Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
panta

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από panta »

teod1980 έγραψε: ...Δεν θα έπρεπε να φαίνεται το όνομά του καθόλου...πχ Ψωμιάδης προς άγνωστο Θόδωρο...
Έχεις απόλυτο δίκιο. Από την στιγμή που το όνομα του δεν είναι στο κατηγορητήριο απαγορεύεται να δημοσιεύεται το όνομα του μέσα στους διαλόγους.

Τηλεφωνικοί διάλογοι υπάρχουν πολλοί, το θέμα είναι οτι κάποιοι επιλέγουν ποιους θα βγάλουν στη δημοσιότητα και πότε ώστε να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Η ουσία είναι οτι ο Ζαγοράκης δεν είναι κατηγορούμενος.

από την άλλη βέβαια ούτε ο Πατέρας είναι αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετικό...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ο Πατέρας βέβαια δεν είναι κατηγορούμενος γιατί έχει κάνει και μία δωρεά σε ένα σώμα Ελλήνων... ;)
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

έτσι!!
kos

Δημοσίευση από kos »

ακους για τα στημενα, ακους για διαλογο που βγηκε μεταξυ ζαγορακη και μπεου και σε πιανει πονοκεφαλος.
τον διαβαζεις και νοιωθεις μια ανακουφηση και το γυριζεις στην πλακα. ειναι ομως ετσι? ειναι για κανεις πλακα με αυτα που διαβαζεις?

την πεφτουμε στα χαμουτζιδικα μμε για τους τιτλους λες και οι τιτλοι εδω πανω ειναι καλυτεροι.
ο καθενας τα πασαρει αναλογα με το που πουλαει.
ο απο κατω βαζει τιτλο για διαλογο ζαγορακη ψωμιαδη για να ριξουν τον ηρακλη και ο απο πανω βαζει τιτλο "μην μου λες εμενα τι θα κανω" ή "εσυ σαν τι με παιρνεις τηλεφωνο".

και εμεις το ιδιο κανουμε. αναλογα με εαν και ποσο γουσταρουμε τον ζαγορακη.
εγω π.χ που δεν κοβω φλεβες βλεπω εναν τσαμπα μαγκα που την μια μερα πουλησε τρελα στον φιλο του τον αχιλλεα και την αλλη μερα πηρε τηλεφωνο και ζητησε συγνωμη (βριζοντας οπαδο της ομαδας). ο eortpol π.χ μπορει να βλεπει εναν διπλωματη που εριξε το μπινελικι του και μετα πηρε τηλεφωνο απλα για να ριξει τους τονους.

αλλος απο την συνομιλια με τον ψωμιαδη βγαζει το συμπερασμα οτι ο ζαγορακης θα γουσταρε να πεσουν ομαδες που ειναι στο αρμα του γαβρου. εγω νοιωθω μ@λ@κ@ς διαβαζοντας αυτα που λεει ενας ανθρωπος που ψηφισε τον μαρινακη και που μεχρι πριν απο μια εβδομαδα πιστευε οτι εκανε το σωστο.

