Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Το να εχει ο καθενας (και εγω) την αποψη του, κουτση, στραβη, λαθος, σωστη,το δεχομαι οπως και καθε διαφωνια οσον αφορα ΑΠΟΨΕΙΣ.Αυτο το μοτο ομως, δε ξερουν αυτοι και ξερουμε εμεις, δεν το αντεχω.Σε φορουμ ειμαστε και μιλαμε για ποδοσφαιρο οχι για πυρηνικη φυσικη.Εχεις αλλη αποψη απο εμενα? Καλα κανεις και την εχεις και πεστην.Εσυ πιστευεις, οτι δεν θελουμε δεκαρι,δικαιωμα σου.Τι νοημα εχει η υπαρξη ενος φορουμ οταν η απαντηση σε ολα ειναι, αυτοι ξερουν? Θες να κατσω να σου απαριθμησω ποσες μεταγραφικες παπατες εχουν κανει αυτοι που ξερουν?
Οχι απλά φαίνεται παράξενο οταν λες συνέχεια το ίδιο πράγμα και κράζεις κυριολεκτικά κάθε κίνηση η οποία δεν συμφωνεί με τη δική σου άποψη.
Ειναι αποδεκτό να εχει ο καθένας την άποψη του, αλλά την ειρωνεία σου πχ για το Γαλλο που πηραμε ( σχετικά με τις θεσεις που παιζει κλπ κλπ κλπ ) , δε μπορώ να τη θεωρήσω άποψη αλλά εμπάθεια.
Επίσης εμπαθές είναι το ύφος σου όσον αφορά τη μη αποκτηση επιτελικού μέσου. Ιδίως εκεί που αναφέρεσαι στο ποσο δινει στο στοιχημα
Και στη τελική, αμά δε σου αρέσουν οι επιλογές των 2-3 τελευταίων ετών , πάσο . Μαζί σου.
Αλλά υποτίθεται πήρες προπονητή, με καλές προδιαγραφές ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.
Το να χλευάζεις κάθε τρεις και λίγο τις μεταγραφικές επιλογές, δε βλέπω κατά πόσο προάγει τη κουβέντα ακόμα και σε επίπεδο φόρουμ.
Ειναι αποδεκτό να εχει ο καθένας την άποψη του, αλλά την ειρωνεία σου πχ για το Γαλλο που πηραμε ( σχετικά με τις θεσεις που παιζει κλπ κλπ κλπ ) , δε μπορώ να τη θεωρήσω άποψη αλλά εμπάθεια.
Επίσης εμπαθές είναι το ύφος σου όσον αφορά τη μη αποκτηση επιτελικού μέσου. Ιδίως εκεί που αναφέρεσαι στο ποσο δινει στο στοιχημα
Και στη τελική, αμά δε σου αρέσουν οι επιλογές των 2-3 τελευταίων ετών , πάσο . Μαζί σου.
Αλλά υποτίθεται πήρες προπονητή, με καλές προδιαγραφές ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.
Το να χλευάζεις κάθε τρεις και λίγο τις μεταγραφικές επιλογές, δε βλέπω κατά πόσο προάγει τη κουβέντα ακόμα και σε επίπεδο φόρουμ.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
λογικα αν δε παρουμε 10ρι δε θα χρειαζετε και ο μπολονι στο συστημα που θα παιζει δεν εκγηγιεται αλλιως......
παντως εγω θελω το μεγαλο ονομα να ειναι το επιθετικος δε με νοιαζει σε ποια θεση.....κατα προτιμηση 10αρι
παντως εγω θελω το μεγαλο ονομα να ειναι το επιθετικος δε με νοιαζει σε ποια θεση.....κατα προτιμηση 10αρι
ε ναι οπωσδήποτε δεκάρι
προσωπικά πιστεύω είναι η θέση που αν πάρουμε κάτι καλό μπορεί να αλλάξει ολη η εικόνα της ομάδας
εκτος αν παιξει ο βιειρινια δέκα και πάρουμε εξτρέμ οποτε καλα θα ημαστε παλι
προσωπικά πιστεύω είναι η θέση που αν πάρουμε κάτι καλό μπορεί να αλλάξει ολη η εικόνα της ομάδας
εκτος αν παιξει ο βιειρινια δέκα και πάρουμε εξτρέμ οποτε καλα θα ημαστε παλι
ε ναι και τα γκολ εγω θα τα βαζω, αφου ολες οι ομαδες παιζουν με δεκαρια παγκοσμιως ας βαλουμε και μεις ενα...
