15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από Sera4 »

χριστε μου πρωινιατικα με την τσιμπλα στο ματι τι παθαμε....ρε τον βαρβατιλα κοντρερας... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτη τη στιγμη βλεπω τη ομαδαρα που παυλου να ριχνει 4 στην εσθονια με αυτον να παιζει δεξι μπακ και να μην περναει ουτε κουνουπι απο τη μερια του. :opaokara:

Υ.Γ Σαντσες μεγαλη παιχτουρα κανει οργια.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Πήγε καλά ο Πάμπλο?
:pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

μηπως να παιζει μονιμα δ μπακ και σε μας οποτε να παρουμε εναν ψηλο
+τσιριλο ?
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

οχι
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

οχι δεν ειναι σε ηλικια να βγαλει μια χρονια σαν δεξι μπακ χανεις την ποιοτητα στα σεντερ μπακ αχρηστευεις τα ηδη υπαρχοντα δεξια μπακ πληρωνεις 600000 παιχτη για να τον εχεις δεξια κλπ.... 8-)
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Ο τεράστιος Μπόλονι και το κεφάλαιο Βρύζας

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του "Κόπα Αμέρικα", ο Πάμπλο Κοντρέρας έδωσε συνέντευξη στο "Αθλητικό Metropolis". Αφορμή αποτέλεσε η συμπλήρωση τριών χρόνων από τη μέρα που ήρθε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, αλλά και η ονομαστική εορτή του. Ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε στην προετοιμασία που κάνει για το "Κόπα Αμέρικα", την "πρώτη" του ΠΑΟΚ που δεν του δημιούργησε έκπληξη, το ενδεχόμενο της επιστροφής Βρύζα και τη συνεργασία του με τον "Δικέφαλο". Αναλυτικά όσα είπε για:

Τη συμμετοχή του με την εθνική Χιλής στο "Κόπα Αμέρικα": "Είναι τιμή για μένα που ο προπονητής μου στην εθνική Χιλής μου δείχνει εμπιστοσύνη και μου παραχωρεί θέση βασικού στην ομάδα. Πάμε για το καλύτερο δυνατό στο Κόπα Αμέρικα, το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι το καλύτερο δυνατό, οι συμπαίκτες μου χιουμοριστικά με φωνάζουν «παππού» γιατί είμαι ο μεγαλύτερος σε ηλικία. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός, αλλά και χιούμορ μεταξύ μας. Είναι μεγάλη η τιμή που με ψήφισαν ομόφωνα ως δεύτερο αρχηγό της ομάδας. Αναγνωρίζουν την αξία μου και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό".

Το ενδεχόμενο να βρει αντίπαλο την Ουρουγουάη του Πάμπλο Γκαρσία: "Ανταλλάσσουμε πολλά μηνύματα με τον Πάμπλο Γκαρσία για αυτό το θέμα, έχουμε άριστη σχέση μεταξύ μας για αυτό και πειράζουμε συνέχεια ο ένας τον άλλον. Από τότε που ήμασταν 17 ετών, παίζουμε συνέχεια ως αντίπαλοι. Σκοπεύω να του δώσω μεγάλη στενοχώρια στις 8 Ιουλίου".

Το νέο πρόσωπο, Λάζλο Μπόλονι: "Πήραμε έναν τεράστιο προπονητή και πιστεύω ότι η χρονιά αυτή θα έχει επιτυχίες. Περιμένω και σε προσωπικό επίπεδο και σε ομαδικό επίπεδο να αποδώσουμε τα μέγιστα".

Την παρουσία 10.000 οπαδών στην "πρώτη" του ΠΑΟΚ: "Δεν είναι έκπληξη το ότι πήγε τόσος κόσμος στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, αυτό γίνεται κάθε χρόνο. Λόγω της οικονομικής κρίσης θα ήταν περίεργο το πόσα πολλά εισιτήρια διαρκείας έχουν πουληθεί, αλλά όχι για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Τέτοια πράγματα περιμένεις από αυτούς και περισσότερα. Αυτό τους ξεχωρίζει και είμαι πολύ ευγνώμων προς αυτούς".

Την συμπλήρωση τριών χρόνων από τη μέρα που ήρθε στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά: "Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω αυτή την πολύ ξεχωριστή ημέρα. Ανήκει στις μεγάλες αναμνήσεις της ζωής μου. Τόσος κόσμος βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να με υποδεχθεί. Αυτό μου έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο για την απόδοσή μου, αφού ήθελα να ανταποδώσω την αγάπη τους προς το πρόσωπο μου".

Την διαφαινόμενη επιστροφή του Ζήση Βρύζα στα κοινά του Δικεφάλου: "Θεωρώ ότι ο Βρύζας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Θα είναι πολύ καλό για την ομάδα να επιστρέψει. Έχει άριστη γνώση του ποδοσφαίρου. Θα είμαι πολύ πιο χαρούμενος εάν γυρίσει στον ΠΑΟΚ".

Για το μέλλον της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ: "Σκοπός μου είναι να τιμήσω το συμβόλαιο μου, δεν έχω μιλήσει πρόσφατα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ελπίζω το μέλλον να φέρει την καλύτερη λύση και για εμένα και για την ομάδα. Πρώτη μου προτεραιότητα θα είναι πάντα ο ΠΑΟΚ".

Κλείνοντας έστειλε χαιρετισμούς στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και στους συμπαίκτες του, ενώ εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον ελληνικό λαό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

olapaok.gr
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

μεγάλε Πάμπλο!
σιδερενιος σου εύχομαι να μας γυρίσεις!!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εγω παντως ευχομαι να αποκλειστουν γρηγορα
Άβαταρ μέλους
montolivo4

Δημοσίευση από montolivo4 »

Μεγαλο ξενυχτι το σημερινο μεγαλε Μανιτου...Εχω προαισθημα οτι θα το καρφωσεις!Σε εχω και anytime σκορερ παναθεμα με!
Άβαταρ μέλους
jpm4_neo

Δημοσίευση από jpm4_neo »

Α ρε Κονδορα,τι εσωσες παλι! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Πολύ καλός μέχρι στιγμής ο Κοντρέρας.Ο Σάντζεζ είναι υπερτιμημένος παίκτης.Έχει τρομερή επιτάχυνση αλλά μπάλα δεν ξέρει πολλή.
:pano:
Άβαταρ μέλους
montolivo4

Δημοσίευση από montolivo4 »

Ρε πουστη ΑΦΗΣΕΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΜΙΟΛΑ ΝΑ ΜΠΕΙ .....500 ΕΥΡΩ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΜΕ ANYTIME ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΑΣ!!ΠΑΜΠΛΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑΡΑΡΑΡΑΡΑ ΧΑΛΑΛΙ
black death

Δημοσίευση από black death »

Είχε παίξει ο Μπέος τον άλλο να σκοράρει όμως. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Federacion έγραψε:μεγάλε Πάμπλο!
σιδερενιος σου εύχομαι να μας γυρίσεις!!!!
Βασικα, να ευχόμαστε να μας γυρίσει και βλέπουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”