Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

theo G4

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από theo G4 »

Ασ΄τον :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Από παοκ24:

Ο ελεγχος αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα και τα χρήματα που είναι να μπουν για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αναμένεται να μπουν μέχρι τις 20 Ιουλίου, αφού θα δοθεί παράταση.

.......
Μετά τον έλεγχο των νομικών και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, υπάρχει δέσμευση από τον κ. Φλωρίδη για να κατατεθούν άμεσα. 7.000.000 ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Τα συγκεκριμένα χρήματα προορίζονται για αποπληρωμή του αγωνιστικού τμήματος και όπως γίνεται αντιληπτό, μπορεί και μέσα στο επόμενο 48ωρο (αφού τόσο αναμένεται να διαρκέσει ο νομικός έλεγχος) οι παίκτες να έχουν αποπληρωθεί μέχρι και… τελευταίου ευρώ.
Μία στο επόμενο 48ωρο, μία σε έναν μήνα...

Στο ίδιο άρθρο... Και μετά θα σου πει εμείς το είπαμε πρώτοι... Βρε σάλτα και γαμηθείτε...!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Sera4 έγραψε:εγω ρε παιδια που επαιξα παραταση το πιανω???
SMS Μαξιμου προς Σερα:

"Σήκωσε το μπου...λο μη μας γράφεις στα αρχ… σου εκτός αν πειράκτικες με τον μπουκ; Είπαμε είμαστε ένα, εκτός αν άλλαξες"
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εχω συμβολαιο...ηθελες να δεις τι κανω??
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σέρα σε λένε και πιλάβιο;;; Θες να σε λιτζάρουμε ρε φίλε;;; :mrgreen:
kos

Δημοσίευση από kos »

η λογικη λεει οτι εαν βαλουν τα χρηματα θα τα βαλουν μολις τελειωσει ο ελεγχος.

το να τα βαλουν την τελευταια μερα μη τυχον εμφανιστει κανενας πλακατζης και βαλει μετα απο αυτους 1-2 εκ και χασουν το 51% ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχει σκεφτει και εχει γραψει ανθρωπινος? νους.

φανταζομαι οτι και οι ιδιοι γνωριζουν οτι προβληματα ρευστοτητας σε μεταγραφικη περιοδο καμια φορα κοστιζουν ακριβα, και δεν θελουν να υπονομευσουν απο μονοι τους την προσπαθεια που ξεκινουν. εαν υπαρχει πραγματικη θεληση να επενδυσουν, θα το κανουν τωρα.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

H λόλα αλλιώς τα λέει:
Ξεκινά έλεγχος στην ΠΑΕ

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση του Θόδωρου Ζαγοράκη με την πλευρά Φλωρίδη - Σαχπατζίδη, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Προάγγελος συμφωνίας η παραίτηση Βρύζα από την Εθνική ομάδα
Σχολιάστε

Σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη με την πλευρά των Φλωρίδη - Σαχπατζίδη, σχετικά με το ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών να βάλουν χρήματα στον "Δικέφαλο". Από τη συζήτηση που έγινε επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον και αποφασίστηκε από την Τρίτη (28/6) να αρχίσει έλεγχος των οικονομικών της ΠΑΕ. Αν όλα κυλήσουν ομαλά τα περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ που θέλουν να επενδύσουν οι Φλωρίδης - Σαχπατζίδης στην ΠΑΕ, θα μπουν στην αύξηση στα τέλη Ιουλίου, όταν αυτή θα ολοκληρώνεται (περίπου στις 20 Ιουλίου) μετά την παράταση που θα πάρει.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αρα το σημείο που πληρώνει στο στοίχημα ειναι η παράταση ( ή αλλιώς επιμήκυνση).
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Θα πω κατι που μπορει να μην αρεσει σε αρκετους!
Παντως αυτο που θα σας πω ειναι προσωπικη μου αποψη και το λεω με ανιδιοτελεια...

Συναισθηματικα και μονο...
θα προτημουσα ο ΠΑΟΚ να παραμεινει οπως εχει... δεν θα ηθελα εναν επενδυτη-μεγαλομετοχο, θα ηθελα να συνεχισουμε με τον ιδιο τροπο που λειτουργουμε τα τελευταια χρονια ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ!
Δεν ειναι ουτε λαικισμος ουτε τιποτα τετοιο, πολλοι θα πουν οτι μονο με τον λαο η ομαδα θα χει ενα ταβανι που δεν θα μπορει να το ξεπερασει, επιτρεψτε μου να μην συμφωνω!
Ειδα ολα αυτα που καταφεραμε αυτα τα 4 χρονια και πιστευω οτι ειναι μονο η αρχη, μπορει να υπαρξουν δυσκολιες αλλα θυμηθειτε οτι ειμαστε ακομα ανοργανωτοι σε παρα πολλα σημεια που σιγουρα μπορουμε να τα βελτιωσουμε και να θεσουμε εκ νεου υψηλοτερους στοχους.. σιγα-σιγα!
Αυτη ειναι η αποψη μου.. δεν ξερω αν πορευτουμε μ`αυτην αν θα παρουμε ενα πρωταθλημα, αλλα ειλικρινα δεν εχει σημασια!!!
Αν οντως κλεισει η συμφωνια, θα κλεισει ταυτοχρονα και ενας κυκλος αυτης της ομαδας που σιγουρα θα γραφτει στην ιστορια του συλλογου μας.. δεν ξερω αν θα γραφτει με χρυσα γραμματα
αλλα
..προσωπικα για μενα αυτην την τετραετια την ΓΟΥΣΤΑΡΑ παρα πολυ, με εκανε ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ και με φουσκωσε απο ΠΑΟΚτσηδικη ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ.. οχι για τους τιτλους που δεν πηραμε, αλλα επειδη αισθανθηκα οτι εμεις... ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ... ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ σταθηκαμε απεναντι απ`ολους και απ`ολα φωναζοντας απλα ΠΑΟΚ!

