΣ επαγγελματίας και από συναίσθημα δε σκαμπάζει. Πολλοί θα το εκλάβετε σαν απάντηση κατόπιν εορτής, άλλοι τόσοι όμως θα συμφωνήσετε.
Όταν ζήτησε και χτύπησε το πέναλτι εναντίον του αρη και φίλησε μετά το δικέφαλο αμέσως μου πέρασε από το μυαλό οτι μια μέρα το ίδιο θα κάνει και σε μας. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανένας. Να που ήρθε η ώρα μας.
Άβαταρ μέλους
karabill

τι ειναι παλι αυτο ρε Σερα.. ποσταρω ενα λινκ που εχει να κανει με τον βιτολο... καινουριο ειναι παλι αυτο? τι να πω διεγραψε οτι θες.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

οι κανονες απλοι και οι προειδοπιησεις πολλες που εχουν γινει σχετικα με το θεμα...

ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΙΝΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”