Θα σου θυμίσω, ότι όταν άρχισαν να βγαίνουν τα ''περιουσιακά'' τους στοιχεία όλος ο κόσμος κατάλαβε ποιοί ήτανshark4 έγραψε:Θα σου απαντησω σε αυτο που εγραψες φιλε Sick , λεγοντας οτι προτιμω την εχεμυθεια τοσο απο την μερια του Ζαγορακη και του Βρυζα οσο και του Φλωριδη και του καθε Φλωριδη . Φερεγγυος οικονομικα με ενδιαφερει να ειναι και ας μου ανακοινωσει τον αλλο μηνα το ονομα των εταιριων του .
Αν αυτοι που διαπραγματευονται μαζι του δεν ξερουν την οικονομικη του επιφανεια , τοτε μιλαμε για την μεγαλυτερη μ@λ@κια που θα εχει γινει ποτε.Το ζήτημα δεν είναι τι θα βάλει τώρα.
Το ζήτημα είναι πως θα κουμαντάρει το καράβι τώρα και στο μέλλον.
Συνεχιζω να εχω εμπιστοσυνη στους Ζαγορακη -Βρυζα για την τελικη εκβαση του εγχειρηματος .
Για τα bold, συμφωνώ κι εγώ.Δεν την έχασα ποτέ. Μόνο που για το λόγο αυτό πιστεύω ότι δεν θα γίνει το deal.
Υ.Γ. Κατι Καμπανηδες και κατι Πανος -ο βασιλιας των μαγιο-, οπως και κατι Κοζωνηδες ( απο την πλευρα της κουλας ) μας ειχαν πρηξει με τα περουσιακα τους στοιχεια ( και αυτοι αλλα και οι ΑΡΔ ) και στο τελος τιποτα δεν γινοταν ....
κι αν μπορούσαν να ανταποκριθούν στις εξαγγελίες τους. Όλοι εκτός από κάποιους χειροκροτητές τους.(ααααλη πονεμένη ιστορία κι αυτή).
Κι εγώ,(και μάλλον κι άλλοι) δεν ζητάω ούτε το ΑΦΜ του, ούτε τον λογαριασμό του, ούτε τίποτα.
Μόνο ένα όνομα μιας εταιρείας που έχει, έτσι ρε αδερφέ, για να την googlaρω, να δω τι ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ουσιαστικά ο άνθρωπος που μου τάζει τον ουρανό με άστρα.
Δεν νομίζω ότι ζητάω πολλά δηλαδή, το 2011 είμαστε εποχή της πληροφορίας.