Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
ο προπονητης σου δεν ειναι κανενας τσατσος να παριστανει τη γλαστρα...αν ειχε προβλημα να εισαι σιγουρος θα το ελεγε...
οσο για την ανανεωση οποιος περιμενε οτι θα ερθει ο μπολονι και μεσα σε 1 μηνα θα πεσει ο μεσος ορος ηλικιας της βασικης 11αδας ας γυρισει πλευρο μην πιαστει κιολας...
οσο για την ανανεωση οποιος περιμενε οτι θα ερθει ο μπολονι και μεσα σε 1 μηνα θα πεσει ο μεσος ορος ηλικιας της βασικης 11αδας ας γυρισει πλευρο μην πιαστει κιολας...
σε ενα μηνα ή γενικοτερα συντομα οχι αλλα αντικαθιστας τους παικτες που φυγαν ή ΄΄φυγαν΄΄τουλαχιστον με κπς νεοτερους στη θεση π.χ τσιριλο ας πουμε ή στη θεση του φορ (αναμενουμε) γιατι του χρονου θα ψαχνουμε 6 7 βασικους...αλλα αν δεν εχεις λεφτα...και το κακο ειναι οτι απο μικρους μικρους δεν πηρε πολλους που σημαινει δεν ειναι ετοιμοι ακαομα..
Τους συνδρομητες θα τους κοψουν και αυτους 25%? αν οχι ευκαιρια ψαχνανε τα λαμογιαABALAEA2 έγραψε:Θέλετε μεταγραφές ε??
Πάρτε μία δώρο!
Nova προς Super League: "Σας κόβουμε από τώρα 25%"
http://www.kontra.gr/Soccer/Hellas/331947.html
Τώρα βγείτε και κράξτε το Ζαγοράκη που παίρνει τον Τσιρίλο...
Αυτό μάγκες σημαίνει ότι κόβουν από τα λεφτά του ΠΑΟΚ 1.000.000 ευρώ. Όποιος κράξει, θέλω να μου πεί με ποια χρήματα θα γίνουν μεταγραφές.
Kαι με ποιο δικαιωμα το κανουν αυτο?ABALAEA2 έγραψε:Θέλετε μεταγραφές ε??
Πάρτε μία δώρο!
Αυτό μάγκες σημαίνει ότι κόβουν από τα λεφτά του ΠΑΟΚ 1.000.000 ευρώ. Όποιος κράξει, θέλω να μου πεί με ποια χρήματα θα γίνουν μεταγραφές.
Δεν εχει υπογραφει συμβαση?
Οτι ωρα θελει η λιγκα μπορει να προσβαλει τη συμβαση και να διαπραγματευτει νεα αν ισχυσει κατι τετοιο.
Το conn-x περιμενει με ανοιχτες αγκαλες και μετα θα σας πω εγω υποβαθμιση του προιοντος παλιολαμογια γ@μ) τη νοβα σας.
Υ.Γ Σε οσους σας πληρωνουν εστω για αυτο το μπουρδελο το ελληνικο ποδοσφαιρικο πρωταθλημα θα κανετε μειωση στη συνδρομη τους?
Αν είσαι μάγκας και έχεις οργάνωση κάνε δικό σου κανάλι (λες ότι θα έχεις) και πάρε συνδρομή από τον κόσμο...5 € το ματς και στα μαγαζιά 10 € στο τέλος έλα να δούμε τι σε συμφέρει!ABALAEA2 έγραψε:Θέλετε μεταγραφές ε??
Πάρτε μία δώρο!
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΟΒΑ.....
Βρήκε αφορμή αυτή η πουτανα η Νοβα να κάνει μείωση σπαστε το συμβόλαιο να δούμε πως θα τρέχουν .....η ΕΡΤ καλα κάνει να σταματήσει τα προνομιακα συμβόλαια σε γαβρους ..
Αυτήν την Νοβα τώρα με αυτήν την ηλίθια ανακοίνωση που έβγαλε πατήστε την στο κεφάλι
.....κοπριες ......
