Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
- KalamarGiannis
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
διαβάζω από την κεντρική (sentragoal) οτι θα βάλουμε στο άρθρο 99 4.7 εκατομμύρια χρέη. Δηλαδή υπάρχουνε και άλλα? ή αυτά είναι και τελειώσαμε? γιατί νομίζω στο 99 μπαίνουν όσα συμφωνούν αυτοί που τους χρωστάμε! Υπάρχουνε και άλλοι που δεν συμφώνησαν? Και αν ναι, για τι ποσό μιλάμε? Και λέει και για δόσεις εφορίας! Πόσο είναι η εφορία? Δηλαδή από το 2003 σε 8 χρήσεις (από τις οποίες 2 ο κανώτας λέει οτι δεν μπήκε μέσα ο σύλλογος) μπήκαμε μέσα 4.7+ μύρια ευρώ? τι ποσό είναι αυτό ρε παιδιά? εγώ θυμάμαι για 3.5 (νομίζω οτι είχα υπολογίσει οτι μπαίναμε μέσα 400Κ κάθε χρονιά που φαινόταν ας πούμε λογικό...). Πότε γίνεται η παρουσίαση της νέας διοίκησης? Να μας πεί ο Κανώτας τι ακριβώς αφήνει πίσω του! Δηλαδή τι πράγματα είναι πάλι αυτά? όχι για pat calathes αλλά τον νικ κατσίκη βλέπω να παίρνουμε φέτος για να κάνουμε μπάτζετ των 600-700Κ...
ο terminator κανωτας,αφηνει πισω του την εξολοθρευση των γιαννακοπουλων κ τωνpalok έγραψε: Να μας πεί ο Κανώτας τι ακριβώς αφήνει πίσω του! ...
αγγελοπουλων..μην ειμαστε κ πλεονεχτες..

μέσα στα χρέη υπολόγισε και τα πρόστιμα που προστίθενται (σε ότι αφορά το δημόσιο). Από εκεί και πέρα περιμένω (απαιτώ) από τον Μπάνε αλήθειες. Να μας πει για το ύψος του χρέους που παραλαμβάνει, ποιος το δημιούργησε και τι θα κάνει με τους εγκληματίες της ομάδας μας. Ελπίζω να μην υπάρχουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Να μην έκαναν και τον αρχηγό σαν τα μούτρα τους.
Αναμονή λοιπόν...
Αναμονή λοιπόν...
- Aureliano Buendia
Κώστα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να διασαφηνιστεί ποιος είναι υπεύθυνος και κατά ποιο ποσοστό για το τωρινό χρέος, με τους τόσους τυχάρπαστους - τυχοδιώκτες - ημιπαράφρονες που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ.
Ομοίως, δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε πλέον να κυνηγήσουμε κάποιον, με την έννοια να στοιχειοθετηθεί προσωπική ευθύνη.
Μακάρι.
Ομοίως, δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε πλέον να κυνηγήσουμε κάποιον, με την έννοια να στοιχειοθετηθεί προσωπική ευθύνη.
Μακάρι.
μετά από αυτά που διάβασα στην κεντρική από το metrosport για οφειλές-ανοίγματα και τα λοιπά μάλλον θα ξεράσω εγώ την μπουγάτσα που έφαγε ο trikaliotis σε ένα άλλο τόπικ...
Στο μεταξύ τα μέλη της νέας διοίκησης έδειχναν χθες απελπισμένα από τις υποχρεώσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Όταν μάλιστα χθες πληρώθηκε η μηνιαία ρύθμιση στην εφορία... Θεώρησαν ότι έπρεπε να καλυφθεί αυτό το ποσό από την υπάρχουσα διοίκηση. Παράλληλα έλεγαν ότι δεν γίνεται η νέα διοίκηση να καλύψει προκαταβολές (50 χιλ.ευρώ) για να αρχίσει η νέα ρύθμιση που αφορά ΦΠΑ και ΦΜΥ της τελευταίας διετίας. Ζητούν μάλιστα επιτακτικά από τον Μιλτιάδη Κανώτα την Δευτέρα το απόγευμα να δώσει αναλυτικά και εγγράφως τα οικονομικά στοιχεία, έχοντας υπολογίσει ότι για την σεζόν 2010-2011 υπάρχει συνολικό άνοιγμα 650 χιλ. ευρώ τουλάχιστον.
