Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από MANIAKOS »

"Δε θα έλεγα όχι στον ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο, Μεταγραφές, Συνεντεύξεις 04 Ιουλ. 2011 16:39 - Από Ευγένιος Δαδαλιάρας

Τι δηλώνει στο olaPAOK.gr ο Γιώργος Γεωργιάδης για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του "Δικεφάλου" για την απόκτησή του και την προοπτική να αγωνιστεί με την ασπρόμαυρη φανέλα
Σχολιάστε
Μπες στα freerolls και κέρδισε μια θέση στο Greek Poker Cup II!

Πριν μερικές ημέρες, ο Πέτρος Θεοδωρίδης είχε "ανοίξει" θέμα, μιλώντας σε ποδοσφαιρικούς κύκλους για επικείμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Γεωργιάδη. Το olaPAOK.gr είχε μιλήσει τότε με τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, ο οποίος είχε δηλώσει ότι γνώριζε το θέμα "από τρίτο πρόσωπο" και όχι από κάποιον από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ και ότι δεν απέκλειε να υπάρχει όντως ενδιαφέρον για τον παίκτη, ειδικά εάν εμπλακεί στα διοικητικά ο Ζήσης Βρύζας, "αφού επί των ημερών του στην Εθνική έγινε διεθνής ο παίκτης".

Τη Δευτέρα (4/7), το olaPAOK.gr επικοινώνησε και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να μάθει και τις δικές του σκέψεις για το θέμα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, από την πλευρά του, παραδέχτηκε ότι έχει ακούσει τους... ψιθύρους και ότι εάν τελικά ερχόταν μία πρόταση του "Δικεφάλου" στα χέρια του, θα την εξέταζε πολύ σοβαρά.

"Ομάδα πρώτης γραμμής ο ΠΑΟΚ"

"Τα περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ έχουν φτάσει στα αυτιά μου μόνο από πληροφορίες και φήμες. Δεν ξέρω αν όντως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται", δήλωσε αρχικά, προσθέτοντας ότι είναι ανοικτός σε προτάσεις: "Σε περίπτωση, πάντως, που υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον, ασφαλώς και θα μελετούσα την πρόταση με μεγάλη προσοχή. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα πρώτης γραμμής στην Ελλάδα, στην οποία κανείς δεν λέει εύκολα "όχι" να συνεχίσει εκεί την καριέρα του".

Όταν τον ρωτήσαμε για την ΑΕΚ, ο Γεωργιάδης σχολίασε: "Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως, το θέμα προς το παρόν είναι στάσιμο".
ουλα

δε θα λεγες οχι......
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

α να πω και να καλο νεο για τον χασομερη που ρωτησα μου πανε ειναι οτι καλυτερο εχει η επανωμη εξελιξιμος παιζει φορ αλλα και δεξια αριστερα...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Παίκτης 23 χρονών και εξελίξιμος??Μάλλον θα αστειέονται εκεί πέρα...
:pano:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Το πρόβλημα με τον Τσιρίλο δεν είναι τόσο επικοινωνιακό όσο αγωνιστικό.
Ο άνθρωπος απλά ΔΕΝ μπορεί να συμπληρώσει των Κοντρέρας λόγο της αδυναμίας που έχουν
και οι δυο στο ψιλό παιχνίδι (αντίληψη φάσης,χάνουν και τον παίκτη και την μπάλα).

Για μια αστεία-ερασιτεχνική άμυνα , μια χαρά είναι ο Μρούνο....όχι για τον ΠΑΟΚ.

Με την διαφαινόμενη απώλεια του Κοντρέρας λόγο Κόπα Αμ. καλό θα ήταν να παραμείνει
ο Σαβίνι γιατί στα ευρωπαικά ματς θα χρειαστούμε έναν εγκεφαλικό σέντερ μπακ
έστω και για αλλαγή.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Ούτε παπάδες δε βλέπω πια...Δεν αντέχεται πλέον το νήμα...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

''Μεταγραφές κλαψοκαιριού 2011'' θα έπρεπε να λέγετε το τόπικ...
Τόσο κλάμα από οπαδούς του ΠΑΟΚ ούτε όταν φέυγανε οι παίκτες με προσφυγή δεν είδαμε...
Άντε να κλεισουμε χορηγό καμιά χαρτομαντηλο-εταιρεία να κάνουμε και μπάτζετ γ@μ@το....

Εδώ δεν πουλήσαμε ακόμα κανέναν, έχουμε την ίδια ομάδα που έκανε πέρισυ πορεία στην Ευρώπη και με καλύτερο προπονητή, έναν χρόνο πιο μεγάλους παίκτες αλλά με προοπτική να είναι μεταβατική χρονιά μπας και βγάλουμε κάνα πιτσιρικά ακόμη μιας και το χρήμα έχει χαθεί και χάνεται όλο καιπερισσότερο με τον ΠΑΟΚ να φταίει κάνα 15% σε όλο αυτό και εμείς ονειρευόμαστε ντουλάπα παικταρά σέντερ μπακ με το ποσό που διαθέτουμε να είναι περίπου 225 χιλιάρικα καθαρά για ένα χρόνο γιατί ακόμα και δύο χρόνια σε παίκτη ρισκο θα μας κάψει....