ΥΓ. το εαν ειναι κακο ή καλο που ο ζαγορακης μιλαει με αυτα τα λαμογια θα φανει τις επομενες μερες-εβδομαδες.
το βλεπω δυσκολο να ειναι ο μοναδικος διαλογος. οι τυποι εχουν τις συνομιλιες και βγαζουν 5-10 την ημερα. πουλανε. θα δουμε στην πορεια τι θα βγει.
Bono έγραψε:Δεν ξέρω ποιός μ@λ@κ@ς έχει αποφασίσει να αρχίσει να γελοιοποιεί αυτήν την μόνη σοβαρή προσπάθεια (όπως δείχνει μέχρι τώρα) να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο,δημοσιεύοντας εν μέσω σημαντικών συνομιλιών που αποδεικνύουν όντως διαφθορά και άσχετους ιδιωτικούς διαλόγους αλα big brother και μάλιστα σε απανωτές και συνεχόμενες δόσεις εν είδει βραζιλιάνικης σαπουνόπερας.Τουλάχιστον ο Φώσκολος το ΣΚ έκανε διάλειμμα.
πιστευω οτι τα δυνατα μμε εχουν τα παντα. απλα τηρουν και αυτοι μια σταση αναμονης. να δουν που θα παει το πραγμα. εαν παει για κουκουλωμα απο την δικαιοσυνη θα ακολουθησουν και αυτοι. αυτος ειναι και ο λογος που μεχρι σημερα το 50% των συνομιλιων ειναι του τσακογιαννη και το αλλο 50% ειναι διαλογοι του κωλου.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Άποψή μου είναι ότι το πραγματικό παιχνίδι παίζεται τώρα...Στο πεδίο των εντυπώσεων...Δεν έχει καμία σημασία τι θα αποφασίσει η δικαιοσύνη κάποιους μήνες αργότερα...Η εντύπωση που πάει να περάσει σήμερα είναι ότι Μπέος, Μάκης και μερικοί ακόμη ψιλοάσχετοι εμπλέκονται, άλλοι για να κονομάνε, άλλοι για να "προστατεύουν" τις ομάδες τους...

Για το Μαρινάκη (πόσο μάλλον για τον Πατέρα), τίποτα ουσιαστικό δεν έχει βγεί στη φόρα και μάλλον δε θα βγεί...Οι αρδ θα δώσουνε ρέστα με αυτή την υπόθεση...Είναι καθαρά στα χέρια τους και αυτοί αποφασίζουν προς ποιά κατεύθυνση θα οδηγήσουν την κοινή γνώμη...(πρωτοσέλιδο γράφει σήμερα ότι ο Πατέρας θεωρεί ότι ο Μαρινάκης δεν εμπλέκεται...)

Γι'αυτό και οι συνομιλίες του Ζαγοράκη (θα σκάσουν πολλές ακόμη, είμαι σίγουρος), για να περάσει ότι όλοι "εμπλέκονται" με κάποιο τρόπο....
black death

Δημοσίευση από black death »

Εκνευρισμένος, δεν πάει στην Λίγκα

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποφάσισε τελικά να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και να μην παραβρεθεί στο προγραμματισμένο σημερινό(28-06, 15:00) συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας.
Εξάλλου ο Ζαγοράκης είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τους διαλόγους που διέρρευσαν χθες (27-06) στο Διαδίκτυο και αφορούσαν προσωπικές του συνομιλίες με τους κ.κ. Μπέο και Ψωμιάδη.
Οι συγκεκριμένοι διάλογοι στην ουσία δεν εμπλέκουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ, όπως και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ στα πρόσφατα γεγονότα που «πλήττουν» το ελληνικό ποδόσφαιρο και όπως συζήτησαν και μέσα στην ομάδα, όλα αυτά βγήκαν στο φως την δημοσιότητας για να εξισώσουν τον Ζαγοράκη με τους Μαρινάκη - Μπέο και τους λοιπούς πρωταγωνιστές του σκανδάλου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ανέβαλε το ταξίδι κι αποφάσισε να μην παραστεί στο συμβούλιο, καθώς μεταξύ άλλων, αποσύρθηκε τελικώς από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, που αφορούσαν την επικύρωση της βαθμολογίας.
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης είναι τα εξής:
1. Πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.
2. Επιστολή Ε.Π.Ο. με θέμα «Αγώνες Play Off Πρωταθλήματος Β΄Εθνικής Κατηγορίας και Αδειοδότηση Ομάδων»
3. Πλαίσιο συνεργασίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε.
4. Βελτιώσεις Γηπέδων και Αγωνιστικών Χώρων.
5. Διάφορα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/84949-Ekneyrismenos,-den-paei-sthn-Ligka
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

part 3 απο τις υποκλαπείσες συνομιλίες ζαγοράκη-βρυζα ένα χρόνο πίσω...

