Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από stephanos »

PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Δεν απαντας "αντε τους π***ηδες" να πουμε" οταν θελεις να αλλαξεις κατι στο ποδοσφαιρο.
Νομίζω ότι ο ρόλος του Ζαγοράκη (πρόεδρος Πρωτοδικείου σε ΠΑΕ) ΔΕΝ είναι να αλλάξει το ποδόσφαιρο. Αυτός μπορεί να είναι ο ρόλος του αρμόδιου υφυπουργού, ή του προέδρου της Ομοσπονδίας. Και - δεν έχω παράπονο - οι συγκεκριμένοι κύριοι μιλάνε όμορφα. :twisted:
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Δεν νομιζω οτι το συγκεκριμενο αρθρο κρυβει καποια ιδιαιτερη εμπαθεια για τον Ζαγορακη.Ο Μπραουδακης μπορει να εγραψε αυτο το αρθρο ακριβως επειδη ξαφνιαστηκε και αυτος που ο Ζαγορακης ειχε τετοιες συνομιλιες με Μπεο και Μακη (κυριως με τον δευτερο, γιατι απο τον πρωτο διαλογο δεν βγαινει κατι επιληψιμο).Συμφωνω παντως μαζι του στο τελευταιο κομματι.Δεν απαντας "αντε τους π***ηδες" να πουμε" οταν θελεις να αλλαξεις κατι στο ποδοσφαιρο.
Το σχόλιο σου προφανώς το κατέθεσες μετά από ώριμη σκέψη. Αυτό ώθησε κι εμένα να επιθυμώ διακαώς να εκφράσω τις έντονες ενστάσεις μου, στον τρόπο που αντιμετώπισες αυτό το θέμα.

Υποτίμησες ουσιαστικά την παλικαρίσια στάση του Προέδρου μας, ο οποίος κατά γενική ομολογία αποτελεί μια ηλιαχτίδα στην καταχνιά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναγκάζοντας φίλους και εχθρούς να παραμιλούν για την καλή μας τύχη, που μας διοικεί αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος και ποδοσφαιράνθρωπος.

Σκοπός μου δεν είναι να σου επιτεθώ, αλλά να σου διατρανώσω με επιχειρήματα την διαφωνία μου και την έκπληξή μου, πώς ένας ΠΑΟΚτσής μπορεί να υπερασπίζεται μία καταφανέστατη εμπάθεια ενός «αλλόθρησκου», υπηρέτη του ΠΟΚ, για τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, σεβόμενος πάντα την όποια αντίθετη άποψή σου.

Δηλαδή αδερφέ μου για να καταλάβω, εσύ αισθάνθηκες την ανυπέρβλητη και ακατανίκητη εσωτερική ανάγκη σου να υπερασπιστείς τον κ. Μπραουδάκη;

Είσαι μάλιστα και σε θέση να αναλύεις και τα εσώψυχα του κ. Μπραουδάκη και να λες οτι δεν νομίζεις το άρθρο του κ. Μπραουδάκη να κρύβει κάποια ιδιαίτερη εμπάθεια για τον Ζαγοράκη;

Και μας επεξηγείς και τι ένοιωσε ο κ. Μπραουδάκης, οτι δηλαδή ξαφνιάστηκε που ο Ζαγοράκης είχε τέτοιες συνομιλίες με τον Πέο και με τον Μάκη; (Δηλαδή τι τέτοιες; Οτι έβριζε; Μα ο Ζαγόρ δεν δήλωσε ποτέ ούτε φλόλογος, ούτε κοσμοκαλόγερος. Ή βγαίνει κάπου το συμπέρασμα οτι έστηνε παιχνίδια μέσα από αυτήν την συνομιλία; Τί τέτοιες;)

Και καπάκι με την λήξη του σχολίου σου μας λες και οτι επιτέλους βρήκες και ένα πράγμα να συμφωνήσεις μαζί του; Δηλαδή στο υπόλοιπο διαφωνούσες; Όχι θα μου πείς. Απλά έδειχνες κατανόηση για το παιδί.

Ο κ. Μπραουδάκης είναι δηλωμένος οπαδός και υπηρέτης (κυριολεκτικά) του «ιερού» κατεστημένου του ΠΟΚ.

Μπορείς να μου βρείς ένα άρθρο του κ. Μπραουδάκη, ένα μόνο, μετά την δημοσιοποίηση των ύποπτων συνομιλιών του Μαρινάκη, που να έμεινε αντίστοιχα και εξίσου έκπληκτος από την συμμετοχή του Μπούλη σε αυτές τις πργματικά ύποπτες στο περιεχόμενο συνομιλίες του με τον κ. Πέο;

Ενώ εσύ κατανοείς και υπερασπίζεσαι τον κ. Μπραουδάκη για την ανάλογη έκπληξή του από την αθώα συνομιλία του Ζαγόρ με τον κοντοχωριανό του και κουμπάρο του Μάκη,
δεν σε είδα όμως να εκπλήσεσαι αντίστοιχα, πως ο κ. Μπραουδάκης ένας «αλλόθρησκος» δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία και έπληξη για τις πραγματικά ύποπτες συνομιλίες των Ηγετών του ΠΟΚ του με τα αντίστοιχα άτομα.

