Λευτέρης Δούκας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
GeorgT

Re: Λευτέρης Δούκας

Δημοσίευση από GeorgT »

ωραιος ο duke!!!

στο μεταξύ στα σχόλια κάτω ενας λεει έπεσε σύρμα σε φορουμ κ απάντησαν :lol: :lol: :lol:

Scifi χαμουτζο σενάριο λεμε!
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

ειμαι μεγαλος φαν του γιατρου απο το ραδιο θεσσαλονικη ακομα οταν ηταν..κι εχω να κανω
μια παρατηρηση..ειναι κατι παραπανω απο εμφανες,οτι ο γιατρος δεν γ@μ@ει τελευταια..
γιατι εχει μπει πολυ καυλωμενος να τους γ@μησει ολους!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΕ!!!!!!!!!
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Aποδεικνύει καθημερινά το πόσο σωστή επιλογή ήταν. Δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω. Στο κομμάτι ελέγχου ραδιοφώνων και ιστοσελίδων η ΠΑΕ ήταν πράγματι "πίσω". Τώρα πλέον δεν είναι....

http://www.paokmania.gr/articles/footba ... udakh.html
Άβαταρ μέλους
tasos81pl

Δημοσίευση από tasos81pl »

1926 μπραβο!!!απο τις καλυτερες μεταγραφες του Ζαγορακη
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

μπράβο ρε Ντιουκ...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Λευτέρης Δούκας

Δημοσίευση από eorptol »

Μπράβο Λευτέρη Δούκα απολαυστικός.....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

γρηγορα αντανακλαστικα χωρις να αφηνει να πεσει καμια προσπαθειας προπαγανδας απο τα μμε κατω...με πολυ καλη χρηση του λογου και καυστικοτητα...μπραβο...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

μαζεύει πόντους. σωστές και καίριες αντιδρασεις
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Εμένα πάντως ένα σημείο της συνομιλίας πραγματικά το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τον Ζαγοράκη

εκεί που αναφέρεται στον ΟΠΑΔΟ μας που είχε τα καρύδια να κάνει μήνυση τον Μαρινάκη και παραλίγο να τον συλλάβουνε στο αεροδρόμιο

Θοδωρής: Μην είσαι μ@λάκας τώρα. Και μετά με παίρνει ο Βαγγέλης και λέω πλάκα κάνεις. Αυτό το @ρχίδι που έκανε αυτό το πράγμα, γιατί έμαθα το όνομα και τα πάντα, εμένα με βρίζει φίλε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

λες και τρέμει τον Μαρινάκη....

αλλά το λέει και παραπάνω(για την μήνυση οπαδού στον Μαρινάκη)

Θοδωρής: Καλά έκανες, αλλά τρόμαξα. Λέω τι έγινε.

Αχιλλέας: Αλλά έμαθα αυτό το πράγμα και λέω αναμεταξύ μας είναι δυνατόν;

Θοδωρής: Εγώ να δεις. Μόλις μου το λες, εγώ νομίζω ότι μου κάνεις πλάκα.

Κατά τα άλλα,δεν είμαστε σε κανένα άρμα,αλλά έχουμε δικό μας άρμα.....
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Δημοσίευση από sakisxxx »

nninik έγραψε:ειμαι μεγαλος φαν του γιατρου απο το ραδιο θεσσαλονικη ακομα οταν ηταν..κι εχω να κανω
μια παρατηρηση..ειναι κατι παραπανω απο εμφανες,οτι ο γιατρος δεν γ@μ@ει τελευταια..
γιατι εχει μπει πολυ καυλωμενος να τους γ@μησει ολους!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΕ!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++1926
Άβαταρ μέλους
eorptol

Λευτέρης Δούκας

Δημοσίευση από eorptol »

αρμαγεδονα αν άρχιζε γαϊτανάκι μυνησεων σίγουρα όλοι οι φιλοξενούμενοι πρόεδροι στα κρατητήρια θα την βγάζανε ....
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

tasos81pl έγραψε:1926 μπραβο!!!απο τις καλυτερες μεταγραφες του Ζαγορακη
+1000
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Μπράβο Λευτέρη καλά του ξηγήθηκες του μπινέ.
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Δημοσίευση από sakisxxx »

Sorry, φίλε Θοδωρή

Sorry, φίλε Θοδωρή! Eγώ νόµιζα ότι πλάκα έκανες στα τηλέφωνα µε τον Mπέο και πήγα να σου κάνω κι εγώ καλαµπούρι (οποιαδήποτε οµοιότητα µε τον αντίστοιχο διάλογό σου µε τον Aχιλλέα είναι συµπτωµατική). Aπό την απάντηση, ωστόσο, της ΠAE κατάλαβα ότι δεν έκανες τελικά πλάκα µε τον Mπέο, άρα θα έπρεπε κι εγώ να έχω γράψει στα σοβαρά...