Ζαγοράκης: Έλα ρε.
Βρύζας: Έλα 'συ.
Ζαγοράκης: ???..Τι να έρθω ρε;
Βρύζας: Έλα δεν με είπες; Και σε λέω έλα εσύ, έχω δουλειά τώρα, δεν μπορώ να έρθω.
Ζαγοράκης: Δεν σε είπα να έρθεις ρε μαλάκα! Είπα ''έλα'', όπως ''γειά'', όταν παίρνεις κάποιον τηλέφωνο..
Βρύζας: Καλά, άντε γειά..
Ζαγοράκης: ΤΙ ΓΕΙΑ ΡΕ!!!!
Βρύζας: Χα χα! Πλάκα σε κάνω ρε.
Ζαγοράκης: Δεν είμαστε για πλάκες Ζήση!
Βρύζας: ΟΚ. Τέρμα η πλάκα.
Ζαγοράκης: Τι έγινε με τον Κόστα;
Βρύζας: Δεν ξέρω, από τότε που ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής, δεν μιλήσαμε.
Ζαγοράκης: Δεν λέω για τον Χαλκιά ρε. Για τον Ζόρζε μιλάω!
Βρύζας: Αααααα...
Ζαγοράκης: Άξινος!
Βρύζας: Θόδωρε, χαΛΛΛάρωσε.. Πολύ τσίτα είσαι.
Ζαγοράκης: Πως να μην είμαι ρε Ζήση! Ακους εκεί, να με κλάσει ο Φερνάντο για να πάει για ψάρεμα! Ο καρπουζοψαράς!
Βρύζας: Ποιος τον γαμεί αυτόνα ρε.. Θα έρθει ο Κόστα και θα κάνουμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο!
Ζαγοράκης: Τι γίνεται, για πες;
Βρύζας: Καλά πάμε. Ο Σέρτζιο λέει ότι από ώρα σε ώρα θα πει το ναι.
Ζαγοράκης: Ωραία. Πάρτονα τηλέφωνο και πάρε με να με πεις λεπτομέρειες. Περιμένω.
Βρύζας: ΟΚ. Γεια.
Ζαγοράκης: Άντε μπάι γεια!
Βρύζας: Έλα, Σέρτζιο; What about Costa;
Κονσεϊσάο: Bad news..
Βρύζας: Why, what happened;
Κονσεϊσάο: Costa, go to the Akademika.
Βρύζας: ΤΙ ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ ΡΕ! ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕΡΤΖΙΟ!!!!!
Κονσεϊσάο: Sorry Zissis, but..
Βρύζας: Τι σόρι ΡΕ! Τι θα πω στον Θόδωρα τώρα; What would you say to Theodoris;;;;;;
Κονσεϊσάο: I do not know. Sorry. I will do everything possible to find someone just as good and..
Βρύζας: @!!@@!!@**^%!^%%!!!^%@&%@#%&@&!!!!!!!!!!!
Κονσεϊσάο:
Βρύζας: Ουφ...Ουφ...Ουφ...(βαθειές αναπνοές)
Ζαγοράκης: Έλα, λέγε, έκλεισε;
Βρύζας: Έκλεισε.
Ζαγοράκης: Γιούπιιιι! Πότε έρχεται;
Βρύζας: Ποτέ.
Ζαγοράκης: ?...Δεν κατάλαβα, τι ποτέ;
Βρύζας: Έκλεισε αλλά δεν έρχεται.
Ζαγοράκης: ?????? Ρε μαλάκα! Τι παίρνεις; Τι θα πει, έκλεισε, αλλά δεν έρχεται; ??????
Βρύζας: Έκλεισε, αλλά όχι στον ΠΑΟΚ.
Ζαγοράκης: Και που έκλεισε;
Βρύζας: Στην Ακαντέμικα.
Ζαγοράκης: Τι...ποια..πως..Ακαντεμ..ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ! Κόψε αυτή την πλάκα γιατί θα σε χέσω στο τέλος!
Βρύζας: Δεν κάνω πλάκα Θόδωρα. Ο Κόστα έκλεισε στην Ακαντέμικα. Πάμε γι' άλλα.
Ζαγοράκης: ???....@!!@@!!@**^%!^%%!!!^%@&%@#%&@&!!!!!!!!!!!