Θες αυτή την επιλεκτική σου κατανόηση και ευαισθησία να την θεωρήσω φυσιολογική; Ε δεν είναι καθόλου φυσιολογική.

Ενώ για τον τον Μπούλη τον «μαμάω» κάνει τουμπεκί...
για τον ΠΑΟΚ έχει υπερευαισθησίες;
Κι εσύ κάθεσε και διακαιολογείς αυτή την εμφανέστατη εμπάθειά του προς το Πρόεδρο του ΠΑΟΚ;

Από αδερφική αγάπη, δεν μιλάμε-δεν μιλάμε, αλλά όλα έχουν κι ένα όριο Αδερφέ μου από το Ηράκλειο. Δεν θα μας τρελάνετε κιόλας στο όνομα της ελευθερίας του λόγου. Στο ίδιο όνομα της ελευθερίας κι εγώ εκφράζω την κάθετη διαφωνία μου.
Ελπίζω να μου το επιτρέπεις.

Μερικές φορές απλά κάποια πράγματα δεν αντέχονται !
Φιλικά πάντα.

Μόνο ΠΑΟΚ ρε....!
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Και στην τελική, δεν καταλαβαίνω, δίκιο είχε ο Ζαγόρ.
Να πέσουν και να μην ξανανέβουν οι μουστόγριες.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

paok24 έγραψε:Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «SportDay» ανέφερε την άποψή του για τον Βασίλη Φλωρίδη, ο οποίος τού έκανε πολύ καλή εντύπωση. Κι όλα αυτά για έναν άνθρωπο (τον Κατσαρή), ο οποίος έχει σπουδαία παραγοντική εμπειρία και ξεχωρίζει από... χιλιόμετρα ορισμένα πράγματα.
Έχετε μία πλάκα εκεί στο paok24... :twisted:

Εμπρός με τον ιωάννη για τη νέα τούμπα λαίμαι....
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =128701080

απο κατω ξεκινησαν ηδη οι απαντησεις..καντε το καθηκον σας..
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:
PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Δεν νομιζω οτι το συγκεκριμενο αρθρο κρυβει καποια ιδιαιτερη εμπαθεια για τον Ζαγορακη.Ο Μπραουδακης μπορει να εγραψε αυτο το αρθρο ακριβως επειδη ξαφνιαστηκε και αυτος που ο Ζαγορακης ειχε τετοιες συνομιλιες με Μπεο και Μακη (κυριως με τον δευτερο, γιατι απο τον πρωτο διαλογο δεν βγαινει κατι επιληψιμο).Συμφωνω παντως μαζι του στο τελευταιο κομματι.Δεν απαντας "αντε τους π***ηδες" να πουμε" οταν θελεις να αλλαξεις κατι στο ποδοσφαιρο.
Το σχόλιο σου προφανώς το κατέθεσες μετά από ώριμη σκέψη. Αυτό ώθησε κι εμένα να επιθυμώ διακαώς να εκφράσω τις έντονες ενστάσεις μου, στον τρόπο που αντιμετώπισες αυτό το θέμα.

Υποτίμησες ουσιαστικά την παλικαρίσια στάση του Προέδρου μας, ο οποίος κατά γενική ομολογία αποτελεί μια ηλιαχτίδα στην καταχνιά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναγκάζοντας φίλους και εχθρούς να παραμιλούν για την καλή μας τύχη, που μας διοικεί αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος και ποδοσφαιράνθρωπος.

Σκοπός μου δεν είναι να σου επιτεθώ, αλλά να σου διατρανώσω με επιχειρήματα την διαφωνία μου και την έκπληξή μου, πώς ένας ΠΑΟΚτσής μπορεί να υπερασπίζεται μία καταφανέστατη εμπάθεια ενός «αλλόθρησκου», υπηρέτη του ΠΟΚ, για τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, σεβόμενος πάντα την όποια αντίθετη άποψή σου.