τελεια τακανε ο Μελτος
τελεια τακανε ο Μελτος
- paokmaniak
το αρθρο ο Καρκανιας το υπογραφει? Αν ναι μην τον πιστευετεpalok έγραψε:μετά από αυτά που διάβασα στην κεντρική από το metrosport για οφειλές-ανοίγματα και τα λοιπά μάλλον θα ξεράσω εγώ την μπουγάτσα που έφαγε ο trikaliotis σε ένα άλλο τόπικ...
-
Όλα ανοιχτά για Μαρκόπουλο
Η οικονομική πρόταση που έκανε η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον προπονητή δεν οδήγησε σε συμφωνία
Το μέλλον της παρουσίας του Σούλη Μαρκόπουλου στον πάγκο του ΠΑΟΚ και την επόμενη χρονιά θα εξαρτηθεί από τη νέα πρόταση που αναμένεται να του καταθέσουν οι διοικούντες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτήν τη στιγμή ακόμη και το ενδεχόμενο διαζυγίου είναι ορατό, καθώς η πρόταση μεταφέρθηκε στον Μαρκόπουλο το βράδυ της Πέμπτης (30/6) απέχει πάρα πολύ από την οψιόν για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ και ο ρυθμός καταβολής των δεδουλευμένων της αγωνιστικής περιόδου '09-'10 δεν ικανοποίησε τον Έλληνα κόουτς.
Ο Μαρκόπουλος έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση σε προηγούμενς συζητήσεις που είχε μαζί της από τις 130.000 ευρώ που του οφείλονται, οι 100.000 να μπουν στο άρθρο 99. Η οψιόν που υπάρχει για την ανανέωση του συμβολαίου του αναφέρει ότι πρέπει να εισπράξει 150.000 ευρώ για την επόμενη χρονιά, ενώ υπάρχει ένα ποσό 55.000 ευρώ από την αγωνιστική περίοδο 2009-2010.
Η πρόταση του ΠΑΟΚ
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ πρότεινε στον Μαρκόπουλο τα 55.000 ευρώ να μοιραστούν σε τρεις δόσεις, οι οποίες θα του καταβληθούν στα επόμενα τρία χρόνια και ετήσιο συμβόλαιο περίπου 55.000 ευρώ
. Άρα, συνολικά το ποσό που του προτάθηκε είναι, μαζί με τον διακανονισμό των οφειλομένων, 70.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ μόνο η οψιόν του ήταν 150.000 ευρώ.
Νέα πρόταση σύντομα
Ως εγγύηση για την καταβολή των χρημάτων της υπό συζήτησης συμφωνίας του προτάθηκαν προσωπικές επιταγές του κ. Πανάκα. Η πρόταση δεν έχει καλύψει τον Έλληνα τεχνικό και μέσα στις επόμενες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες του olaPAOK.gr αναμένεται η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να του καταθέσει νέα, βελτιωμένη πρόταση, επί της οποίας θα χρειαστεί να κληθεί να απαντήσει ο Μαρκόπουλος.
http://olapaok.gr/basket/ola_anoixta_gi ... 65859.html
Ρε τον κοροϊδεύουν τον άνθρωπο ή απλά τον σπρώχνουν προς την έξοδο? Τι 55.000 ευρώ τον χρόνο, αυτή είναι η επιβράβευση του? Απίστευτα αστεία προσφορά, στη Ρωσία που τον ήθελαν μπορεί να είχε κι ένα μηδενικό ακόμα από πίσω. Μέχρι κι ο Κρις Χουγκάζ στην γριά πιο πολλά θα έπαιρνε. Φερθείτε του όπως του αξίζει ή καλύτερα αφήστε τον να φύγει αν δεν έχουμε λεφτά, παρά να τον κοροϊδεύουμε.
Κι από την άλλη πάρτε αυτά τα 100 χιλιάρικα της χορηγίας για τους ομίλους κι αντί να τους διοργανώσουμε στην έδρα μας, δώστε τα στον Σούλη. Ούτως ή άλλως οι άλλοι θα παίζουν με Τρέισι ΜακΓκρέιντι και Λάκοβιτς κι εμείς θα παρακαλάμε τον Αποστολίδη να μείνει. Καλύτερα να κόψουμε από το μπάτζετ και να τα δώσουμε στον Σούλη, που και τους μέτριους μπορεί να τους κάνει καλούς, παρά να πάμε Ευρωλίγκα με τον Αλεξανδρή!

