Π.Α.Ο.Κ. Football Retro

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Re: Π.Α.Ο.Κ. Football Retro

Δημοσίευση από Hideguti »

Eιναι οντως φανταστικο εξωφυλλο. Και εξοχως διεγερτικο συναμα.

"Πρωτοι θ'ανακηρυχτουμε και στο ματι θα τους μπουμε"
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Πραγματικά.
Να τον έλεγαν να ποζάρει τον Κούδα, τέτοια αυτοπεποίθεση δεν θα έβγαζε! :shock:
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Gordon το εκπληκτικό εξώφυλλο χωρίς την ταλαιπωρία που αναφέρεις θα είχε μάλλον λιγότερη αξία!

Πύρινη αυτοπεποίθηση από τον αρχηγό όπως σημειώνει και ο Καρέλιας, αλλά και οι άλλοι δεν πάνε πίσω! Αφήστε που είναι και ομορφόπαιδα!

Για τους αγέννητους, πως κατέληξε τελικά εκείνη η χρονιά?
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Για τον σπουδαίο αυτό παλαίμαχο μας, τον αφανή ήρωα εντός κι εκτος γηπέδων, θα ετοιμαστεί κανένα αφιέρωμα από τα ιερά τέρατα του Paokmania?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

H αλήθεια είναι πως ήρθε πακέτο από Πιερικό με το Χασιώτη, με διαφορά ενός 6μήνου νομίζω αφού τον αφήσαμε να ψηθεί στον Πιερικό....μάλλον παρά ψήθηκε στο χώρο του ποδοσφαίρου μέχρι που κάηκε...
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Κοίτα να δείς κάτι παπακαλιάτικες συμπτώσεις.. :D Μόλις το είδα σε τράπεζα του Ευόσμου το παλικάρι μας!!!
Άβαταρ μέλους
george g4

Δημοσίευση από george g4 »

[youtube]kTCRtrD_x0E&feature=player_embedded#at=13[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Clough

Δημοσίευση από Clough »

Αυτο το ματς ηταν μια μοναδικη ευκαιρια για μια γενια παικτων της ομαδας (Τουρσουνιδης, Λαγωνιδης,Λεοντιαδης, Αναστασιαδης Τζονι) να κατακτησουν εναν τιτλο. Αντι να εκμεταλευτουμε την εδρα και να τους ριξουμε τρια τεμαχια (κατι που εκεινα τα χρονια μας ειχε γινει συνηθεια) και να κατεβουμε πειραια για πλακα (ο τελικος ηταν διπλος) καναμε μια ακρως ''χεσμεντέν'' εμφανιση και φεραμε ισοπαλια. Μαλιστα σεαυτο το ματς θα μπορουσαμε καλλιστα να ειχαμε χασει κιολας. Στον επαναληπτικο ειμασταν για τα πανηγυρια. Και οχι μονο αυτο....Ο τελικος στην Τουμπα ειχε γινει Τεταρτη, την Κυριακη παιζαμε με το γαυρο Τουμπα παλι για πρωταθλημα και παιζοντας οσο πιο σκατα γινοτανε (σε ενα βροχερο τερεν) καναμε την πρωτη μας ηττα μετα απο 21 χρονια....δεν ξερω αν ειναι η χειροτερη παντως ειναι απο τις πιο χειροτερες αναμνησεις που εχω προσωπικα απο την ομαδα. Εκεινη η εβδομαδα ηταν στην κυριολεξια μαυρη
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Όντως φρικιαστική εβδομάδα που κορυφώθηκε με το σπάσιμο της παράδοσης.
Θυμάμαι τον παππού μου να ακούει το ματς στο ραδιόφωνο, να βουρκώνει στο τέλος και να μου λέει "τέλος εποχής".
Σκατά είμασταν στον πρώτο τελικό αλλά είχε έρθει το γκολ του Σκαρτάδου, αυτός ο Γκάμπριτς τι έξοδο του Μεσολογγίου έκανε ρε γαμώτο... :|
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Ωραίος ο ψειριστής...

Ως το πιο νοικοκυρεμένο σωματείο της εποχής του, ο Π.Α.Ο.Κ. του Γιώργου Παντελάκη ήταν η πρώτη ομάδα της χώρας που εναρμόνισε τα διοικητικά της θέματα με το νόμο περί επαγγελματικού αθλητισμού, και μετατράπηκε σε ΠΑΕ εντός της προθεσμίας που είχε δοθεί από το αρμόδιο Υπουργείο. ΟΛΕΣ οι άλλες ομάδες είχαν ζητήσει (και λάβει...) παράταση για να ολοκληρώσουν τη μετατροπή, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα...
niks

Δημοσίευση από niks »

Aureliano Buendia έγραψε:Όντως φρικιαστική εβδομάδα που κορυφώθηκε με το σπάσιμο της παράδοσης.
Θυμάμαι τον παππού μου να ακούει το ματς στο ραδιόφωνο, να βουρκώνει στο τέλος και να μου λέει "τέλος εποχής".
Σκατά είμασταν στον πρώτο τελικό αλλά είχε έρθει το γκολ του Σκαρτάδου, αυτός ο Γκάμπριτς τι έξοδο του Μεσολογγίου έκανε ρε γαμώτο... :|
η χειροτερη (οπαδικα και συναισθηματικα ) εβδομαδα που περασα

περιμεναμε το σπασιμο της παραδοσης την Κυριακη σχεδον μοιρολατρικα

το φανερωνει και η προσελευση την εν λογω ημερα ουτε πανω απο 10.000 κοσμου
Άβαταρ μέλους
Clough

Δημοσίευση από Clough »

Aureliano Buendia έγραψε:Όντως φρικιαστική εβδομάδα που κορυφώθηκε με το σπάσιμο της παράδοσης.
Eυτυχως υπηρχε και ο Σκαρταδος εκεινη τη μερα.Ισως ο ποιοτικοτερος Ελληνας παικτης που ειχαμε μετα τον Κουδα. Χαφ και σκοραριζε 5-7 καθαρα γκολ (χωρις τα πεναλτι δηλαδη) καθε χρονιά. Οντως η εξοδος του Γκαμπριτς ηταν απαραδεκτη. Εξαιρετικος στα ρεφλεξ ο κροατης αλλα οταν εβγαινε σεντρα απο πλαγια ή ειχε κορνερ και στημενα καναμε το σταυρο μας στην κυριολεξια...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Στο τηλεάστυ έχει αφιέρωμα στην ομαδάρα της δεκαετίας του '70
Άβαταρ μέλους
george g4

Δημοσίευση από george g4 »

[youtube]V-IX1LF0BsU&feature=related[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”