Βρήκε αφορμή αυτή η πουτανα η Νοβα να κάνει μείωση σπαστε το συμβόλαιο να δούμε πως θα τρέχουν .....η ΕΡΤ καλα κάνει να σταματήσει τα προνομιακα συμβόλαια σε γαβρους ..
Αυτήν την Νοβα τώρα με αυτήν την ηλίθια ανακοίνωση που έβγαλε πατήστε την στο κεφάλι
.....κοπριες ......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 05 Ιούλ 2011, 01:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αλλα θα ήταν μια πολυ καλη ιδέα.....bob έγραψε:Αν είσαι μάγκας και έχεις οργάνωση κάνε δικό σου κανάλι (λες ότι θα έχεις) και πάρε συνδρομή από τον κόσμο...5 € το ματς και στα μαγαζιά 10 € στο τέλος έλα να δούμε τι σε συμφέρει!ABALAEA2 έγραψε:Θέλετε μεταγραφές ε??
Πάρτε μία δώρο!
Καλά εγώ δεν εχω την απαιτηση να αλλάξουμε ολόκληρη την 11αδα , τα συμβόλαια που λήγουν όμως και ειδικά παιχτων που ειναι 34 στα 35 δε τα ανανεωνεις, ψάχνεις να βρεις τουλάχιστον ίδιου επιπέδου παίχτες άλλα σε μια καλύτερη ηλικία. Και δε μιλάμε για παιχτη επιπέδου Κοντρερας και Γκαρσια που στα 26 τους ήταν απλησιαστοι για τα δικά μας δεδομένα . Μιλάμε για τον Τσιριλο.Sera4 έγραψε:ο προπονητης σου δεν ειναι κανενας τσατσος να παριστανει τη γλαστρα...αν ειχε προβλημα να εισαι σιγουρος θα το ελεγε...
Αν γυρίσω πλευρό παντος θα πεσω πανω σ αυτό που ξαπλωνα πέρυσι οταν έλεγα Οτι θελουμε προπονητη και πάλι δεν είχαμε λεφτα και τελικά οι τρεις προπονητες στοίχισαν όσο μας στοιχίζει ο Μπολονι φετος. Εγώ θα γυρίσω πλευρό ελπίζω για τελευταία φορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Τρί 05 Ιούλ 2011, 07:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Federacion
- Sick Bastard
Ανανέωσε ο Τσιρίλο!
Ανανέωσε ο Τσιρίλο!
Ανανέωσε ο Τσιρίλο!
Ανανέωσε ο Τσιρίλο!
Ανανέωσε ο Τσιρίλο!
Ανανέωσε ο Τσιρίλο!
Πολλές φορές για να το χωνέψω.
Δηλαδή τώρα, κλείσαμε τις θέσεις των στόπερ;
Ανανέωσε ο Τσιρίλο!
Ανανέωσε ο Τσιρίλο!
Ανανέωσε ο Τσιρίλο!
Ανανέωσε ο Τσιρίλο!
Ανανέωσε ο Τσιρίλο!
Πολλές φορές για να το χωνέψω.
Δηλαδή τώρα, κλείσαμε τις θέσεις των στόπερ;

Όσο και το να μαζευτούμε οι 1εκ ΠΑΟΚτσήδες ανά τον κόσμο και να βάλουμε από 5 ευρώ...και όταν έγινε ανοιχτή ΑΜΚ πήγαμε ή καλύτερα μαζέψαμε στην πρώτη 2 εκ και στην δεύτερη 600-700 χιλιάδες.eorptol έγραψε:Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αλλα θα ήταν μια πολυ καλη ιδέα.....bob έγραψε:Αν είσαι μάγκας και έχεις οργάνωση κάνε δικό σου κανάλι (λες ότι θα έχεις) και πάρε συνδρομή από τον κόσμο...5 € το ματς και στα μαγαζιά 10 € στο τέλος έλα να δούμε τι σε συμφέρει!ABALAEA2 έγραψε:Θέλετε μεταγραφές ε??
