Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθει κατα την αποψη μου.η χωρα διαλυεται με τον ΠΑΟΚ θα ασχοληθει.αλλωστε τη θεση του στην κυβερνηση η αντιπολιτευση την εχει εξασφαλισμενη.με την πατεντα του επικρατειας.
για να διευθετηθουν τα χρεη μας θα πρεπει καποιος να καθισει και να εκπονησει νεο νομο για τις ανωνυμες.πραγμα κατα την αποψη μου απιθανο με βαση τα οσα εχουν να ασχοληθουν.και μη λεμε χαζα.μπορει αλλοι να δημιουργησαν τα χρεη.μπορει το πασοκ να εβαζε βιδωτους προεδρους για να ξεπλενει μπορει να εκαναν διαφορους νομους οι οποιοι ηταν ως και παρανομοι αλλα ισονομια στην παρανομια δεν υπαρχει.το επιχειρημα γιατι η αεκ το σκουληκι κλπ κ οχι εγω δεν στεκει νομικα.
δεν ξερω αν μπορει να γινει φωτογραφικη ρυθμιση σε περισσοτερες και χαμηλοτερες δοσεις,αλλα νεο νομο για εμας δε βλεπω.
για να διευθετηθουν τα χρεη μας θα πρεπει καποιος να καθισει και να εκπονησει νεο νομο για τις ανωνυμες.πραγμα κατα την αποψη μου απιθανο με βαση τα οσα εχουν να ασχοληθουν.και μη λεμε χαζα.μπορει αλλοι να δημιουργησαν τα χρεη.μπορει το πασοκ να εβαζε βιδωτους προεδρους για να ξεπλενει μπορει να εκαναν διαφορους νομους οι οποιοι ηταν ως και παρανομοι αλλα ισονομια στην παρανομια δεν υπαρχει.το επιχειρημα γιατι η αεκ το σκουληκι κλπ κ οχι εγω δεν στεκει νομικα.
δεν ξερω αν μπορει να γινει φωτογραφικη ρυθμιση σε περισσοτερες και χαμηλοτερες δοσεις,αλλα νεο νομο για εμας δε βλεπω.
και μη χεσω για τους ΠΑΟΚτσηδες υπουργους.ακους εκει εχει δηλωσει ΠΑΟΚ.εδω ειχαμε υπουργο ντεμεκ μεσα απο τον ΠΑΟΚ.μυαλο δε βαζουμε.
-
Αν δεν υπαρξει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ δεν υπαρχει αλλος τροπος να δει ο ΠΑΟΚ ασπρη μερα
Το να πηγαινουμε με ''το σταυρο στο χερι'' οπως βλεπεις δεν μας οδηγει πουθενα...
Στο χερι μας ειναι, και νεο νομο να κανουν και νεες ρυθμισεις,και οτι αλλο χρειαζετε, αλλα οπως και να το δουμε,αλλο να μιλας με σαλονικιο-παοκτση και αλλο με αθηναιο -πελοπονησιο κ.λ.π
υ.γ.στο ξαναλεω δεν ζηταμε να μας τα χαρισουν,τη ΘΗΛΕΙΑ να βγαλουμε απο λαιμο μας ......
υ.γ 2 αν και δεν ειμαι πασοκος ... αλλα ρε φιλε οπως και να το δεις αλλο Τσοχατζ.......και αλλο Βενιζελος,
Το να πηγαινουμε με ''το σταυρο στο χερι'' οπως βλεπεις δεν μας οδηγει πουθενα...
Στο χερι μας ειναι, και νεο νομο να κανουν και νεες ρυθμισεις,και οτι αλλο χρειαζετε, αλλα οπως και να το δουμε,αλλο να μιλας με σαλονικιο-παοκτση και αλλο με αθηναιο -πελοπονησιο κ.λ.π
υ.γ.στο ξαναλεω δεν ζηταμε να μας τα χαρισουν,τη ΘΗΛΕΙΑ να βγαλουμε απο λαιμο μας ......
υ.γ 2 αν και δεν ειμαι πασοκος ... αλλα ρε φιλε οπως και να το δεις αλλο Τσοχατζ.......και αλλο Βενιζελος,
- ΑποστόληςΑ
Πράγματι. Ο Benny έχει άλλο (μεγαλύτερο) ειδικο βάρος...
ναι συμφωνω οτι πρεπει να γινει κατι και οτι με το σταυρο στο χερι δε γινεται.