Βρύζας: Το ίδιο ακριβώς είπα και 'γω...
Ζαγοράκης: Καλά ρε! Ο άλλος ο κοιμησμένος τι κάνει; Υποτίθεται ότι ως Πορτογάλος θα τον κατάφερνε!
Βρύζας: Το ίδιο πιστεύαμε όλοι. Τελικά δεν τα κατάφερε.
Ζαγοράκης: ΔΙΩΞΤΟΝ!
Βρύζας: Ποιον ρε; Τον Σέρτζιο;
Ζαγοράκης: ΝΑΙ! ΤΟΝ ΣΕΡΤΖΙΟ!
Βρύζας: Ρε Θόδωρα, μιλάς σοβαρά;
Ζαγοράκης: ΑΜ ΤΙ; ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ; ΖΗΣΗΣ ΕΙΜΑΙ;
Βρύζας: Καλά...Και τι να του πω; Απολύεσαι γιατί δεν κατάφερες να κλείσεις τον Κόστα;
Ζαγοράκης: ΟΧΙ. ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΜΠΟΛΚΑ!
Βρύζας: (Τουτ, τουτ, τουτ, τουτ) Έλα, Θόδωρα; Το μαλλί μπόλκα;...Τι είπε ρε; Να τον απολύσω γιατί έχει το μαλλί μπόλκα;...
Βρύζας: Έλα Σέρτζιο...
Κονσεϊσάο: Hi Zissis.
Βρύζας: Απολύεσαι.
Κονσεϊσάο: What;
Βρύζας: You 're fired. Πως το λένε, αντίο, γκουντ μπάι, αουφίντερζεν, ΟΥΣΤ!
Κονσεϊσάο: I do not understand. Fired?....
Βρύζας: Your hair is μπόλκα. We do not want a technical director with μπόλκα hair. You 're fired!
Κονσεϊσάο: Boiko? What Boiko? My hair? Not understand...What the fuck;
Βρύζας: Φακ γιου ρε! Που θα με πεις και φακ. Ανάπηρε!
Κονσεϊσάο: (Τουτ, τουτ, τουτ, τουτ)...Excuse me?...Zissis?....Il call Thodoras...
Ζαγοράκης: ΤΙ ΘΕΣ ΡΕ!
Κονσεϊσάο: Hi Teo, I spoke with Zissis, and told me ''You 're fired'', and something about a Boiko, not understand exactly ...
Ζαγοράκης: ΚΟΣΤΑ ΓΙΟΚ! ΣΕΡΤΖΙΟ ΦΕΥΓΕΙ! ΑΝΤΕΡΣΤΑΝΤ;
Κονσεϊσάο: Yes, but...
Ζαγοράκης: ΜΠΑΤ ΚΑΙ ΞΕΡΟΣ!
Κονσεϊσάο:At Football Manager, Costa came to PAOK, and I thought (Τουτ, τουτ, τουτ, τουτ)....Excuse me?...Thodoras?....
Ζαγοράκης: Έλα ρε...
Βρύζας: Έλα.
Ζαγοράκης: Που είσαι;
Βρύζας: Στο γήπεδο.
Ζαγοράκης: Μόνος είσαι;
Βρύζας: Γιατί;
Ζαγοράκης: Έτσι ρωτάω.
Βρύζας: Μπα. Είναι μερικοί παίκτες και δουλεύουν αδυναμίες. Ο Κουτσιανικούλης τρέχει με το κεφάλι πάνω...Τον μαλάκα, τράκαρε με τον Βερόν. ΡΕ ΚΟΥΤΣΙΑ; ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΝΩ ΛΕΜΕ, ΟΧΙ ΠΙΣΩ! Τι βλήμα Παναγία μου.
Ζαγοράκης: Ποιοι άλλοι είναι ρε;
Βρύζας: Ο Μουσλίμοβιτς σουτάρει από το πέναλτυ, εδώ και μια ώρα έχει βάλει 2-3 , ο Τσιρίλο κάνει βαθειές μπαλιές στον Βιερίνια, ο Βερόν είναι, ο Αραμπατζής, ο Λίνο, κάνει τάκλιν σηκώνεται, ξανακάνει τάκλιν, ξανασηκώνεται, πολύ γέλιο , ο Παπάζογλου είναι, 2-3 πιτσιρικάδες και ο Πάμπλο.
Ζαγοράκης: Ο Πάμπλο τι κάνει;
Βρύζας: Ο Πάμπλο είναι δεμένος πισθάγκωνα και από την μέση τον έχουμε δέσει με ένα σχοινί και εκεί που τελειώνει το σχοινί, είναι ο Κουτζαβασίλης και του τραγουδάει νανουρίσματα.
