Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giapas

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από giapas »

barlow4 έγραψε:γκρινια ρε π@υστη μονο γκρινια.τι διαολο λαος ειμαστε.
θελω παιχτη ρε τωρα.ονοματαρα.δεκαρι.σεντερ μπακ και λαιτσμαν.26 μυρια ρε.που τα βαλατε?
αντε φτανει πια.ερχεται ο τσιριλο φταιει ο σβουρας.ερχεται κανενας ξενος μπραβο ζηση.
να σε δωσω εγω ρε μεγαλε μπατζετ μηδεν και φερε παικτη.η εστω οτι μπατζετ υπαρχει να δωθει μανι μανι τωρα κ αν μπουν λεφτα απο φλωριδη ναεχειςπαικτεςπου αλλιως δεν θα επαιρνες.αε λυσσαξτε τσαουσες που ελεγε κ ο μαρινος..
και να φανταστει κανεις η μεταγραφικη περιοδος επισημα αρχισε 4 μερες πριν..

Να σαι καλά Κένυ
Και εγώ που νόμιζα ηταν επιπέδου πυρηνικής φυσικής ο συλλογισμός αυτός ! ;)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ρε Παρασάνδαλε σε όλα τα ποστ γκρίνια,γκρίνια,γκρίνια..Βλέπεις καμιά ελληνική ομάδα να κάνει μεταγραφές??Μήπως βλέπεις οτι ολες οι ανταγωνιστικές ομάδες αποδυναμώθηκαν ενώ εμείς είμαστε στα ίδια??Τι να κανουμε ρε αδερφέ ο Ελ Ζαρ ήθελε 450.000.Εγώ αν μου ζητούσε αυτά τα λεφτά επειδή έκανε 2-3 ανούσιες τριπλίτσες και 2 καλά παιχνίδια θα τον έστελνα όπως έκανε και η διοίκηση.Δεν γίνεται σε μια ομάδα να υπάρχουν μονο 10αρια και φαντεζί παίκτες.Δεν είναι όλοι Βιερίνια.Κόφτε λίγο την ρημάδα την γκρίνια ήμαρτον δηλαδή απ το πρωί μέχρι το βράδυ.Έλεος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

παντως εκει που χα ανυπομονησια για φορ δεν εχω τοσο πια ...μιας και τα οικονομικα ειναι δυσκολα......δεν περιμενω κτ ιδιατερο..

απο κει και περα...αν θελουμε να κρινουμε σωστα μετεγγραφες κλπ...πρεπει να συγκρινουμε και με βαση τα των αντιπαλων που μονο ο γαβρος παιρνει παικτες και οχι κτ σουπερ...παω- αεκ αποδυναμωμενοι θα βγουν οποτε σχετικα καλα ειμαστε..
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

δε βλεπω τις αλλες ομαδες δε με ενδιαφερουν με ενδιαφερει μονο η δικια μου ομαδα και που εχει ελλειψεις ....γκρινιαζω για τον τσιριλο ....και για ενα 10αρι που θελουμε να παρουμε εδω και 3 χρονια...
που αν το παρεις το 10αρι οπως επισης αν παρεις και ενα ψηλο αμυντικο θα ειχες λυσεις πολλα προβληματα ....

ενω τωρα περιμενε να σε καρφωνει ο δελλας παλι και να λες τι φταιει.....

(ευχομαι να γινει βασικος ο μαλεζας παλι)
οπως και με τον ιβιτς θα βλεπεις τον βιερινια στο αντιπαλο κορνερ και ο ιβιτς θα ειναι στη σεντρα....

αυτα φενονται απο μακρια το τι θες οπως κ περσι ο χαβος οταν τον εβλεπα οτι δε κανει καποιοι λεγαν οτι κανει και θελει υπομονη ...μεχρι που πηγε η κολοτουμπα συνεφο......

προσεχε ζηταω μονο αυτες τις 2 μεταγραφες τπτ αλλο...και δε νομιζω να ειμαι ο μονος

δε γινεται τωρα να μην παρουμε 10αρι θα μου κοπει και ο αλλος χιαστος μονος του .....ειναι φως φαναρι....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ολοι θεμε παικτες εκει..το θεμα ειναι αν μπορουμε....και απο οτι ολα δειχνουν δεν μπορουμε......
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

ας παρουν ενα 10αρι με 100 000 ...εναν μικρο κατι της....

δε γινεται απο το κενρο η μπαλλα να πηγαινει στην επιθεση ποναει αυτη η θεση....
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Αφιερωμένο στον Παρασάνταλο....