Ας γινει το καλυτερο για τον συλλογο!
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

εχω διακοσιες τοσες αναρτησεις,κ εκτος απ'αυτες στο τοπικ του ιωακειμ χαβου,ολες μου οι αλλες
θα χαρακτηριζονταν απο απλως ψυχραιμες,μεχρι και "τραλαλι τραλαλο" σε ο,τι εχει να κανει με την
ομαδα μου..ηρθε λοιπον η σειρα μου να γκρινιαξω..δεν ειμαι "επενδυτοφοβικος" (τι ωραια λεξη!!)
αλλα θα ελεγα,πως ειμαι ρεαλιστης..
κατ'αρχην,μιλωντας για "ΠΑΟΚ",δεν μιλαμε για μια ακομα ποδοσφαιρικη ομαδα..
ενταξει,δεν πουλαω μυαλο τωρα,αλλα ας το θυμισω ακομα μια φορα..ο ΠΑΟΚ δεν ειναι
ουτε απλα μια ομαδα,ουτε ψυχρα μια εταιρεια,τουλαχιστον στα δικα μου τα ματια..
το μοντελο "επενδυτης στον ΠΑΟΚ",ή ακομα πιο σωστα "ΠΑΟΚ με μεγαλομετοχο" ειναι
ενα μοντελο που εχει αποτυχει Π Α Τ Α Γ Ω Δ Ω Σ ! ! ! παταγωδως,ομως..χωρις να παραθεσω
τα αυτονοητα (ποιος εγγυαται οτι ο ζαγορ δεν θα τελειωσει,ή δεν θα τον τελειωσουν αυριο,μεθαυριο
σε ενα μηνα,σε ενα χρονο..),ας εστιασω μονο στο (ανεξηγητο) οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μια ακρως συναισθηματικη
ομαδα,που βασιζεται στην σχεση του με το λαο του,κ αν ειναι κατι για το οποιο θα μεινει στην ιστορια
ο Ζαγορακης,ειναι στο οτι εφτασε αυτην την συσπειρωση σε επιπεδα σοβιετικης ενωσης επι λενιν..
τωρα,φτανει αυτο απο μονο του για να γυρισει σελιδα η ομαδα κ να κανει το κατι παραπανω,την
υπερβαση (που θα λεγε κι ο γρηγοριαδης..) στο αγωνιστικο;μαλλον οχι..
φυσικα κ δεν γιναμε ΠΑΟΚ,για τους τιτλους κ τις διακρισεις,αλλα (ειτε μας αρεσει,ειτε οχι..) οι
τιτλοι,ειναι τιτλοι..ειναι γοητρο,ειναι μια στιγμη που θα τη θυμασαι για χρονια,ειναι η αφορμη για
νεα ΠΑΟΚτσακια σε ολη την ελλαδα (στην υπολοιπη ελλαδα μαλλον..γιατι εδω στο βορρα,και
τα αγεννητα,ΠΑΟΚ ειναι..),ειναι τελος παντων κατι πιο σημαντικο ο πχ "τιτλος του 2012" (λεμε
τωρα..),απο το "επος της πολης" (στα χαρτια εστω,γιατι το επος της πολης,εγω προσωπικα δεν το
αλλαζω με 10 κυπελλα!)..μπορουμε λοιπον να φτασουμε σε αυτα τα επιπεδα μονο με διαρκειας,
καποιες μετοχες στις κατα καιρους ΑΜΚ,χορηγιες,κ περιστασιακες πωλησεις παικτων;οχι..
αρα;η λυση του επενδυτη ειναι μονοδρομος..υπαρχει βεβαια,και η προοπτικη της εταιρειας
λαϊκης βασης,αλλα ειναι μια λυση τοσο εφικτη,οσο το να περιμενεις τον αη-βασιλη..
σε μια εποχη λοιπον που η οικονομικη συγκυρια της ελλαδας ειναι τετοια,που αναγκαζει
ανθρωπους οπως οι βγενοπουλος,γιαννακοπουλοι,αγγελοπουλοι να αποχωρουν απο τις
ομαδες τους (οχι τον ατρομητο κ τον πανιωνιο,με τα 300 εισιτηρια κ τις χορηγιες της "αχ
σκληρη που εισαι ριτα,μου ξηγηθηκες makita",αλλα τον γαυρο κ τον βαζελο..)
σε μια εποχη που κανεις σοβαρος επιχειρηματιας δεν θελει να ασχοληθει με τον αθλητικο
χωρο,ερχεται ενας φλωριδης,που εχει,λεει,κανει δωρεες στο πατριαρχειο υψους 3 εκ.,
που εχει τατουαζ ( :shock: ) με τον δικεφαλο,να βαλει τα λεφτα του για το 51%..
ναι,φιλε ιταλε,αυτο το Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΤΟ 51%..(μελι εχει το μπασταρδο;)..γιατι;
για να κανει το απολυτο κουμαντο,να γινει κ προεδρος..
κ μετα;μετα τι;
με τον Θοδωρο Ζαγορακη στο τιμονι της ομαδας μου,μου φαινοντουσαν τοσο μακρινες,
σχεδον ασπρομαυρες,οι εποχες των καταληψεων στα γραφεια,οι εποχες που τρεχαμε στην
ΔΕΘ να τα κανουμε πουτανα,τα πανια "λευτερια στον ΠΑΟΚ"..δεν θελω να ξαναστηνομαι καθε
μεσημερι να ακουω τον βασιλοπουλο,τον καστανη,κ τον γρηγοριαδη,μπας κ εχουν κανα
νεο για τον επομενο επενδυτη,την επιστροφη του Ζαγορακη,την επιτροπη σωτηριας που
θα συστησει ο ερασιτεχνης,τον ερανο που κανουν οι δυτικες συνοικιες για να μεινει
ο βιερινια,τη διοικηση πρωτοδικειου που θα προκυψει..
ΠΑΟΚ εγινα γιατι ειμασταν κ ειμαστε,το μικρο γαλατικο χωριο που αντιστεκομασταν
κ θα αντιστεκομαστε για παντα στους καταχτητες..ΠΑΟΚ εγινα,για τον τρελλο του τον λαο..
ΠΑΟΚ εγινα,οταν η ξαδερφη με κερδιζε 3-0 στην αθηνα (σε παιγνιδι κυπελλου) κ ακουγα τις
χαμουρες των μεσων μαζικης εξημερωσης να λενε "ε,δεν εχει τυχη ο ΠΑΟΚ.."-"ετσι,ετσι..",
κ ερχονταν στην ΤΟΥΜΠΑ κι εφευγε με μια τσαπου ΝΑ!(με το συμπαθιο..)..
και για πολλους ακομα λογους..
παντως σιγουρα δεν εγινα για τους τιτλους..
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΡΕ!!
θελω να μεινω οπως ειμαι..με τον Ζαγορ προεδρο,κ τον σβουρα τεχν.διευθυντη,ας γυρισει κι
ο Ζησακος,κ τον Τουρσουνιδαρο θα ηθελα να δω καπου σε καποιο ποστο..ας πουλησω
κ τον βιερινια (μαζι σου γκικα..),τι να κανουμε,δεν θα χαθουμε..θα ερθει κ κανας τιτλος..
ας μην ερθει κι ολας..στ'@ρχιδι@ μας..
αλλα ειναι ωραια ετσι ρε γαμωτο!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΓΥΡΙΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ..
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

αλλαξε ομαδα φιλε..πανε διπλα..
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Γιατί ρε μάστορα να αλλάξει ομάδα? Επειδή διαφωνείς με αυτά που γράφει?

Άντε μαζευτείτε λίγο. Προσέχετε τι γράφετε και πως απευθύνεστε σε εν δυνάμει αδέρφια σας, είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε με αυτά που γράφουν.
Άβαταρ μέλους
Da_Paok

Δημοσίευση από Da_Paok »

Επαφή Ζαγοράκη με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές

Σε θετικό κλίμα συναντήθηκε την Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης με τους ενδιαφερόμενους για την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Φλωρίδη και την οικογένεια Σαχπατζίδη, παρουσία του Ζήση Βρύζα.

Από αύριο, συνεργάτες των ενδιαφερομένων θα προβούν στους απαραίτητους νομικούς και οικονομικούς ελέγχους. Σήμερα θα ενημερωθεί και ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=1638HS5HU&extLang=
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

αστο ρε ιταλε..αποψη μου,αποψη του..
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

6 μύρια ζεστά που τα έχουμε ανάγκη όσο δεν φαντάζεται κανείς και μάλιστα σε μια απο τις ποιο δύσκολες εποχές.

Δεν τον ξέρω τον Φλωρίδη τι φρούτο είναι θα τον γνωρίσουμε σύντομα.
Αυτό που κρατάω προς το παρόν είναι ότι ήθελε τους ΖΖ να είναι μαζί για να μπει και αυτός στην ομάδα.
Συνεπώς αυτό απο μόνο του είναι ιδιαίτερα θετικό για την ώρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”