Δηλαδή αδερφέ μου για να καταλάβω, εσύ αισθάνθηκες την ανυπέρβλητη και ακατανίκητη εσωτερική ανάγκη σου να υπερασπιστείς τον κ. Μπραουδάκη;

Είσαι μάλιστα και σε θέση να αναλύεις και τα εσώψυχα του κ. Μπραουδάκη και να λες οτι δεν νομίζεις το άρθρο του κ. Μπραουδάκη να κρύβει κάποια ιδιαίτερη εμπάθεια για τον Ζαγοράκη;

Και μας επεξηγείς και τι ένοιωσε ο κ. Μπραουδάκης, οτι δηλαδή ξαφνιάστηκε που ο Ζαγοράκης είχε τέτοιες συνομιλίες με τον Πέο και με τον Μάκη; (Δηλαδή τι τέτοιες; Οτι έβριζε; Μα ο Ζαγόρ δεν δήλωσε ποτέ ούτε φλόλογος, ούτε κοσμοκαλόγερος. Ή βγαίνει κάπου το συμπέρασμα οτι έστηνε παιχνίδια μέσα από αυτήν την συνομιλία; Τί τέτοιες;)

Και καπάκι με την λήξη του σχολίου σου μας λες και οτι επιτέλους βρήκες και ένα πράγμα να συμφωνήσεις μαζί του; Δηλαδή στο υπόλοιπο διαφωνούσες; Όχι θα μου πείς. Απλά έδειχνες κατανόηση για το παιδί.

Ο κ. Μπραουδάκης είναι δηλωμένος οπαδός και υπηρέτης (κυριολεκτικά) του «ιερού» κατεστημένου του ΠΟΚ.

Μπορείς να μου βρείς ένα άρθρο του κ. Μπραουδάκη, ένα μόνο, μετά την δημοσιοποίηση των ύποπτων συνομιλιών του Μαρινάκη, που να έμεινε αντίστοιχα και εξίσου έκπληκτος από την συμμετοχή του Μπούλη σε αυτές τις πργματικά ύποπτες στο περιεχόμενο συνομιλίες του με τον κ. Πέο;

Ενώ εσύ κατανοείς και υπερασπίζεσαι τον κ. Μπραουδάκη για την ανάλογη έκπληξή του από την αθώα συνομιλία του Ζαγόρ με τον κοντοχωριανό του και κουμπάρο του Μάκη,
δεν σε είδα όμως να εκπλήσεσαι αντίστοιχα, πως ο κ. Μπραουδάκης ένας «αλλόθρησκος» δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία και έπληξη για τις πραγματικά ύποπτες συνομιλίες των Ηγετών του ΠΟΚ του με τα αντίστοιχα άτομα.

Θες αυτή την επιλεκτική σου κατανόηση και ευαισθησία να την θεωρήσω φυσιολογική; Ε δεν είναι καθόλου φυσιολογική.

Ενώ για τον τον Μπούλη τον «μαμάω» κάνει τουμπεκί...
για τον ΠΑΟΚ έχει υπερευαισθησίες;
Κι εσύ κάθεσε και διακαιολογείς αυτή την εμφανέστατη εμπάθειά του προς το Πρόεδρο του ΠΑΟΚ;

Από αδερφική αγάπη, δεν μιλάμε-δεν μιλάμε, αλλά όλα έχουν κι ένα όριο Αδερφέ μου από το Ηράκλειο. Δεν θα μας τρελάνετε κιόλας στο όνομα της ελευθερίας του λόγου. Στο ίδιο όνομα της ελευθερίας κι εγώ εκφράζω την κάθετη διαφωνία μου.
Ελπίζω να μου το επιτρέπεις.

Μερικές φορές απλά κάποια πράγματα δεν αντέχονται !
Φιλικά πάντα.

Μόνο ΠΑΟΚ ρε....!
Πολυ σωστος εισαι αδερφε και συμφωνω με αυτα που λες.Απλως αισθανθηκα την αναγκη να τον δικαιολογησω εν μερει προσπαθωντας να δω πιο σφαιρικα το θεμα, επειδη καταλαβα οτι αυτο το αρθρο ανεβηκε στο φορουμ μονο και μονο για να αρχισουνε τα μαμομανιδια για τον συγκεκριμενο δημοσιογραφο.Τον Μπραουδακη γενικα δεν τον παρακολουθω, ουτε ξερω τις οπαδικες προτιμησεις του, για αυτο και προσπαθησα να δω το αρθρο με τη ματια ενος αντικειμενικου φιλαθλου και οχι ενος ΠΑΟΚτση που βλεπει μπροστα στα ματια του να κατηγορουν τον Προεδρο της ομαδας του.Οσο για το τελευταιο κομματι, που εγραψα οτι συμφωνω μαζι του, ειναι επειδη μου φανηκε οτι στον διαλογο του Ζαγορακη με τον Ψωμιαδη υπαρχει μια συμφωνια των δυο για υποβιβασμο του Ηρακλη και αυτο να σου πω με εκανε να κρατω λιγο επιψυλαξεις για το συγκεκριμενο θεμα, αν και δεν θεωρησα ποτε οτι ο Θοδωρης ειναι μπλεγμενος.Απλως εχω την αποψη οτι δεν επρεπε να αντιδρασει με αυτον τον τροπο σε αυτα που του ελεγε ο Ψωμιαδης, μπορουσε να το χειριστει καλυτερα, για αυτο και συμφωνησα με το σχολιο του Μπραουδακη.
kos

Δημοσίευση από kos »

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης σχολιάζει την αντίδραση του ΠΑΟΚ και του Ζαγοράκη,...