Εικόνα

Ω ΠΑΟΚάρα, έχω τρέλλα....
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

θενκς :)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Με το ίδιο ρόστερ και με σοβαρό προπονητή χτύπησες στα ίσια το πρωτάθλημα και στο πήραν με πουστιά.Εσείς το μόνο που κάνετε είναι να απαξιώνετε τον κάθε παίκτη της ομάδας και να κράζετε τον σχεδιασμό.Δεν κάνει ο Κωνσταντινίδης,μακάρι να τανε στην θέση του ο Βρύζας κτλ.Ο Βρύζας έφερε Κοντρέρας,Γκαρσία,Λίνο,Σορλέν.Σ αυτά συμφωνώ.Αλλά έφερε και Αμπουμπακαρί,Σαβίνι,Παπάζογλου,Φιλομένο,Μούσλι (οσο και να τον πάω δεν πρόσφερε).Αυτά κανείς σχεδόν δεν τα αναφέρει.Παρασάνδαλε κρίνεις απ την περσυνή χρονιά που είχες Χάβο προπονητή.Δηλαδή επί Σάντος είχες κάναν δίμετρο κεντρικό αμυντικό που καθάριζε όλα τα στημένα?Πάλι Τσιρίλο-Κοντρέρας-Μαλεζά είχες.Ο Δέλλας μας κάρφωνε τα γκολ επειδή δεν μαρκάραμε σωστά όχι επειδή είναι πιο ψηλός.Αλλιώς ας παίρναμε κάναν μπασκετμπολίστα για σέντερ μπακ.Οσο για το δεκάρι και τον φορ κ εγώ θέλω και μακάρι να είχαμε,αλλά συμβιβαζόμαστε.Αφού δεν υπάρχει σάλιο πώς να το κάνουμε δλδ??

Μια ομάδα πρέπει να κοιτάει τους ανταγωνιστές της για να πάει μπροστά,πρώτα πρέπει να κοιτάει τον ευατό της βέβαια,αλλά όχι και να περιφρονεί τον ανταγωνισμό.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Odi έγραψε:Ρε Παρασάνδαλε σε όλα τα ποστ γκρίνια,γκρίνια,γκρίνια..Βλέπεις καμιά ελληνική ομάδα να κάνει μεταγραφές??Μήπως βλέπεις οτι ολες οι ανταγωνιστικές ομάδες αποδυναμώθηκαν ενώ εμείς είμαστε στα ίδια??Τι να κανουμε ρε αδερφέ ο Ελ Ζαρ ήθελε 450.000.Εγώ αν μου ζητούσε αυτά τα λεφτά επειδή έκανε 2-3 ανούσιες τριπλίτσες και 2 καλά παιχνίδια θα τον έστελνα όπως έκανε και η διοίκηση.Δεν γίνεται σε μια ομάδα να υπάρχουν μονο 10αρια και φαντεζί παίκτες.Δεν είναι όλοι Βιερίνια.Κόφτε λίγο την ρημάδα την γκρίνια ήμαρτον δηλαδή απ το πρωί μέχρι το βράδυ.Έλεος.
με την διαφορα οτι εμεις πρεπει να γινουμε ανταγωνιστικοι εναντι των αλλων.για να μικρυνει η ψαλιδα
και αυτο θα γινει μονο με ενισχυσει.
βεβαια θα μου πεις,φετος εχουμε κατι που δεν ειχαμε περυσι.ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Σου βρήκα 10αρι με 100χιλιάδες Παρασάνταλε

http://en.wikipedia.org/wiki/Lambros_Vangelis
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Odi έγραψε:Με το ίδιο ρόστερ και με σοβαρό προπονητή χτύπησες στα ίσια το πρωτάθλημα και στο πήραν με πουστιά.
2 χρονια νεοτεροι κ με μαλεζα βασικο...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Varvatos έγραψε:Σου βρήκα 10αρι με 100χιλιάδες Παρασάνταλε

http://en.wikipedia.org/wiki/Lambros_Vangelis
φερτε τον δε με χαλαει...
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Why not sign Epstain?
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Της γκρίνιας το κάγκελο... Και όχι ότι να 'ναι γκρίνια, αλλά μπακαλίστικη... Ζωντανοί και νεκροί μπήκαν να γράψουν (ή καλύτερα να κράξουν) με το που μπήκε στο προσκήνιο ο Μπρούνο, όπως και σε κάθε αμφιλεγόμενη κίνηση της ομάδας. Ο άλλος τους έβγαλε άμπαλους. Αυτούς που τους θύμισαν πως είναι να είσαι ανταγωνιστικός με τους κάτω... Αυτούς που σε πήγαν δεύτερο. Αυτούς που σου φέραν πάμπλους και αντελίνο... Αυτούς που αν δεν ήταν θα ήσουν μόνιμος 9ος.

Και πάρτε το χαμπάρι η επιστροφή σε μπρούνο ήταν επιλογή Ζήση.... Γιατί; Γιατί είναι έξυπνος. Οποιος τον κόβει έστω και 1% ποδοσφαιρικά το καταλαβαίνει.

Κατα τ' άλλα γκρινιάξτε, είναι η ώρα σας.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”