αν και το ημερολογιο δειχνει 2011...
να μου πειτε ενα βιερινια και απο την αλλη μερια να πω ΝΑΙ.. και μια φορακλα να τα καρφωνει πρωτα ομως, και μια ντουλαπα πισω να κοβει
αν και το ημερολογιο δειχνει 2011...
να μου πειτε ενα βιερινια και απο την αλλη μερια να πω ΝΑΙ.. και μια φορακλα να τα καρφωνει πρωτα ομως, και μια ντουλαπα πισω να κοβει
Στο τέλος και να ρθει δεκάρι πάλι δε θα ικανοποιηθούμε.Έχει αποκτήση μυθικές διαστάσεις το θέμα και όποιον και να φέρουν θα λέμε έλα μωρέ τι δεκάρι αυτός απλά παίζει πίσω από τα φορ.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ο γκαρσια και ο βιτολο και ειδικα ο πρωτος θελει ξεκουραση φετος ...να παρουμε ακραιο και σεντερ φορ(θα παρουμε και απο αυτον τωρα με φλωριδη) η μπαλλα πως θα πηγαινει σε αυτους????? απο τον κοντρερας???
ενοειται οτι το 10αρι θα ειναι κ ονομα καλο και θα βαζει κ γκοαλ
η θα παρουμε εχτρεμ και θα ειναι μεσα ο ιβιτς και θα κοβει τις αντεπιθεσεις απο την αργοσυνη του????
ε και ενα στοπερ που καιγομαστε..... στην ουσια θελουμε ενα 10αρι ενα σεντερ φορ και ενα στοπερ......(και μετα μπακ)
βαση προετερεοτητας
ενοειται οτι το 10αρι θα ειναι κ ονομα καλο και θα βαζει κ γκοαλ
η θα παρουμε εχτρεμ και θα ειναι μεσα ο ιβιτς και θα κοβει τις αντεπιθεσεις απο την αργοσυνη του????
ε και ενα στοπερ που καιγομαστε..... στην ουσια θελουμε ενα 10αρι ενα σεντερ φορ και ενα στοπερ......(και μετα μπακ)
βαση προετερεοτητας
- ΑποστόληςΑ
Ψηφίζω δεκάρι. και πιστεύω ότι σ' αυτή τη θέση έχουμε την μεγαλύτερη ανάγκη. Ούτε στη θέση του σέντερ-μπακ, ούτε στου φορ.
Ο Ivic έχει περάσει τα 34 εδώ και δύο μήνες περίπου και ήδη, πέρυσι, έκανε μια πολύ μέτρια χρονιά. Όλα δείχνουν ότι ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση στην καριέρα του, επομένως δεν μπορεί να αποτελεί το πρώτο βιολί σε μια τόσο σημαντική θέση. Ο Φωτάκης είναι ένας καλούτσικος πασπαρτού, που μπαλώνει τρύπες και τίποτε περισσότερο. Αν είναι λοιπόν να φέρουμε κάποιο όνομα που δεν θα είναι φτηνό (δεν έχω εμπιστοσύνη στα λεγόμενα των εφημερίδων, ειδικά την περιδο των μεταγραφών), αυτή είναι η θέση που πρέπει να χτυπήσουμε.
Στη θέση του φορ έχουμε ήδη τρεις: Σαλπι, Αθανασιάδης και Παπάζογλου. Για να έρθει 4ος θα πρεπει να είναι πολύ βαρβάτος, αλλά όταν τα χαφ δεν έχουν την ευχέρεια να δίνουν τις σωστές πάσες τότε πάνε ανεκμετάλλευτοι οι φορ, όσο καλοί κι αν είναι.