Η οικονομική πρόταση που έκανε η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον προπονητή δεν οδήγησε σε συμφωνία
Το μέλλον της παρουσίας του Σούλη Μαρκόπουλου στον πάγκο του ΠΑΟΚ και την επόμενη χρονιά θα εξαρτηθεί από τη νέα πρόταση που αναμένεται να του καταθέσουν οι διοικούντες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτήν τη στιγμή ακόμη και το ενδεχόμενο διαζυγίου είναι ορατό, καθώς η πρόταση μεταφέρθηκε στον Μαρκόπουλο το βράδυ της Πέμπτης (30/6) απέχει πάρα πολύ από την οψιόν για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ και ο ρυθμός καταβολής των δεδουλευμένων της αγωνιστικής περιόδου '09-'10 δεν ικανοποίησε τον Έλληνα κόουτς.
Ο Μαρκόπουλος έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση σε προηγούμενς συζητήσεις που είχε μαζί της από τις 130.000 ευρώ που του οφείλονται, οι 100.000 να μπουν στο άρθρο 99. Η οψιόν που υπάρχει για την ανανέωση του συμβολαίου του αναφέρει ότι πρέπει να εισπράξει 150.000 ευρώ για την επόμενη χρονιά, ενώ υπάρχει ένα ποσό 55.000 ευρώ από την αγωνιστική περίοδο 2009-2010.
Η πρόταση του ΠΑΟΚ
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ πρότεινε στον Μαρκόπουλο τα 55.000 ευρώ να μοιραστούν σε τρεις δόσεις, οι οποίες θα του καταβληθούν στα επόμενα τρία χρόνια και ετήσιο συμβόλαιο περίπου 55.000 ευρώ

Νέα πρόταση σύντομα
Ως εγγύηση για την καταβολή των χρημάτων της υπό συζήτησης συμφωνίας του προτάθηκαν προσωπικές επιταγές του κ. Πανάκα. Η πρόταση δεν έχει καλύψει τον Έλληνα τεχνικό και μέσα στις επόμενες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες του olaPAOK.gr αναμένεται η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να του καταθέσει νέα, βελτιωμένη πρόταση, επί της οποίας θα χρειαστεί να κληθεί να απαντήσει ο Μαρκόπουλος.
http://olapaok.gr/basket/ola_anoixta_gi ... 65859.html
Ρε τον κοροϊδεύουν τον άνθρωπο ή απλά τον σπρώχνουν προς την έξοδο? Τι 55.000 ευρώ τον χρόνο, αυτή είναι η επιβράβευση του? Απίστευτα αστεία προσφορά, στη Ρωσία που τον ήθελαν μπορεί να είχε κι ένα μηδενικό ακόμα από πίσω. Μέχρι κι ο Κρις Χουγκάζ στην γριά πιο πολλά θα έπαιρνε. Φερθείτε του όπως του αξίζει ή καλύτερα αφήστε τον να φύγει αν δεν έχουμε λεφτά, παρά να τον κοροϊδεύουμε.
Κι από την άλλη πάρτε αυτά τα 100 χιλιάρικα της χορηγίας για τους ομίλους κι αντί να τους διοργανώσουμε στην έδρα μας, δώστε τα στον Σούλη. Ούτως ή άλλως οι άλλοι θα παίζουν με Τρέισι ΜακΓκρέιντι και Λάκοβιτς κι εμείς θα παρακαλάμε τον Αποστολίδη να μείνει. Καλύτερα να κόψουμε από το μπάτζετ και να τα δώσουμε στον Σούλη, που και τους μέτριους μπορεί να τους κάνει καλούς, παρά να πάμε Ευρωλίγκα με τον Αλεξανδρή!

Το να μάθουμε ποιος δημιούργησε τα χρέη είναι εύκολο. Υπάρχουν τα σχετικά βιβλία και παραστατικά. Το να τιμωρηθούν είναι κάπως δύσκολο αλλά αυτό το κομμάτι ας το αναλάβει ο λαός τού ΠΑΟΚ.Aureliano Buendia έγραψε:Κώστα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να διασαφηνιστεί ποιος είναι υπεύθυνος και κατά ποιο ποσοστό για το τωρινό χρέος, με τους τόσους τυχάρπαστους - τυχοδιώκτες - ημιπαράφρονες που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ.
Μακάρι.
Τρικ συμφωνούμε απόλυτα. Καλύτερα με κόουτς Σούλη και παίκτη την "αδυναμία" μου τον Καλλε παρα Αλεξανδρή και παικταράδες...
Τα υπόλοιπα τα έγραψα στο τοπικ του Σούλη.
