elpaoki έγραψε:απλα τελειος εισαι!!!!!!!!!καθιερωσε το καθε δευτερα(μετα απο αγωνες) ή παρασκευες....καντο μια φορα την βδομαδα...και καλο ειναι να μπαινει και κεντρικη....πολυ γελιο....μηπως να το στειλεις σε κανα αρδ μπορει να το δημοσιοποιησουν...πολυ καλος συνεχισε !!!!!

για να λεμε και την αληθεια τα συγχαρητηρια πανε στον τσακαλο που τα σκεφτηκε.εγω απλα τα εψαξα και τα βρηκα μετα απο ενα χρονο για να βοηθησω τυπους σαν τον μπραουδακη να γραψουν κανα αρθρο.χαιρομαι παντως που προσφερα γελιο.η αληθεια ειναι οτι και εγω μολις τα ξαναδιαβασα πεθανα στο γελιο.....
"Ζαγοράκης: Που είσαι;
Βρύζας: Στο γήπεδο.
Ζαγοράκης: Μόνος είσαι;
Βρύζας: Γιατί;
Ζαγοράκης: Έτσι ρωτάω.
Βρύζας: Μπα. Είναι μερικοί παίκτες και δουλεύουν αδυναμίες. Ο Κουτσιανικούλης τρέχει με το κεφάλι πάνω...Τον μαλάκα, τράκαρε με τον Βερόν. ΡΕ ΚΟΥΤΣΙΑ; ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΝΩ ΛΕΜΕ, ΟΧΙ ΠΙΣΩ! Τι βλήμα Παναγία μου.
Ζαγοράκης: Ποιοι άλλοι είναι ρε;
Βρύζας: Ο Μουσλίμοβιτς σουτάρει από το πέναλτυ, εδώ και μια ώρα έχει βάλει 2-3 , ο Τσιρίλο κάνει βαθειές μπαλιές στον Βιερίνια, ο Βερόν είναι, ο Αραμπατζής, ο Λίνο, κάνει τάκλιν σηκώνεται, ξανακάνει τάκλιν, ξανασηκώνεται, πολύ γέλιο , ο Παπάζογλου είναι, 2-3 πιτσιρικάδες και ο Πάμπλο.
Ζαγοράκης: Ο Πάμπλο τι κάνει;
Βρύζας: Ο Πάμπλο είναι δεμένος πισθάγκωνα και από την μέση τον έχουμε δέσει με ένα σχοινί και εκεί που τελειώνει το σχοινί, είναι ο Κουτζαβασίλης και του τραγουδάει νανουρίσματα. "
οσο και να θες να κρατηθεις δεν μπορεις...