απλα δεν ειναι στο χερι μας.αν ηταν στο χερι μας θα ειχε γινει.ακομα να καταλαβεις πως οτι και να κανεις χεσμενο σε εχουν.οσο για το ειδικο βαρος του βενιζελου τι να πω.για εσενα το ιδιο ειναι.θελει αφελεια για να πιστευεις οτι επειδη ηρθε ο βενιζελος θα σε δει με αλλο ματι.απλα στο λεω.δεν θα ασχοληθει κανεις.χεστηκαν.ποιος βενιζελος.
και ρε φιλε αν ειναι δυνατον.η χωρα διαλυεται με τον ΠΑΟΚ θα ασχοληθει.τι ειναι αυτα που λες.
απλα δεν ειναι στο χερι μας.αν ηταν στο χερι μας θα ειχε γινει.ακομα να καταλαβεις πως οτι και να κανεις χεσμενο σε εχουν.οσο για το ειδικο βαρος του βενιζελου τι να πω.για εσενα το ιδιο ειναι.θελει αφελεια για να πιστευεις οτι επειδη ηρθε ο βενιζελος θα σε δει με αλλο ματι.απλα στο λεω.δεν θα ασχοληθει κανεις.χεστηκαν.ποιος βενιζελος.
και ρε φιλε αν ειναι δυνατον.η χωρα διαλυεται με τον ΠΑΟΚ θα ασχοληθει.τι ειναι αυτα που λες.
-
Ναι ρε φιλε τωρα θα ασχολειθουν...ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.......
- Federacion
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
τι συζητάτε;;;
εδω ο κόσμος καίγεται
κι εμεις συζητάμε να βάλει χερι ο χοντρος να φύγει το χρεος της ομάδας;
ωρε θα τον φαμε ζωντανο κι αυτόν κι όλη τη κυβερνηση
εδω ο κόσμος καίγεται
- PAPA TSIBIKOS
Χοντρός είναι
χοντρομαλάκας δεν είναι.
Θα την κάνει την δουλειά,όχι μόνο για εμάς αλλά και για άλλους με μεγαλύτερα προβλήματα.
Άλλωστε μιλάμε για τον μέλλοντα πρωθυπουργό.
ΥΓ.Είμαι απολιτίκ εδώ και πολλά-πολλά χρόνια

Θα την κάνει την δουλειά,όχι μόνο για εμάς αλλά και για άλλους με μεγαλύτερα προβλήματα.
Άλλωστε μιλάμε για τον μέλλοντα πρωθυπουργό.

ΥΓ.Είμαι απολιτίκ εδώ και πολλά-πολλά χρόνια

-
Τα χρέη απ΄ότι γνωρίζω είναι κάτι παραπάνω από 5 εκ.
Πλέον με τον έλεγχο θα βγει και επίσημα και ήδη έχει γραφτεί.
Για αυτό άλλη φορά στις συνεντέυξεις τύπου θέλουμε τον πρόεδρο να λέει τον αριθμό όχι να μπερδευόμαστε με πράξεις .
και ανοίγματα και έσοδα έξοδα κλτ.
5 λοιπόν
Πλέον με τον έλεγχο θα βγει και επίσημα και ήδη έχει γραφτεί.
Για αυτό άλλη φορά στις συνεντέυξεις τύπου θέλουμε τον πρόεδρο να λέει τον αριθμό όχι να μπερδευόμαστε με πράξεις .
και ανοίγματα και έσοδα έξοδα κλτ.
5 λοιπόν
Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Federacion έγραψε:τι συζητάτε;;;
εδω ο κόσμος καίγεται
Ναι να φύγει ο Ένας παπάρας για να έρθει ο άλλος....εγω θέλω να τελειώνουμε με τα χρέη και μόνο αυτός απο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ΈΧΕΙ τα αντερα να το τελειωσει το θεμα, θα εχει και το πολιτικό κέρδος του βέβαια ο βενιζελος αν το πετυχει ......
- ΑποστόληςΑ
Σε μια κοινωνια οπαδων οπως η Ελληνικη προφανως και συμφερει την κυβερνηση να τα εχει καλα με τις ομαδες. Οταν δε αυτη η κυβερνηση θελει και λεφτα και εχει τοσα χρεη απο ολες τις εταιριες και τους ελ. επαγγελματιες ανεισπρακτα προφανως και θα πρεπει να κανει καποια ρυθμηση για να τα εισπραξει. Βαζω στοιχημα χωρις να ξερω κατι οτι και καποιοι απο εδω μεσα θα ηθελαν να γινει μια ρυθμιση για να εξηπηρετηθουν και οι ιδιοι.
Κάλιο αργά παρά ποτέ που ξεκίνησε το ξεσκαρτάρισμα στο μπάτζετ της ομάδας !!