Sorry, φίλε Θοδωρή! Eγώ νόµιζα ότι πλάκα έκανες στα τηλέφωνα µε τον Mπέο και πήγα να σου κάνω κι εγώ καλαµπούρι (οποιαδήποτε οµοιότητα µε τον αντίστοιχο διάλογό σου µε τον Aχιλλέα είναι συµπτωµατική). Aπό την απάντηση, ωστόσο, της ΠAE κατάλαβα ότι δεν έκανες τελικά πλάκα µε τον Mπέο, άρα θα έπρεπε κι εγώ να έχω γράψει στα σοβαρά...

Sorry, λοιπόν, φίλε Θοδωρή. Δεν έπρεπε να σε έχω ψέξει που καθόσουν την εποµένη του ΠAOK - Oλυµπιακός και εξηγούσες στον Mπέο πώς πρόλαβες και δεν συνελήφθη ο Mαρινάκης στο αεροδρόµιο της Θεσσαλονίκης.

Sorry, φίλε Θοδωρή. Δεν έπρεπε να σχολιάσω τον ενδοτισµό σου γιατί τέτοιος δεν υπήρξε. Oχι, δεν ήταν που σου αγρίεψε ο Mπέος, απλώς αντιλήφθηκες ότι σου τηλεφώνησε από γενικό ενδιαφέρον κι όχι επειδή είχε µπλέξει ο Bαγγέλης...

Sorry, φίλε Θοδωρή. Aλλωστε, δεν ψήφισες Mπέο για εκπρόσωπο της Super League στην EΠO µερικές εβδοµάδες αργότερα. Oχι! Eσύ ψήφισες Oλυµπιακό Bόλου, απρόσωπα, και φυσικά δεν φταις που συµπτωµατικά το πρόσωπο ήταν ο -από εκείνο το πρωί επίσηµα!- κατηγορούµενος για εκβιασµό του Δαλούκα και νυν προφυλακιστέος για τα στηµένα...

Sorry, φίλε Θοδωρή. Nόµιζα ότι ως πρόεδρος του ΠAOK θα επιχειρούσες να αλλάξεις κάτι -όσο µπορούσες- στο ποδόσφαιρό µας. Kαι δεν κατάλαβα ότι θα το άλλαζες συναγελαζόµενος µε τους Mπέους και τους Ψωµιάδηδες. Sorry, φίλε Θοδωρή. Λάθεψα...

Για το γνήσιο της υπογραφής, Σέρλοκ Xολµς, ο εµπαθής.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =128701080
δυστηχως δεν μπορω να τα χωσω στον μπραουδακη. οσο βλαξ και να ειναι δεν παυει να λεει πραγματα που εχουμε πει και εμεις οι ιδιοι πανω απο 100 φορες.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Α.........οχι!Δεν λεγαμε αυτα εμεις......Εμεις απαιτουσαμε απο το Ζαγορακη να προστατευσει ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ την ομαδα.Ή κανω λαθος?........Αυτο θα ελειπε.......να μην μιλαει με καποιους απο αυτους για να μαθαινει τι παιζει......Ειπαμε.....με το σταυρο στο χερι αλλα μεχρι ενα σημειο.......Αλλωστε το ειπε....."παλι εμας εδω πανω θα σφαζουν"........

Περιμενω,φυσικα,απο τον λαλιστατο,ειρωνα "κυριο" Μπραουδακη" να αρθρογραφησει και για τον "κυριο" Μαρινακη...............Για να δουμε,τι θα πει και με ποιο υφος...........Και επειδη,συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες δεν φοραει πανες......προβλεπω πως δεν θα πει και πολλα........
kos

Δημοσίευση από kos »

mpafos4 έγραψε:Α.........οχι!Δεν λεγαμε αυτα εμεις......Εμεις απαιτουσαμε απο το Ζαγορακη να προστατευσει ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ την ομαδα.Ή κανω λαθος?........Αυτο θα ελειπε.......να μην μιλαει με καποιους απο αυτους για να μαθαινει τι παιζει......Ειπαμε.....με το σταυρο στο χερι αλλα μεχρι ενα σημειο.......Αλλωστε το ειπε....."παλι εμας εδω πανω θα σφαζουν"........
κανεις λαθος. τεραστιο λαθος. ποτε κανεις δεν του ζητησε να γινει παρασκηνιο στην θεση του παρασκηνιου. ουτε παραγκαρχης στην θεση του παραγκαρχη. αυτο τον παπα δεν τον φαγαμε ουτε οταν μας εφερε τον γνωστη του παρασκηνιου για να μας προστατεψει απο το παρασκηνιο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

mpafos4 έγραψε:Α.........οχι!Δεν λεγαμε αυτα εμεις......Εμεις απαιτουσαμε απο το Ζαγορακη να προστατευσει ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ την ομαδα.Ή κανω λαθος?........Αυτο θα ελειπε.......να μην μιλαει με καποιους απο αυτους για να μαθαινει τι παιζει......Ειπαμε.....με το σταυρο στο χερι αλλα μεχρι ενα σημειο.......Αλλωστε το ειπε....."παλι εμας εδω πανω θα σφαζουν"........

