Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gergeo4 έγραψε:φιλε κουρασες πολυ..παρτο χαμπαρι χωρις επενδυτη μες στην μιζερια θα εισαι..
Φίλε τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι μες στην μιζέρια
Αν ναι, καλύτερα έτσι μίζερος παρά με στομαχόπονο και κεφαλόπονο λόγο των "ιερών"επενδύσεων
ΥΓ.Το λάθος των 50χιλ που έγιναν 20χιλ μπορεί να μην έγινε τυχαία
Μπορεί κάποιοι να περιμένουν μια κανονική επένδυση για τον ΠΑΟΚ....φαστ τρακ
Δεν είναι αυτή εικόνα ΠΑΟΚτσή. Με το ουϊσκάκι στο χέρι και να παίζεται παιχνίδι στη Τούμπα!
Οποιος και νάσαι, ότι και νάσαι, ο σεβασμός σε αυτούς που είναι απέναντι, και αφήνουν τα λαρύγγια τους στα μπετά, δεν βλάπτει.
Τον Ζαγοράκη δεν θυμάμαι ποτέ να τον έχω δει σε τέτοια πόζα.
Απ'ότι μπορώ να διακρίνω στο βάθος, τσόντα ετοιμάζεται να δει ο άνθρωπος...Να πιεί και ένα ποτηράκι (μπουκαλάκι) να το απολαύσει καλύτερα...
Αύριο αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στα διοικητικά ζητήματα, σε ό, τι αφορά τους υποψηφίους επενδυτές. Ο Γιώργος Σαχπατζίδης θα μεταβεί στην Αθήνα και θα συναντηθεί με τον Βασίλη Φλωρίδη, τον άνθρωπο που θέλει να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φλωρίδης θα προβεί και σε μια γραπτή τοποθέτηση σχετικά με το ενδιαφέρον του για την ομάδα, ενώ σε λίγη ώρα ενδέχεται να βγάλει ανακοίνωση ο Γιώργος Σαχπατζίδης, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει στο πρόσφατο δημοσίευμα του Έθνους για τον ίδιο και τους δύο γιους του.
Γιώργος Σαχπατζίδης έγραψε:"Σχετικά με το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας το "Έθνος της Κυριακής" της 3ης Ιουλίου 2011 έχω να δηλώσω τα εξής:
1. Πράγματι, κλήθηκα ως μάρτυρας στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου όπως και εκατοντάδες πολίτες, χωρίς να έχω καμία άμεση ή έμμεση σχέση με "σκάνδαλο", όπως το γνωρίζουμε όλοι και τίποτα περισσότερο.
2. Τα ποσά που έωλα και συκοφαντικά που αναφέρονται στο ως άνω δημοσίευμα αφορούν πωλήσεις ακινήτων και προκύπτουν αδιάσειστα από συγκεκριμένες συμβολαιογραφικές πράξεις.
3. Όσον αφορά την περίοδο της ενασχόλησής μου με το συγκρότημα των εφημερίδων "Μακεδονία-Θεσσαλονίκη" τονίζω ότι ουδέποτε εκδιώχθηκα ή "κυνηγήθηκα" νομικά από λοιπούς μετόχους, αλλά αντιθέτως υπήρχε υπόλοιπο οφειλόμενο τίμημα από την πώληση των μετοχών μου, για την είσπραξη του οποίου κινήθηκα νομικά και μετά από απόφαση διαιτητικού δικαστηρίου όπως προβλεπόταν στο συμβόλαιο στο συμβόλαιο πώλησης των μετοχών μου, όπου εν τέλει δικαιώθηκα, εισπράττοντας έτσι, μέρος του οφειλόμενου σε μένα τιμήματος μετά από συμβιβασμό.
4.Προφανώς η εξεύρεση επενδυτή για να αλλάξει σελίδα ο ΠΑΟΚ και να μεγαλουργήσει, θορύβησε κάποιους, οι οποίοι σκαρφίζονται χίλιους τρόπους για να επισκιάσουν και να χαλάσουν τελικά αυτή τη συμφωνία. Η δική μου προσπάθεια έγκειται στο να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία με τον κύριο Βασίλη Φλωρίδη, επιχειρηματία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια ώστε ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσει οριστικά τα οικονομικά του προβλήματα, με στόχο την καθαρή και δίκαιη κατάκτηση τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη.