Δύο χρόνια τώρα μπήκαμε μέσα λόγω του πολύ επηβαρημένου μπάτζετ της ομάδας σε παίχτες που κυρίως γέμιζαν το βάθος της ομάδας.
Κάποιοι από αυτούς βοήθησαν και κάποιοι όχι ...
Σε κάθε περίπτωση όταν τα συμβόλαια + μπόνους + εφορία είναι μεγαλύτερα από τα έσοδα προκύπτει άνοιγμα ...
Και αυτό δείχνουν τα 5+ εκατ ανοίγματος των τελευταίων 2 ετών αντίθετα από το πλεόνασμα των 2 πρώτων ετών Ζαγοράκη.
Κοντέψαμε βέβαια το πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα ...
Πρέπει άμεσα να κοπούν όλα τα περιττά ... Είναι βασικό για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ..
Δεν ξέρουμε τι ξημερώνει από άποψη εσόδων και αυτό το ξέρει οποιοσδήποτε από εμάς είναι στην πραγματική οικονομία καθημερηνώς ... !!!
Ξενέρωμα είναι αυτά που γράφω και το ξέρω !!! Είναι όμως η πικρή αλήθεια !! Μιζέρια ζω και άγχος καθημερινά να εισπράξω !!!
Δεν πιστεύω και δεν πίστεψα ποτέ ότι θα έρθει κάποιος τρελός να βάλει λεφτά στον ΠΑΟΚ γιατί είναι ΠΑΟΚ !!!
Οποιοσδήποτε από εμάς τους απλούς ίσως αν έπιανε λεφτά να το έκανε ... από τους γνωστούς δεν το πιστεύω ..
Επομένως διώξτε επιτέλους τον Σαβίνι και μειώστε 4-5 ακόμα τα συμβόλαια και αφήστε να παίξει ο Κουρδάκης, ο Ιντζίδης και ο Γεωργίου.
Ότι γίνει ... εμείς ΠΑΟΚ θα είμαστε όπως και να έχει
Δύο χρόνια τώρα μπήκαμε μέσα λόγω του πολύ επηβαρημένου μπάτζετ της ομάδας σε παίχτες που κυρίως γέμιζαν το βάθος της ομάδας.
Κάποιοι από αυτούς βοήθησαν και κάποιοι όχι ...
Σε κάθε περίπτωση όταν τα συμβόλαια + μπόνους + εφορία είναι μεγαλύτερα από τα έσοδα προκύπτει άνοιγμα ...
Και αυτό δείχνουν τα 5+ εκατ ανοίγματος των τελευταίων 2 ετών αντίθετα από το πλεόνασμα των 2 πρώτων ετών Ζαγοράκη.
Κοντέψαμε βέβαια το πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα ...
Πρέπει άμεσα να κοπούν όλα τα περιττά ... Είναι βασικό για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ..
Δεν ξέρουμε τι ξημερώνει από άποψη εσόδων και αυτό το ξέρει οποιοσδήποτε από εμάς είναι στην πραγματική οικονομία καθημερηνώς ... !!!
Ξενέρωμα είναι αυτά που γράφω και το ξέρω !!! Είναι όμως η πικρή αλήθεια !! Μιζέρια ζω και άγχος καθημερινά να εισπράξω !!!
Δεν πιστεύω και δεν πίστεψα ποτέ ότι θα έρθει κάποιος τρελός να βάλει λεφτά στον ΠΑΟΚ γιατί είναι ΠΑΟΚ !!!
Οποιοσδήποτε από εμάς τους απλούς ίσως αν έπιανε λεφτά να το έκανε ... από τους γνωστούς δεν το πιστεύω ..
Επομένως διώξτε επιτέλους τον Σαβίνι και μειώστε 4-5 ακόμα τα συμβόλαια και αφήστε να παίξει ο Κουρδάκης, ο Ιντζίδης και ο Γεωργίου.
Ότι γίνει ... εμείς ΠΑΟΚ θα είμαστε όπως και να έχει
tad έγραψε:Και αυτό δείχνουν τα 5+ εκατ ανοίγματος των τελευταίων 2 ετών αντίθετα από το πλεόνασμα των 2 πρώτων ετών Ζαγοράκη.
Ναι αλλα αυτο το 5+ ανοιγμα των τελευταιων 2 ετων απο που προκυπτει? Ποιος το λεει? Ποιος μας ειπε υπευθυνα απο την ΠΑΕ κατι για το συνολικο ανοιγμα? Ενα σημαντικο πραγμα επρεπε να μαθουμε απο την τελευταια συνεντευξη τυπου και δεν το μαθαμε.