Αμα δεν βγαλεις ακρη απο το internet μπορεις να βρεις το τηλεφωνο του προπονητικου κεντρου ν σε ενημερωσουν για το προγραμμα των προπονησεων. Αν δεν βγαλεις ακρη πανε πιες εναν καφε στο ξενοδοχειο αφου εισαι και κοντα, ολο και καποιο ΠΑΟΚι θα πετυχεις εκει παικτη ή παράγοντα.blackfox έγραψε:ρε παιδες γνωριζει καποιος ποιες ωρες κανει προπονηση η ομαδα στο αρνεμ?μενω 1 ωρα μακρια απο το ξενοδοχειο της ομαδας και σκεφτομαι να παω εκει το σαββατο.αλλα πρεπει να ξερω τι ωρα εχει προπονηση
Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Ο Σαχπατζίδης δεν έλεγε ότι θα κάνει μήνυση στον δημοσιογράφο του έθνους που έβγαλε το επίμαχο δημοσίευμα?
Τι έγινε τώρα?
Η μήνυση μετατράπηκε σε ανακοίνωση? :ugeek:
Τι έγινε τώρα?
ΑυριοKolokotronis_4 έγραψε:Ο Σαχπατζίδης δεν έλεγε ότι θα κάνει μήνυση στον δημοσιογράφο του έθνους που έβγαλε το επίμαχο δημοσίευμα?
Τι έγινε τώρα?![]()
ρε Kolokotroni το θέμα είναι η ανακοίνωση του Σαχπατζίδη ή η κατάληξη του όλου θέματος θετικά ή αρνητικά...;;...είναι δεδομένο ότι και να γίνει πχ μήνυση από τον Σαχπατζιδη το αποτέλεσμα είναι γνωστό...ΤΙΠΟΤΑ.
Ακούμε επίσης ότι αύριο ο κ. Φλωρίδης θα βγάλει και αυτός ανακοίνωση για την Α.Μ.Κ....Ως τί..;;;...ρε μας δουλεύεται...;;;... ΩΣ ΤΙ θα μιλήσει ο Φλωρίδης αύριο και πάνω σε τί...;;...Ως απλώς ένας υποψήφιος που επί 10 μέρες δεν ακούμε τίποτα γι' αυτόν παρά μόνο "τοποθετήσεις" από γραφικές φωνές ραδιοφωνών παραγωγών της πόλης...;;;...Ή αν τον "βολεύει" ή όχι η επένδυση..;;;
Εκτός και αν μας διαψεύσει και μιλήσει ότι αγοράζει ή όχι τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά πάλι αερολογίες νομίζω ότι θα ακούσουμε...
Δεν ξέρω, αλλά εκνευρίζομαι απίστευτα. Μακάρι αυριο ή μεθαυριο να τελειώσει το θέμα είτε θετικά είτε αρνητικά...αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της.
Ακούμε επίσης ότι αύριο ο κ. Φλωρίδης θα βγάλει και αυτός ανακοίνωση για την Α.Μ.Κ....Ως τί..;;;...ρε μας δουλεύεται...;;;... ΩΣ ΤΙ θα μιλήσει ο Φλωρίδης αύριο και πάνω σε τί...;;...Ως απλώς ένας υποψήφιος που επί 10 μέρες δεν ακούμε τίποτα γι' αυτόν παρά μόνο "τοποθετήσεις" από γραφικές φωνές ραδιοφωνών παραγωγών της πόλης...;;;...Ή αν τον "βολεύει" ή όχι η επένδυση..;;;
Εκτός και αν μας διαψεύσει και μιλήσει ότι αγοράζει ή όχι τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά πάλι αερολογίες νομίζω ότι θα ακούσουμε...
Δεν ξέρω, αλλά εκνευρίζομαι απίστευτα. Μακάρι αυριο ή μεθαυριο να τελειώσει το θέμα είτε θετικά είτε αρνητικά...αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της.
5. Τέλος, δηλώνω ότι θα κινηθώ νομικά εναντίον όποιου με τέτοια συκοφαντικά και αναληθή δημοσιεύματα καταφέρεται εναντίον μου και με κατασυκοφαντεί πλήττοντας την τιμή και την υπόληψη μου.Kolokotronis_4 έγραψε:Ο Σαχπατζίδης δεν έλεγε ότι θα κάνει μήνυση στον δημοσιογράφο του έθνους που έβγαλε το επίμαχο δημοσίευμα?
