Paokmania Τράπεζα Αίματος
- midenistis
- Επικοινωνία:
- midenistis
- Επικοινωνία:
Με αεκ όμως. Θα μαζευτούν περισσότεροι μέχρι τότε.
Άλλωστε μπορώ σίγουρα εγώ με αεκ, γιατί με Ουντινέζε δε ξέρω αν θα πάω.
Γιατί ρεπό θα πάρω για φιλικά με Πιερικό, Πανσερραικό κ σκέφτομαι να πάω Ρώμη με Λάτσιο.
Άλλωστε μπορώ σίγουρα εγώ με αεκ, γιατί με Ουντινέζε δε ξέρω αν θα πάω.
Γιατί ρεπό θα πάρω για φιλικά με Πιερικό, Πανσερραικό κ σκέφτομαι να πάω Ρώμη με Λάτσιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος midenistis την Τρί 15 Ιούλ 2008, 18:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
10/7/2008
Στις 10-7-2008 στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ πήγε και αιμοδότησε -μόνος του, χωρίς να τον πάρει κανένας από το χεράκι- ο Σταμπουλής Δημήτρης.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, δηλαδή τα 5- 6 άτομα και να παρακαλέσω αν κάποιος έχει αιμοδοτήσει να στέλνει ενημερωτικό mail με τα στοιχεία του στο paokmaniagraimodosia@yahoo.gr
Όσο για τους μάγκες που γαμάνε και δέρνουν και το παίζουν τρελίτσα και πρόλογο, ας μη φοβούνται μία μικρή βελονίτσα. Άλλωστε τόσο αίμα βλέπουν κάθε φορά που σπάνε τα μούτρα των άλλων. Δεν θα πάθουν τίποτα αν δώσουν λίγο και από το δικό τους αίμα.
Αλλά τι λέω τώρα?
Μην παρεξηγηθούν όλοι οι τρελαμένοι μάγκες και μου την πέσουν τώρα.
Κινδυνεύω!
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, δηλαδή τα 5- 6 άτομα και να παρακαλέσω αν κάποιος έχει αιμοδοτήσει να στέλνει ενημερωτικό mail με τα στοιχεία του στο paokmaniagraimodosia@yahoo.gr
Όσο για τους μάγκες που γαμάνε και δέρνουν και το παίζουν τρελίτσα και πρόλογο, ας μη φοβούνται μία μικρή βελονίτσα. Άλλωστε τόσο αίμα βλέπουν κάθε φορά που σπάνε τα μούτρα των άλλων. Δεν θα πάθουν τίποτα αν δώσουν λίγο και από το δικό τους αίμα.
Αλλά τι λέω τώρα?
Μην παρεξηγηθούν όλοι οι τρελαμένοι μάγκες και μου την πέσουν τώρα.
Κινδυνεύω!
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
- twoheadedphoenix
- twoheadedphoenix
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019