Περιμενω,φυσικα,απο τον λαλιστατο,ειρωνα "κυριο" Μπραουδακη" να αρθρογραφησει και για τον "κυριο" Μαρινακη...............Για να δουμε,τι θα πει και με ποιο υφος...........Και επειδη,συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες δεν φοραει πανες......προβλεπω πως δεν θα πει και πολλα........
ετσι ειναι και στα ραδια και στα φορουμ "ζαγορακη εισαι λιγος να πουμε δεν προστατευεις την ομαδα ο μπεος και ο ψωμιαδης πως το κανουν ? "..............το λεγανε και το παραλεγανε παρα πολλοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ......
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Λοιπόν σήμερα βρήκα αυτό:
Πηγή: Baladoros
Καυστική ανακοίνωση εναντίον του Ευάγγελου Μυτιληναίου, τον οποίο κατηγορεί για «υπόγειες» ενέργειες με απώτερο στόχο να πλήξει την ΠΑΕ Ηρακλής, αλλά και εναντίον του… «πεντακάθαρου «κυρίου» Ζαγοράκη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, με αφορμή τους πρόσφατους διαλόγους που είδαν το φως της δημοσιότητας, εξέδωσε η Αυτόνομη Θύρα 10.

Η Ανακοίνωση:

ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΣΗΣΑ…ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΗΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!

Αυτοί οι στίχοι ενός παλιού τραγουδιού του συγκροτήματος Τρύπες, εκφράζουν σε απόλυτο βαθμό αυτό που αισθάνεται και βιώνει ο κάθε οπαδός και φίλαθλος του Ηρακλή τις τελευταίες μέρες. Μια εκκωφαντική σιωπή σκέπασε τη Θεσσαλονίκη, κανείς δεν άκουσε τίποτε, άλλωστε πρόκειται για καφενειακές συζητήσεις. Οι παντελονάτοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί σιώπησαν, οι ρεπόρτερ του Ηρακλή έχουν αλλά να ασχοληθούν και δε μπορούν να δίνουν βάση σε «διαρροές» ακόμα και η ΠΑΕ Ηρακλής δεν βρήκε κάτι να πει. Ίσως τελικά να ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν, ίσως να μην είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό, ίσως τελικά εμείς να είμαστε οι βλάκες και εσείς οι έξυπνοι. Γιατί στο δικό μας παράλληλο σύμπαν, στη δική μας πραγματικότητα, στον δικό μας κόσμο η είδηση ότι ο πρώην; μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, εξαγόρασε παίκτες της ομάδας έτσι ώστε να δηλώσουν στην Ε.Π.Ο. ότι είναι απλήρωτοι προκειμένου να μην αδειοδοτηθεί η ομάδα θα έπρεπε να είχε προκαλέσει σάλο.

Ο άνθρωπος στον οποίο στηρίχτηκε για να σώσει την ομάδα ο Γιάννης Τάκης κάνοντας δημόσιες παρακλήσεις, είναι αυτός που ενεργούσε υπόγεια εναντίων του Ηρακλή.

Ο άνθρωπος για τη φυγή του οποίου κατηγορήθηκε και συνεχίζει να κατηγορείται το οπαδικό κίνημα του Ηρακλή (δεν έχει σημασία αν η Αυτόνομη Θύρα 10 δεν υπήρχε τότε, άλλωστε θεωρούμε τους εαυτούς μας συνεχιστές του έργου που άφησαν οι προγενέστεροι και στα δικά τους χνάρια βαδίζουμε) από μερίδα του κόσμου, είναι αυτός που μαζί με τη Λάρισα και τη Τρίπολη έσκαβαν το λάκκο της ομάδας.

Ο άνθρωπος για τον οποίο ραδιοφωνικοί παραγωγοί έχουν χύσει τόνους σάλιου γλύφοντας τον, είναι αυτός ο οποίος πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο την ομάδα στην οποία διατέλεσε πρόεδρος.

Αυτός είναι λοιπόν ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, ένας εφιάλτης του Ηρακλή και αυτή είναι η θέση του στην ιστορία του συλλόγου.
Βέβαια μαζί με αυτόν στην ίδια μοίρα μπαίνουν και όλοι αυτοί που ακόμα και σήμερα τον καλύπτουν και φοβούνται να αναφέρουν το όνομα του. Μικρά ανθρωπάκια, δούλοι του χρήματος και των ανθρώπων οι οποίοι το διαχειρίζονται, κάθε μέρα που περνά γίνεστε όλο και πιο αντιπαθής στον κόσμο αυτού του συλλόγου.

Σε όλους τους υπόλοιπους οι οποίοι ακούγονται στις συνομιλίες να σκάβουν τον λάκκο του Ηρακλή, όπως ο πεντακάθαρος ¨κύριος¨ Ζαγοράκης, δεν θα αναφερθούμε γιατί πολύ απλά ξέραμε, ξέρουμε και για πάντα θα είμαστε σίγουροι ότι η θέση τους ήταν, είναι και θα είναι νομοτελειακά απέναντι στον Ηρακλή και ποτέ δίπλα του. Ελπίζουμε αυτά τα γεγονότα να αποτελέσουν παράδειγμα για τις μελλοντικές διοικήσεις του Ηρακλή και να μη ξεχνούν τόσο εύκολα, όσο εύκολα ξέχασαν τον υποβιβασμό έπειτα από καταγγελία του παοκ το 1980!!!

Τέλος θα θέλαμε να απευθυνθούμε σε όλους τους οπαδούς και φίλους του Ηρακλή και να τους πούμε ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της αυριανής ψηφοφορίας, σε οποία κατηγορία και αν αγωνιστεί η ομάδα με τον ημίθεο στο στήθος εμείς θα είμαστε εκεί και κάθε Κυριακή θα στήνουμε ένα ξέφρενο πάρτι, γιατί αυτός είναι ο λόγος που γίναμε Ηρακλής και ίσως για λίγο να τον λησμονήσαμε. Θα είμαστε εκεί και θα μαχόμαστε καθημερινά μέχρι το όνειρο ενός δυνατού και αυτόνομου Ηρακλή να γίνει πραγματικότητα!

ΥΓ: Αν και δεν το συνηθίζουμε θα θέλαμε να απευθυνθούμε σε κάποιους συμπολίτες οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν ξεκινήσει μια ρητορική περί καθαρών συλλόγων και άλλων τέτοιων ιστοριών. Αγαπητοί συμπολίτες αν αυτά τα οποία λέτε και γράφετε σε ραδιόφωνα, σε διαδικτυακούς ιστοτόπους και μπλόγκ είναι μια εξέλιξη της προπαγάνδας με την οποία επιβιώνετε τα τελευταία 20 χρόνια έχει καλώς. Εάν όμως τα πιστεύετε, τότε πραγματικά σας λυπόμαστε γιατί δικαιώνετε τον Αϊνστάιν και τη θεωρεία του περί βλακείας. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι έτσι δομημένο ώστε καμιά ¨καθαρή¨ και ¨περήφανη¨ ΠΑΕ να μη μπορεί να επιβιώσει. Το ίδιο το σύστημα εξωθεί άλλοτε σε συμβιβασμούς και άλλοτε σε έκνομες πράξεις αλλιώς αποβάλει. Χρέος και καθήκον των οπαδών και φιλάθλων της οποιασδήποτε ομάδας είναι να παραμένουν αυτοί αμόλυντοι από τέτοιου είδους αλισβερίσια, γιατί στην ουσία ο σύλλογος δεν είναι οι πέντε – δέκα που διοικούν αλλά οι χιλιάδες που ακολουθούν. Γι’ αυτό κοιτάξτε τα του οίκου σας και αφήστε μας εμάς να βρούμε το δρόμο μας!

AΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΣΑΝ ΤΙΤΛΟ : "Ο πεντακάθαρος «κύριος» Ζαγοράκη"

Το αφήνω στην κρίση σας
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ας κοιταξουν να βαρεσουν κανα παιδακι με ασπρομαυρο κασκολ μπροστα απο το κατσανειο για να διακιολογησουν την ανυπαρξια τους....
πουτανας γιοι μονο αυτοι...
τακη λακη αντωνακη βαγγελακη το μονο που τους ενωνει ειναι το γουστιοζικο τους κωλαρακι..αυτο που παντα γουσταρουμε απο το 1926 μεχρι και σημερα....

ενας "φιλοξενουμενος" στη " πολη του θεου"

τσαμπα ειναι η προπαγανδα...τσαμπα και η κωλοτουμπα...

ΥΓ ποιος τους εστησε πληρωνοντας 7 παικτες τους σε αγωνα? τους πεντακαθαρους? και οταν καποιος τους στηνει ποιος φταιει? αυτος που στηνει ή που στηνεται?