Ζαγοράκης: Μάλιστα. Τι σκατά κάνουμε τώρα για κόουτς ρε Ζήση;
Βρύζας: Δεν ξέρω...Ό μόνος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Άγγελος.
Ζαγοράκης: Τι λες ρε! Θες να γίνουμε μπουρδέλο;
Βρύζας: Κωστίκος;
Ζαγοράκης: Τι λες μωρέ μαλάκα...
Βρύζας: Παράσχος;
Ζαγοράκης: ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!
Βρύζας: Ουφφ.....
Ζαγοράκης: Ουφφφφφ.....Θα σκάσω....
Βρύζας: Τι ακριβώς ψάχνουμε; Έμπειρο, γνωστό, αμυντικογενή, επιθετικογενή, νέο, φθηνό, ενθουσιώδη, δουλευταρά, τι;
Ζαγοράκης: Να έχει τα τέσσερα τελευταία στοιχεία που ανέφερες..
Βρύζας: Νέο, φθηνό, ενθουσιώδη και δουλευταρά;
Ζαγοράκης: Ναι.
Βρύζας: Κωστίκος;
Ζαγοράκης: ΡΕ ΜΑΛ@!(*!*!*@!!!(@!!
Βρύζας: Καλά ρε κούλαρε, μια πλακίτσα έκανα...
Ζαγοράκης: Θα τον σκοτώσω ρε πούστη μου...
Βρύζας: Ποιον ρε; Τον Σέρτζιο;
Ζαγοράκης: ΕΣΕΝΑ!
Βρύζας: Καλά, σοβαρεύομαι.
Ζαγοράκης: Ποιον να πάρουμε ρε πούστη μου....
Βρύζας: Ποιον γεια....(Σκέφτεται)
Ζαγοράκης: Ποιον γεια....(Τα εγκεφαλικά κύταρα καταβάλουν τεράστια προσπάθεια ώστε να δοθεί εντολή για σκέψη)
Βρύζας: Σκέφτηκες τίποτα; ΛΟΛ!
Ζαγοράκης: Ε δε τρώγεσαι ρε πούστη..
Βρύζας: ΜΑΛΑΚΑ!
Ζαγοράκης: Με λες και μαλάκα!
Βρύζας: ΤΟ ΒΡΗΚΑ!
Ζαγοράκης: Ποιο; Τι;
Βρύζας: Βρήκα προπονητή!
Ζαγοράκης: ΠΟΙΟΝ;
Βρύζας: Τον Παύλο!
Γκαρσία: ΓΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!!!!!!
Βρύζας: Κάτσε 'κει! Δεν σε φώναξα!
Ζαγοράκης: Το έχετε δέσει καλά ρε;
Βρύζας: Ναι ρε. Είναι και ο Δελήμπασης πίσω του με ένα ρόπαλο. Αν λυθεί θα τον κοπανήσει στο κεφάλι.
Ζαγοράκης: Ωραία. Βάλατε επιτέλους μυαλό. Για πες, ποιον Παύλο λες; Μήπως λες τον Δερμιτζάκη;
Βρύζας: Ναι. Τον Δερμιτζάκη.
Ζαγοράκης: Τον σκέφτηκα και 'γω, αλλά πολύ άπειρος είναι ρε. Με 1-2 μήνες στον πάγκο του ΠΑΟΚ, από Δερμιτζάκης θα γίνει Δερμι-τζάνκις. Χα χα! Σε καλό να μας βγει.
Βρύζας: Χα χα! Έτσι σε θέλω ρε! Αισιόδοξο!
Ζαγοράκης: Ναι, καλά..
Βρύζας: Εμένα μ' αρέσει Θόδωρα.
Ζαγοράκης: Στον κόσμο θ' αρέσει όμως; Αυτοί περιμένουν όνομα.
Βρύζας: Ο κόσμος θα στηρίξει Θόδωρα.
Ζαγοράκης: Λες ρε; Να μη μας πάρουν με τις πέτρες;
Βρύζας: Θα βάλουμε κράνος, χο, χο, χο...
Ζαγοράκης: Έλα ρε μαλάκα, κόφ' το..
Βρύζας: Δερμιτζάκης Θόδωρα. Και ο Μουρίνιο πριν γίνει ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, μεταφραστής ήτανε.