Εξαρτάται πάντως και απο το σύστημα που θα παίζουμε. Αν είναι 4-3-3 πρέπει να κινηθούμε για ένα εξτρέμ ακόμη. Αν παίζουμε με 4-4-2 σε ρόμβο (πιθανόν με την έλευση του Γάλλου) και τις δύο μπροστά θέσεις θα τις καταλαμβάνουν δύο φορ, θα χρειασθεί ένας φορ ακόμη, αν και δεν νομίζω ότι το σύστημα αυτό ταιριάζει στον ΠΑΟΚ.
Στα μπακ έχουμε Μαλεζά - Contreras - Savini και οπωσδήποτε θα χρειασθούμε έναν ακόμη ψηλό.
Πάντως θα συμφωνήσω ότι εμείς απλά εκφράζουμε απόψεις. Την πιο ολοκληρωμένη άποψη την έχει ο προπονητής, που θα έχει και την πλήρη ευθύνη των όποιων επιλογών.
Ο Ivic έχει περάσει τα 34 εδώ και δύο μήνες περίπου και ήδη, πέρυσι, έκανε μια πολύ μέτρια χρονιά. Όλα δείχνουν ότι ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση στην καριέρα του, επομένως δεν μπορεί να αποτελεί το πρώτο βιολί σε μια τόσο σημαντική θέση. Ο Φωτάκης είναι ένας καλούτσικος πασπαρτού, που μπαλώνει τρύπες και τίποτε περισσότερο. Αν είναι λοιπόν να φέρουμε κάποιο όνομα που δεν θα είναι φτηνό (δεν έχω εμπιστοσύνη στα λεγόμενα των εφημερίδων, ειδικά την περιδο των μεταγραφών), αυτή είναι η θέση που πρέπει να χτυπήσουμε.
Στη θέση του φορ έχουμε ήδη τρεις: Σαλπι, Αθανασιάδης και Παπάζογλου. Για να έρθει 4ος θα πρεπει να είναι πολύ βαρβάτος, αλλά όταν τα χαφ δεν έχουν την ευχέρεια να δίνουν τις σωστές πάσες τότε πάνε ανεκμετάλλευτοι οι φορ, όσο καλοί κι αν είναι.
Εξαρτάται πάντως και απο το σύστημα που θα παίζουμε. Αν είναι 4-3-3 πρέπει να κινηθούμε για ένα εξτρέμ ακόμη. Αν παίζουμε με 4-4-2 σε ρόμβο (πιθανόν με την έλευση του Γάλλου) και τις δύο μπροστά θέσεις θα τις καταλαμβάνουν δύο φορ, θα χρειασθεί ένας φορ ακόμη, αν και δεν νομίζω ότι το σύστημα αυτό ταιριάζει στον ΠΑΟΚ.
Στα μπακ έχουμε Μαλεζά - Contreras - Savini και οπωσδήποτε θα χρειασθούμε έναν ακόμη ψηλό.
Πάντως θα συμφωνήσω ότι εμείς απλά εκφράζουμε απόψεις. Την πιο ολοκληρωμένη άποψη την έχει ο προπονητής, που θα έχει και την πλήρη ευθύνη των όποιων επιλογών.
επιτελικο χαφ ή 4-4-2 με μεταγραφη και σαλπι στα φορ και μια καλη μεταγραφη στα ακρα.
- DaFFy_NaSH
Δεν χρειαζόμαστε 10άρι, με την ιστορική έννοια της θέσης (ναι αυτήν που "πέθανε" τα τελευταία χρόνια). Αυτό που ζητάμε και το ονομάζουμε δεκάρι είναι ένας εργάτης με ελεύθερο ρόλο στο κέντρο να οργανώνει το παιχνίδι, που θα γυρνάει να πάρει την μπάλα και να κάνει παιχνίδι. Το δεκάρι, "το παλιό" να το πω ήταν ενας παλουκάνθρωπος καρφωμένος σε 10-20 τετ. μέτρα ο οποίος δεχόταν την μπάλα απο πίσω και την μοίραζε, αυτό μπορεί να το κάνει και ο ίβιτς, αλλά στο σύγχρονο ποδοσφαιρο για να παίξεις αυτή τη θέση, του δημιουργικού μέσου πρέπει να είσαι αν όχι πολύ γρήγορος, τουλάχιστον πολύ κινητικός, πως ο βιτόλο βρίσκεται παντού αμυντικά, έτσι και αυτός πρέπει να βρίσκεται παντού επιθετικά και να ξεκινάει απο πιο πίσω. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ.