Πάρτε μία δώρο!
eorptol έγραψε:Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αλλα θα ήταν μια πολυ καλη ιδέα.....bob έγραψε:Αν είσαι μάγκας και έχεις οργάνωση κάνε δικό σου κανάλι (λες ότι θα έχεις) και πάρε συνδρομή από τον κόσμο...5 € το ματς και στα μαγαζιά 10 € στο τέλος έλα να δούμε τι σε συμφέρει!ABALAEA2 έγραψε:Θέλετε μεταγραφές ε??
Πάρτε μία δώρο!
Ειναι παντως μια εξαιρετικη ιδεα οπως και να εχει. Αντι να κερδιζει η κωλονοβα απο εμας (γιατι βγαζει περισσοτερα απο αυτα που μας δινει) καλυτερα να τα τσεπωνει η ιδια η ομαδα. Σιγουρα θα υπαρχουν κωλλυματα (νομικα και οικονομικα) αλλα θα πρεπει να αποτελει ενα, εστω και, μακροπροθεσμο σχεδιο
-
Η συμφωνία είναι συλλογική, δεν κάνει κάθε ομάδα δική της πλέον. Κι επίσης 5 ευρώ το ματς x 30 ματς = 150 ευρώ μόνο για ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Είναι σαν να λες θα βάλω το φθηνότερο διαρκείας 400 ευρώ.
Γιαυτο εγραψα οτι ενδεχομενως να υπαρχουν κωλλυματα για τωρα, αλλα ισως μετα απο καποιο αγνωστο χρονικο διαστημα να μπορει να προσβαλλει τη συλλογικη συμφωνια και να μπορει καθε ομαδα να διαπραγματευεται ξεχωριστα τα δικαιωματα της. Ουτως η αλλως ο ΠΑΟΚ δεν προκειται ποτε να υστερησει στον τομεα αυτο. Παντως αποτελει μια εξαιρετικη ιδεα
Aν μπορούν οι ομάδες ας αντιδράσουν ή/και ας μετακυλήσουν τη μείωση.
Εγώ δεν την κατηγορώ τη νόβα, τους σιχαίνομαι μεν (ούτε μία απορρόφηση της αύξησης του ΦΠΑ έστω για τα μάτια του κόσμου), αλλά από την άλλη εάν έχουν και αυτοί μείωση συνδρομητών και εσύ υποβάθμισες έτσι το προϊόν σου κα Σούπα Λιγδ, πάρε να έχεις τώρα.
αυτά είναι σκληρές μπίζνες, δεν μπορείς να περιμένεις να σεβαστεί η όποια νόβα τις δικές σου μεταγραφές. Ή έχεις ως σύνολο νομική κάλυψη ή εναλλακτικό σχέδιο και τους πιέζεις. Όποιος έχει την περισσότερη δύναμη στην αλυσίδα αξίας, αυτός κάνει και κουμάντο.
Δες πως σου φέρονται και πόσο σέβονται συμφωνίες και βάλε πλώρη για δική σου λύση.
Εγώ δεν την κατηγορώ τη νόβα, τους σιχαίνομαι μεν (ούτε μία απορρόφηση της αύξησης του ΦΠΑ έστω για τα μάτια του κόσμου), αλλά από την άλλη εάν έχουν και αυτοί μείωση συνδρομητών και εσύ υποβάθμισες έτσι το προϊόν σου κα Σούπα Λιγδ, πάρε να έχεις τώρα.
αυτά είναι σκληρές μπίζνες, δεν μπορείς να περιμένεις να σεβαστεί η όποια νόβα τις δικές σου μεταγραφές. Ή έχεις ως σύνολο νομική κάλυψη ή εναλλακτικό σχέδιο και τους πιέζεις. Όποιος έχει την περισσότερη δύναμη στην αλυσίδα αξίας, αυτός κάνει και κουμάντο.
Δες πως σου φέρονται και πόσο σέβονται συμφωνίες και βάλε πλώρη για δική σου λύση.