Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Αυτα που λεει ο μπριστολ δεν απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα αλλα δεν θελουμε να τα πιστεψουμε γιατι ειμαστε ΠΑΟΚ.ο αλλος λεει οτι βγηκαμε τριτοι.οκ τοτε βγες βα πανηγυρισεις με 30 βαθμους διαφορα απο τον πρωτο και 5 βαθμους διαφορα απο την δωδεκατη θεση.
-
Τραγικός παίχτης ο Γκαλίτσιος, ενώ στη θέση του Παπαδόπουλου είμαστε ήδη φορτωμένοι.
Ο Νέμεθ με έψηνε αλλά, απ' ότι έχω καταλάβει, έχει καεί εξωαγωνιστικά...
Ο Νέμεθ με έψηνε αλλά, απ' ότι έχω καταλάβει, έχει καεί εξωαγωνιστικά...
Γκαλί-τσιος με τίποτα και λόγω ονόματος αλλά κυρίως αθλήματος...Άσχετος απλά...
Ο Νέμεθ δεν εξελίχτηκε ποτέ σε ποδοσφαιριστή ομάδας...
Ο Νέμεθ δεν εξελίχτηκε ποτέ σε ποδοσφαιριστή ομάδας...
Έχεις να προτείνεις καμιά λύση;;;markos4 έγραψε:Αυτα που λεει ο μπριστολ δεν απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα αλλα δεν θελουμε να τα πιστεψουμε γιατι ειμαστε ΠΑΟΚ.ο αλλος λεει οτι βγηκαμε τριτοι.οκ τοτε βγες βα πανηγυρισεις με 30 βαθμους διαφορα απο τον πρωτο και 5 βαθμους διαφορα απο την δωδεκατη θεση.
Τι θες; 5 μεταγραφάρες του μυρίου;;; Ναι και γω γουστάρω... Αλλά όταν στο τέλος θα μπούμε 7-8 εκατομμύρια μέσα +2,5 από φέτος + 3 από πέρσυ και όταν θα αρχίσουν οι προσφυγές για να φύγουν ελεύθεροι οι παίκτες, όταν θα ξανααρχίσουν οι περήφανες πωλήσεις και όταν θα ξαναέρθει κανας σωτήρας ακόμα που έχει όρεξη για την Τούμπα, τότε να σε δω...
Τότε να σε δω.. Που θα περιγράφεις στα παιδιά σου ότι κάποτε έβλεπες τον ΠΑΟΚ 3ο και ήξερες ότι είναι εκεί που βρίσκετε γιατί κάποιοι τον αγαπούσαν και τον στήριζαν και γιατί κάποιοι άλλοι στη διοίκηση κοιτούσαν να είναι συνεπεις.. Μετά πες του ότι η απληστεία ορισμένων οδήγησε τον ΠΑΟΚ να καταχρεωθεί και να ξανα-ξεπέσει..
Λίγα χρόνια πριν τα περάσαμε.. Ξανα τα ίδια;;;
Όσο φτάνει το πάπλωμα τόσο απλωνόμαστε... Συγκρίνεσαι με το γαύρο που έχει διπλάσιο μπάτζετ από σένα, την εύνοια της διαιτισίας και 7-8 παραρτήματα;;; Έτσι θες να γίνουμε;;;
Ο Νέμεθ με σοβαρό προπονητή που δουλεύει με τους παίκτες θα μπορούσε να προσφέρει ποτέ... Με ψώνια στυλ βαλβέρδε που θέλουν μόνο έτοιμους παίχτες δεν προκειται να καταφέρει τίποτα.
μητρογλου Killer, ερωτηματικο οι δυο βραζιλιανοι κ ο σοιλεδης, ολοι οι αλλοι καμμενοι...
το πουλεν μου απ οτο γαυρο ειναι ο βαλεριανος...αλλα παει στο "ποιον παικτη θα θελατε να αποκτησετε." μου αρεσει πολυ, ευχομαι να μη παιξει κ του χρονου να τον αφησον λευτερο
το πουλεν μου απ οτο γαυρο ειναι ο βαλεριανος...αλλα παει στο "ποιον παικτη θα θελατε να αποκτησετε." μου αρεσει πολυ, ευχομαι να μη παιξει κ του χρονου να τον αφησον λευτερο
Εγώ πιστεύω ότι ο Επστάιν θα ήταν μια καλή και φτηνή λύση για την αριστερή πλευρά.