ψηφιζω ΝΑΙ στη ψηφοφορια για τον ατσαλακωτο-πεντακαθαρο 26χρονο προεδρο-παιδακι και τον ατσαλακωτο φαρμακοεμπορο...
βγαζω ανακοινωση πριν γινω ρομπα στο τελος της ψηφοφοριας..ετσι για να δικαιολογησω την επιλογη μου
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ΥΓ Ο τίτλος ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν κοιμάται, δεν αφορά μόνο αυτούς που ενδέχεται να βάλουν χρήματα ή έστω ισχυρίζονται πως έχουν αυτή τη διάθεση. Αφορά και αυτούς που είναι μέσα στο παιχνίδι εδώ και καιρό. Το νούμερο που κυκλοφορεί για το άνοιγμα μετά την συνάντηση της Κατερίνης, δημιουργεί συνθήκες εκνευρισμού όλων όσων πίστευαν σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Και μακάρι αυτός ο εκνευρισμός να έχει διαδοχή την ανακούφιση και όχι την ενίσχυσή του.

Κόλκας ΠΑΟΚ24.

Περικάλώ;
Τι λέει το παλουκάρι;
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ο Εθνικός Ύμνος των επαγγελματικών σπορ. Χορεύει ο κύριος Φιλιππίδης (Βαγγέλα ξαναέλα), ο Μούσιας ή Φάδερ, ο Χοντρός, ο Μάκαρος, ο Τσάκος, ο Τάκαρος (γεια σου Juan Kontes), ο Ψηλός, ο Κοντός, ο Μπανάνας, ο Ρίο, ο Θείος, ο Ανηψιός, ο Ξάδερφος, ο Ζαβα 08, ο Σπύρος, ο Μεσαίος, ο Πλαϊνός, ο Μπακάλης, ο Κινέζος, το Γουρούνι, ο Κοκκαλιάρης, ο Παράξενος, ο Μπάτσος, ο Χημικός, η Αόματη Θύρα, o Πολιτικός, ο Παραγωγός, ο Προαγωγός, ο Δημοσιογράφτος, και πάει λέγοντας. Αυτοί χορεύουν, άλλοι στο κέντρο και άλλοι στις γωνίες, εσύ πλερούα και στο καπάκι ποδαράτο και ωτοστοπ. Μπόλικο. Nevermind, έτσι είν' αυτά, άλογα είναι.

Στο τέλος της ημέρας, που λένε κι οι αγγλοσάξωνες, αυτός θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και ο σύγχρονος Εθνικός Ύμνος. Μιας και τα αντίστοιχα μαγαζάκια της πολιτικής, των δημοσίων έργων και προμηθειών, της δικαιοσύνης, της υγείας, της ακαδημαϊκής κοινότητας, και πάει λέγοντας, δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά, από τον παράδεισο του ποδοσφαίρου.

…και ολίγον στα καθ' ημάς. €26+Μ εισροές χωρίς τη μπουτίκ κ.λπ. (τρομερό νούμερο), €28+Μ εκροές (αυτό κι αν είναι απίστευτο νούμερο, τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά), άνοιγμα από €2Μ μέχρι €5Μ, ανάλογα με το πως το βλέπει το αφεντικό και ο πελάτης. Και όλοι ευχαριστημένοι. Nevermind, έτσι είν' αυτά, άλογα είναι.

http://www.paokg4.org
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δημήτρης Κανελλάκης

Μέσα από το πρίσμα της λογικής πρέπει να δει το μέλλον του ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ της περιόδου 2011-2012 χτίζεται σε ένα γνώριμο για την πλειοψηφία των μελών της ομάδας περιβάλλον, αφού στο Αρνεμ είχαν βρεθεί και πάλι πριν από δύο χρόνια, με τον Φερνάντο Σάντος τότε, να προετοιμάζονται.

Ηταν, μάλιστα, τότε το χτίσιμο της καλύτερης ομάδας που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό την τελευταία δεκαετία.

Από τότε, βεβαίως, έχουν αλλάξει πολλά... Ο ΠΑΟΚ από την απόλυτη προπονητική σταθερότητα που βίωσε με τον Πορτογάλο και από την οποία αποκόμισε πλείστα οφέλη, πέρασε την προηγούμενη σεζόν σε μια κατάσταση που παρέπεμπε έντονα στο παρελθόν, καθώς πέρασαν τρεις προπονητές από τον πάγκο του και τώρα, με τον Λάζλο Μπόλονι να τον καθοδηγεί, ελπίζει ότι θα βρει στο πρόσωπο του Ρουμάνου τον άνθρωπο που θα αποκτήσει την καλή χημεία και με τους ποδοσφαιριστές και με την διοίκηση ώστε να κρατήσει πολύ η συνεργασία τους.

Ωστόσο, η περίοδος είναι τέτοια, και αυτό δεν αφορά μόνο στον ΠΑΟΚ, που δύσκολα μπορεί κάποιος στο ελληνικό ποδόσφαιρο να προγραμματίσει στη βάση κάποιων σταθερών που δεν θα αλλάξουν για μερικούς μήνες, τουλάχιστον. Ο ΠΑΟΚ ζει αυτή την περίοδο τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που απειλεί να στραγγαλίσει τα πάντα στην Ελλάδα, φυσικά και το ποδόσφαιρο.

