Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από Photis »

Καλός είναι ρε παιδιά ο γεωργιάδης.Νομίζω μπορεί να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ αλλά δε ξέρω αν αξίζει να δώσεις λεφτά για τον συγκεκριμένο.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

crabsody_in_blue έγραψε:Δεν θελουμε κουτσιανικουλη νο2. Γιατι τέτοιος είναι ο γεωργιάδης. Δεν κάνει για μεγάλη ομάδα. Πρέπει τουλάχιστον να μαθαίνουμε απο τα λάθη μας
σε αυτή τη θέση προσανατολίζομαι και εγώ.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ο γεωργιάδης δεν είναι όσο γρήγορος είναι ο κουτσιανικούλης, αλλά είναι πιο τεχνίτης. ωστόσο δε θεωρώ ότι μπορεί να παίξει επάξια στον ΠΑΟΚ.
βέβαια αν φύγει ο κούτσια τότε είμαστε με 1,5 παίκτη στα εξτρέμ
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

crabsody_in_blue έγραψε:Δεν θελουμε κουτσιανικουλη νο2. Γιατι τέτοιος είναι ο γεωργιάδης. Δεν κάνει για μεγάλη ομάδα. Πρέπει τουλάχιστον να μαθαίνουμε απο τα λάθη μας
ετσι..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Γιατί οσοι δε τον θέλετε δε λαμβάνετε υπόψιν σας το οικονομικό?
Πχ με 100-200 χιλιάρικα θεωρείτε ότι δεν αξίζει ως μεταγραφή?

Ο κουτσιανικούλης κρίνεται αυστηρά για τα 2 μυρια που δαπανηθηκαν.
Αμα τον ειχες παρει με 100 χιλιάρικα το πιο πιθανό ειναι αυτή τη στιγμή να έπαιζε βασικός
Εδωσες πολύ χρήμα, πηραν τα μυαλα του αέρα , έπεσε και το βαρος της Τουμπας πάνω του και χάθηκε ο παικτης

Ο Γεωργιάδης και ο κάθε Γεωργιάδης/Κουτσιανικουλης/Τατος/κλπ κλπ κπλ αν αποκτηθούν με ΛΟΓΙΚΗ τιμημα ειναι πολύ καλές προσθήκες για τα τωρινά δεδομένα του πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Περούκας και λογική τιμή δεν υπάρχει.
Τέλος...
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Απο οτι καταλαβαινω θέλουν να δωσουν Κουτσια δανεικο να πάρει παιχνιδια και να τον παρακολουθει ταυτοχρονα και ο Μπολονι,αυτο ειναι σωστο γιατι για να δειξει θέλει να εχει μια σειρα αγωνων(αυτο πρεπει να του το δωσουν να το καταλάβει μέσα απο συζητηση με Μπόλονι)...σε εμας αυτο δεν μπορει να γινει με Σάλπι ,Βιερινια και Ρομπέρ που θα παιζουν άκρα...αν γινει αυτο θα βάλουμε κάποια φραγκα στην άκρη απο το συμβολαιο και εφορια και με ένα μικρο τσονταρισμα θα πάρουμε Γεωργιαδη που ειναι επιλογη Βρύζα λογικά,για να ερχεται απο παγκο και μερικές φορες βασικος μια χαρα επιλογη ειναι και με μικρο ποσο αν δωσεις και ενα ποσοστο μεταπωλησης στον περουκα...αν ζητάει πολλά να πάει να τα βρει αλλού,εγω προσωπικά εχω εμπιστοσυνη σε Ζήση,Μπόλονι και Σβούρα αν τους κάνει θα τον πάρουν αυτοι ξέρουν καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

giapas έγραψε:Γιατί οσοι δε τον θέλετε δε λαμβάνετε υπόψιν σας το οικονομικό?
Πχ με 100-200 χιλιάρικα θεωρείτε ότι δεν αξίζει ως μεταγραφή?

Ο κουτσιανικούλης κρίνεται αυστηρά για τα 2 μυρια που δαπανηθηκαν.
Αμα τον ειχες παρει με 100 χιλιάρικα το πιο πιθανό ειναι αυτή τη στιγμή να έπαιζε βασικός
Εδωσες πολύ χρήμα, πηραν τα μυαλα του αέρα , έπεσε και το βαρος της Τουμπας πάνω του και χάθηκε ο παικτης

Ο Γεωργιάδης και ο κάθε Γεωργιάδης/Κουτσιανικουλης/Τατος/κλπ κλπ κπλ αν αποκτηθούν με ΛΟΓΙΚΗ τιμημα ειναι πολύ καλές προσθήκες για τα τωρινά δεδομένα του πρωταθλήματος.
καταρχην ο περουκας αρνηθηκε προταση 400000 της κουλας χαρακτηριζοντας την αστεια...κατα δευτερον ο γεωργιαδης ειναι μια μετριοτητα και μιση ενω εχεις πιτσιρικαδες πολυ καλυτερους...σιγα να μη κανω και μεταγραφη τον γεωργιαδη απο τον περουκα...για μαλακες μας περασε??τελος ολοι ξερουνε ποιος διαχειριζεται τας σερρας απο περισυ...

υγ βλεπω παντως ειμαστε πολυ απλες οσο αναφορα τις μεταγραφες στοπερ,φορ...εχουμε ακομα σε 26-27 μερες παιζουμε ευρωπη...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

δε νομιζω να υπαρχει θεμα εκτος και αν παιζει τραμπα με καποιον υπαρχοντα παικτη μας...προσωπικα το αποκλειω. το παικτη δεν τον ξερω καλα για να ειμαι ειλικρινης, θελω ομως ετοιμους βασικους παικτες που να κανουν διαφορα γιατι απο κορμο εχουμε καλο...

