6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
- pagotatzis
Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
προς τους admin
κλειδώστε το forum
βλέπω μεγάλο διχασμό
σε όλα τα "τοπικ" γίνετε τις πουτάνας
ηρεμήστε λίγο βρε αδέρφια
μην πιστεύετε πια αυτούς τους μαλακες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους
κλειδώστε το forum
βλέπω μεγάλο διχασμό
σε όλα τα "τοπικ" γίνετε τις πουτάνας
ηρεμήστε λίγο βρε αδέρφια
μην πιστεύετε πια αυτούς τους μαλακες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους
Άσε Μανιακέ...κάτι δεν πάει καλά εκεί στη διοίκηση..Ο Χαλκιάς γιατί μένει???Ο Ίβιτς????Πλάκα κάνουμε????Αν είναι δυνατόν.Κάτι δε πάει καλά πραγματικά...Με εκείνον τον Σαβίνι σκασμό έχουμε βγάλει...Το χρέος της ΠΑΕ πόσο είναι???ΠΟΣΟ????Γιατί δεν λένε???Γαμώ τα προβλήματα μας μέσα...

- Kostomanolis
φωτη τα εχεις κανει λιγο αχταρμα ρε συ σορρυ κιολας αλλα ειναι απο τα πελον γραφικα ποστ...τι να κανουμε να διωξουμε ολη την ομαδα να ηρεμησουμε να μεινουμε χωρις ροστερ στο τελος???τον σαβινι τον ρωτας αν λυνει το συμβολαιο του??τι να κανεις να πας με 2-3 φουσκωτους να του το λυσεις??? 

κρατανε αυτο το καδρονι τον ιβιτς που μας βγαινει πανω απο 500.000 ( ειναι να τρελενεσαι ) και κανα 5-6 αλλα καδρονια και με αφηνουνε τσαμπα τον βιτολο ..πρεπει να ειμαστε η μονη ομαδα σε ολο τον πλανητη που δεν μπορει να αποδεσμευσει παικτη που δεν θελει ....
κανονισε να φυγει ο καλυτερος κοφτης του πρωταθληματος τσαμπα .. νυχτα θα φυγεις ...
κανονισε να φυγει ο καλυτερος κοφτης του πρωταθληματος τσαμπα .. νυχτα θα φυγεις ...

- ΑποστόληςΑ
Έχουμε ξεπεράσει και τον Φώσκολο σε σενάρια! ΕΛΕΟΣ!
Εάν μας έχει απομείνει λίγο μυαλό θα περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη και μετά (αν χρειάζεται) θα κράξουμε! Το να πλέκουμε τώρα σενάρια λέγοντας ότι ο παίκτης θα φύγει και μάλιστα ελεύθερος και ότι θα πάει στον Ολυμπιακό, ή στον Παναθηναϊκό τι εξυπηρετεί; Την δημοσιοποίηση του απίστευτου κόμπλεξ μας; Μα αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό...
Εάν μας έχει απομείνει λίγο μυαλό θα περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη και μετά (αν χρειάζεται) θα κράξουμε! Το να πλέκουμε τώρα σενάρια λέγοντας ότι ο παίκτης θα φύγει και μάλιστα ελεύθερος και ότι θα πάει στον Ολυμπιακό, ή στον Παναθηναϊκό τι εξυπηρετεί; Την δημοσιοποίηση του απίστευτου κόμπλεξ μας; Μα αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό...
Steenage έγραψε:κρατανε αυτο το καδρονι τον ιβιτς που μας βγαινει πανω απο 500.000 ( ειναι να τρελενεσαι ) και κανα 5-6 αλλα καδρονια και με αφηνουνε τσαμπα τον βιτολο ..πρεπει να ειμαστε η μονη ομαδα σε ολο τον πλανητη που δεν μπορει να αποδεσμευσει παικτη που δεν θελει ....
καταρχην χαλαρωσε λιγο με τις εκφρασεις steen.
στη συνεχεια σκεψου οτι ο Βιτολο ειναι απ τους λιγους που μπορει να πουληθει και οχι να αφεθει ελευθερος...

