Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Da_Paok

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Da_Paok »

ιιιιχχχχααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D
Άβαταρ μέλους
eorptol

Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από eorptol »

Ότι είναι για το καλο του ΠΑΟΚ να γίνει όσο για σκάνδαλα γελάει ο κόσμος όλοι μες τα σκατα είναι μαρινακηδες βαρδινογιαννηδες μελισσανιδηδες κλπ. Ο Σαχπατζιδης είναι ο εγκληματίας και διαπλεκομενος στον ΠΑΟΚ να φερθει σωστά και να πανε στο διάλο τα λαμόγια της χαβουζας που ίσως και να φοβούνται μην δυναμώσει ο ΠΑΟΚ και ειδικά στην συγκυρία αυτή και χάσουν τα κεκτημένα ......τι να μας πει το γιουσουφακι του μπομπολα που έγραψε το άρθρο ;
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ταγματάρχη κλικ στη μπουγελόφατσα :D που θέλεις,ας γράφειπ.χ. *D άμα το στείλεις βγαίνει κανονικά
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

:opaokara: :nairepaok: το βρηκα γαμω την τρελα μου....
ευχαριστω αδελφε....
ε ρε...τα νιατα.....αλιμονο σε μας..
bristol

Δημοσίευση από bristol »

Παντως ρε παιδια με την ανακοινωση του Σαχπα μιλαει για συμφωνια και οτι καποιοι θελουν να την χαλασουν.
Δηλαδη υπαρχει συμφωνια το προβλημα που ειναι?
Εχω μπερδευτει :geek: :ugeek: :geek: :ugeek: :geek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Τοποθετείται ο Φλωρίδης

Ανακοίνωση με την οποία θα παίρνει θέση για το επενδυτικό του ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ θα εκδώσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την Τρίτη (5/7) ο Βασίλης Φλωρίδης

Το όνομα του Βασίλη Φλωρίδη βρίσκεται εδώ και καιρό στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ σχετικά με την εμπλοκή του τελευταίου στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας. Μάλιστα, ο ίδιος αναμένεται να προχωρήσει την Τρίτη (5/7) σε ανακοίνωση, η οποία θα έχει σχέση με το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει για την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ και την πιθανή επένδυση του σε αυτήν.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης δεν έχει γίνει γνωστό, θα έχει όμως σημασία, αφού θα αποτελέσει την πρώτη επίσημη τοποθέτηση του για την ομάδα. Θυμίζουμε πώς είχε κάνει μία δημόσια δήλωση, τονίζοντας ότι "ο ΠΑΟΚ είναι για μένα πατέρας και μητέρα μαζί", ωστόσο δεν είχε αναφερθεί καθόλου στο κομμάτι της επένδυσής του στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

olapaok
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

καραβι που αργει ...σκατα φερνει.. μακαρι να βγω ψευτης
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Πέμπτη μεσημέρι ο Ζαγόρας πούλησε τρελό παπά και πάλι

Μεταγραφάρες,σεντερ φοράρες,όποιον παίκτης θέλει ο Μπόλονι θα τον έχει σε 5 λεπτά,εκτός από τον Φλωρίδη θα μπει κι άλλος Κερκυραίος επιχειρηματίας-κολοσσός κλπ

Εν τω μεταξ'ύ,η εμπειρία λέει ότι η δουλειά πάει ακόμα μια φορά να χαλάσει!!!!

ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ...

Άλλος ένας που έκανε τζάμπα διαφήμιση,έγινε γνωστός από την Θεσσαλονίκης μέχρι την Μελβούρνη και την Αστόρια και θα την κάνει "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ" :redcard: :redcard: :redcard:

ΟΙ Άραβες ΕΨΑΧΝΑΝ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ?
Ο Φλωρίδης ψάχνει....
ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ και ψάχνουν και ψάχνουν.....από φράγκα κανένας!!!!!

ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΌ ΔΩ
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Στην ανακοίνωση που θα εκδόσει ο εν δυνάμη επενδυτής θα υπάρχει και φωτό
που θα φαίνεται και το τατού :?:
Με τρώει και ξύνομαι βρε παιδί μου :!:
thief

Δημοσίευση από thief »

παιδιά καμία εξέλιξη ή κανένα νέο είχαμε σήμερα..;;;..οι μέρες περνάνε και είμαστε εγκλωβισμένοι σε μία κατάσταση που αν δεν έχουμε γρήγορη κατάληξη μόνο κακό θα μας κάνει...

Όσο για την ανακοίνωση Σαχπατζίδη ουσιαστικά δεν λέει τίποτα. Οκ το θέμα Torcaso έκλεισε όπως έκλεισε (ας είναι καλά το βαθύ ΠΑΣΟΚ), όπως και οι άλλες υποθεσεις.... Κρίμα μόνο για την κ. Παπανδρέου που έκανε την έρευνα και είδε την προσπάθεια της να μην καταλήγει πουθενά. Όπως μάλλον θα γίνει και με τα στημένα. Τώρα αν θα ξανανοίξουν είναι άλλο θέμα...

Το θέμα είναι να εμφανιστεί ο κ. Φλωρίδης, να δούμε ποιός είναι και ανάλογα να ευχόμαστε για θετική ή αρνητική κατάληξη. Όμως αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι...

Αν είναι να μπλέξουμε πάλι με λαμόγια, να μου λείπει. Προσωπικά έχω πολλές πολλές αμφιβολίες για τις εξελίξεις που βλέπω να έρχονται, με τους υποτιθέμενους επενδυτές. Πολλά δεν μου αρέσουν. Δεν ξέρω...