- paokmaniak
-
Μπάνε επειδή πρόσφερες τόσα πολλά σαν παίχτης, δεν πάει να πεί πως θα είσαι στο απυρόβλητο και σαν παράγοντας. Εκεί ξεκινάς από το μηδέν και κρίνεσαι ακριβώς το ίδιο με τον Κανώτα. Αν ξεκινήσεις καταφέρνοντας να χάσεις τον Μαρκόπουλο, θα έχεις για αρχή ένα τεράστιο μείον και θα τα ακούσεις όπως ακριβώς και ο προκάτοχος σου. Κανείς δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Δε ξέρω τι θα κάνεις, βρες χορηγό, μειώσε το μπάτζετ, πούλα το ποσοστό από το Ολύμπιον, αλλά κάνε μια αξιοπρεπή προσφορά στον Σούλη. Προφανώς και ακολουθείς τη στρατηγική του "τόσα μπορώ τόσα δίνω" και τη λογική του "μπορεί να είναι λίγα, αλλά θα τα πάρεις όλα φέτος μέχρι τελευταίας δεκάρας" και δε θέλεις να χρεώσεις κι άλλο το σωματείο, αλλά βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο που πρέπει να πάρεις και ένα οικονομικό ρίσκο κι ο κόσμος θα είναι δίπλα σου.
Κι εγώ είμαι υπέρμαχος πρώτα της εξυγίανσης και μετά του αγωνιστικού, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς εδώ που φτάσαμε πρέπει να φτιάξουμε και καλή ομάδα, σε συνδυασμό με την εξυγίανση. Εκτός από το χάος στα οικονομικά, στο αγωνιστικό κομμάτι παρέλαβες την ομάδα 3η με έξοδο στην Ευρωλίγκα μετά από χρόνια. Είναι κρίμα του χρόνου πάλι να μαχόμαστε για 7ες και 8ες θέσεις με τα Περιστέρια και τους Φασιανούς. Θα είναι πισωγύρισμα τώρα που ανεβήκαμε επίπεδο και επιστρέφει κι ο κόσμος, να μικρύνει και πάλι αγωνιστικά η ομάδα. Γιατί με τη φυγή του Σούλη και αγωνιστικά θα χάσεις, αφού η ομάδα θα μικρύνει και οικονομικά θα βγείς ζημιωμένος γιατί θα ξενερώσει ο κόσμος..
Υ.Γ. Πανάκα δε ξεχνάμε τα παχιά λόγια που έλεγες στα ραδιόφωνα πριν αναλάβεις, ότι έφερες χορηγούς, ότι πληρώνεις ακριβό διαρκείας κάθε χρόνο και άλλα τέτοια γραφικά..Περιμένουμε να δούμε και πράξεις.
Δε ξέρω τι θα κάνεις, βρες χορηγό, μειώσε το μπάτζετ, πούλα το ποσοστό από το Ολύμπιον, αλλά κάνε μια αξιοπρεπή προσφορά στον Σούλη. Προφανώς και ακολουθείς τη στρατηγική του "τόσα μπορώ τόσα δίνω" και τη λογική του "μπορεί να είναι λίγα, αλλά θα τα πάρεις όλα φέτος μέχρι τελευταίας δεκάρας" και δε θέλεις να χρεώσεις κι άλλο το σωματείο, αλλά βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο που πρέπει να πάρεις και ένα οικονομικό ρίσκο κι ο κόσμος θα είναι δίπλα σου.
Κι εγώ είμαι υπέρμαχος πρώτα της εξυγίανσης και μετά του αγωνιστικού, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς εδώ που φτάσαμε πρέπει να φτιάξουμε και καλή ομάδα, σε συνδυασμό με την εξυγίανση. Εκτός από το χάος στα οικονομικά, στο αγωνιστικό κομμάτι παρέλαβες την ομάδα 3η με έξοδο στην Ευρωλίγκα μετά από χρόνια. Είναι κρίμα του χρόνου πάλι να μαχόμαστε για 7ες και 8ες θέσεις με τα Περιστέρια και τους Φασιανούς. Θα είναι πισωγύρισμα τώρα που ανεβήκαμε επίπεδο και επιστρέφει κι ο κόσμος, να μικρύνει και πάλι αγωνιστικά η ομάδα. Γιατί με τη φυγή του Σούλη και αγωνιστικά θα χάσεις, αφού η ομάδα θα μικρύνει και οικονομικά θα βγείς ζημιωμένος γιατί θα ξενερώσει ο κόσμος..
Υ.Γ. Πανάκα δε ξεχνάμε τα παχιά λόγια που έλεγες στα ραδιόφωνα πριν αναλάβεις, ότι έφερες χορηγούς, ότι πληρώνεις ακριβό διαρκείας κάθε χρόνο και άλλα τέτοια γραφικά..Περιμένουμε να δούμε και πράξεις.