Τι έγινε τώρα?![]()
αφου η ιδια η ανακοινωση λεει οτι θα κινηθει νομικα ρε τρελε...
υγ δεν μπορω να κατανοησω τον εκνευρισμο καποιων...μην ασχολειστε με το θεμα απλα τα πραγματα γιατι να παιζετε με τα νευρα σας...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
αυτο που γινεται με τα ραδιοφωνα της πολης στο θεμα Φλωριδη ειναι γελοιο...
ακουγα πριν λιγο τον τρεγια να λεει πως τα εισιτηρια διαρκειας που δοθηκαν σημερα ηταν μολις (!!!!) 500 τοσα,ενω την πεμπτη ειχαν πουληθει 1600 αρα ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι απογοητευμενος (
) απο τη σταση των υποψηφιων επενδυτων...βεβαια για το γεγονος οτι την πεμπτη κανενας δεν ηξερε για παραταση της εκπτωτικης περιοδου κ ολοι εσπευσαν να παρουν πριν τη ληξη της μουχτι ο τσομπανης...
απ'την αλλη ο μουσατος ξερολας ελεγε οτι τα διαρκειας πηραν την ανω βολτα απο τη στιγμη που εγινε γνωστο το ενδιαφερον τον επενδυτων κ ο κοσμος ενθουσιαστηκε τοοοοσο πολυ που κατεκλυσε τα γραφεια της ΠΑΕ... κι εδω βεβαια μουχτι για το οτι καθε χρονο οσο πλησιαζει η καταληκτικη ημερομηνια αυξανονται οι πωλησεις κ οτι ο λαος δε μασαει απο τιποτα...
κ ρωτω εγω...
[size=150]ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ-ΠΑΠΑΡΑΓΩΓΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΡΟΒΑΤΟ (ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ...)ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ,ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΩΦΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;;;;;;;;;;;; [/size
ΑΡΔΠ
ακουγα πριν λιγο τον τρεγια να λεει πως τα εισιτηρια διαρκειας που δοθηκαν σημερα ηταν μολις (!!!!) 500 τοσα,ενω την πεμπτη ειχαν πουληθει 1600 αρα ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι απογοητευμενος (
απ'την αλλη ο μουσατος ξερολας ελεγε οτι τα διαρκειας πηραν την ανω βολτα απο τη στιγμη που εγινε γνωστο το ενδιαφερον τον επενδυτων κ ο κοσμος ενθουσιαστηκε τοοοοσο πολυ που κατεκλυσε τα γραφεια της ΠΑΕ... κι εδω βεβαια μουχτι για το οτι καθε χρονο οσο πλησιαζει η καταληκτικη ημερομηνια αυξανονται οι πωλησεις κ οτι ο λαος δε μασαει απο τιποτα...
κ ρωτω εγω...
[size=150]ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ-ΠΑΠΑΡΑΓΩΓΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΡΟΒΑΤΟ (ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ...)ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ,ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΩΦΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;;;;;;;;;;;; [/size
ΑΡΔΠ
και απαντω...ο ιδιος ο ΠΑΟΚτσης που τον δινει αξια ακουγοντας τον, παιρνοντας τηλεφωνο και στελνοντας μηνυματα... :ugeek: :ugeek:
Ο Τρεγιας ειναι για κλαματα κανει και ραδιοφωνο το προβατο
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Ναι ρε συ το διάβασα!Sera4 έγραψε:5. Τέλος, δηλώνω ότι θα κινηθώ νομικά εναντίον όποιου με τέτοια συκοφαντικά και αναληθή δημοσιεύματα καταφέρεται εναντίον μου και με κατασυκοφαντεί πλήττοντας την τιμή και την υπόληψη μου.Kolokotronis_4 έγραψε:Ο Σαχπατζίδης δεν έλεγε ότι θα κάνει μήνυση στον δημοσιογράφο του έθνους που έβγαλε το επίμαχο δημοσίευμα?
Τι έγινε τώρα?![]()
αφου η ιδια η ανακοινωση λεει οτι θα κινηθει νομικα ρε τρελε...