Είμαστε όπως τα καρτούν που βλέπουν λεφτά και βγάζουν το σήμα του δολλάριου στα μάτια τους....αστεία πράγματα μόλις είδαμε και καλά επενδυτές....
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

το ερωτημά μου είναι πόσο καιρο θα αντέξει ο Μπολόνι αυτή τη τακτική της διοικησης;

βασικότατος ρόλος ΚΑΙ στα διαρκείας είναι η πρόσληψη προπονητη και η υπόσχεση ανανέωσης του ρόστερ.
Μην ξεχνάμε οτι η διοικηση έχει ήδη "ξεφορτωθει" ενα βαρυ συμβόλαιο (του Ζλάταν)

Η "ανανέωση" που είναι;;;
Άβαταρ μέλους
Clough

Δημοσίευση από Clough »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:Το πρόβλημα με τον Τσιρίλο δεν είναι τόσο επικοινωνιακό όσο αγωνιστικό.
Ο άνθρωπος απλά ΔΕΝ μπορεί να συμπληρώσει των Κοντρέρας λόγο της αδυναμίας που έχουν
και οι δυο στο ψιλό παιχνίδι (αντίληψη φάσης,χάνουν και τον παίκτη και την μπάλα).

Για μια αστεία-ερασιτεχνική άμυνα , μια χαρά είναι ο Μρούνο....όχι για τον ΠΑΟΚ.
Σωστη η προσεγγιση αλλα μονο ατομικα. Το προβλημα με τον φετινο-απειθαρχο αγωνιστικα- ΠΑΟΚ ηταν οτι η ομαδα δεν αμυνοταν συλλογικα οπως με τον Σαντος με αποτελεσμα οι δυο τους να βρεθουν πολλες φορες εκτεθημενοι. Με σωστη ομαδικη αμυνα οι δυο τους δεν εχουν μεγαλο προβλημα. Ολα τα σεντερ μπακ -ακομη και τα παγκοσμιας κλασης- χρειαζονται και εχουν αναγκη τη βοηθεια της μεσαιας γραμμης σε οτι αφορα την αμυνα. Ολοι αμυνονται και ολοι επιτιθενται
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

εγω παντως κραταω μικρο καλαθι για μπρουνο κατσε να δουμκε 2-3 μερες ακομα καλως τον εχουν στο περιμενε αν στραβωσει...........
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

niko70 έγραψε:Ούτε παπάδες δε βλέπω πια...Δεν αντέχεται πλέον το νήμα...
Αααααααχχχ :| :|

[youtube]lNVit7cesj8[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

περυσι περιμέναμε τον προπονητή..
φέτος τους παίχτες..
τι να πω, είναι μια κάποια βελτίωση.....

α ναι και κάποιοι περιμένουν τους επενδυτές απο το 1926
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

A, ρε πουλεν , πανω που τους ειχαμε ψησει ολους να κανουμε κινηση για να σε φερουμε πισω , εσυ τα εκανες σκ@τα ...Τον Γαββραμ περιμενα να μπει μεσα για τα στημενα και βρεθηκες εσυ ... :(
Σε βλεπω να κανεις προετοιμασια στο προαυλιο των δικαστικων φυλακων Καιρου...

Υ.Γ Δεν μπορουμε να τον κανουμε μεταγγραφη και να τον φερουμε στα Διαβατα ??? 8-)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αφου εχει μυαλο βρεφους εγω τα ελεγα αλλα... 8-)
felipe14

Δημοσίευση από felipe14 »

λοιπον επεδη κοιμομαστε λιγο...ο θρυνος κανει ξεσκαρταρισμα το ροστερ και αναμενετε να αφησει πολλους παικτες ελευθερους....ηδη σημερα αφησε τον γιαννη παπαδοπουλο και τον κατσικογιαννη ενω την σειρα παιρνουν και αλλοι....το δικο μου πουλεν που θα τον ηθελα σαν τρελος στην παοκαρα ειναι ο παικταρας σουμπινιο που λογικα και αυτον ελευθερο θα τον αφησει....ειναι το καλυτερο 10αρι που θα μπορουσαμε να χτυπησουμε....τεχνιταρας,γρηγορος παιζει και στα ακρα και σπεσιαλιστας στις εκτελεσεις φαουλ.....το νου σας....εγω θα προτεινα μια συζητηση με τον μανατζερ για το τι μελι γενεσθε με τον παικτη.....
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

MANIAKOS έγραψε:α να πω και να καλο νεο για τον χασομερη που ρωτησα μου πανε ειναι οτι καλυτερο εχει η επανωμη εξελιξιμος παιζει φορ αλλα και δεξια αριστερα...

όπως το λες..καλός για Επανομή όχι για τον ΠΑΟΚ.τον έχω δει σε πολλούς αγώνες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”