34. Βαγγέλης Γεωργίου
Re: 34. Βαγγέλης Γεωργίου
κ εσυ να υποθεσω με 1μιση ματς που εχει παιξει καταλαβες οτι ειναι παικταρας.......????
Oxi ρε μαστορα τον εχω παρακολουθησει σε παρα πολλα ματς με την Β ομαδα μας. Αμα εισαι και λιγο μυρωδιας απο μπαλιτσα καταλαβαινεις. Αριστερο μπακ-χαφ που ξερει μπαλιτσα οσο λιγοι αυτοι την στιγμη στο ροστερ του ΠΑΟΚ.

- kataramenos5
Κι εγώ ρε γμτ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κρίμα για τον Βαγγέλη! Είχα ελπίδες (και) γι' αυτόν!
με τον γεωργίου κάτι άλλο θα συμβαίνει και συνεχώς απορρίπτεται...ντάξει 2 ασσιστ τον είδαμε να κάνει και έγινε παιχταράς...που δεν σημαίνει ότι δεν είναι. Αλλά για να είναι εκτός πλάνων συνέχεια....ή δεν έχει το "πακέτο" συνολικά ή κάτι άλλο έχει γίνει
βασικα δν ειρωνευομαι κ συγνωμη αν το πηρες ετσι.....οκ,αν τον εχεισς δει σε παιχνιδιΑ της β ομαδας παω πασο....αν κ το επιπεδο ειναι εντελως διαφορετικο.....τι να σου πω,εγ που ον εχω δει ελαχιστα δν μου γεμιζει κ πολυ το ματι.....γινεται πολυς ντορος αδικαιολογητα για μενα.....απλα ειναι τετοιοσ ο ποθος μας να δουμε παικτες απο την ακαδημια μας στην α ομαδα που το μετριο το εξυψωνουμε κ του δινουμε αλλη διασταση.....κ απο τα λιγα που εχω δει,ο γεωργιου ειναι ενας ταλαντουχος μεν,μετριος παικτης(για το επιπεδο του ΠΑΟΚ) ο καιρος θα δειξει...........
Θα παει σε ομαδα σουπ λιγκ θα βγαλει ματια και μετα θα παρακαλαμε και θα λεμε τι μ@λ@κι@ καναμε
αυτοι που ειναι στην ομαδα αποφασισαν μαλλον αυτο.να φυγει.....οπως ειπα ο καιρος θα δειξει......κ θα κριθουν αναλογα στο μελλον,θετικα η αρνητικα....διαισθηση μου παντως ειναι οτι θα βολοδερνει μεταξυ β εθνικης κ μικρων ομαδων της σουπαλιγκ......εκτος αν παει εξωτερικο(πχ ιταλια) παρει χρονο,βελτιωθει στις αδυναμιες του κ παιξει....σε αυτη τη περιπτωση μπορει να λεμε τι μαλακια καναμε....... 

ας βαλουν buy back price option οταν τον δωσουν σε καποια ομαδα..αν τον πιστευουν..ελευθερος γενικα να μη μεινει...ειδικα για μια ομαδα ή πωληση με 1 ευρω και αυτη την οπτιον και θα μαστε καλυμμενοι
buy back price???????χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα κανει μπαμ οτι ασχολεισαι με το φμ.......

Ωραία ιδέα Ντινίκο.Πάντως αν είναι να πάει δανεικός ας μπει τουλάχιστον μία ρήτρα συμμετοχών. 

κρατατε κουτσια παπαζογλου μαλεζα σακελαριου και διωχνετε γεωργιου? Υπνος βαθυς εκει στην ΠΑΕ.

- ΑποστόληςΑ
Για μένα όλοι αυτοί πρέπει να μείνουν! Αποχωρήσεις από Δεκέμβρη, όταν ο Λάζλο θα έχει διαμορφώσει άποψη.
- ΑποστόληςΑ