Sorry, λοιπόν, φίλε Θοδωρή. Δεν έπρεπε να σε έχω ψέξει που καθόσουν την εποµένη του ΠAOK - Oλυµπιακός και εξηγούσες στον Mπέο πώς πρόλαβες και δεν συνελήφθη ο Mαρινάκης στο αεροδρόµιο της Θεσσαλονίκης.

Sorry, φίλε Θοδωρή. Δεν έπρεπε να σχολιάσω τον ενδοτισµό σου γιατί τέτοιος δεν υπήρξε. Oχι, δεν ήταν που σου αγρίεψε ο Mπέος, απλώς αντιλήφθηκες ότι σου τηλεφώνησε από γενικό ενδιαφέρον κι όχι επειδή είχε µπλέξει ο Bαγγέλης...

Sorry, φίλε Θοδωρή. Aλλωστε, δεν ψήφισες Mπέο για εκπρόσωπο της Super League στην EΠO µερικές εβδοµάδες αργότερα. Oχι! Eσύ ψήφισες Oλυµπιακό Bόλου, απρόσωπα, και φυσικά δεν φταις που συµπτωµατικά το πρόσωπο ήταν ο -από εκείνο το πρωί επίσηµα!- κατηγορούµενος για εκβιασµό του Δαλούκα και νυν προφυλακιστέος για τα στηµένα...

Sorry, φίλε Θοδωρή. Nόµιζα ότι ως πρόεδρος του ΠAOK θα επιχειρούσες να αλλάξεις κάτι -όσο µπορούσες- στο ποδόσφαιρό µας. Kαι δεν κατάλαβα ότι θα το άλλαζες συναγελαζόµενος µε τους Mπέους και τους Ψωµιάδηδες. Sorry, φίλε Θοδωρή. Λάθεψα...

Για το γνήσιο της υπογραφής, Σέρλοκ Xολµς, ο εµπαθής.

Δεν έχει τσίπα!

O Aδαµίδης όχι µόνο είναι ακόµα πρόεδρος της AEK, αλλά τόλµησε να εκδώσει και ανακοίνωση για να δικαιολογήσει τον ντροπιαστικό του διάλογο µε τον Mάκη Ψωµιάδη!

Kαι σ' αυτήν τη φαιδρή ανακοίνωση δεν βρήκε χώρο ούτε για µια «συγγνώµη». Nα πει συγγνώµη που σήκωσε το τηλέφωνο στην κλήση του, συγγνώµη που του µίλησε στον πληθυντικό, συγγνώµη που συζήτησε µαζί του θέµατα που αφορούν στην οµάδα που ο θρασύτατος κατέκλεψε!

Λίγη τσίπα, ρε! Eλάχιστο φιλότιµο, µωρέ! Θα µου πείτε, όµως, ποιοι το χάσανε για να το βρουν οι παράγοντες του ποδοσφαίρου µας, ε; Συνένοχοι όλοι τους, µαζεύτηκαν χτες στη Super League (Super Prison δεν θα ήταν πιο εύστοχο;) και παίξανε το γνωστό -όχι όµως αποτελεσµατικό πια- θέατρο του παραλόγου.

Σηµειώστε τα ονόµατά τους, καθώς η χτεσινή συνεδρίαση θα µείνει ιστορική: Mαρινάκης, Mώραλης, Γιαννίκος, Γόντικας, Aθανασιάδης, Kόντης, Tόρρης, Pάλλης, Mποροβήλος, Kαϋµενάκης, Mπάκος, Ψωµιάδης, Θεοδωρίδης, Πηλαδάκης, Aρταβάνης, Bεντούρης, Tσολακάκης, Σπανός, Λυµπάντζης, Kοντοβαζαινίτης, Γκιρτζίκης, Kαλογιάννης και Kοµνηνός...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =128701080

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΑ TON ΑΡΔ............
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Άστο Λευτεράκη, δεν το σώνεις με τίποτα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”