5. Τέλος, δηλώνω ότι θα κινηθώ νομικά εναντίον όποιου με τέτοια συκοφαντικά και αναληθή δημοσιεύματα καταφέρεται εναντίον μου και με κατασυκοφαντεί πλήττοντας την τιμή και την υπόληψή μου.
Με εκτίμηση,
Γιώργος Σαχπατζίδης"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 04 Ιούλ 2011, 18:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θελεις τον ΠΑΟΚ κυριε; Κανε συνεντευξη τυπου μολις μαζεψεις τα οικονομικα της ΠΑΕ (κ δεις αν τα σηκωνεις ή οχι) κ πες, ειμαι αυτος, κανω αυτο, θελω αυτο, δινω αυτο. Και ασε εμας να αποφασισουμε αν τελικα θα σε αγκαλιασουμε ή οχι. Ο ΠΑΟΚ πρεπει να επιλεγει τον επενδυτη του, και οχι ενας μυστηριο επενδυτης (;) να παιζει με το ονομα του ΠΑΟΚ. Μην κρυβεσαι στις σκιες σαν να εχεις να κρυψεις κατι. Τον ΠΑΟΚ θα παρεις, οχι τα DIA.
Αυτο κανουν ρε φιλε...
Ψαχνουν τα οικονομικα,δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα....τον ΠΑΟΚ θα παρουν...οχι κανα περιπτερο...
Θα κανει συνεντευξη τυπου οταν τελειωσουν οι ελεγχοι.....τωρα θα κανει;
δηλαδη τι θελουμε ....τα καραγκιζιλικια του Σαββιδη και του Καμπανη τα ξεχασαμε;
Αυτο το ''πανηγυρι'' στις τηλεορασεις και στα ραδιοφωνα, ειναι που μας καταστρεφει τοσα χρονια.
Ειναι μεγαλες οι ευθυνες που αναλαμβανουν.......... Το κεφαλι τους στο''ντουρβα'' αυτοι θα το βαλουν.
.Ξεχνας οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μια καταχρεωμενη εταιρια;.......τι ειναι τα 25 εκ... στραγαλια;.....
μπορει για μας να φαινονται ολα απλα και ευκολα αλλα διστυχως ειναι καποιες διαδικασειες που πρεπει να γινουν.
....και θα γινουν
Τωρα το αλλο που λες οτι οΠΑΟΚ πρεπει να επιλεγει τον επενδυτη του και οχι ενας μυστηριος πενδυτης να
παιζει με τον ΠΑΟΚ...
...αυτα ειναι ουτοπιες.. διστυχως,.ουτε Μπαρτσα εισαι ουτε Ρεαλ......
4.Προφανώς η εξεύρεση επενδυτή για να αλλάξει σελίδα ο ΠΑΟΚ και να μεγαλουργήσει, θορύβησε κάποιους, οι οποίοι σκαρφίζονται χίλιους τρόπους για να επισκιάσουν και να χαλάσουν τελικά αυτή τη συμφωνία. Η δική μου προσπάθεια έγκειται στο να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία με τον κύριο Βασίλη Φλωρίδη, επιχειρηματία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια ώστε ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσει οριστικά τα οικονομικά του προβλήματα, με στόχο την καθαρή και δίκαιη κατάκτηση τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Νέος ήμουν και γέρασα. Εύχομαι από καρδιάς να γίνει αυτό το deal και τα λόγια του πράξεις!!!
ΣΑΧΠΑ ΑΛΑΝΙ ΓΚΟΛ ΜΕΣ ΤΟ ΛΗΜΑΝΙ
ΣΑΧΠΑ ΑΛΗΤΗ ΜΥΝΗΣΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!
Άιντε με το κάθε γατί που με το που βλέπει κάτι καλό να γίνεται στην ΠΑΟΚΑΡΑ κατευθείαν να βγάλει χολή...
Ψαρώνουν και τα δικά μας, δημιουργείται κλίμα και αναλωνόμαστε σε βλακείες.