Όπως έχω αναφέρει και σε παλιοτερο ποστ μου, πιστεύω πως ο βιειρίνια με λίγη δουλειά απο τον μπόλονι μπορεί να την παίξει πολύ εύκολα τη θέση, γιατί; Έχει καλό σουτ, έχει καλούτσικη πάσα, έχει μυαλό που με την μπάλα ή χωρίς πιάνει 129.000 στροφές/δευτερόλεπτο και επίσης έχει τρομερή ταχύτητα και τρίπλα, απλά θέλει δουλειά για να εγκληματιστεί στον ελεύθερο ρόλο που απαιτεί η θέση..
Κάτι άσχετο με τα προηγούμενα, φέτος πιστεύω είναι η ευκαιρία του κουτσιανικούλη με τον μπόλονι, μπορεί να μην είναι πιτσιρίκι τώρα πια, αλλά μπορεί έστω και μετά απο 3 χρόνια να δικαιολογήσει τα λεφτα του. Κάτι παρόμοιο ισχύει και με τον Κλάους, ο οποίος βέβαια δεν χρειάζετε να δικαιολογήσει τίποτα (οικονομικά τουλάχιστον) εκτός απο την εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό του. Και τέλος επειδή διάβασα στις τελευταίες σελίδες για τον Σάκη, το μόνο που μπορεί να γίνει με αυτό το παιδί κατα την προσωπική μου άποψη να γίνει ένας μέτριος επιθετικός δυνατός στον αέρα και τίποτα παραπάνω (απο το κάτω του μετριου που είναι τώρα είναι καλύτερο πάντως)
Όπως έχω αναφέρει και σε παλιοτερο ποστ μου, πιστεύω πως ο βιειρίνια με λίγη δουλειά απο τον μπόλονι μπορεί να την παίξει πολύ εύκολα τη θέση, γιατί; Έχει καλό σουτ, έχει καλούτσικη πάσα, έχει μυαλό που με την μπάλα ή χωρίς πιάνει 129.000 στροφές/δευτερόλεπτο και επίσης έχει τρομερή ταχύτητα και τρίπλα, απλά θέλει δουλειά για να εγκληματιστεί στον ελεύθερο ρόλο που απαιτεί η θέση..
Κάτι άσχετο με τα προηγούμενα, φέτος πιστεύω είναι η ευκαιρία του κουτσιανικούλη με τον μπόλονι, μπορεί να μην είναι πιτσιρίκι τώρα πια, αλλά μπορεί έστω και μετά απο 3 χρόνια να δικαιολογήσει τα λεφτα του. Κάτι παρόμοιο ισχύει και με τον Κλάους, ο οποίος βέβαια δεν χρειάζετε να δικαιολογήσει τίποτα (οικονομικά τουλάχιστον) εκτός απο την εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό του. Και τέλος επειδή διάβασα στις τελευταίες σελίδες για τον Σάκη, το μόνο που μπορεί να γίνει με αυτό το παιδί κατα την προσωπική μου άποψη να γίνει ένας μέτριος επιθετικός δυνατός στον αέρα και τίποτα παραπάνω (απο το κάτω του μετριου που είναι τώρα είναι καλύτερο πάντως)
Να συμπληρωσω πως αν θελουμ παιχτη κραχτη εχω βρει τον καταλληλο
http://www.imscouting.com/players/delali-avemega/
http://www.imscouting.com/players/delali-avemega/
Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Μεγάλη πληγή το δεκαρι για την ομάδα μας.όπως έγραψε κ ο φίλος πιο πάνω δε θελουμε φραντζεσκοτσιαρτα.με επιτελικό μέσο πάντως όλη η Ευρώπη παίζει.απο Αγγλία με τζεραρντ κ λαμπαρντ κ Φαν ντε Φααρτ (ναι αυτά τα οχταρια σας που όμως μοιράζουν παιχνίδι κ είναι συνέχεια εκεί στη γραμμή της μεγάλης περιοχής να τελειώσουν φάσεις) σε Ισπανία (Χαβι μαρτινεθ,Χουαν Ματα) κ Ιταλία (Σναιντερ Τοτι ).τέτοιου στυλ παίκτες ζητάει ο κόσμος στο φόρουμ.Επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω τα σχόλια το δεκαρι πέθανε κ το επίσης πολυ σουξεδιαρικο ξέρουν οι άνθρωποι που ναι στο τιμόνι της ομάδας, να πω ότι ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΜΟΥ άποψη που δεν απαιτώ να την ενστερνίζεται κάποιος άλλος ούτε την επιβαλω είναι ότι ο ΠΑΟΚ θέλει ένα τέτοιου είδους παίκτη οπωσδήποτε ΕΚΤΌΣ κι αν αποκτήσουμε έναν εξίσου ποιοτικό κ δημιουργικό με το Βιειρινια ακραίο οπότε όλο το δημιουργικό κομμάτι γίνεται αποκλειστικά απο τα πλάγια.Ίσως αν το τελευταίο είναι ο σκοπός του πλάνου μας τότε να ήταν αχρειαστη η προσθήκη του Ρομπερ αφού δεν ταιριάζει στο στυλ.Ιδωμεν βέβαια τι μας ξημερώνει τώρα που αναμένονται κ οι ενέσεις απο τους υποψήφιους επενδυτές μας.Μακάρι να κάνουμε ισορροπημενες επιλογές με γνώμονα την διάρκεια κ όχι πυροτεχνήματα για εντυπώσεις.Το τελευταίο βέβαια δύσκολο γιατί ξέρουν αυτοί που είναι στο τιμόνι της ομάδας.ωχ αυτοαναιρεθηκα
)
Sent from my iPad using my own fingers

Sent from my iPad using my own fingers
Προτάθηκε ο Μοσχάκης
Η περίπτωση Γιώργου Μοσχάκη που αγωνίστηκε φέτος στην Δόξα Δράμας, δεν αποκλείεται να απασχολήσει τον ΠΑΟΚ. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής προτάθηκε στον Παντελή Κωνσταντινίδη, ο οποίος δεν έδειξε αρνητικός και ενδεχομένως η περίπτωση του παίκτη, που μένει ελεύθερος από την ομάδα της Δράμας, μελετηθεί στο μέλλον αφού την παρούσα φάση προέχουν άλλες κινήσεις. Ο τελευταίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 30 συμμετοχές και τρία γκολ, καλύπτει αρκετές θέσεις στα χαφ, ενώ πριν τους "Μαυρααετούς" αγωνίστηκε κατά σειρά στους Ηρακλή, Θερμαικό Θέρμης και Αναγέννηση Γιαννιτσών.
olapaok.gr
Η περίπτωση Γιώργου Μοσχάκη που αγωνίστηκε φέτος στην Δόξα Δράμας, δεν αποκλείεται να απασχολήσει τον ΠΑΟΚ. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής προτάθηκε στον Παντελή Κωνσταντινίδη, ο οποίος δεν έδειξε αρνητικός και ενδεχομένως η περίπτωση του παίκτη, που μένει ελεύθερος από την ομάδα της Δράμας, μελετηθεί στο μέλλον αφού την παρούσα φάση προέχουν άλλες κινήσεις. Ο τελευταίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 30 συμμετοχές και τρία γκολ, καλύπτει αρκετές θέσεις στα χαφ, ενώ πριν τους "Μαυρααετούς" αγωνίστηκε κατά σειρά στους Ηρακλή, Θερμαικό Θέρμης και Αναγέννηση Γιαννιτσών.
olapaok.gr
-