ο γαυρος διωχνει ξανα ντερμπισαιρ-μητρογλου και παντελιτς απο φορ....οι δυο τελευταιοι ειναι ικανοι σκορερ.
επισης προτιμω παικτες απο ελλαδα για γρηγορη προσαρμογή ή εμπειρους απο ευρωπη...λατινικη αμερικη δε θελω

θεωρω οτι αμντουν-σανκαρε-μητρογλου ειναι καλη βαση για να χτισεις ροστερ. ηθελα και τον καστιγιο για να μαι ειλικρινης, απο αλλους παικτες μου αρεσει ο φατυ σε μια θεση που δεν ποναμε ομως,ο νικουλαε της καβαλας,ο μαρσελινο της ξανθης, ο πετροπουλος του ζελου αλλα δυσκολα θα κανουν τη διαφορα στο ΠΑΟΚ.
τελος με προβληματιζει οτι ο κοουτς θελει μικρο ροστερ, 16 πρωτων παικτων και μετα πιτσιρικαδοεφεδρικων...αν καταλαβα καλα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Mε 400.000 Σερα, με τιποτα δεν αξιζει ο παικτης. Αν και αμφιβάλλω αν πραγματι εδωσε αυτα τα λεφτά η ξαδέρφη. Η Δική μου εκτιμηση ειναι οτι αξιζει κοντα στα 200.000.

Τωρα αν έχουμε καλύτερους στις ακαδημίες δε ξέρω... απλά ο άλλος έβγαλε ολόκληρο πρωτάθλημα βασικός και έπαιξε και 4-5 πολύ καλά ματς. Επομένως κατά την άποψη μου βρίσκεται ένα κλικ πιο μπροστά από οποιοδήποτε παικτη ακαδημιών ( οχι μονο δικό μας, γενικα μιλάω)

Για τις άλλες μεταγραφές , που όντως παραείμαστε άνετοι.... Το πρωτο ευρωπαικό παιχνιδι ειναι φυσιολογικό να στηριχθεις στο κορμο που υπάρχει. Ο σεντερ μπακ ειναι ομως μεγάλο προβλημα αφου μαλλον θα λειπει ο κονδωρας. Στις αλλες θεσεις , το κουτσοπαλευεις απο περυσι.. Ελπιζω να εχουμε συντομα εξελιξεις
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

σε τετοια περιοδο γιαπα δεν δινεις ουτε 100000 για τη μεταγραφη νεου κουτσιανικουλη που στα 24 του εκανε 4-5 καλα παιχνιδια και φανηκε λιγο...η προταση της κουλας εγινε και υπαρχει ακομα...για τις μεταγραφες μιλησα συγκεκριμενα για στοπερ και φορ που επειγουν και πρεπει να ερθουν να ειναι ετοιμοι απο φυσικη κατασταση και να δεσουν με το συνολο...αν προλαβαινουν να γινουν αυτα σε λιγοτερο απο ενα μηνα τι να πω...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

χαλκιας-γιακουμη-κρεσιτς

κοντρερας-μαλεζας- μεταγραφη -κουρδακης ή αλλος πιτσιρικας (ιντζιδης πχ), σαβινι (ή μπαλαφαςή αλλος πιτσιρικας)

λινο - σακελαριου ή γεωργιου ή σταφυλλιδης

εττο -μιρο (και/ή πιτσιρικας)

γκαρσια-βιτολο-αριας-τσουκαλας-φωτακης-ιβιτς

βιερινια-ρομπερ-σαλπι- μεταγραφη

μεταγραφη-αθανασιαδης-παπαζογλου (ή αλλος πιτσιρικας )

εδω ειμαστε νομιζω στο ροστερ περιπου...οι πιθανοι πιτσιρικαδες ειναι 3-4 το πολυ συν το γιακουμη...συνολο 25 παικτες...τωρα αν φυγει ή πουληθει καποιος ερχεται αλλος ή αν εινα ικορμου παικτης μπορει να προωθηθει και αλλος πιτσιρικας
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο Μπολόνι θέλει ρόστερ με 16-17 έμπειρους και 5-6 πιτσιρικάδες άρα μέτριοι παίχτες σαν το Γεωργιάδη δεν χωράν.Να δώσουμε τώρα 400.00 στον περούκα 200.000 στον παίχτη για να παίξει 2,3 άντε 4 ματς είναι έγκλημα,με αυτά τα λευτά και ούτε με 350.00έστω 400.000 βρίσκεις παίχτη που θα είναι βασικός και θα σου παρει παιχνίδια στο πρωτάθλημα μας μόνος του.
kos

Δημοσίευση από kos »

δεν υπαρχουν προς πωληση ελληνες παικτες ικανοι για την 11αδα του ΠΑΟΚ. απο ελληνες οτι εχουμε και οτι βγαλουμε.
για γεωργιαδη δεν συμφερει να δωσεις ουτε ενα ευρω. εαν δεν εμπαιναν κεφαλαια στην παε και εαν ηταν ελευθερος και με λογικες απαιτησεις ισως....

απο ελληνες οτι εχουμε και οτι βγαλουμε. απο την στιγμη που μπηκαν κεφαλαια παμε για 4-5 ξενους σε καλη ηλικια και στα στανταρ του 08-09. νικητες και τσαμπουκαδες.
black death

Δημοσίευση από black death »

Νομίζω τον έχετε υποτιμήσει το Γεωργιάδη, αν και δεν τον έχω πολύ-δει κι εγώ...
Μπάλα ξέρει (θυμηθείτε το γκολ που μας είχε βάλει στις Σέρρες).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”