υγ δεν μπορω να κατανοησω τον εκνευρισμο καποιων...μην ασχολειστε με το θεμα απλα τα πραγματα γιατι να παιζετε με τα νευρα σας...
αλλά μου φάνηκε περίεργο να βγάζει ανακοίνωση που να το δηλώνει κιόλας.
αν κάποιος έχει πρόβλημα με κάποιον άλλον, πάει και κάνει κατευθείαν μήνυση ή στην πιο cool φάση του στέλνει ένα εξώδικο για να τον προειδοποιήσει.
Η ανακοίνωση δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί. Αυτό σε λέω. Απλά παρατηρήσεις κάνω σαν αντικειμενικός σχολιαστής τίποτε παρακάτω.
υγ. σήμερα θα είσαι mod υπηρεσίας μπας και εμφανιστεί το πράσινο καρτούν ο jkotsil?
Προηδοποιει και τους υπολοιπους που θα κανουν το ιδιο
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
δεν μπορώ παρά να σου βγάλω την περικεφαλαία μου!thief έγραψε:ρε Kolokotroni το θέμα είναι η ανακοίνωση του Σαχπατζίδη ή η κατάληξη του όλου θέματος θετικά ή αρνητικά...;;...είναι δεδομένο ότι και να γίνει πχ μήνυση από τον Σαχπατζιδη το αποτέλεσμα είναι γνωστό...ΤΙΠΟΤΑ.
καλά δεν ακούω τόσο ράδιο αλλά αν λένε τέτοιες π@π@ριες στον αέρα της πόλης είναι για ΚΡΕΜΑΣΜΑ....ΕΛΕΟΣ...Δηλαδή ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ που από την πρώτη εβδομάδα είναι στα διαρκείας είναι μ@λ@κ@ς..;;...Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ που και πέρυσι αγόρασε 22,000 μίνι διαρκείας περίμενε τον κάθε ουρανοκατέβατο..;;..ή ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ που τα προηγούμενα χρόνια αγόραζε και εξαντλούσε τα διαρκείας τα αγόραζε για ποιο λόγο..;;;...ρε μην παίζετε με την τρέλα μας και τα οικονομικά μας...ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:αυτο που γινεται με τα ραδιοφωνα της πολης στο θεμα Φλωριδη ειναι γελοιο...
ακουγα πριν λιγο τον τρεγια να λεει πως τα εισιτηρια διαρκειας που δοθηκαν σημερα ηταν μολις (!!!!) 500 τοσα,ενω την πεμπτη ειχαν πουληθει 1600 αρα ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι απογοητευμενος () απο τη σταση των υποψηφιων επενδυτων...βεβαια για το γεγονος οτι την πεμπτη κανενας δεν ηξερε για παραταση της εκπτωτικης περιοδου κ ολοι εσπευσαν να παρουν πριν τη ληξη της μουχτι ο τσομπανης...
Αντί να λέμε ευχαριστώ για τον κόσμο μας και την αφοσίωση του θα μας παρουσίασετε και ότι η αγορά διαρκείας εξαρτάται από τον κάθε ένα περαστικό ή όχι..;;..Μακάρι (πόσες φορές να το πούμε...) οι άνθρωποι αυτοί να είναι τόσο δυνατοί ωστε τα διαρκείας του απλού κόσμου να μην λένε τίποτα...αλλά όσο όλοι αυτοί κάνουν διαφήμιση ή το οτιδήποτε άλλο δεν έχουν καμία σχέση να καπηλεύονται την αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Τρί 05 Ιούλ 2011, 08:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- crabsody_in_blue
Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Το κακο είναι οτι μπορεί οποίος θέλει να αγοράσει ολόκληρο ΠΑΟΚ με έξι εκατομυρια. Όσο δηλαδή κάνει ο vierinha. Αν θέλει μετά ανταλλασει το ΑΦΜ με αυτο της Καλαμαριάς και οι Πόντιοι ανεβαίνουν Α και εμεις πάμε Γ. Όπως πχ κάνει ο Ψωμιάδης. Δεν θέλω κανέναν επενδυτή. Κανείς δεν θα έρθει για χασε χρήματα στον ΠΑΟΚ