Εκτος από τον Τσιρίλο, θέλω και επιστροφή του Χασιώτη για να βλέπω κόντρα μεταξύ τους στις γιόμες.
Εκτος από τον Τσιρίλο, θέλω και επιστροφή του Χασιώτη για να βλέπω κόντρα μεταξύ τους στις γιόμες.
Μα για ονομα του θεου μιλησε κανεις για μεταγραφες του μυριου? Δηλαδη δεν σας ακουγεται τραγικο 70.000 να μας χωριζουν απο κεντρικους αμυντικους επιλογες του προπονητη? Διατηρουμε παικτες οπως ο μπαλαφας στο ροστερ για να παιζει 2 παιχνιδια και να κοστιζει 150.000,τρεχουμε να κλεισουμε τον ρομπερ,3-4 επιλογη στα εξτρεμ με 150.000 και δεν μπορουμε να δωσουμε 270.000 για να καλυψουμε ενα κενο που αναγνωριζουν ολοι,ενος υψηλοσωμου κεντρικου αμυντικου να καθαριζει ψηλα κατι που φετος μας στοιχισε εκτος των αλλων προβληματων (προπονητη) πιθανο τιτλο και εξοδο στο τσ.λου με τα απιθανα γκολ που φαγαμε απο στημενα?
Ποιον θα έκλεινες με 270 ρε φίλε;;; Ποιον;;;;
Τον Σαμί;; Το ξες ότι ο παίκτης είπε ότι δεν θέλει να έρθει Ελλάδα λόγο της κατάστασης; Το ξες ότι υπάρχουν κι άλλοι που το είπανε αυτό; Το ξέρεις ότι ζητάνε σημαντικό μέρος του συμβολαίου μπροστά γιατί φοβούνται πιθανή χρεοκοπεία της χώρας κτλ;
Εκτός αν έχει ο Κόλκας αποκλειστικές πληροφορίες.. Τότε πάω πάσο..
Τον Σαμί;; Το ξες ότι ο παίκτης είπε ότι δεν θέλει να έρθει Ελλάδα λόγο της κατάστασης; Το ξες ότι υπάρχουν κι άλλοι που το είπανε αυτό; Το ξέρεις ότι ζητάνε σημαντικό μέρος του συμβολαίου μπροστά γιατί φοβούνται πιθανή χρεοκοπεία της χώρας κτλ;
Εκτός αν έχει ο Κόλκας αποκλειστικές πληροφορίες.. Τότε πάω πάσο..

Ναι εχεις δικιο μωρε ο σαμι και ο αλλος ο τυνησιος της ρεαλ και της μαρσειγ δεν ερχονταν λογω της καταστασης της χωρας αλλα ο μπολονι ηρθε...Επισης ο τσιριλο ηταν η αρχικη επιλογη και ποτε δεν ψαχτηκαμε για αλλον παικτη απλα τωρα τα βρηκαμε στο οικονομικο.
καλα αυτα ειναι παραμυθια το οτι δεν θελουν να ερθουν στην Ελλαδα δικαιολογιες για να κρυψουν την ανυπαρξια τους ειναι ειπαμε δεν ειμαστε προβατα οτι μας λενε να το πιστευουμε κιολας
Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Ε καλα ΕΣΥ είχες ρίξει υπόνοιες για στημένο ματς του ΠΑΟΚ ημίχρονο τελικό τι να λέμε τώρα....markos4 έγραψε:Αυτα που λεει ο μπριστολ δεν απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα αλλα δεν θελουμε να τα πιστεψουμε γιατι ειμαστε ΠΑΟΚ.ο αλλος λεει οτι βγηκαμε τριτοι.οκ τοτε βγες βα πανηγυρισεις με 30 βαθμους διαφορα απο τον πρωτο και 5 βαθμους διαφορα απο την δωδεκατη θεση.
Το μόνο εύκολο είναι να ισοπεδωνουμε τα πάντα....
Τελικά απ ότι κατάλαβα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ φταίνε που δε μπορέσαμε να κλείσουμε ένα νορμαλ CB σε καλή ηλικία επιλογή του προπονητή...gika έγραψε:Ποιον θα έκλεινες με 270 ρε φίλε;;; Ποιον;;;;
:
Aρα λογικά και επιθετικό αναλογου επιπεδου θα κλείσουμε. Μπακαγιόκο Αναστασάκο κτλπ...