Ανεξάρτητα, λοιπόν, με το τι θα ήθελε η διοίκηση και ο Μπόλονι, είναι δεδομένο αυτή την στιγμή ότι ο ΠΑΟΚ υποχρεούται να ρίξει κατά 30% τουλάχιστον κάτω το μπάτζετ του σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, αφού είναι σχεδόν σίγουρο πως από τα 26 εκατομμύρια ευρώ που ήταν πέρσι τα έσοδά του θα πέσει στα 20 εκατομμύρια, ίσως και πιο κάτω. Εβλεπα πριν έρθω στην Ολλανδία για να παρακολουθήσω την προετοιμασία και να περιγράψω τα φιλικά του ΠΑΟΚ, τους φιλάθλους του να δυσανασχετούν και να διαμαρτύρονται που η ομάδα τους χάνει παίκτες και δεν κάνει μεταγραφές για να τους αναπληρώσει. Τα ίδια μαθαίνω ότι ισχύουν και όσο βρίσκομαι στην Ολλανδία, με συνέπεια να αναρωτιέμαι πώς γίνεται να μην καταλαβαίνουν ότι όπως και αυτοί -οι φίλαθλοι, δηλαδή- έχουν δει τα εισοδήματά τους να μειώνονται και προσπαθούν να μειώσουν τα έξοδά τους για να αντέξουν, έτσι και η ομάδα τους κάνει το ίδιο.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και στο ποδόσφαιρο και στην ζωή, όσο κι αν θέλουν κάποιοι να τα παρουσιάζουν σύνθετα. Τα... πόδια σου τα απλώνεις μέχρι εκεί που πηγαίνει το πάπλωμα, διότι διαφορετικά κινδυνεύεις να καταστραφείς. Κι ο ΠΑΟΚ, που πέρασε από την απόλυτη οικονομική ανυποληψία στην εξυγίανση και την τάξη στα οικονομικά του, άρχισε από πέρσι να κάνει και πάλι ανοίγματα για να κυνηγήσει με καλύτερες προϋποθέσεις υψηλούς αγωνιστικούς στόχους, αλλά το ξεστράτισμα αυτό τον βρήκε εν μέσω οικονομικής κρίσης και τον απειλεί όσο χειροτερεύουν τα πράγματα αν δεν συμμαζευτεί άμεσα.

Το ζητούμενο, λοιπόν, για τον ΠΑΟΚ είναι να δει το μέλλον του μέσα από το πρίσμα της λογικής και η διοίκησή του να εξηγήσει με σαφήνεια στον κόσμο ποιος είναι ο μοναδικός δρόμος τον οποίο μπορεί να πορευτεί, έστω κι αν θα είναι σκληρός. Ετσι, όμως, θα μπορέσει να επαναφέρει και πάλι την ηρεμία στην ομάδα, που θέλετε γιατί οι παίκτες βλέπουν κάποιους συμπαίκτες τους να φεύγουν, θέλετε γιατί για επενδυτές ακούνε και επενδυτές να αναλαμβάνουν δεν βλέπουν, ανησυχούν και προβληματίζονται.

Οσο για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι συμπεράσματα είναι νωρίς να βγούνε. Αυτό που με σιγουριά μπορώ να σας πω, επειδή το έζησα, είναι ότι ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται φέτος σε περιβάλλον σοβαρότητας με τον Μπόλονι και όχι παιδικής χαράς όπως ήταν πέρσι τέτοιο καιρό με τον Μπερέτα. Επίσης, μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση σε άμυνα και επίθεση. Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιεί ο Μπόλονι τους παίκτες του στα φιλικά δείχνει τόσο έντονα τη γύμνια στο βάθος του πάγκου, που εύλογα αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει σκοπιμότητα σε αυτή την κίνηση του Ρουμάνου, που θέλει να δείξει στην διοίκηση για ποιο λόγο ζητάει τρεις μεταγραφές...

Τέλος, η έκπληξη της προετοιμασίας, κατά την άποψή μου, είναι ο νεαρός Αποστολόπουλος. Ηταν η όαση στην ομάδα με τις ρεζέρβες που ξεκίνησε τόσο στο ματς με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ όσο και με την Γκρόνιγκεν. Σταθερός στην απόδοσή του, γρήγορος και αποτελεσματικός στις επεμβάσεις του, νικητής στις περισσότερες μονομαχίες που έδωσε, ο Αποστολόπουλος φωνάζει με τις εμφανίσεις του ότι αξίζει να πάρει εκαιρίες...

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.novasports.gr/BlogPost.aspx?a_id=91283
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”