Ζαγοράκη τα μάτια σου 14! Οι επενδυτές δεν είναι αυτοσκοπός. Εάν κάτι δεν σου κάθεται καλά, μην προχωρήσεις...

Ότι κάνεις να είσαι 100% σίγουρος....

:pano:
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

"Θορύβησε κάποιους η εξεύρεση επενδυτή"

Εικόνα

Ποιες είναι οι απαντήσεις-διευκρινίσεις που δίνει ο Γιώργος Σαχπατζίδης με γραπτή ανακοίνωσή του για το δημοσίευμα του "Έθνους". Τι λέει για την προοπτική επένδυσης του Βασίλη Φλωρίδη στον ΠΑΟΚ και το επιχειρηματικό μέγεθος του Κωνσταντινουπολίτη

Τις δικές του απαντήσεις-διευκρινίσεις για τα όσα καταλογίζει στον ίδιο δημοσίευμα της εφημερίδας το "Έθνος της Κυριακής" στις 3/7, δίνει με γραπτή ανακοίνωσή του ο Γιώργος Σαχπατζίδης. Ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας κάνει, ακόμη, λόγο για ορισμένους που έχουν θορυβηθεί με την εξεύρεση επενδυτή για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι οποίοι σκαρφίζονται χίλιους τρόπους για να χαλάσουν την τελική συμφωνία, Αναλυτικά η ανακοίνωσή τιου:

"Σχετικά με το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας το "Έθνος της Κυριακής" της 3ης Ιουλίου 2011 έχω να δηλώσω τα εξής:

1. Πράγματι, κλήθηκα ως μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου όπως και εκατοντάδες άλλοι πολίτες, χωρίς να έχω καμία άμεση ή έμμεση σχέση με το "σκάνδαλο", όπως το γνωρίζουμε όλοι και τίποτα περισσότερο.

2. Τα ποσά που έωλα και συκοφαντικά αναφέρονται στο ως άνω δημοσίευμα αφορούν πωλήσεις ακινήτων και προκύπτουν αδιάσειστα από συγκεκριμένες συμβολαιογραφικές πράξεις.

3. Όσον αφορά την περίοδο της ενασχόλησής μου με το συγκρότημα των εφημερίδων "Μακεδονία-Θεσσαλονίκη" τονίζω ότι ουδέποτε εκδιώχθηκα ή "κυνηγήθηκα" νομικά από λοιπούς μετόχους, αλλά αντιθέτως υπήρχε υπόλοιπο οφειλόμενο τίμημα από την πώληση των μετοχών μου, για την είσπραξη του οποίου κινήθηκα νομικά και μετά από απόφαση διαιτητικού δικαστηρίου όπως προβλεπόταν στο συμβόλαιο πώλησης των μετοχών μου, όπου εν τέλει δικαιώθηκα, εισπράττοντας έτσι, μέρος του οφειλόμενου σε μένα τιμήματος μετά από συμβιβασμό.

4.Προφανώς η εξεύρεση επενδυτή για να αλλάξει σελίδα ο ΠΑΟΚ και να μεγαλουργήσει, θορύβησε κάποιους, οι οποίοι σκαρφίζονται χίλιους τρόπους για να επισκιάσουν και να χαλάσουν τελικά αυτή τη συμφωνία. Η δική μου προσπάθεια έγκειται στο να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία με τον κύριο Βασίλη Φλωρίδη, επιχειρηματία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, ώστε ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσει οριστικά τα οικονομικά του προβλήματα, με στόχο την καθαρή και δίκαιη κατάκτηση τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

5. Τέλος, δηλώνω ότι θα κινηθώ νομικά εναντίον όποιου με τέτοια συκοφαντικά και αναληθή δημοσιεύματα καταφέρεται εναντίον μου και με κατασυκοφαντεί πλήττοντας την τιμή και την υπόληψή μου.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Σαχπατζίδης"

Πηγή: olapaok.gr
Άβαταρ μέλους
Clough

Δημοσίευση από Clough »

DimisK έγραψε:Μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι...

Αν είναι να μπλέξουμε πάλι με λαμόγια, να μου λείπει. Προσωπικά έχω πολλές πολλές αμφιβολίες για τις εξελίξεις που βλέπω να έρχονται, με τους υποτιθέμενους επενδυτές. Πολλά δεν μου αρέσουν. Δεν ξέρω...

Ζαγοράκη τα μάτια σου 14! Οι επενδυτές δεν είναι αυτοσκοπός. Εάν κάτι δεν σου κάθεται καλά, μην προχωρήσεις...

Ότι κάνεις να είσαι 100% σίγουρος....

:pano:
+1
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

ρε παιδες γνωριζει καποιος ποιες ωρες κανει προπονηση η ομαδα στο αρνεμ?μενω 1 ωρα μακρια απο το ξενοδοχειο της ομαδας και σκεφτομαι να παω εκει το σαββατο.αλλα πρεπει να ξερω τι ωρα εχει προπονηση
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

σαββατο εχει φιλικο σιγουρα με φορτουνα νομιζω στο ντυσσελντορφ

1. 09/7/2011, 19:00 ΠΑΟΚ v FORTUNA DUSSELDORF - Paul Janes stadium (Flinger Broich 87, 40235 Dusseldorf, Γερμανία).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”