Θυμάμαι τι είχε γίνει πριν 3 χρόνια όταν ακούστηκε ότι ο Ζαγόρ πουλάει τον Μελίσση στους βάζελους ?
Αμέσως μετά τον μπετατζή.Της πουτ@νας στα φόρουμ,στα κωλοράδιο....
Γιατί μου φαίνεται ότι κάτι ανάλογο γίνεται και τώρα?
Ηρεμία θέλει,και μένα στην αρχή δεν μου κάθησε καλά αλλά όσο το σκέπτομαι μου μυρίζει σχέδιο από ΖΖ.
Κουλάρετε και θα δούμε
Υ.Γ. Αδέρφι Steen ηρέμησε φίλε , να δούμε πρώτα τι θα γίνει.Και αν γίνει καμιά στραβή τότε θα κράξουμε όλοι μαζί.
Είσαι και παλιός στο κουρμπέτι ρε γαμώτο, μην τσιμπάς από ΑΡΔιδιές.

Αμέσως μετά τον μπετατζή.Της πουτ@νας στα φόρουμ,στα κωλοράδιο....
Γιατί μου φαίνεται ότι κάτι ανάλογο γίνεται και τώρα?
Ηρεμία θέλει,και μένα στην αρχή δεν μου κάθησε καλά αλλά όσο το σκέπτομαι μου μυρίζει σχέδιο από ΖΖ.
Κουλάρετε και θα δούμε

Υ.Γ. Αδέρφι Steen ηρέμησε φίλε , να δούμε πρώτα τι θα γίνει.Και αν γίνει καμιά στραβή τότε θα κράξουμε όλοι μαζί.
Είσαι και παλιός στο κουρμπέτι ρε γαμώτο, μην τσιμπάς από ΑΡΔιδιές.

Συγκρινεις Μελισση και 2 εκ. ευρω με Βιτολο και ελευθερο στον βαζελο. Ρε τι σας ποτιζουν ρε, το θελω και εγω
Ελευθερο σημερα... Μισο χαρτι απο Δευτερα για να βγει και μαγκας ο Ζαγορ...
τα ξερεις τα κολπα μωρη λουγκρα ε???

υγ ετσι πιστευω και εγω βασικα...

υγ ετσι πιστευω και εγω βασικα...
Τι φωνάζετε ρε σεις; Ξέρουν αυτοί!
Τι να τον κάνουμε τον Vitolo; Έχουμε τον έμπειρο Garcia, τον ελπιδοφόρο Τσουκαλά που είναι τουλάχιστον το ίδιο γρήγορος με τον Garcia, και last but not least τον μαγικό Μπαλάφα.
Δεν ονόμασα τον Arias γιατί αυτός είναι ανέτοιμος τακτικά.
Και να λέμε και ένα ευχάριστο που την μεταγραφή του Κουτσιανικούλη την έκλεισε ο κουμπάρος ο Γκαγκάτσης, γιατί αλλιώς θα μας κόστιζε σίγουρα παραπάνω από τα 2,3 εκατομμύρια που πληρώσαμε.
Τι να τον κάνουμε τον Vitolo; Έχουμε τον έμπειρο Garcia, τον ελπιδοφόρο Τσουκαλά που είναι τουλάχιστον το ίδιο γρήγορος με τον Garcia, και last but not least τον μαγικό Μπαλάφα.
Δεν ονόμασα τον Arias γιατί αυτός είναι ανέτοιμος τακτικά.
Και να λέμε και ένα ευχάριστο που την μεταγραφή του Κουτσιανικούλη την έκλεισε ο κουμπάρος ο Γκαγκάτσης, γιατί αλλιώς θα μας κόστιζε σίγουρα παραπάνω από τα 2,3 εκατομμύρια που πληρώσαμε.
Ελέυθερο?????????darklord έγραψε:Συγκρινεις Μελισση και 2 εκ. ευρω με Βιτολο και ελευθερο στον βαζελο. Ρε τι σας ποτιζουν ρε, το θελω και εγω
Και που το ξέρεις εσύ ρε darklord ???
Μήπως προβλέπεις και το μέλλον ? Γιατί θέλω κάτι νουμεράκια του τζόκερ

Γύρισε ο Ζήσης και ξανανοίξαμε(;) παρτίδες με τον βάζελο...