Ζαγοράκης: Ναι αλλά αυτά δεν γίνονται κάθε μέρα. Τι να πω. Πάμε για Δερμιτζάκη και κοιτάμε και ότι άλλο κάτσει.
Βρύζας: Ρε συ; Στο FM τον έχει καλό;
Ζαγοράκης: Ποιο FM; Μόνο ΕΡΑ ακούω.
Βρύζας: Α καλά. Στο Football Manager ρε. Το παιχνίδι. Τον έχει καλό τον Δερμιτζάκη;
Ζαγοράκης: Παιχνίδια μου παίζεις ρε μαλάκα; Εδώ ο κόσμος χάνεται!
Βρύζας: Καλά, καλά. Παίρνω τον Δερμιτζάκη για να δω τι θα πει.
Ζαγοράκης: Ωραία. Πάρε να με πεις.
Βρύζας: ΟΚ
Από το βάθος: ΓΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΡΡΡΡΡΡ!!!!!! ΠΑΤ! ΠΑΤ! ΠΑΤ!
ΓΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΡΡΡΡΡΡ!!!!!! ΠΑΤ.....ΠΑΤ......ΠΑΤ......
Βρύζας: ΒΑΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΡΕ! ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ!
Ζαγοράκης: Τι έγινε ρε!
Βρύζας: Ο ΠΑΜΠΛΟ! ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ!
Ζαγοράκης: Τι;...Ο άλλος είπες έχει ρόπαλο...
Βρύζας: Τον βαράει, αλλά το ρόπαλο είναι πλαστικό.
Ζαγοράκης: ΠΛΑΣΤΙΚΟ; ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;;;;;;;
Βρύζας: Αντί να πάρει το ξύλινο, πήρε από αυτά που έχουν στις κερκίδες οι οπαδοί, τα φουσκωτά. Θόδωρε κλείνω! ΤΡΕΧΑ ΡΕ ΔΕΛΗΜΠΑΣΗ! ΤΡΕΧΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ! ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ!
Ζαγοράκης: Με τι μ@λ@κες έχω μπλέξει...
Βρύζας: Τα λέμε Θόδωρα!
Ζαγοράκης: Άντε μπάι γειά!
Βρύζας: Άντε μπάι γειά! ΤΟ ΣΠΡΕΥ! ΦΕΡΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΠΡΕΥ! ΤΙ ΠΟΙΟ ΡΕ! ΤΟ ΣΠΡΕΥ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ! ΕΣΥ ΛΕΓΕ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΑ! ΑΝΤΕ ΡΕ! ΓΡΗΓΟΡΑ!
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Αδερφέ έχω λιώσει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Panagiotis Paokara-4-

Δημοσίευση από Panagiotis Paokara-4- »

lefis είσαι γαμάτος φίλε μου κλαίω από τα γέλια :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΚΛΑΙΩ... :lol: :lol: :lol: :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Φοβερός για μια ακόμη φορά!!!!!!!!

Μπράβο για την υποκλοπή!!!!!!!Έχεις φοβερό κοριό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

lefti κανονισε να βγαζεισ συνομιλιες μεσα απο την ομαδα καθε μερα η εστω μια την βδομαδα μοιραζεις αφθονο γελιο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

:lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

:D :D :D
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους